| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
2009-Sep-22, 12:01
|
#12 (لینک) | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 24-Dec-2008
شهر سکونت: تهران
رشته تحصیلی: مکانیک
34 تشکر در 17 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
با سلام به همه دوستان
این قدر بی انصاف نباشید. یکی از مهمترین تفاوتهای شوکا با جونیور، دو دیفرانسیل بودن شوکاست . همچنین شوکا انژکتور گاز داره که توی هیچ ماشین تولید داخل هنوز وجود نداره. از نظر ظاهری هم توی این آشفته بازار Face-LIft توی کشور، فکر کنم از همه موفق تر بوده باشه. چندتا عکس از تست Off-Road این ماشین پیدا کردم که براتون میذارم. [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] |
||||||||
|
|
|
| 3 کاربر از alies برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
2009-Sep-22, 12:27
|
#13 (لینک) | |
|
مدیر بازنشسته بخش فنی و مهندسی
![]() |
دو دیف؟
راستش من یه نمونشو تو نمایندگی زامیاد دیدم که صفر بودو آماده تحویل دو دیف نبود حالا تو برنامه باشه یا فقط تبلیغه یا اینکه در دو مدل تولید بشه گردن خودشون البته ما هم شنیده بودیم که دو دیفه ولی خوب ندیدیم در ضمن نیسان گاوی خودمون هم انژکتور گاز داشت تا جایی که یادمه ولی ای سی یو گاز نداشت متاسفانه نقل قول:
|
|
| کاربران زیر از amirr13 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
2009-Sep-22, 15:26
|
#14 (لینک) | ||||||||
|
34 تشکر در 17 ارسال
![]()
|
من یه دونه توی نمایشگاه محیط زیست دیدم دو دیف بود. یه فیلم هم دارم که براتون میذارم. توی اون هم اگه دقت کنید دو دیفه.
[فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] در ضمن نیسان گاوی خودمون هم انژکتور گاز داشت تا جایی که یادمه ولی ای سی یو گاز نداشت متاسفانه تا جایی که من میدونم دوگانه سوزها تا حالا با یه شیر گاز رو میارن پشت دریچه گاز، ولی توی شوکا با انژکتور مستقیم می پاشه توی محفظه احتراق. آخرین ویرایش توسط alies در تاریخ 2009-Oct-05 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
|
|
|
|
2009-Oct-05, 10:27
|
#15 (لینک) | ||||||||
|
34 تشکر در 17 ارسال
![]()
|
با سلام
بالاخره موفق شدم فیلم رو آپلود کنم. این فیلم راجع به تست Off-Road شوکاست. ببخشید یه مقدار حجمش زیاده، ولی اگه می تونید دانلود کنید فیلم جالبیه، ارزشش رو داره. ![]() [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]
|
|
|
|
2009-Nov-16, 20:09
|
#17 (لینک) | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار مكانيك خودرو و اتومبيل
![]() تاریخ عضویت: 12-Aug-2008
شهر سکونت: ویرانه ای به اسم ایران
رشته تحصیلی: 1234
1,497 تشکر در 428 ارسال
![]()
|
خدمت دوستان گرامم عرض شود که موتور و گیر بکس و سیستم انتقال قدرت شوکا با نیسان (زامیاد 24) هیچ فرقی نداره و عینا مشابه همند. تنها تغییر یکی در شکل و شمایل داخل و خارج کابین و تا حدود بسیار ناچیزی در ابعاد و فاصله محورهاست.
ضمنا اگرچه شوکا دو دیفرانسیل معرفی شده اما نمونه های تحویل داده شده به نمایندگی ها تک دیفرانسیل بوده و اصالت اجدادی نیسان رو هم که مراجعه سریع به علت ایرادات اساسی به خدمات پس از فروش ،فردای تاریخ خریده رو هم حفظ کرده.
|
|
| کاربران زیر از himmler برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
2009-Nov-17, 15:13
|
#19 (لینک) |
|
مدیر بازنشسته بخش فنی و مهندسی
![]() |
دیتیل های فنی شوکا و نیسان گاوی(با نام های تجاری زامیاد و سایپا و قانون متحرک)
یکی هستند و فرقی ندارندالبته اگه کولر شوکا رو روشن کنی که یکم دردسر میشه واسه پمپ بنزین محلتون
|
|
2009-Nov-17, 20:58
|
#20 (لینک) | |||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار مكانيك خودرو و اتومبيل
![]() تاریخ عضویت: 12-Aug-2008
شهر سکونت: ویرانه ای به اسم ایران
رشته تحصیلی: 1234
1,497 تشکر در 428 ارسال
![]()
|
نقل قول:
ضمنا نیسان های جدید هم به صورت عادی و هم به صورت کولر دار عرضه میشن و این فقط شوکا نیست که کولر داره.
|
|
| کاربران زیر از himmler برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| زامیاد, سایپا،z24, شوکا, وانت |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|