| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1131 | |||||||||
|
مدير تالار بهداشت و سلامت
![]() تاریخ عضویت: 2009-04-21
شهر سکونت: شمال
رشته تحصیلی: بهداشت خانواده
2,723 تشکر در 874 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
نقل قول:
کاری که شما گفتید رو انجام دادم با کلیک راست اتفاق خواصی نیوفتاد و با کلیک چپ هم یه کادر اومد تا مرحله فینیش هم رفتم منتها بازم این نواره میاد... چون کامپیوترم ویروسی بود ...ویندوز عوض کردم گفتم شاید مشکل اینم حل شه که بازهم همان آش همان کاسه تکرار تمام این ها ![]() دیگه این تشکر ثبت نشدن ها به کنار.... این نوار بالای صفحه موزیلا رو ببینید بسیار آزار دهنده است چجوری خلاص شم از شرش؟ [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] سپاس
آیا شما حاضرید همان صخره ای باشید که مسیر رودخانه را عوض می کند؟؟؟ ****************** [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] |
|||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از GOD send برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#1132 |
|
مسئول فني سايت
![]() |
خب شما باید ببینی چه پلاگینی رو فایرفاکس می خواد نصب کنه (من احتمال میدم فلش باشه) و سعی کنی که اون پلاگین رو نصب کنی تا از شر این اخطار خلاص بشی .
یادش بخیر یه روزی چه زحمتی واسه این رنکها کشیده بودم و حالا یه عده دیگه به نام خودشون ثبت کردن... [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]و [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]رو ببینین بد نیست. یک دو یا سه هفته مرخصی هستم ![]() الکی خوشحال نشین ، زود برمیگردم
|
|
|
|
|
|
#1133 | ||||||||
|
مدير تالار بهداشت و سلامت
![]() تاریخ عضویت: 2009-04-21
شهر سکونت: شمال
رشته تحصیلی: بهداشت خانواده
2,723 تشکر در 874 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
متشکر از راهنمایی تون ...راستش من چندبار نصبش کردم فینیش شد.... حتی اون فلش که گفتین هم از سیستم ریمو کردم ... بازهم این نوار میادش...
آیا شما حاضرید همان صخره ای باشید که مسیر رودخانه را عوض می کند؟؟؟ ****************** [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از GOD send برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#1134 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
برای نصب پلاگین فلش حتماً باید IP سیستمتون غیر ایرانی باشه چون شرکت Adobe بدلیل اینکه زیر پوشش قوانین ایالات متحده آمریکاست مستقیماً اجازه دانلود و نصب پلاگینها و نرم افزارهایش را به ایرانیها نمیده. پیشنهاد میکنم از پروکسی سرچر ها مثل Ultra استفاده کنید.
GOD send جان شما باید حتماً از فایرفاکس نسخه 3.6 مربوط به سال 2010 استفاده کنی. توی CD های نرم افزاری شهر شما فراوان موجوده |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| نظرسنجي،نظرخواهي |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|