مشاهده نسخه کامل : دوست دارید خونتون چه شکلی باشه؟
شما دوست دارید خونتون چه شکلی باشه؟
لطفا راجع بهش خیال پردازی کنید و این جا راجع بهش بنویسید
ممنونم
دوست دارم شکل کلبه باشه یعنی خود کلبه را خیلی دوست دارم
Black Hawk
Aug-21-2007, 18:15
نه من چیز بهتری تو فکر دارم یه چیز کامل تر نه قیافه های ماشینی امروز نه ظاهر کلبه مانند و نمور قدیمی چیزی که ترکیبی از سادگی کاملی و زیبایی باشه و البته در یه جای مناسب
خوب
من از خویه های کوچیک و جمع و جور با یه طراحی مدرن که توش از حداقل فضا بیشترین کاربرد و عملکرد رو بشه استخراج کرد خیلی خوشم میاد
یه چیزایی تو مایه های اون خوابگاه های دانشجویی که قبلا نشونتون دادم
از خونه های با شکل های اجق و جق هم خیلی خوشم نمی اد دوست دارم مستطیلی شکل باشه یا این که چند تا مستطیل که توی هم رفته باشند
یه چیزایی مثل خانه ی ابشار کار اقای رایت
و جاش هم دوست دارم در یه جای سر سبز باشه ولی در این حال شلوغی شهر های بزرگ رو هم دوست دارم داشته باشه
کنارش یه حیاط داشته باشه با یه ابنما ی کوچیک برا پرنده ها
خدا نصیب کنه
شتر در خواب ..........
FARSHAD2008
Aug-22-2007, 11:59
من دوست دارم تو كارتون زندگي كنم , تا بتونم هر وقت دلم خواست محل زندگيمو عوض كنم ( البته تنهايي )
من دوست دارم تو كارتون زندگي كنم , تا بتونم هر وقت دلم خواست محل زندگيمو عوض كنم ( البته تنهايي )
حالا چرا کارتون
خیلی از خونه ها هستند (مخصوصا تو استرالیا) که قابل جابجایی اند
بلدش می کنند میگذارند پشت ماشین
یه جا دیگه خالیش می کنند
Mohammad Reza
Aug-22-2007, 12:03
من که جام راضیم(سمت چپ میتونین موقعیت را ببینین!)بسیار عالی میباشد و ساکت هیچ کس هم حرف نمیزنه!!!
FARSHAD2008
Aug-22-2007, 12:37
حالا چرا کارتون
خیلی از خونه ها هستند (مخصوصا تو استرالیا) که قابل جابجایی اند
بلدش می کنند میگذارند پشت ماشین
یه جا دیگه خالیش می کنند
آره اون خونه ها رو ديدم .
ولي چه كنم كه الان تو ايران زندگي ميكنم , نميتونم از اونها تهيه كنم .
من که گفتم خیال پردازی کنید!!!
راستش می خواهم ببینم جونای امروزی چه جور خونه هایی رو ترجیچ میدن!
خونه های بزرگ(یا کوچیک) و قدیمی (یا جدید)
می خواهم ببینم چه چیزایی رو برای انتخاب مسکن مناسب ملاک قرار میدید
و چیزای دیگه که دوست دارم حین جواب دادن به این سوال خودبخود خودتون مطرح کنید
ممنونم
FARSHAD2008
Aug-23-2007, 10:03
من كه دوست دارم يه خونه با كمترين حجم و بالاترين امكانات داشته باشم ( خيال پردازي )
راستي اين كاروان ها رو هم خيلي دوست دارم , مثل حلزون ميمونن.
N I M A
Aug-23-2007, 10:30
من دلم ميخواد برم وسط كوير يه جاي خلوت كه هيچكس نباشه يه خونه بزرگ بسازم از نظر طراحي هم دوطبقه و فول امكانات فكر همه سيستمهاي الكترونيكشم كردم ضمنا دلم ميخواد جلوي خونم يه استخر بزرگ بسازم چون آب = آباداني! مسلما اينترنت ماهواره اي هم داره خونم كه باهاش وصل شم!!!
اما اينا فقط آرزويه دوره
آرزويه نزديكم يه خونه متوسط 100 متري با يه اتاقه اضافي براي كار و يه حياط براي ساخت يه كارگاه شخصيه كه نميدونم كي بهش ميرسم
rahelehr
Aug-24-2007, 01:44
یه خونه ی متوسط با دیوارهای طوسی و نور طوسی لایت (مبلای مشکی -طوسی یک سره )
یک طرف پذیرایی شیشه ی بزرگ و یکسره داشته باشه رو به یه منظره ی همیشه برفی ....
archi_arch
Aug-24-2007, 02:35
چه بحث جالبی مطرح کردین!
خونه ی رویایی من باید ویلایی باشه و دور تا دورش پنجره باشه!یه سمت رو به دریا و یه تراس به همون سمت باشه!بقیه ی پنجره ها باید رو به باغ باز بشه البته پنجره ها ی جنوبی زیاد نه چون نور خورشیدم دوست دارم.سقفش هم یه کمش شیشه ای باشه که بشه ستاره ها و ما ه و دید!!!البته با یه پوشش روش که با کنترل و به طور دلخواه بشه از حالت شیشه ای درش اورد!
طرح کلی خونه رو دوست ندارم زیاد عجیب و غریب باشه ولی من خطوط منحنی و خیلی دوست دارم و باید حتمآ داشته باشه!
خیلی رویایی شد نه؟!!8j/ :d
عجب تاپیکی شده ایول به معمار جان!
خب خونه ای که مدنظرمه دوست دارم توی یک شهرک کوچک سرسبز باشه با درختهای نخل چون نخل رو خیلی دوست دارم و خونه هم یک طبقه ویلایی باشه و سقفش شیروانی باشه و دور حیاطش نرده چوبی کوتاه و سفید داشته باشه.توی حیاط هم باغچه های بزرگ پل گل از گلهای رز سفید و زرد و مارگاریت باشه و درختهای نخل و اقاقیا باشه و یک حوض کوچک گرد هم با چند آب نما. یک ایوان داشته باشه جلوی خونه برای گذاشتن میز صبحونه و مطالعه روزنامه صبح . یک تاب هم داشته باشه از اون مدل های خانوادگی که بشه 4 نفری روش نشست. داخل خونه هم 2 اتاق 3*4 یکی اتاق بچه ها و یکی اتاق والدین و یک آشپزخونه کوچک و یک هال متوسط با مبلمان شیک و روشن و سیستمهای صوتی تصویری روز . گوشه های اتاق ها هم از این چوبهای تزیینی (شبیه سیخ کباب) و درختچه های طبیعی که قدشون تا 1/5 متره و برگهای بزرگ و پهنی دارن میزارم.اثاثه هم از جنسهای ایتالیایی و سوئدی میزارم. لوستر هم فقط از این گرد ها که شکل کره زمین هستش. نه از این لوسترهای چلچراغی که الان ملت استفاده میکنند و من خوشم نمیاد.
کلا خونه ای با وسائل ساده ولی شیک و همه کاره .مثلا تختم جمع بشه و به دیوار بره که جا باز بشه برای کاری یا مهمونی.
یا مثلا میز اتو از دیوار بصورت 90 درجه باز بشه و استفاده بشه.
این مدل خونه رو خیلی دوست دارم .بچه که بودم دایی ام توی کمپ ایتالیایی ها در بندرعباس از این خونه ها داشتن خیلی بهم خوش میگذشت. کولر هم 24 ساعت میخوام روشن باشه.هم از صداش خوشم میاد هم خنک میکنه حسابی !
کامپیوتر و این چیزها هم در کوچکترین حجم ممکن مثلا لپ تاپ میگیرم و از سیستمهای صوتی تصویری که توی هال میزارم واسه تلویزیون یک سیم وصل میکنم به لپ تاپم و حالشو میبرم ! نیازی هم به این اسپیکرهای زوار در رفته هم ندارم!
سقفش هم به اندازه یک دایره کوچک 50 سانتی باز باشه که نور خورشید قشنگ وسط روز بتابه به داخل مثل فرودگاه جده عربستان که از اینا زیاد داره و در مصرف برق هم صرفه جویی زیادی میشه
چراغهای خونه هم از این تزیینهایی که به دیوار میزنن و نور شاعرانه ای میندازه به دیوار بصورت ذوزنقه میوفته میخوام بزارم.اصلا از مهتابی خوشم نمیاد. مگر با قاب مات راه راه که جلوه قشنگی به اتاق میده.
پنجره ها هم بزرگ و دور تا دور خونه.آلومینیومی و کشویی باز بشه . حموم و Wc هم یکجا با سیستم تهویه عالی. وسط بین 2 اتاق
توی حیاطش هم میخوام Bmw 325 خودم رو زیر سقف موی انگور بزارم که آفتاب رنگ ماشینمو نبره.
ای خداااااااااا ! کی این آرزوم برآورده میشه!؟
با چیزایی که گفتی یاد حیاط خونه یکی از دوستام افتادم
البته فقط نخلش!!
alexy_336
Aug-24-2007, 10:39
من دوست دارم خونم وسط یه باغ سرسبز باشه،از در ورودی باغ تا دم در خونه یه راه سنگ فرش باشه ،دور و برش هم کاج های بلند باشه،وسطاشم شمشاد میکارم....هرچی انبوه تر بهتر
برای خونمم دوست دارم از شکستگی ها و قوس های زیادی استفاده بکنم.
دوست دارم خونم شیشه ای باشه و همش منظره ی باغو ببینم
همه ی وسائل خونم از شیشه باشه و ..........
خیلی چیزای دیگه تو ذهنمه که بعدا میگمممم
FARSHAD2008
Aug-24-2007, 11:09
اي بابا چه آرزوهاي كوچيكي !
alexy_336
Aug-24-2007, 11:22
چی کار کنیم دیگه
من آدم کم توقعی ام !!!!
میدونی...؟
يني چي؟!
من تا حالا نشنيدم !
مينو ميشه عكسي ازش بزاري؟
ياد اون فيلم كارتوني افتادم كه سه تا برادر بودند هركدومشون برا خودش يه خونه درست كرد اولي با يونجه دومي با چوب سومي با آجر و...
يني چي؟!
من تا حالا نشنيدم !
مينو ميشه عكسي ازش بزاري؟
ياد اون فيلم كارتوني افتادم كه سه تا برادر بودند هركدومشون برا خودش يه خونه درست كرد اولي با يونجه دومي با چوب سومي با آجر و...
قضیه کارتون رو فرشاد شوخی کرده
منظورش همون کارتون خواب ها هستن که شبا یه گوشه یه کارتون مقوایی رو زیرشون پهن می کنند و می خوابند
مبینا جا از چی برات عکس بزارم از کارتون خواب ها یا اون خونه هایی که تو استرالیا هست؟؟؟
ممنونم
هر دوش من فكر كردم دوتاييشون يكين!فكركردم خونه س با كارتون كه جمعش مي كني ميزاري پشت ماشين و...
FARSHAD2008
Aug-25-2007, 10:33
حالا من يه چيزي گفتم شما چرا جدي ميگيري .
حالا اگه كارتون نشد , تو كيسه خواب ميخوابم ... منظورم اين بود كه دوست دارم يه خونه سيار داشته باشم تا بتونم هر
موقع ميخوام جامو تغيير بدم .
راستي اگه كسي از اين خونه هاي كارتوني ميخواد ( با توجه به گراني مسكن ) به من خبر بده
اینم برای اقا فرشاد!!!
کارتون خوابهای آخرالزمان
با دیدن این عکس ها، دیگه زندگی در همه جا می تونه تمیز و دلخواه و با همون لوازمی باشه که می خواهیم!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اگر می شد هر جوونی سربازی می رفت یکی از اینها با خودش می برد، یا نه می شد اینها را کنار خیابان گذاشت و اجاره داد . . چه شود! هتل پارک با امکانات ویژه!
.
.
.
.
.
البته می شه با اینها کارتون خواب بودن مدرن را هم تجربه کرد!
این عکس ها و چند تا کار مشابه را می تونید اینجا () ببینید.
T I T A N I U M
Aug-25-2007, 14:30
اینم برای اقا فرشاد!!!
کارتون خوابهای آخرالزمان
با دیدن این عکس ها، دیگه زندگی در همه جا می تونه تمیز و دلخواه و با همون لوازمی باشه که می خواهیم!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اگر می شد هر جوونی سربازی می رفت یکی از اینها با خودش می برد، یا نه می شد اینها را کنار خیابان گذاشت و اجاره داد . . چه شود! هتل پارک با امکانات ویژه!
.
.
.
.
.
البته می شه با اینها کارتون خواب بودن مدرن را هم تجربه کرد!
این عکس ها و چند تا کار مشابه را می تونید اینجا () ببینید.
واقعا جالبه خانم معمار
دستتون درد نكنه
یک خانه هزار متری ویلای سرسبز خانه وسط حیاط قرار گرفته بشه که وقتی پنجره ها رو باز می کنی بتوانی درخت ها رو ببینی
من عاشق خانه های بزرگم
با حوض پر از ماهی
درخت های سر به فلک کشیده
مينو دستت درد نكنه عكساي قشنگيه
تا حالا نديده بودم!
اميدوارم خدا يكي به اين فرشاد هم بده.
ولي من يكي كه اصلاً فكر نميكنم توي اين خونه ها جا بشم!
من خونه خيييييييلي بزرگ دوست ندارم البته برا زندگي گفتم اما ويلاهاي شمال چرا بزرگ خوبه
خب اتاقهاي خواب مربعي شكل رو ترجيح مي دم ، اتاقاي پذيرايي مستطيل شكل
رنگ ديوار سفيد و روغني (جنسش)، سقف تزئينات گچبري ، كمدهاي ديواري +جادكوري هم داشته باشه اما نه خيلي زياد ...
انبار داشته باشه پشتبون هم يك اتاقكي داشته باشه ديواراش كوتاه باشه...
يك در خونه به خيابون باز بشه (جنوبي) يك در ديگه ش هم به ميلان باز بشه(شمالي)
باغچه هم داشته باشه ...
ديگه شيك باشه و از فضاش خوب استفاده شده باشه ...
خب خونه ي موردعلاقه ي بابام رو هم مي گم:
زمينش زياد باشه توي چهارراه باشه سر نبش باشه زيرش يه عالمه مغازه داشته باشه...
(ديدش اقتصاديه)
Vast_vision_office
Aug-27-2007, 14:29
سلام دوستان
من دوست دارم یک خانه ی کوچک ویلایی داشته باشم که ریخت و پاش کنم
با تشکر
بای
H A M E D
Aug-27-2007, 16:16
من دوست دارم خونم شبیه یه غار یخی باشه
من عاشق این طرح هستم
یه غار که قطره های آب توشون یخ زده باشه و همه چی یخی باشه. فکر کنین این محیط به همراه یه عطر ملایم و سرد با یه موزیم ملایم پیانو چقدر می تونه لذت بخش باشه
بهههههههههههه ! عجب ایده ای حامد داره بابا ایول ! چرا به فکر من نرسید؟؟؟!!!
وای غار یخی ! خیلی عالیه ! ولی یک فکری به حال سرمایش بکنین ! چحوری دوام بیاریم؟!
خب اینم از این خونه متحرکها که خیلی دوست دارم یکیشون داشته باشم پشت ماشینم وصل کنم!
بهشون میگن کاروان که مثل یک خونه تقریبا همه چیز داره !
اینم نوع اتومبیلش:
Vast_vision_office
Sep-01-2007, 08:31
سلام دوستان
اگر این تو ایران باشه دو روزه دخلش رو میارن و تو ایران اصلا کسی نمیاد اینو بگیره
با تشکر
بای
سلام دوستان
اگر این تو ایران باشه دو روزه دخلش رو میارن و تو ایران اصلا کسی نمیاد اینو بگیره
با تشکر
بای
ببخشید
من منظورتونو متوجه نشدم!!
برای چی بخوان دخلشو بیارن؟
archi_arch
Sep-01-2007, 17:36
خب اینم از این خونه متحرکها که خیلی دوست دارم یکیشون داشته باشم پشت ماشینم وصل کنم!
جالبه ولی دلتون نمیگیره تو یه همچین جای کوچیکی؟!!!من که احساس خفگی میکنم!!!
Vast_vision_office
Sep-01-2007, 18:48
سلام معمار خانوم
منظورم اینه که تو ایران بعضی از آدم ها مثل آدم نیستن مثلا می ری پارک صندلی رو شکوندن می ری تو اتوبوس صندلی رو خوردن می ری با ماشین تو خیابون خط می ندازن روش و ... خب مسلمه که چنین چیز تابلویی مورد لطف این آدما قرار می گیره
با تشکر
بای
rahelehr
Sep-01-2007, 21:25
سلام معمار خانوم
منظورم اینه که تو ایران بعضی از آدم ها مثل آدم نیستن مثلا می ری پارک صندلی رو شکوندن می ری تو اتوبوس صندلی رو خوردن می ری با ماشین تو خیابون خط می ندازن روش و ... خب مسلمه که چنین چیز تابلویی مورد لطف این آدما قرار می گیره
با تشکر
بای
ولی اگه خودشون هزینش رو بپردازن، دیگه اینطور نیست و قدرش رو می دونن!
vBulletin v3.8.2, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.