| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 | |||||||||
|
مدیر تالار روانشناسي
![]() تاریخ عضویت: 2009-08-17
شهر سکونت: Neverland
رشته تحصیلی: Graduate student Clinical psychology
705 تشکر در 232 ارسال
دریافت کتاب: 6
اهداء کتاب: 0
![]()
|
نقل قول:
ممنون از توضیحاتتون
|
|
|
| 4 کاربر از فرمیسک برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#12 |
|
کاربر فعال
![]() |
خواهش میکنم اذین جون.قابل شما رو نداشت.
|
|
|
#13 | |||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2009-11-09
رشته تحصیلی: حقوق
42 تشکر در 12 ارسال
دریافت کتاب: 0
![]()
|
نقل قول:
اولا خیلی مبارک باشه امیدوارم خوشبخت بشین. ولی به نظر من عشق چیزی نیست که یهو بیاد یهو بره. این بستگی به تعریف ما از عشق داره ،این تعریفی که این روزها از عشق تو نظر جوون ها امده به نظر من اصلا عشق نیست . دوست داشتن با یک سلام شروع میشه به خداحافظی هم تمام میشه ولی عشق با یه نگاه شروع میشه با مرگ هم تمام میشه . به نظر کدوم بهته ؟ |
|||||||||
|
|
|
| 5 کاربر از jalal66 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#14 | |
|
کاربر فعال
![]() |
نقل قول:
|
|
|
|
#15 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2009-11-09
رشته تحصیلی: حقوق
42 تشکر در 12 ارسال
![]()
|
سوءتفاهم نشه من قصد جسارت نسبت به شما رو نداشتم. فقط نظر خودم گفتم در دفاع از عشق حقیقی . البته ناگفته نمونه که عشق یک طرفه فقط باعث ازار عاشق میشه
|
||||||||
|
|
|
| 5 کاربر از jalal66 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#16 | ||||||||
|
مدیر تالار روانشناسي
شهر سکونت: Neverland
رشته تحصیلی: Graduate student Clinical psychology
705 تشکر در 232 ارسال
دریافت کتاب: 6
![]()
|
با تشکر از همه دوستان
اگه بخوایم مفاهیم مرتبط رو تمیز بدیم ، که به درک نسبی از عشق برسیم ، این طور میشه گفت که دوستی و علاقه ای که بین دو نفر هست ، تمایل و کششی نسبی ست و معقولانه ، که این تمایل تا حد قابل توجهی با درک طرفین از همدیگه همراهه و ضمن سبک سنگین کردن قضایا و معیارها منجر به پیوندی میشه که دوام بالایی داره ، چرا که قسمت اعظم انتخاب بر اساس واقعیات شکل گرفته و این مهمترین وجه هر انتخابی ست . امروزه اگه ادعا کنیم که به کسی علاقه داریم و این دوست داشتن ما از سر نیاز نباشه بلکه در ما این تصور باشه که « من با او کامل میشم و او با من » ، در این حالت هم شخصیت ( تمام ابعاد ) خودمون رو مطرح کردیم ، هم طرف مقابل مون رو . این بسا قابل پذیرش تر از این هست که ادعای عاشقی کنیم اما در مسیر دشوار و پرمسئولیت عشق بمونیم . اما معنا عشق امروزی ، تغییراتی کرده ، به اختصار چند وجه از تفاوتها ش رو با اجازه عزیزان بازگو می کنم . عشق امروزی از عاملی برخواسته به نام نیاز ( خلاف قانون عشق ) ، عشق به معنای اصیل از سرغنا ست نه نیاز . ما اگه خودمون روعاشق بدونیم، نباید معشوق رو تنها برای خودمون بخوایم، نباید به اون احساس مالکیت کنیم ، این باعث پایین کشیدن معشوق از جایگاه واقعی ش میشه ( خلاف قانون عشق ، معشوق جایگاه بالایی داره ، برای ورود به حریم او باید اجازه گرفت ) ما او را منحصر به مکانی میدونیم که متعلق به ماست ، در حالیکه آزادی از حقوق معشوقه هست ، او باید زمان قابل ملاحظه ای رو با ما بگذرونه در این حالت بهترین دقایق رو با هم سپری کردیم ( خلاف عشق ، معشوق متعلق به همه ست ، او باید زمان برای کارهاش داشته باشه) او درد ، رنج ، نیاز و خواسته ای نداره و اگر هم داشته باشه تنها عاشق بداند و بس ، اما دلیل چندانی به ابراز آنها نیست چرا که معشوق متعلق به عاشق ست و اگر دردی هست معشوق نیز آن را حتما احساس کرده . در این حالت معشوق قسمی از دارایی عاشق ست . علاوه بر قوانین کلی بالا عاشق همواره در تلاش هست ، برای کشف معشوق ( شناخت بیشتر او ) هر چه دستاوردهای عاشق از معشوق بیشتر باشه او عاشق تر میشه .... فردعاشق باید این رو به خوبی درک کنه که خود نیز خصوصیاتی ( اخلاقی ، ظاهری ، رفتاری و ... ) داره قابل اعتنا اند . او از سر غنا به معشوق خالصانه می بخشه و این خصوصیات بارز هر عاشق هست . متاسفانه ازدواج در بین جمعیت قابل ملاحظه ای از زوج های جوان که برخواسته از این معیاربوده ( البته قلمداد کردن یک هیجان زودگذر به عنوان عشق؛ که عشق واقعی هم نبوده ) باعث پوشاندن واقعیاتی در زندگی زناشویی شده که در عوض خوشبختی و سعادت هر دو تنها به درشت کردن رقم طلاق ، چیز دیگه ای نداشته و این لطمه ها به سادگی قابل جبران نیستند.
|
|
|
| 4 کاربر از فرمیسک برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#17 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2010-01-24
رشته تحصیلی: ...
36 تشکر در 7 ارسال
دریافت کتاب: 1
![]()
|
با اجازه همگی
درسته عشق معنای درستی امروزه نداره ، هر کس یه دیدی بهش داره . اما همین بهتر که ما رابطه درست داشته باشیم و بتونیم در کنار هم زندگی بی دغدغه رو بگذرونیم . چه فایده داره کلی ادعا کنیم اما وسط راه جا بزنیم . اینطوری ریسکش پائیینتره |
||||||||
|
|
|
| 4 کاربر از tiktak320 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#18 | ||||||||
|
دوســـــت جـــــــدید
شهر سکونت: زیر گنبد کبود
رشته تحصیلی: پژوهش هنر
173 تشکر در 59 ارسال
![]()
|
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از narin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#19 |
|
کاربر انجـــــمن
![]() |
علاقمندي را بايد از عاشق شدن جدا كرد عاشق به قول دوستمان آرش فقط به دنبال معشوق است واز هر راهي كه شده مي خواهد به معشوق برسد عشق واقعي رسيدن به معبود وليكن انسانها مسير رسيدن به معبود را اشتباه مي روند البته وارد بحث عرفاني نمي شوم قدر مسلم اينكه احساس علاقمندي كافي نيست ومي بايستي توام با عقل ومنطق باشد تا ثبات بيشتري داشته باشد ضامن يك ازدواج موفق علاقمندي وحقيقت وتوازن مادي ومعنوي طرفين مي باشد
|
| کاربران زیر از سيد تنها برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#20 |
|
مـعـاون سایت
![]() |
دوستان فكر نمي كنيد اين توضيحات يه مقدار كليشه اي باشه؟ واقعا خودتون بر اساس اين تعريفات مي تونيد بين هوس و عشق در درون خودتون تفاوت قائل باشيد؟
كوه پرسيد ز رود زير اين سقف كبود راز ماندن در چيست؟ گفت در رفتن من كوه پرسيد : و من؟ گفت در ماندن تو بلبلي گفت : و من؟ خنده اي كرد و گفت : در غزل خواني تو آه از آن آبادي كه در آن كوه رود ، رود مرداب شود ، و در آن بلبل سرگشته سرش را به گريبان ببرد ، و نخواند ديگر ، من و تو ، بلبل و كوه و روديم راز ماندن جز ، در خواندن من ، ماندن تو ، رفتن ياران سفر كرده مان نيست بدان ! ![]() |
|
|
|
| کاربران زیر از MiNeRVa برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|