شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید .    
  سایت علمی دانشجویان ایران

برگشت   سایت علمی دانشجویان ایران > پزشكي > روانشناسی > دیگر شاخه های روانشناسی > روانشناسی اجتماعی

تابلوی اعلانات

پاسخ

امکانات حالات نمایش
قدیمی Feb-05-2010, 18:01   #41
MiNeRVa
مـعـاون سایت

آواتار MiNeRVa

شهر سکونت: Some Where I was Meant to Be
رشته تحصیلی: Medicine

مدیر نمونه 

9,836 تشکر در 3,344 ارسال
دریافت کتاب: 8
اهداء کتاب: 0
MiNeRVa is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
16/20 15/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss3570
پیش فرض پاسخ: آیا خانمها و آقایان میتوانند تنها دوست یکدیگر باشند؟

نقل قول:
ارسالی توسط MasterData مشاهده موضوع
من توی اداره ای که قبلا کار میکردم ، واحدی که باهاشون سروکار داشتم همه خانوم بودن . از خانوم همسن یا کوچیکتر من تا خانومی که همسن مادر من هست
هنوز که هنوزه هر برنامه ای که باشه من رو هم دعوت میکنن. وقتی به دید مثبت به قضایا نیگاه کنید همه چیز درسته
یا حتی دوست های خانومی که دوران دانشجویی بودن ، هنوزم در ارتباط هستیم و حتی من بین خانواده های اکثرشون شناخته شده هستم و اصلا هم حساسیتی ایجاد نمیکنه

اون چیزی که باعث حساسیت میشه پنهانی بودن رابطه است
من كه جمع نبستم . مسلمه كه ميشه رابطه سالم هم وجود داشته باشه . اصلا بايد اين طور باشه چون به هر حال نميشه تو جامعه خانوم ها رو از آقايون جدا كرد . روابط كاري و درسي بين آقايون و خانوم ها اجتناب ناپذيره ولي متاسفانه تو جامعه ما خيلي جاافتاده نيست و در بسياري از موارد سواستفاده ميشه از اين روابط ...
گفت در رفتن من
كوه پرسيد : و من؟
گفت در ماندن تو
بلبلي گفت : و من؟
خنده اي كرد و گفت : در غزل خواني تو
آه از آن آبادي
كه در آن كوه رود ، رود مرداب شود ، و در آن بلبل سرگشته سرش را به گريبان ببرد ،
و نخواند ديگر ،
من و تو ، بلبل و كوه و روديم
راز ماندن جز ، در خواندن من ، ماندن تو ، رفتن ياران سفر كرده مان نيست بدان !

MiNeRVa آفلاين است   پاسخ با نقل قول
5 کاربر از MiNeRVa برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Feb-06-2010, 01:30   #42
amirpasha
كاربر فعال بخش پزشکی

آواتار amirpasha

شهر سکونت: تبریز
رشته تحصیلی: پزشکی
153 تشکر در 60 ارسال
دریافت کتاب: 6
amirpasha is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
4/20 3/20
فعالیت امروز ارسالها
sssssss71

با سلام خدمت حضرات.
دوس داشتم 2 تا مطلبو عرض کنم . اولین مشکل اساسی که وجود داره اینکه تمام کتب و منبعی که توی علوم انسانی که در کشور ما وجود دارن تماما ترجمه هستش که نمیتونه پاسخگوی مسایل اجتماعی مارو درک کنه شاید این نسخه ها توی غرب حل شده باشه ولی در کشور ما....... که در نهایت دوستانی هستن که خانم هارو فتنه انگیز خطاب می کنن.
دومین مسله ای که وجود داره عقاید و افکار دینی که تعریف شده از مراجع دینی است که هر کس ازاین خطوط قرمز به هر دلیل خارج بشن توسط دوستان . فامیل . نکوهش خواهد شد و اگه به رساله مراجعه کنید عطر زدن خانمها رو حرام دانستن !! دیگه چه انتظاری دارین ؟
واما حرف اخر جوانان امروز ما به خاطر مشکلات فراوان نمی تونن ازدواج کنن پس رو میاورن به دوستی های که تعریف شده هست برای هر دو طرف که تا انسانیت . عشق . محبت .... را تجربه کنن . پس یا یاید شرایط ازدواج رو برای جوان فراهم کنیم ویا دیدمون رو عوض کنیم . یا علی
amirpasha آفلاين است   پاسخ با نقل قول
8 کاربر از amirpasha برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Feb-06-2010, 16:03   #43
فرمیسک
مدیر تالار روانشناسي

آواتار فرمیسک

شهر سکونت: Neverland
رشته تحصیلی: Graduate student Clinical psychology
705 تشکر در 232 ارسال
فرمیسک is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
3/20 4/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss229

با تشکراز همه عزیزان
یکی از سوال های اصلی این هست البته در چارچوب این فرهنگ!
«آيا امکان دارد که يک زن و يک مرد بدون برقراري هيچ گونه رابطه رمانتيکي، فقط با هم دوست باشند؟» این یک موضوع اجتماعی ست؛ اما به رفتار فرد (دو فرد غیرهمجنس ) در اجتماع بر میگرده !
چگونه ممکنه رفتاری فردی، تا این حد ، تحت تاثیر محیط قرار بگیره !
به عبارتی،
اگه همه رفتار ( حتی رفتار و ارتباط شخصی) ما متاثر از جبر محیط ی ست ، پس خود چی میشه !!!
ما همه به این نکته اتفاق نظر داریم که محیط تاثیر خودش رو میگذاره اما منکر انسان با فکر و شعور نمیشیم . چه خود فرد مسئله ای رو قبول داره و چه قبول نداره وچون محیط رو از خود و خود رو در محیط میبینه . هر دو صحیح هستند، اما برای رشد تنها این کافی نیست که بدونیم این رابطه چطور هست ! با یه توضیح عرض می کنم خدمت شما؛
اگه ما نتونیم واسه کارهامون توجیهی بر اساس دلایل خودمون داشته باشیم پس محیط هم فاقد ارزش است ، چون مستقیماً از تفکر فرد فرد ما شکل می گیره (در این رابطه مایلم نظر دوستان علوم اجتماعی رو بدونم!)
از طرفی این خود ما هستیم که محیط و اجتماع رو می سازیم پس هر کار که قدرت تفکرو تصمیم گیری رو به نحوی ازمون می گیره به گردن اجتماعی که ساخته خود ماست نندازیم .
اما شان و منزلت انسان در دین که بر اساس اون عمل می کنیم ( نه سنت دست گیر قومی قبیله ای مون )،
معمولاجایی که بر به مشکل می خوریم ، به دین مراجعه می کنیم ، دین بر اساس احکام گرفته شده از قرآن عمل می کنه ، قرآن چی میگه ، به عقل رجوع کن ، به صراحت و روشنی آمده«مخلوقی ارزشمند تر از آن نیافریده ایم» و به زیبایی عقل رو رسول باطنی معرفی کرده ، این هم دین ......
پس عقل رو به عنوان یکی از منابع برای خود در نظر می گیریم و به کار می بریم .
در مسائلی که ما بر اساس قوانین عقلی و دینی طی طریق می کنیم مطمئنا به انحطاط نخواهیم رفت و مطمئنا اون عمل مورد پسندعامه نیز هست ، خواه یک ارتباط با دوست همجنس یا غیرهمجنس باشد، چه فرقی می کند!؟ در محیط کارمون در دانشگاه و نمونه دیگر در سایت دانشجو ما همواره دوستانی داریم از جنس مخالف که برای ما عزیز و محترم اند ، آیا میشود ادعا کرد که این جبر محیطی است که باعث این نوع ارتباط شده ؟یعنی خود ما دخالتی نداریم !؟ من موافق نیستم چون معتقدم هر کس طبق قوانین خود عمل میکنه!

آخرین ویرایش توسط فرمیسک در تاریخ Feb-06-2010 انجام شده است
فرمیسک آفلاين است   پاسخ با نقل قول
7 کاربر از فرمیسک برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Feb-06-2010, 20:02   #44
amirpasha
كاربر فعال بخش پزشکی

آواتار amirpasha

153 تشکر در 60 ارسال
میزان فعالیت سابقه
4/20 3/20
فعالیت امروز ارسالها
sssssss71

باز سلام علیکم.
خانم رهبری من با تمام احترامی که به نظر شما دارم ولی با استدلال شما کاملا مخالفم. بیاد بامصداق و منطق و باانصاف حرف بزنیم. شکی نیست که علوم انسانی انسانسازترین علوم می باشد پس می بینیم که تو غرب چه اهمییتی برا این رشته قایل میشن. برگردیم به بحثمون . شما می فرماید افراد نبایستی از محیط متاثر باشه و هر کس طبق قوانین خودش عمل بکنه. به نظر شما این ایده که گرفته شده از اصول علوم اجتماعی غرب هست میتونه مارو به مدینه فاضله برسونه؟ برای درک بهتر می تونم به فمنیسم اشاره کنم که امروزه در غرب برای افزایش توان اجتماعی و ارزشی زن بیان شده میتونه در کشور ما با این عقاید تجویز بشه؟ ما چه بخوایم ویا نخوایم چه دوست داشته باشیم ویا نداشته باشیم توی یک جامعه ای زندگی میکنیم که دین و تدین ریشه در تمام طول و عرض زندگی ما وجود داره در فرهنگ و سیاست واقتصادو روابط اجتماعی و حتی در معماری ما رگه های دین رو خواهید دید. پس نمیشه این معقوله رو به راحتی کنار گذاشت . واما دین! به نظر شما این دین تعریف شده و تفسیر شده از 1400 سال پیش میتونه نیاز جامعه امروز را پوشش بده؟ مگر پویا بودن هر پدیده ی اجتماعی به این بر نمی گردد که همزمان با جامعه پیش بره؟ متونم براتون مثال بزنم . با توجه به شرایط اجتماعی امروز جامعه ما خانم ها دراداره ها و کارخانجات وبیمارستانها و... مشغول به کارن ایا حجاب برتر هنوز باید چادر باید باشه؟ایا میشه به فرمایش حضرت امام صادق که می فرماد وای براحوال پدری که دخترش در خانه ی پدریش به بلوغ برسد!
این تفاسیر از دین با توجه به شرایط ان زمان و شرایط اقلیمی و جغرافیایی در 1400 سال پیش تفسیر شدن و همینطوری در قرن حاضر هم دست نخورده باقی مانده . ایا به نظر شما این همه دین گریزی که در نسل حاضر وجود داره به این خاطر نیست که دین محبوس شده از 1400 سال پیش نمی تونه پاسخگوی سوالات و نیازهاو احتیاجات جوان امروز باشه؟ ایا زمان ان نرسیده که تفاسیر جدیدی از دین بشه؟ ما نباید از خاطرمان ببریم که هنوز مهر برابری دیعه در زن و مرد خشک نشده!! پس نمیشه ای مسایل رو با دینی که از 1400 سال پیش تفسیر شده اند حل کرد و نیاز به بروز کردن دین وجود داره و از انجای که قوانین ما از احادیث و قران گرفته شده و هر پدیده ای که خارج از این 2 مقوله باشه محکوم می باشد پس تعقل هم که نواوری و پویا بودن از شروط عقل است در برابر قانون 1400 سال پیش محکوم خواهد شد. با تشکر
5 کاربر از amirpasha برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Feb-06-2010, 23:47   #45
MasterData
تیم فنی سایت

آواتار MasterData

شهر سکونت: مشهد
رشته تحصیلی: فارغ التحصیل مهندسي نرم افزار
1,862 تشکر در 625 ارسال
دریافت کتاب: 5
اهداء کتاب: 2
MasterData is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
12/20 19/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss443
ارسال پیام توسط Yahoo به MasterData

نقل قول:
اگه همه رفتار ( حتی رفتار و ارتباط شخصی) ما متاثر از جبر محیط ی ست ، پس خود چی میشه !!!
ابن کلمه همه در این جمله جای تامل داره ، هر چند خودتون هم میدونید همه ای در کار نیست بلکه بهتره گفته بشه قسمت زیادی
نقل قول:
اگه ما نتونیم واسه کارهامون توجیهی بر اساس دلایل خودمون داشته باشیم پس محیط هم فاقد ارزش است ، چون مستقیماً از تفکر فرد فرد ما شکل می گیره (در این رابطه مایلم نظر دوستان علوم اجتماعی رو بدونم!)
از طرفی این خود ما هستیم که محیط و اجتماع رو می سازیم پس هر کار که قدرت تفکرو تصمیم گیری رو به نحوی ازمون می گیره به گردن اجتماعی که ساخته خود ماست نندازیم .
البته این چند جمله یه خورده درکش برام سخت بود. شما موقعی که وارد اجتماعی میشی ، افکار و شخصیت شما در همان لحظه جامعه رو تحت تاثیر قرار نمیده ، و مدتی طول میکشه تا جامعه اصلا صدای شما رو بشنوه. پس خود به خود جزئی از یک جامعه هستید که افکار آن قبلا شکل گرفته پس این عبارت که محیط بی ارزش است به نظر بنده کاملا برعکس هست چون در اکثر موارد قبل از اینکه شما جامعه رو تحت تاثیر قرار بدید ، جامعه شما رو تحت تاثیر قرار میده

در کل این دو تا جمله شما توی مطلب ارسالی کاملا ضد و نقیض همدیگه هستن

البته یه چیزی رو من خیلی دوست دارم ، اینکه بحث رو از دید اجتماعی بررسی کنید نه از دیدگاه مذهبی و دلایل مذهبی رو روی قضیه تاثیر ندین

[فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]
[فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]

آخرین ویرایش توسط MasterData در تاریخ Feb-06-2010 انجام شده است
MasterData آفلاين است   پاسخ با نقل قول
4 کاربر از MasterData برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Feb-09-2010, 15:48   #46
فرمیسک
مدیر تالار روانشناسي

آواتار فرمیسک

شهر سکونت: Neverland
رشته تحصیلی: Graduate student Clinical psychology
705 تشکر در 232 ارسال
فرمیسک is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
3/20 4/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss229

این پست چندان ارتباطی به موضوع اصلی نداره جسارتا به منظور دفاع از خود نوشتم .
ابتدا پوزش می خوام از شما به خاطر توضیحات حتما ناقصم ، که شبهاتی برای دوستان ایجاد کرده چرا که جسارتا این برداشتها، قدری برایم گران تمام شد . من بی منطق و بی انصاف و از همه بدتر اومانیست لقب خوردم .
دست همه عزیزانی رو که بتونن به من چیزی یاد بدند می بوسم و شکر گذار این توجهتون هستم.
حضورتون در بحث ها مایه دلگرمی ماست.
اما انتظاری که از شما عزیزان داشتم این بود ابتدا متن رو با دقت بیشتری می خوندید و جایی که نیاز بیشتر به توضیح یا نکته ابهامی داشت خوشحال میشدم با سوال مطرح می شد !
با اجازه جناب آقای دکتر ابتدا سوالهای آقای MasterData و سپس در خدمت شما هستم و امیدوارم توان بازگو کردن منظور اصلی ام رو در این پست داشته باشم .
سوال 1: با اجازه دوستان کلمه همه رو بکار بردم چراکه در این موضوع نظرغالب به این بود که محیط عاملی مستقیم در رفتار هست، حتی اگه حقیقتا اینطورنباشه . اگه به جمله بنده توجه بفرمایید ، جمله سوالی بود، ببخشیدعلامت سوال بعد از علامات تعجب نوشته نشده !( من با یأس سوال کردم چون انتظار داشتم که نمونه ای باشه از رابطه ای (براساس اصول دینی و عقلی) وشخص از رابطه اش در مقابل دیگران دفاع هم کرده باشد ، این جور جملات نشانه حمایت از خود هست که متاسفانه ندیدم نه تنها در این تاپیک بلکه در تاپیکهای مشابه هم) سوال من این بود، اگه جامعه به همه رفتار ما نفوذ داره پس جای خود کجاست؟ اگه کسی میتونه با علت تایید یا رد کنه !؟
در حقیقت حد نفوذ هر دو عامل در اعمال و رفتارما به یک اندازه است.
در سوال 2 شما : بندی از جملات رو انتخاب و به راحتی برچسب تناقض می زنید ، من درست متوجه فرمایش شما نشدم ! اما توضیح بیشتر رو خدمتتون میدم انشالله که رفع ابهام بشه ، بنده مثل همگی شما عزیزان معتقد به خرد و عقل آدمی در رفتار هستم ، این خرد به عنوان یکی از منابع رجوع که همردیف با دین عمل میکنه ، در نظر میگیریم و در برابر تصمیم گیری از آن استفاده می کنیم ، جمله قرآن رو، باز تکرار می کنم « با ارزش تر از عقل خلق نشده است». ما با خرد هست که دین رو می پذیریم ، تا سوال در ذهن طرح نشه و به طرف منبع اصلی( قرآن) نریم مگه امکان این هست که بپذیریم ،در اصل با خرد، موشکافی و پذیرش میشه ، پس این خرد هست که به عنوان عاملی در دسترس ، به بشر داده شده برای تفکر در تمام ابعاد زندگی .چنانچه این تفکر دینی که ما شیعیان به آن معتقدیم (نه سایر مکاتب و فرقه ها ) راه به سوی سعادت جامعه داره ، ارزش جامعه به ارزش افکار اعضاست، شما مخالف این هستید؟
سوال جناب آقای دکتر رو پاسخ می دم ! مگه نه اینکه فکر من سالم شد و با فکرسالم شما در ارتباط و یکی شد و با فکرهای دیگه جامعه ای رو میسازه که فاضل هست ، این جامعه به طرف سعادت تک تک ما اعضا ،حرکت می کنه ؛ از اون طرف قضیه که نگاه کنیم جامعه اگه خوبه داره، دین خودش رو به این سرمایه گذاران( اعضاش که معقولند) ادا می کنه و منتی نمی گذاره و در این مدینه هست که همه سعادتمند( این جامعه مکان ذهنی است ،مگر با مشارکت فکری همه اعضا) البته عکس این قضیه هم صادق هست.
یک سوال آیا ارزش این رو نداره که ما از رفتار معقولمون در برابر افکارمتحجر دست گیر، دفاع کنیم!؟ در توضیحاتم عرض کردم که سنن قومی قبیله ای که بی اساسند نه دین ،ما در جامعه مون داریم که زن نمیتونه بدون همسرخود بیرون بره ، بنده معتقد نیستم که اون زن به جنگ جامعه خود بلند شه اما میتونه تا حدی براساس قوانین دین و حقوقی که برایش در نظر گرفته شده، روشن شه ، که بتونه لااقل فکر بچه ش رو عوض کنه. مگر غیراز این است که ، هر کدوم ما چنانچه بتونیم در حد توانمون تغییر ایجاد کنیم ، میتونیم دید جامعه رو به خیلی از مسائل باز کنیم !؟( تغییری فکری و دینی )
بحث مسائلی که مطرح کردین جداست دین از دوره حمله اعراب به ایران دین رسمی مورد پذیرش جامعه ما شد( در زمانی که اعراب از نام مسلمان و در گروه اسلام به آرزوی دیرینه خود، دست یافتند (در اون زمان این از بهترین دستاوردهاشون بود، فتح ایران! ) دریغ از اینکه ایرانیان باخرد ، به قیمت از بین رفتن گنجینه های تاریخی و علمی آن زمان گنجینه ای با ارزش تر( اسلام) رو به دست آوردند. مگر میشود به راحتی این مهم رو از دست داد .
بگذریم...
در پاسخ به سوال حضرت عالی، بله مکتب اسلام به لطف کلام خداوند قابلیت به روز شدن رو داره و این مسئله به دوره زمانی ما محدود نیست بلکه تا عصرها و دوره های دیگه تا ظهور .....
ما میپذیریم دستوراتش رو و به کار میبریم اگه چه قدرت اجرا همه قوانینش رو نداشته باشم اما به عنوان فردی از جامعه خود، سعی خودمون رو کردیم که به وظایفمون تا حدی عمل کنیم .
هر قدر درک کنیم ، به همان اندازه از زندگی هم پاداش می گیریم /

آخرین ویرایش توسط فرمیسک در تاریخ Feb-09-2010 انجام شده است
فرمیسک آفلاين است   پاسخ با نقل قول
8 کاربر از فرمیسک برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Feb-10-2010, 11:34   #47
amirpasha
كاربر فعال بخش پزشکی

آواتار amirpasha

153 تشکر در 60 ارسال
میزان فعالیت سابقه
4/20 3/20
فعالیت امروز ارسالها
sssssss71

سلام.
ابتدا از تمامی دوستانم عذر خواهی می کنم.
فکر می کنم یک سوءتفاهمی پیش امده و گویا مطالبی که بنده عرض کردم موستوجب این دلخوری ها شده. که جا داره در اینجا از خانم رهبری عذر خواهی بکنم که که خاطرشون رو مکدر ساختم ولی قصدم محکوم کردن شما نبود و امیدوارم ببخشید. از تمامی بزرگواران هم معذرت می خوام که وقت گران بهاشونو اینجا کرفتم.
5 کاربر از amirpasha برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Feb-13-2010, 14:21   #48
narin
دوســـــت جـــــــدید

آواتار narin

شهر سکونت: زیر گنبد کبود
رشته تحصیلی: پژوهش هنر
173 تشکر در 59 ارسال
دریافت کتاب: 0
narin is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
1/20 3/20
فعالیت امروز ارسالها
sssssss53

نقل قول:
ارسالی توسط سيد تنها مشاهده موضوع
متاسفانه در جامعه ما رابطه را فقط در مسائل جنسي خلاصه مي كنند ديدگاه بايد ديدگاه درستي باشد رابطه مي تواند رابطه سالمي بايد بد بيني ها را كنار كذاشت البته چهار چوب هاي مذهبي را به دور از تند روي هابايد رعايت كرد به قول معروف كاتوليك تر از پاپ شدن درست نيست
متاسفانه دلیل ازدواج بعضیها هم همین است نه مسائل عاطفی
narin آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر از narin برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Feb-13-2010, 14:27   #49
narin
دوســـــت جـــــــدید

آواتار narin

شهر سکونت: زیر گنبد کبود
رشته تحصیلی: پژوهش هنر
173 تشکر در 59 ارسال
narin is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
1/20 3/20
فعالیت امروز ارسالها
sssssss53

نقل قول:
ارسالی توسط life-death مشاهده موضوع
دایی من روسیه درس می خونه. می گه من تو روسیه با این که اونجا کشور آزادیه اصلا به زنها و دخترا نگان نمی کنم و برام مهم نیستآ اما ماه پیش اومده بود. باهم که حرف می زدیم می گفت، چرا دخترای ایران اینجورین؟؟؟ می گفت (البته با عرض معذرت از بانوان جمع- منظور قشر خاصی از زنان است) دخترای اینجا از فاحشه های روسه هم بدتر لباس می پوشن و آدم رو تحریک می کنند. می گفت من که اصلا برام این موضوعات دیگه اهمیت نداره، ولی اینجا که میام دائم چشمام دنبال دختراست. فکر می کنم جامعه ما به سمت انحطاط وحشتناکی در حال حرکته. مثل یک بادکنک، هی داره باد می شه، ولی یک جا منفجر می شه و اون موقع است که دیگه نمی شه کاری کرد.
پسر دایی من هم که آلمان زندگی می کنه وکلا اونجا بزرگ شده چند ماه پیش که اومده بود ایران می گفت در اونجا (آلمان) فقط زنهای ........ اینطور آرایش می کنند و از خود رفتارهای .......... بروز می دهند چرا ایجا اینطوری هستند مگر تعدادشان اینجا بیشتر است !
narin آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر از narin برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Feb-28-2010, 16:10   #50
احسان پارس
کاربر جــــــــدید

شهر سکونت: شیراز
رشته تحصیلی: روانشناسی
2 تشکر در 1 ارسال
احسان پارس is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
1/20 1/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssssss1
ارسال پیام توسط Yahoo به احسان پارس

سلام مرسی ازمقاله-پژوهش زیباتون.مطمئن باشیدکه میشه البته کمترانسانهایی قادر به انجام این کار هستند تنها راز این دوستی اینه که هیچ توقعی نداشته باشیم !مامیتونیم فقط و فقط دو تا آدم کنار همدیگه باشیم که هیچ چشم داشتی به هم نداریم،این راز انسان بودن است ولی هرگز فراموش نکنیم که خدا زن و مرد رو آفرید که همدیگر رو کامل کنن نه فقط از بعدجسمانی که از تمام ابعاد.پیروز باشید و سربلند.
احسان پارس آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از احسان پارس برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
پاسخ

Bookmarks

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال