| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
#21 |
|
مدیر بازنشسته بخش ساير موضوعات
![]() |
خدايا: تو خود مي داني كه چه سخت است اگركه ماهي كوچك اسيرآب دريا ي بيكران باشد.
خدايا: تو خود مي داني برای من كه هميشه دلم می خواسته با تو زندگي کنم اين سير تكراري روزگار كه نا خواسته مرا به كام خود مي برد چه قدر ملال آور وخسته كننده است خدايا: آخر چگونه مي توان شكوه تو را در زيبايي گل بجوييم درحالي كه اين تكرار هميشگي اشتياق خوب ديدن را از من گرفته است. چگونه ميتوانم حمد و ثناي تو را از زبان چكاوكها بشنوم در حالي اين تكرار اشتياق خوب شنيدن را از من سلب كرده است
|
|
| کاربران زیر از M.B.M برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#22 |
|
![]() |
خدايا: مي ترسم كه اگر به همين منوال پيش رود ديگر شعله هاي عشق تو در وجود من هر روز بي فروغ و بي فروغتر شود. تاجايي كه ديگر نه اشتياقي براي پرواز داشته باشم و نه اميدي به رهايي
پس اي خداي مهربان مرا از اين تكرار از اين يكنواختي كه همه ي روزهاي مرا فرا گرفته است رهايي ده خدايا: به من اشتياقي ده تا دوباره چشمانم قادر به ديدن شگوه تو در زيبايي گل ها باشد. خدايا: به من اشتياقي ده كه دوباره بتوانم صداي مناجات تو را از زبان چكاوك ها بشنوم. خدايا: به من عشقي ده كه روز به روز به تو نزديكتر شوم
|
|
|
|
#23 |
|
![]() |
خدايا : چگونه مي توانم روي به سوي تو بياورم و زبان به حمد و ثنايت بگشايم در حالي كه خود از كرده خويش آگاهم . چگونه مي توانم دوستار تو باشم در حالي كه بر عهد و پيماني كه با تو بسته ام وفادار نبوده ام . چگونه مي توانم طلب عفو و بخشش كنم در حالي هنوز شعله هاي عصيان در درونم فروزان است.
|
|
|
|
#24 | ||||||||
|
مدير سابق تالار زيست شناسي
![]() تاریخ عضویت: 2007-06-01
شهر سکونت: My Dream
رشته تحصیلی: زیست سلولی و مولکولی
5,132 تشکر در 1,603 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
خداجونم تو بهترین دوست من هستی که همیشه کنارمی.دوستی که به تمام حرفام گوش می ده و منو همین طوری که هستم دوست داره.
|
|
| کاربران زیر از Blue_Dream برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#25 |
|
کاربر انجـــــمن
![]() |
ای خدا !
پروانگی چه دشوار است و شمع بودن چه دشوارتر , ما را قاعده ی سوختن و ساختن بیاموز.
|
| 2 کاربر از M_nfa برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#26 | ||||||||
|
کاربر حــــرفه ای
![]() تاریخ عضویت: 2007-06-06
شهر سکونت: ...
رشته تحصیلی: فيزيك حالت جامد
6,300 تشکر در 1,948 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
خدا جونم مرسی كه هیچوقت تنهام نمیزاری. كمكم كن كه همیشه خوب باشم.
خدایا به همه كمك كن تا به آرزوهای خوبی كه دارن برسن من رو فراموش نكنی البته:arrow: |
||||||||
|
|
|
|
|
#27 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
تحقیقات علمی بر روی این پایه استوار است که همه اتفاقاتی که می افتند معین شده توسط قوانین طبیعت هستند و این در مورد اعمال مردم نیز صادق است. به همین دلیل است که یک محقق علمی به سختی میتواند تمایل به این عقیده داشته باشد که اتفاقها را میتوان با دعا خواندن تحت تاثیر قرار داد، مثلا با آرزو کردن و تمنا کردن از یک موجود ماورای طبیعت بتوان به تغییری دست یافت.
آلبرت انیشتن
اگر تو وطن می فروشی *** من وطن می خرم ..! چند می فروشی وطن فروش .؟ *** چون من گران تر از همه می خرم http://www.daneshju.ir/forum/imageho...513656ce1a.jpg اینم بلاگ من [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] |
|
|
|
|
|
#28 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
وقتی من بچه بودم هرشب از خدا میخواستم که یک دوچرخه به من بدهد، سر انجام فهمیدم که کار خدا اینجوری نیست، بنابر این رفتم و یک دوچره دزدیدم و از آن پس هرشب از خدا میخواستم که من را ببخشد.
ارنو فیلیپ
اگر تو وطن می فروشی *** من وطن می خرم ..! چند می فروشی وطن فروش .؟ *** چون من گران تر از همه می خرم http://www.daneshju.ir/forum/imageho...513656ce1a.jpg اینم بلاگ من [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] |
|
|
|
|
|
#29 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
اگر مردم فقط بخاطر ترس از تنبیه شدن و یا به امید پاداش گرفت خوب هستند، حقیقتا باید خیلی متاسف باشیم.
آلبرت انیشتن
|
|
|
|
|
#30 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
انسانها هرگز به اندازه ای که با مفاهیم دینی توجیه شده باشند، شرارت را به کمال و با لذت انجام نمیدهند.
پاسکال
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| نیایش, خدا, درد دل |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|