| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1081 |
|
مسئول فني سايت
![]() |
احتمالا شما از Internet Explorer 6 استفاده میکنید .
شما مرورگر خودتون رو عوض کنید ، مشکلتون حل میشه . |
|
|
|
|
|
#1082 |
|
مدیر بخش فنی و مهندسی
![]() |
درود
من یه دعوتنامه گروه کاربری دارم که میخوام ردش کنم اما دکمه ای پیدا نمیکنم همینجوری مونده تو پیغام هام و ول کم معامله نیست ممنون میشم کسی هل بده روشن بشیم که باید چه کنیم بره از تو لیست پیغا های جدید غیر عضویت البته |
|
|
|
| کاربران زیر از amirr13 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#1083 | |
|
مدير ارزيابي
![]() |
نقل قول:
بعد گزينه پيوستن به اين گروه رو بزن . وقتي كه زدي سوالي پرسيده ميشه كه آيا مطمئني كه ميخواي در اين گروه عضو بشي ؟ بله يا خير اون موقع جواب خير رو بزن . اينجوري تكليفش مشخص ميشه اگر هم به گروهي پيوستي و نخواستي باشي ، عدم عضويت در گروه رو بزن تا لغو بشه . ( بعد از عضو شدن برات ديده ميشه ) البته اينم بگم شايد برخي گزينه ها براي من فعال باشه كه براي شما نيست . اگه طبق اين موارد نبود بگين تا از مديريت گروه اقدام كنيم . ممنون |
|
|
|
|
| 7 کاربر از ابوالفضل برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#1084 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2009-08-17
رشته تحصیلی: نمایشنامه نویسی
30 تشکر در 11 ارسال
دریافت کتاب: 2
اهداء کتاب: 0
![]()
|
باسلام وعرض خسته نباشید
استاد گرامی بنده در صفحه WORD داستانم را نوشته با فونت دلخواهم ورنگ مورد نیازم و عکس را داخل نوشته هایم درج کرده ولی نمی توانم به همان صورت برای انجمن ارسال کنم ، آیا امکان این کار وجود داره ؟ ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید . ( طنزنویس قدیمی 09:
|
||||||||
|
|
|
|
|
#1085 | ||||||||
|
یـار آشــــــــــــــــنـا
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-09
شهر سکونت: هر کجا هستم, باشم, آسمان مال من است
رشته تحصیلی: جغرافیا
477 تشکر در 165 ارسال
دریافت کتاب: 0
![]()
|
با سلام و خسته نباشید
تازگی ها کنار مشخصات نوشته شده دریافت کتاب و اهدا کتاب . لطف می کنید کمی در این مورد توضیح بدید که چی هستند و باید چی کار کرد . با تشکر
|
|
|
|
#1086 | ||
|
مسئول فني سايت
![]() |
نقل قول:
شما قبل از ارسال متن با استفاده از این دکمه در تولبار همین ویرایشگر می توانید این کار را انجام دهید . کافیست قبل از ارسال متن این دکمه را فشرده و چند ثانیه صبر کنید سپس بعد از کپی و پیست کردن متن نوشته شده در ورد استایل های آن حفظ خواهد شد . نقل قول:
شما می توانید با استفاده از [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] که البته در منوی بالای سایت هم وجود داره وارد کتابخانه شده و از اونجا با استفاده از لینک [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] ، به کتابخانه کتاب اهدا کنید یا در کتابخانه جستجو کرده و کتاب مورد نظر خود را دانلود کنید که بر اساس فعالیتی که اونجا داری مقدار این فیلدها تغییر خواهند کرد . موفق باشید . |
||
|
|
|
|
|
#1087 | ||||||||
|
30 تشکر در 11 ارسال
![]()
|
استاد بهنام عزیز
روی این علامت در صفحات ارسال ضربدر خورده ، آیا منظورتان از ویرایشگر همان صفحه word است ؟ کدام گزینه ؟ بینهایت ممنون خواهم شد. evazi
|
|
|
|
|
#1088 |
|
كاربر فعال تالار شيمي
![]() |
SALAM khaste nabashin mikhastam bedoonam chera man nemitoonam albome axamo baz konam system error mide ke momkene name karbarim gheire faal shode bashe
![]()
|
|
|
|
|
|
#1089 | |
|
مسئول فني سايت
![]() |
نقل قول:
لطفا پیغام خطایی که دریافت میکنید اینجا بذارید تا رسیدگی بشه . |
|
|
|
|
|
|
#1090 | ||||||||
|
30 تشکر در 11 ارسال
![]()
|
باسلام مجدد
جناب بهنام نازنین مشکل بنده هنوز پابرجاست ، در ; کدام گزینه را انتخاب کنم ، چون هرکاری می کنم مطلب بدون عکس وبا تغییر فونت در هنگام ارسال قرار می گیرد . بنده را بابت این مزاحمتها ببخشید .
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| نظرسنجي،نظرخواهي |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|