| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| تئوری موسیقی و سازها در این قسمت می توانید مباحث مربوط به تئوری موسیقی و ساز شناسی را مطالعه و سوالات خود را مطرح نمایید |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#21 | |||||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار موسيقي
![]() تاریخ عضویت: 2007-10-06
شهر سکونت: tehran
2,485 تشکر در 1,102 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
![]() دخترك فقیر ولی ثروتمند دخترك تنها ولی قدرتمند دخترك كوچك ولی بزرگ دخترك غران در میان دسته ای گرگ دخترك زیبا ولی ویران دخترك ایران ایران ایران برادران و خواهران گل دیگر با احمدرضا نگران هیچ مشکلی نباشید من دوباره بازگشتم
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||
|
|
|
|
|
#22 |
|
دوســـــت جـــــــدید
![]() |
هی
اینجا رو دیدم دلم خون شد من یه مدت کوتاه کلاس ویولون می رفتم بعد به خاطر راحتی خودم ول کردم تا یه استاد خانم پیدا کنم بعدش هم که دیگه به خاطر مسائل مختلفی مثل کنکور نشد ادامه بدم دعا کنید واسم الان برسم ادامش بدم:cry:
|
| 2 کاربر از nanik برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#23 | |
|
مدير تالار موسيقي
![]() |
نقل قول:
![]() پشت گوش نندازید!...حیفه! با آرزوی موفقیت برای شما:!:
|
|
|
|
|
#24 |
|
کاربر جــــــــدید
![]() |
سلام بنده هم سنتور می زنم وهم گیتار ولی ساز اصلیم سنتوره.
|
|
|
|
| کاربران زیر از وحید68 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#25 |
|
مدير تالار موسيقي
![]() |
بسیار عالی!:arrow: اگر ممکنه لطف کنید در باره سبک سابقه فعالیتتون و هر چی که دوست دارید دوستان در باره سازتون بدونن کوتاه بنویسید.:arrow: با تشکر و آرزوی موفقیت برای شم:!:ا
|
|
| کاربران زیر از ICE برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#26 | |
|
دوســـــت جـــــــدید
![]() |
نقل قول:
انشاا... که به زودی ادامش میدم:arrow:
|
|
| کاربران زیر از nanik برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#27 |
|
کاربر جــــــــدید
![]() |
من 3 نوع گیتار میزنم:
1.گیتار کلاسیک: که از سن 12 سالگی شروع به زدنش کردم و دارای 6 سیم 3 سیم فلزی و 3 سیم نایلونی 2.bass گیتار : که جز سازهای اساسی آهنگ ها تو هر سبک 4 سیم داره(البته نوع های 6 و 5 سیم هم داره) فاصله fret ها بیشتر است نسبت به کلاسیک و الکتریک! (عاشق این سازم و تو یک گروه زیر زمینی هم bassist هستم. 3.گیتار الکتریک هم میزنم
|
|
|
|
| 2 کاربر از khashayar_P برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#28 | ||||||||
|
دوســـــت جـــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-07-01
شهر سکونت: تهران
رشته تحصیلی: معدن اکتشاف
210 تشکر در 60 ارسال
دریافت کتاب: 0
![]()
|
گیتار برقی !
|
|
|
|
#29 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2010-01-28
رشته تحصیلی: عمران-ساختمان
1 تشکر در 1 ارسال
دریافت کتاب: 4
![]()
|
سه تار
بهترین حالت وقتیه که داری یه ساز خاص رو گوش میدی (تک نوازیه یه استاد واقعی) |
||||||||
|
|
|
|
|
#30 |
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() |
من ویولن میزنم..سنتی کار میکنم
ویولون ساز زهی و آرشهای است. این ساز کوچکترین عضو سازهای زهی آرشهای است.برای نواختن معمولاً روی شانه چپ قرار میگیرد و با آرشه که در دست راست نوازندهاست نواخته میشود.کوک سیمهای ویولن از زیر به بم به ترتیب: می (سیم اول)، لا (سیم دوم)، ر (سیم سوم)، سل (سیم چهارم). این ساز از ۵۸ قطعه مختلف ساخته میشود.وزن آن در حدود ۴۰۰ گرم میباشد. ویلن از بخشهای زیر تشکیل شدهاست : 1.آرشه 2.جعبه طنینی (جعبه ریزونانس) 3.دسته یا گردن 4.خرک 5.گریف 6.سیم گیر 7.سیمها این ساز چه در ارکستر بزرگ چه به طور جمعی و انفرادی بسیار پر اهمیت است. وجهه جهانی ویولن را میتوان در سازگاری آن با فرهنگهای مختلف و حضور این ساز در موسیقی ملل مختلف دید.با ورود ویولن به ایران برخی از نوازندگان کمانچه مانند حسین خان اسماعیل زاده، علی اصغر بهاری، حسین یاحقی و... به آموختن آن پرداختند.از جمله نوازندگان صاحب سبک این ساز میتوان به ابراهیم لطفی و امیرحسین وفائی(ساکن ارمنستان) در سبک موسیقی کلاسیک، و ابوالحسن صبا، پرویز یاحقی، علی تجویدی، اسدالله ملک، حبیبالله بدیعی، مجتبی منصوری، رحمتالله بدیعی، علی محجوبی، رکن الدین مختاری و همایون خرم در سبک موسیقی ایرانی، اشاره کرد. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| معرفی ساز / آموزشگاه |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|