| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#31 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
Professor Seyyed Mehdi Alvani
![]() Dr. Saeed Jafari Moghadam ![]() Author of: Course Designer: Translation of: Complete Resume دکتر سعيد جعفري مقدم دكتر سعيد جعفري مقدم دانش آموخته دكتري مديريت منابع انساني از دانشگاه تربيت مدرس، عضو هيات علمي دانشگاه تهران و صاحب امتياز؛ مدير مسئول و سردبير ماهنامه مديريت دانش سازماني مي باشند. ايشان فعاليت خود در زمينه مديريت دانش را از سال 1377 با تمركز بر مستندسازي تجربيات مديران در موسسه تحقيقات و آموزش مديريت (وابسته به وزارت نيرو) آغاز نمودند و اين همكاري همچنان ادامه دارد. در اين ايام اقداماتي چون مستندسازي تجربيات مديران وزارت نيرو در قالب مطالعات موردي در كنار مطالعات نظري در زمينه مستندسازي تجارب مديران و مديريت دانش سازماني؛ به دستاوردهاي ارزشمندي منتهي گرديد كه اغلب آنها براي نخستين بار در كشور در معرض آزمون قرار مي گرفت از جمله اين دستاوردها مي توان به موارد زير اشاره نمود دريافت رزومه کامل Kourosh Hamidi His professional Career started at Iran Trade Yellow Pages as a marketing officer. Later on he was manager of Special Issues in Iran News Daily newspaper & the marketing manager of Iran Today monthly magazine; meanwhile he started his study of journalism in Studies & Researches Center of Mass Media besides his BA in Economics. In his movement from marketing sector towards consumer services, Hamidi worked as the international marketing manager in Linex Company in UAE, then he acted as the manager of Public Relations & Marketing in Sadegh Negar IT Co until 2000. He established Borna Marketing Communications Institute in 2000 and was its managing director since 2004, (still owner). He has been Managing Director of Iran Oil, Gas & Petrochemicals Info Institute since 2004. His book “Secrets of Advertising” has been the reference for MA entrance exam of Advertising in Iranian Universities & articles about Iranian brands & advertising in specialty publications. He has been the organizer of “Iran Upstream Congress”, “Iranian Pipe & Pipeline Conference”, “Oil & Petroleum Rotating Equipment”, etc. کوروش حميدي کوروش حميدي پس از اتمام تحصيلات در رشته اقتصاد بازرگاني، از سال 1372 درYellow Pages Iran آغاز به فعالبت نمود. سپس در روزنامه Iran News مدير ويژه نامه ها و در ماهنامه Iran Today بعنوان مدير بازرگاني فعاليت كرده است. در همين حين وي دوره روزنامه نگاري را در مركز مطالعات و تحقيقات رسانه ها طي نمود. وي در حركت از ارائه خدمات بازاريابي تبليغاتي به سمت مصرف كنندگان اين خدمات، بعنوان مدير بازاريابي بين المللي شركت Linex در امارات متحده عربي و همچنين مدير بازاريابي شركت صادق نگار فعاليت نمود. کوروش حميدي از سال 1379 مدير مؤسسه برنا بوده و هم اكنون مدير عامل مؤسسه اطلاع رساني نفت، گاز و پتروشيمي مي باشد. تأليفات وي شامل كتاب رازهاي تبليغات (رفرنس آزمون کارشناسي ارشد) و مقالاتي در رابطه با برندهاي ايراني و تبليغات در نشريات تخصصي مي باشد. همچنين حميدي بازرس و مسوول کميته آموزش و انتشارات انجمن تحقيقات بازاريابي ايران مي باشد. حضور کوروش حميدي در رخدادهاي مختلف شامل مدير اجرائي اولين کنگره مهندسي نفت ايران، دبير اجرائي کنفرانس مديريت دانش و دبير اجرائي کنفرانس حفاري ايران مي باشد. Kamran Daraiy Born in 1974, graduated in software & designing systems in software. He started his professional activity since 1996 as the public relations manager & coordinator in Rahsaze Company, then as a web designer & system analyzer he joined the research deputy of the Ministry of Health & Medical Education. Among his activities are designing & preparing research deputy's website in the Ministry of Health and holding different training courses in the Ministry of Health and medical science universities. He joined the Nasim Iman Institute in 2000 as a executive manager in informing and equipping Iranian universities and research centers for the studying and research sources. Among his activities, then, holding different courses of introducing and teaching application of internet scientific research sources for all medical and non medical universities. He has worked as a consultant for preparing studies and research sources for research centers and universities. Cooperating in designing and preparing management of the site of Daneshyar science sources being used by all Iranian universities and research centers for many years. كامران دارائي متولد سال 1353 تحصيلات خود را در رشته نرمافزار و طراحي سيستم هاي نرم افزاري انجام داده است. او فعاليت حرفهاي خود را از سال 1375 در سمت مدير روابط عمومي و امورهماهنگي در شركت راهسازه آغاز نمود. سپس به عنوان طراح سايت و تحليلگر سيستم هاي اطلاعرساني به معاونت تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي پيوست. ازجمله فعاليت هاي او در اين دوره ميتوان به طراحي و آماده سازي سايت معاونت پژوهشي وزارت بهداشت و برگزاري دوره هاي مختلف آموزشي در سطح معاونتهاي وزارت بهداشت و دانشگاههاي علوم پزشكي كشور اشاره نمود. وي در سال 1379 با پيوستن به موسسه نسيم ايمان در سمت مدير عمليات به فعاليت خود در امر اطلاع رساني و تجهيز دانشگاهها و مراكز پژوهشي كشور به منابع تحقيقاتي و مطالعاتي ادامه داد كه ازجمله فعاليت هاي او در اين دوره ميتوان به برگزاري دورههاي مختلف معرفي و آموزش نحوه استفاده از منابع علمي تحقيقاتي اينترنتي براي كليه دانشگاههاي پزشكي و غيرپزشكي كشور، مشاوره در تجهيز و تهيه منابع تحقيقاتي و مطالعاتي مراكز تحقيقاتي و دانشگاههاي كشور، همكاري در طراحي و آماده سازي سايت مديرت منابع علمي دانشيار كه طي چند سال گذشته مورد استفاده كليه دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي كشور ميباشد، برگزاري 4 دوره همايش معرفي و آموزش منابع علمي تحقيقاتي اينترنتي درسطح كشور با همكاري شركتها و ناشرين منابع علمي بين المللي همچون: انجمن شيمي آمريكا(ACS)، انجمن سلطنتي شيمي انگلستان (RSC) انجمن مهندسين مكانيك و عمران آمريكا(ASME&ASCE)، انتشارات Blackwell، Nature,Thieme شركتهاي EBSCO و OVID Technologies و همكاري با ديگر ناشرين اشاره نمود. وي از سال 1384 مدير بازرگاني موسسه اطلاع رساني نفت، گاز و پتروشيمي بوده و مسئوليت برنامه ريزي و اجراي اولين کنگره مهندسي نفت ايران را در خردادماه سال 1385 بر عهده داشته است . وي هم اکنون مسئول برنامه ريزي و اجراي اولين کنفرانس لوله و صنايع وابسته و کنفرانس حفاري ايران را نيز بر عهده دارد. http://www.kmiran.com/en/prog-committee.php |
|
|
|
| 6 کاربر از A.L.I. برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#32 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
سلام علی جون
کارت بیسته واقعا خدائیش فکر نمی کردم ایران اینقدر مخ داشته باشه که از کشور بیرون هستن واقعا حیف نیست؟؟؟ کاش تو ایران بودن و سازندگی می کردن!!! من خودم چندین کشور خارجی رفتم خیلی واقعا پیشرفته هستن به هر کدوم از این کشورها رفتم پیشرفته تر بودن همشون هم حول و حوش 50 سالی هست که انقلاب کردن آیا 20 سال دیگه ایران مثل اون کشورها پیشرفته می شه یا نه؟؟؟ من تنها کشوری رو که دیدم عین ایران باشه سوریه بود و بس وگرنه لبنان و مالزی و تایلند و تونس و ... رو که دیدم همه یه سر و گردن پیشرفته تر از ایران بودن مالزی الان 50 سال هست که انقلاب کردن یعنی ما 20 سال دیگه مثل اونا می شیم با توجه به اینکه اونا نفت آنچنانی ندارن؟؟؟ با تشکر بای
|
|
| 5 کاربر از Vast_vision_office برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#33 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
به شکست اعتقاد ندارم ![]() گفتوگوی روزنامه همشهری با بهروز فروتن؛ مدیر عامل صنایع غذایی بهروز و قهرمان قهرمانان صنایع کشور در سال 84. شهرزاد عبدیه: موفقیت، همهاش موفقیت اقتصادی نیست؛ این را خود بهروز فروتن هم قبول دارد و لابد به همین خاطر است که وقتی از او میخواهم به خودش نمره بدهد، میگوید: «14 از 20». او ادامه میدهد که «معنای موفقیت، وسیعتر از موفقیت اقتصادی است... و پول فقط یک وسیله است برای رسیدن به هدف. پول، خودش هدف نیست». با این وجود، او لااقل در حوزه اقتصادی، فرد موفقی به حساب میآید؛ مدیر عامل صنایع غذایی بهروز و قهرمان قهرمانان صنایع کشور در سال 84. ![]()
![]()
در صنعت، شما را آدم موفقی میدانند. شما هم خودتان را آدم موفقی میدانید یا نه؟ راستش من اعتقاد دارم که موفقیت کاملا نسبی است.
به هر حال، این حادثه خیلی اذیتم کرد، اما چارهای نبود و باید دوباره شروع میکردم. نباید کارگران حتی یک روز بیکار میماندند. آن روز، من دوباره با خودم عهد کردم که موفق شوم.
وقتی دخترانم کوچکتر بودند و میخواستند بروند مدرسه، من خودم خیلی از مواقع، آنها را به جای ماشین با اتوبوس میبردم مدرسه تا آنها این چهرة زندگی را فراموش نکنند. به آنها کارهای سخت میسپردم و ازشان کار میکشیدم تا با زندگی واقعی آشنا شوند. به هر حال، معتقدم که این بهترین راه است برای اینکه آنها راه مبارزه با مشکلات را یاد بگیرند. از غذای روزگار اسم مکدونالد در دنیای غذا و محصولات غذایی و فستفود - اگر سرشناسترین اسم نباشد - لااقل یکی از سرشناسترینهاست. اما میدانید همین مکدونالد از کجا شروع به کار کرد؟ برادران مکدونالد (دیک و مک) کارشان را در سال1940با یک باربکیو شروع کردند. آنها بعد از 8 سال، وقتی دیدند بیشتر سودشان از فروش همبرگر است، رستورانشان را مدتی بستند و وقتي مجددا آن را افتتاح کردند، منویشان کوتاه و ساده شده بود: همبرگر، سیبزمینی سرخکرده، چند نوع شیک(Shake)، قهوه و کوکاکولا که البته همه از قبل آماده و بستهبندی شده بودند. دیگر لازم نبود که فروشندگان، منتظر سفارش مشتریان بمانند. قیمت هر همبرگر 15 سنت بود که میشد نصف قیمت جاهای دیگر. در سال 1961 یکی از کسانی که در کار تهیه انواع شیک بود، امتیاز مکدونالد را خرید و ایدههای خود را در آن بسط داد و آنجا را متحول کرد. نام این شخص «ری کراک» بود و این جمله هم متعلق به اوست: «برای درک زیبایی موجود در گوجه فرنگی داخل یک همبرگر به نوع خاصی از شعور نیاز است»! بعد از مکدونالد، فستفودهای زنجیرهای زیادی ظهور کردند که البته خاستگاه اکثر آنان ایالات متحده بود. رستورانهای زنجیرهای فستفود، خصوصا مکدونالد و کنتاکی، در اکثر کشورهای جهان، نماد جهانیسازی و سلطه آمریکا به حساب میآیند و در بیشتر اعتراضات مردمی مورد حمله قرار میگیرند؛ به طوری که در سال2005 اهالی کراچی در پی اعتراض به سیاستهای تفرقهافکنانه آمریکا در پاکستان، به شعبه اصلی رستوران مرغ سوخاری کنتاکی حمله کردند و آن را از بین بردند! راهِ طیشده محمد کیاسالار: آنتونی رابینز میگوید راحتترين راه براي موفق شدن در هر زمينهاي، اين است كه از حرفها و تجربيات آدمهاي موفق در همان زمينه، استفاده كنيم. برایان تریسی، همین کار را کرد و شد برایان تریسی. او را اگرچه در کشور ما بیشتر با «قورباغهات را قورت بده» میشناسند اما اسم و رسمش در دنياي موفقيت، بزرگتر از این حرفهاست؛ يك مؤلف، مربي و سخنران حرفهاي در زمينه موفقيت، مدير شركت بينالمللي برايان تريسي واقع در سولاتابيچ كاليفرنيا و مشاور بيش از 500 شركت معتبر بينالمللي. برایان تریسی که اتفاقا هفته گذشته برای چند سخنرانی آمده بود ایران، در زندگينامهاش مينویسد: «هميشه در مدرسه شاگرد ضعيفي بودم و آخرش هم مجبور شدم ترك تحصيل كنم. دوران نوجوانيام عمدتا به كارگري گذشت؛ كار در آشپزخانه يك رستوران، حفر چاه، كارگري در كارخانه و حمل و نقل بستههاي كاه در مزارع و دامداريها. 25ساله بودم كه شروع كردم به فروشندگي. از اين خانه به آن خانه ميرفتم و با سود مختصري كه از خريد و فروش لوازم منزل به دست ميآوردم، روزگارم ميگذشت. يك روز اين سؤال در ذهنم جرقه زد كه چرا خيليها توي همين حرفه موفقاند اما من موفق نيستم؟» برايان تريسي خودش اعتقاد دارد كه زندگياش را همين جرقه، زير و رو كرد؛«اين سؤال، باعث شد من دست به كاري بزنم كه مسير زندگيام را عوض كند. رفتم سراغ فروشندگان موفق و از آنها سؤال كردم كه رمز موفقيتشان چيست. آنها هر كدامشان حرفهايي زدند و بخشي از تجربياتشان را به من منتقل كردند. من فقط از همان حرفها و تجربيات استفاده كردم تا به اينجا رسيدم. به همين سادگي! 2 سال به همين ترتيب كار كردم. توانايي و مهارتم در فروشندگي، زياد و زيادتر شد تا اينكه توانستم مديرفروش شوم. در كار مديريت فروش هم دقيقا از همان شيوه استفاده كردم؛ رفتم سراغ كساني كه در مديريت فروش، عملكرد موفقي داشتند؛ توصيههايشان را شنيدم و به كار بستم. احساس ميكردم كشف بزرگي كردهام كه ميتواند زندگيام را متحول كند. موفقيت براي من يك قانون ساده داشت: فقط ياد ميگرفتم كه افراد موفق براي پيشرفتشان دست به چه كارهايي زدهاند، آنوقت من هم ميرفتم و دقيقا همان كارها را انجام ميدادم». اما بزرگترين فايده اين كشف براي برايان تريسي اين بود كه نگاه او به موفقيت و آدمهاي موفق عوض شده بود؛ «خب، من به خاطر تجربيات ناموفقي كه در دوران نوجواني داشتم، هميشه احساس ضعف و ناتواني ميكردم. هميشه خيال ميكردم كساني كه از من موفقترند، واقعا از من برتر و بهترند. اما كمكم فهميدم كه اين طرز فكر ايراد دارد. آنها موفقتر بودند چون كارهايشان را به روش بهتري انجام ميدادند اما من هم ميتوانستم (و توانستم) هرچه آنها انجام ميدهند، انجام بدهم و اين براي من مثل يك مكاشفه بود». و هنوز يك سال از عملكرد او در زمينه مديريت فروش نگذشته بود كه تبديل شد به يك فروشنده تراز اول. يك سال بعد، مدير عامل شركت شد و توانست با 95 نماينده فروش در 6كشور همكاري كند. سالها به همين ترتيب گذشت و او توانست شركتهاي متعددي را تأسيس و راهاندازي كند؛ از يك دانشگاه معتبر در رشته مديريت بازرگاني فارغالتحصيل شود؛ به زبانهاي فرانسه و اسپانيايي و آلماني تسلط پيدا كند و به عنوان سخنران، مربي و مشاور با بيش از 500 شركت بينالمللي همكاري داشته باشد. برايان تريسي خودش ميگويد كه در طول اين سالها يك حقيقت براي او كاملا روشن شده: «كليد دستيابي به يك موفقيت بزرگ، اين است كه آدم بتواند ذهنش را تمام و كمال روي مهمترين كار يا هدفي كه در زندگياش دارد متمركز كند، آن را درست انجام بدهد و تا آن را به پايان نرسانده، دست از كار و كوشش برندارد». مطالعه کردن و درس گرفتن از راهها و بیراهههای طیشده، یکی از قوانین اساسی موفقیت است. موفق باشيد! منبع |
|
|
|
| 4 کاربر از A.L.I. برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#34 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
احد عظیم زاده
از كودكي به فرش اشتغال داشت. در 7 سالگي پدرش را از دست داد و مسئوليت اداره زندگي را به عهده گرفت. پس از چند سالي كه در بافت فرش فعاليت داشت، مقداري پول جمع آوري كرد و براي اولين بار دو فرش كوچك را خريد و در مكان ديگر با سودي اندك فروخت. بعد از مدتي و ادامه خريد و فروش فرش، به چند كشور خارجي سفر كرد و پس از شناسايي بازار و نوع تقاضا، وارد حوزه صادرات فرش شد. از تبريز به تهران مراجعت نمود و با نوآوري در توليد و صادرات فرشهاي دست بافت، گرايش خود را از توليد مستقيم فرش به تولید، تجارت و صادرات فرش تغيير داد. وی در حال حاضر به كشورهاي نظير ژاپن، آلمان، عربستان و ... فرش صادر مي كند. مهمترين مركز فعاليتش در كشورهاي خارجي، كشور ژاپن است. منبع آخرین ویرایش توسط A.L.I. در تاریخ Dec-05-2007 انجام شده است |
|
|
|
|
|
#35 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
دکتر رضاییان بعنوان چهره ماندگار
اسلام براي علم آن قدر اجر قائل است كه شايد ديگر مسالك آن قدر قائل نباشند. در اسلام دانش بزرگترين چيز است لكن نه دانش آن طوري كه ما را به تباهي بكشد، نه دانشمندان آن طوري كه ملّت ما را به آغوش غرب يا شرق ببرد. اسلام كوشش دارد كه علم را در مغزهاي مستقل، در مغزهايي كه به طرف شرق و غرب نيستند، در مغزهايي كه به اسلام فكر ميكنند بار بياورد و اين استقلال است كه ميتواند كشور ما را مستقل كند. امام خمینی(ره) ریاست محترم دانشکده معارف اسلامی و مدیریت دانشگاه امام صادق(ع) به عنوان چهره برگزیده همایش چهره های ماندگار در سال ۱۳۸۵ بیوگرافی ایشان نام:علی نام خانوادگی رضائیان رشته تحصیلی: مدیریت رفتاری زندگینامه: دکتر علی رضائیان در سال 52 در رشته مترجمی زبان از مدرسه عالی ارتباطات اجتماعی تهران مدرک لیسانس و در سالهای 55 و 56 در رشته مدیریت بازرگانی از دانشگاه پیرداین امریکا و در رشته مدیریت رفتاری(بهبود مدیریت) از داانشگاه بین المللی ایالات متحده مدرک دکترای خود را دریافت کرد. ایشان از سالهای گذشته تاکنون به تدریس دروس مختلف مدیریت در دانشگاه ها اشتغال دارد. وی طرحهای تحقیقاتی متعددی را در مراکز مختلف پژوهشی، از جمله ریاست جمهوری، دانشگاه تهران و شورای انقلاب فرهنگی اجرا نموده است. دکتر رضاییان مقالات متعددی در مجلات معتبر و سمینارهای داخلی و خارجی به چاپ رسانده است. علاوه بر این موسسات و رشته ای جدید و تحصیلات تکمیلی را راه اندازی نموده که از میان آنها می توان به دوره دکترای مدیریت برای اولین بار در دانشگاه تهران، مرکز تحقیقات و و مطالعات مدیریت در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، مرکز مطالعات و تحقیقات مدیریت اسلامی و دوره دکترای حسابداری در دانشگاه تربیت مدرس اشاره کرد. وی همچنین سردبیری، مدیر مسئولی و عضویت در هیات تحریریه چند مجله علمی را بر عهده دارد. ایشان طی سالهای مختلف ریاست گروه مدیریت در دانشگاه های کشور و همچنین ریاست دانشکده ها و مراکز مختلف آموزشی و پژوهشی و تحقیقاتی را بر عهده داشته و در حال حاضر مسوول گروه مدیریت سازمان (سمت) عضو شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم اداری دانشگاه شهید بهشتی، عضو کمیته مدیریت شورای عالی برنامه ریزی وزارت علوم، و همچنین رئیس دانشکده معارف اسلامی و مدیریت دانشگاه امام صادق(ع) است.تاکنون حدود 29 تقدیر نامه از مراکز مختلف علمی - فرهنگی به ایشان اعطا گردیده است. شركت فعال در انتشار مجلات علمي : دانش مديريت مجله حسابداري كمال مديريت نشريه علوم تربيتي مجله علوم انساني مجله مدرس دانشگاه تربيت مدرس |
|
|
|
| 5 کاربر از A.L.I. برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#36 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
سلام علی جون
کتاب این رضائیان رو دارن تو دانشگاه ما تدریس می کنن اتفاقا این ترم همین درس رو دارم می شه عکسی ازشون بزارید؟؟؟ با تشکر بای
|
|
|
|
#37 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
من هر چه گشتم در اینترنت عکسی از ایشان پیدا نکردم . به سختی مطلبی از ایشان در اینترنت پیدا میشود . فقط نام کتابهایی که ایشان تالیف کرده اند یا پایان نامه هایی که راهنمایی کرده اند را نشون میده.
|
|
|
|
| 4 کاربر از A.L.I. برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#38 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2007-12-16
رشته تحصیلی: مدیریت بازرگانی
77 تشکر در 23 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
سلام آقای نامدار
تبریک میگم به شما . کارتان واقعا عالیست.=D> باز هم از این پستهای خوب بزارید.:!:
|
|
| 5 کاربر از SORAYYA برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#39 | |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
نقل قول:
ممنونم . شما لطف دارید ثریا خانم.:!: |
|
|
|
|
|
|
#40 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار معماري
![]() تاریخ عضویت: 2007-12-10
شهر سکونت: Macrocosm
6,240 تشکر در 1,825 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
Robert Kuok [سلطان شكر ]
ثروتمندترين مرد كشور مالزي كه در حال حاضر در هنگ كنگ اقامت دارد با سرمايه اي معادل 5 ميليارد دلار در ليست ثروتمندترين هاي سال 2005 جهان قرار گرفته است. اگر چه قرار گرفتن نام او را در اين ليست بايد به انباشت دارايي هايش نسبت داد اما شهرت او در كشورهاي مالزي و حتي كشورهاي اطراف تنها به سبب مال و ثروتش نيست. دو ويژگي بارز اين پيرمرد 82 ساله كه از دوران جواني همراه او بوده است سبب برتري او از ديگران در اذهان عمومي شده است. ويژگي اول او نحوه زندگي و تعاملات اجتماعي اش مي باشد. او حتي در اين روزهاي پيري و كهنسالي همچون يك نجيب زاده با رعايت تمامي اصول و نرم هاي اجتماعي در مقابل ديدگان عموم ظاهر مي شود. كساني كه ساليان سال همراه او بوده اند هرگز لحظه اي را به ياد نمي آورند كه او برخوردي خارج از چارچوب قرار دادي خود به نمايش گذاشته باشد. ويژگي دوم خنده رويي و خوش برخوردي اوست. اين مساله چنان دربين كساني كه با او آشنايي دارند به وضوح به نظر مي رسد كه آنها به طنز علت شيريني برخورد او را در سروكار داشتنش با شكر و تجارت آن مي دانند. نكته جالب اينجاست كه حتي در هنگام عقد قرار دادهاي مهم تجاري اين خنده رويي و خوش برخوردي بارها و بارها سبب كوتاه آمدن رقبا و طرفين قرار داد شده و پيروزي نهايي او را سبب گشته است. رفتار شيرين او با اطرافيان موجب شده تا مديران جواني كه هم اكنون تحت تعاليم آموزه هاي او مشغول فراگيري فنون تجارت هستند،با فراغ خاطر و بي هيچ دغدغه تمامي رمزو رازهاي موفقيت در كسب و كار را از او جويا شوند و در سمت هاي آتي خود به كار برند. اما در تمامي اين مدت عليرغم داشتن اين صفات نيكو «kuok» همواره به عنوان مرد شماره يك امپراطوري اش فرمان مي راند و بر تمامي امور نظارت دارد مبادا كه لحظه اي اهدافش از ديدگان كارمندانش دور بماند و آنها به بيراهه روند. «Robert kuok Hock-Nien» در سال 1923 در «Johor Bahru» مالزي به دنيا آمد. پدرش يك دلال خريد و فروش مسكن بود كه تقريبا سرمايه نسبتا خوبي از اين حرفه به دست آورده بود . «Robert»پس از فارغ التحصيلي از دانشكده «Raffles » در سنگاپور به نزد پدر برگشت تا همراه او به خريد و فروش زمين و مسكن مشغول گردد. د رسال 1949 ، «Robert» شركت خود را تحت عنوان «kuok brothers Sdn Bhd» به ثبت رساند و اندكي بعد تصميم گرفت شركت را وارد معاملات شكر نمايد. در سال 1957 كه مالزي خود را از چنگال استعمار انگلستان در آورد و به استقلال رسيد«kuok» فرصت را غنيمت شمرد و تجارت خود را در سراسر اين كشور گسترانيد و در فاصله زماني بسيار اندك تقريبا تمام تجارت شكر را از آن خود نمود . در دهه 1970 ، «kuok» كه درصد مهمي از تجارت شكر در سراسر دنيا را از آن خود كرده بود از سوي بازرگانان به لقب « سلطان شكر » خوانده شد و پس از آن به سرعت به سراغ تجارت ديگري در كنار شكر رفت تا مبادا از جريان بازار و نوسانات آن به ناگاه متضرر نگردد. صنعت آرد اولين صنعتي بود كه بعد از شكر به سراغش رفت. با نصب بزرگترين آسياب آرد در مالزي به راحتي كنترل اين محصول را در اختيار گرفت و به سرعت روانه بازارهاي خارجي شد. چندي بعد به ساخت هتل هاي مختلف در مالزي روي آورد و پس از آن بانكي بنا كرد. اوضاع قرار دادهاي تجاري او به شكلي شده بود كه به سبب هوش بالا و همچنين روابط دولتي كه به دست آورده بود، به هر حرفه اي رو مي كرد ، در يك چشم بر هم زدن تبديل به طلا مي شد و سودهاي فراواني به سوي او سرازير مي نمود. ديگر كسي نمي توانست او را تنها سلطان شكر بنامد، حضور او در بازار آرد، نفت و گاز ، هتل سازي ، حمل و نقل و زمين و مسكن نيز تقريبا در نقش يك سلطان تمام عيار بود. تقريبا فراي از شركت ها و دفاتر و هتل هاي فراواني كه در مالزي دارد، «kuok » در كشورهايي چون تايلند ، چين ، اندونزي ، فيجي و استراليا نيز نقش هاي مهمي در بازار اين محصولات ايفا مي نمايدو در آنها نيز شعبات بزرگ و گسترده اي دارد. نكته پاياني اينكه افزايش سرمايه او از 1/2 ميليارد دلار در سال 1997 به 5 ميليارد دلار در سال 2005 نشان از آن دارد كه كهولت سن هيچ تاثير نامطلوبي در روند روبه رشد بازرگاني او نداشته و نخواهد داشت. |
||||||||
|
|
|
| 4 کاربر از SALEK برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|