| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
#11 |
|
کاربر فــعــــــــــال
![]() |
خدایا شکرت .... موندی با این همه جهنمی چکار کنی ......
|
|
|
#12 |
|
کاربر انجـــــمن
![]() |
خدایا !
به هر كه میوه سنگین عشق می دهی , شاخه وجودش را می شكنی. تو خود مرهم شاخه های شكسته باش.
|
| کاربران زیر از M_nfa برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#13 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
من نمى توانم خدائى را تصور کنم که مخلوقات خود را پاداش يا کيفر مى دهد؛ که اهدافش طبق مقاصد ما انسانها شکل گرفته؛ خدايى که بطور خلاصه انعکاسى از ضعف و ناتوانى ما انسانهاست. من همچنين نمى توانم باور کنم که انسان بعد از اينکه مرد، مى تواند وراى جسم ماديش زنده بماند، هر چند که روح هاى ناتوان بدليل ترس و جهل چنين افکارى را با خود حمل کنند! آلبرت انشتين
اگر تو وطن می فروشی *** من وطن می خرم ..! چند می فروشی وطن فروش .؟ *** چون من گران تر از همه می خرم http://www.daneshju.ir/forum/imageho...513656ce1a.jpg اینم بلاگ من [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] |
|
|
|
|
|
#14 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
دين در انسان نه علاقه بلکه تنفر به همنوع ايجاد مى کند.
جاناتان سويفت
اگر تو وطن می فروشی *** من وطن می خرم ..! چند می فروشی وطن فروش .؟ *** چون من گران تر از همه می خرم http://www.daneshju.ir/forum/imageho...513656ce1a.jpg اینم بلاگ من [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] |
|
|
|
|
|
#15 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
اگر کسى يک نفر را بکشد قاتل است، ميليونها را بکشد فاتح است و همه را بکشد خداست.
ژان روستان
|
|
|
|
|
#16 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
همه به خدا احتياج دارند پولدارها براى حفظ ثروت و فقرا براى تحمل محروميت.
لاادرى
|
|
|
|
|
#17 |
|
مدیر بازنشسته بخش ساير موضوعات
![]() |
با سلام خدمت M_nfa عزیز
این دو تاپیک چون با یک مضمون بود یکی شد موفق باشید
|
|
|
|
#18 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار ادبيات
![]() تاریخ عضویت: 2007-10-27
شهر سکونت: تهران
رشته تحصیلی: حقوق قضائی
4,898 تشکر در 1,594 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
درد دلی با خدا از من یك لا قبا
باهمه عصیان من عفو نما تو مرا ما همگی بنده ایم گرچه كه شرمنده ایم گر تو ببندی درت تكیه ما بر كجا؟ |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از jahed برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#19 |
|
![]() |
آنگاه که تنها شدی و در جست جوی یک تکیه گاه مطمئن هستی ، بر من توکل نما .(نمل/79)
انگاه که نا امیدی بر جانت پنجه افکند و رها نمی شوی ، به من امیدوار باش. (زمر/53) انگاه که سرمست زندگی دنیا و مغرور به آن شدی ،به یاد قیامت باش. (فاطر/5) انگاه که دوست داری به آرزویت برسی ، به درگاهم دعا کن تا اجابت نمایم.(غافر/60) انگاه که در پی تعالی و کمال هستی ، نیتت را پاک و الهی کن . (فاطر/29-30) انگاه که دوست داری کسی همواره به یادت باشد، به یاد من باش که من همواره به تو هستم.(بقره/152) انگاه که دوست داری با من هم سخن شوی ، نماز را به یاد من بخوان. ( طه/14) آنگاه که روحت تشنه نیایش و راز و نیاز است ، آهسته من را بخوان. (اعراف/55) آنگاه که شیطان همواره در پی وسوسه توست ، به من پناه ببر.(مومن/97) آنگاه که لغزش ها روحت را آزرده ساخت ، در توبه به روی تو باز است . (قصص/67)
|
|
| کاربران زیر از M.B.M برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#20 |
|
![]() |
خدایا ، خدایا
چه تنها و درمانده ام غریبی ز هر درگهی رانده ام به سوی تو می آیم امشب که از دل کلام تو در گوش جان خوانده ام من جسمم تو روح من ، من کشتی تو توح من من زخمم تو مرهمی ، من ظلمت تو روشنی من راهی ، تو موندنی من تنها ، تو همدمی تو اولین و آخرین برای من که عشقم عزیزترین همسفری در همه ی دقایقم درگاهت سجدگاه من ، بگذر از گناه من من خلقم تو خالقی، سر تا پا شوق گفتنم هم غایب ، هم حاضر هم شاهد ، هم ناظر هم سکوت ، هم صدا هم دردی هم درمان چه ترسی از درد بی درمان که دارم چون تو درمانی چه با کس کفر اهریمن تو در من نور ایمانی
|
|
| کاربران زیر از M.B.M برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| نیایش, خدا, درد دل |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|