| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#91 | |
|
همکار صفحه اصلی
![]() |
نقل قول:
Standing: 3rd Central البته تو شرق. این لینکو ببین کامله: [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]
امضا:فعلا فقط صبر میکنم هنوز چند روز مونده... چقدر باهات حرف دارم ، من چقدر خرابم ، کاش لااقل بودی میدادی یه خط جوابم ، تو که میگفتی تا آخر خط باهام هستی ، چرا رفتی و با درد دست و پاهامو بستی؟ ، چرا؟ ها ؟ به خدا تا به من حرفی نزنی نمیرم ، تو چرا واقعا رفتی؟ ، لااقل یه چیزی بگو ، بگو دوست نداشتم ، بگو از خدام بود که تو شب و روزت نباشم ، یعنی قصدت از اول این بود که با من نمونی؟ ، حرف بزن تو که اینقدر نامرد نبودی ، چی میگم اون دیگه نیست پیشم ، چشم تو این امتحانم بیست میشم "یاس" آخرین ویرایش توسط sara.ak.88 در تاریخ Mar-18-2010 انجام شده است |
|
|
|
|
| کاربران زیر از sara.ak.88 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#92 | ||||||||
|
نــــاظم سایت
![]() تاریخ عضویت: 2009-02-27
شهر سکونت: کرج
رشته تحصیلی: نرم افزار
1,878 تشکر در 751 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
من رفتم سارا جون پیدا نکردم
نمي دانم چه تقديري مرا فرموده اي ....... اما براي مردمان خوب اين وادي عطا فرما هزار اميد هزار و سيصد آگاهي هزار و سيصد و هشتاد بهروزي هزار و سيصد و هشتاد و نه لبخند زيبا را پيشاپيش فرا رسيدن بهار 89 را تبريک عرض مي نمايم و از درگاه خداي متعال بهترينها را در سال جديد برايتان آرزودارم. |
||||||||
|
|
|
|
|
#93 | |
|
همکار صفحه اصلی
![]() |
نقل قول:
البته یکم پیچیده هست ان بی ای.من خودم هیچ وقت ازین کنفرانس ها و محتویاتش سردرنیاوردم ![]() من یکم سرعتم پایینه خوب نمیتونم گشت بزنم تو این سایته. ولی چیزی که من دوجای سایت دیدم این بود که شیکاگو تو کنفرانس شرق تو قسمت مرکزی سومه.حالا پیدا کنید پرتقال فروش را. ![]() دوست عزیزی که میخواستی اینو اگه دقیق تر میخوای یه گشتی خودت بزن چون من واقعا نمیتونم کمه سرعتم. اینم صفحه تیم شیکاگو:[فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] و این هم ببین که دیگه همه چیو راجع به شیکاگو گفته:[فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] دیگه بیشتر ازین برنمیاد ازم با این وضعیت
امضا:فعلا فقط صبر میکنم هنوز چند روز مونده... چقدر باهات حرف دارم ، من چقدر خرابم ، کاش لااقل بودی میدادی یه خط جوابم ، تو که میگفتی تا آخر خط باهام هستی ، چرا رفتی و با درد دست و پاهامو بستی؟ ، چرا؟ ها ؟ به خدا تا به من حرفی نزنی نمیرم ، تو چرا واقعا رفتی؟ ، لااقل یه چیزی بگو ، بگو دوست نداشتم ، بگو از خدام بود که تو شب و روزت نباشم ، یعنی قصدت از اول این بود که با من نمونی؟ ، حرف بزن تو که اینقدر نامرد نبودی ، چی میگم اون دیگه نیست پیشم ، چشم تو این امتحانم بیست میشم "یاس" |
|
|
|
|
| کاربران زیر از sara.ak.88 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|