پایه عکاسی مونوپاد
مدرسان شریف ۹۳
سایت علمی دانشجویان ایران
دانـلـود مقـالات آی اس آی 
از تـمامـی پـایـگـاه های آنـلایــن، بـه سـادگـی!
پژوهش (توسعه) تبلیغات
صفحه 2 از 6 ابتداابتدا 12345 ... آخرینآخرین
در حال نمایش 11 تا 20 از مجموع 55
نمودار محبوبترین‌‌ها1پسندیده شده

تاپیک: همه چیز در مورد ویتامینها

  1. Top | #11

    • مدیر بازنشسته تالار کشاورزی
    • تاریخ عضویت
      06-Jul-2007
    • رشته تحصیلی
      مهندس !!!
    • محل سکونت
      شماره یک
    • پست‌ها
      3,725
    • سپاس
      214
    • 3,809 تشکر در 2,264 پست
    • قدرت امتیاز دهی
      17
    • امتیاز
      14

    پیش فرض پاسخ: ویتامین های غذایی

    ويتامين ب9
    آشنایی با اسيد فوليك اسيد فوليك يك منبع انرژي غذايي است كه موجب ساخته شدن موادي در بدن مي شود .

    اين ماده تقريباً بابيست آنزيم مختلف همكاري مي كند تا Dna ، يعني ماده اي كه حاوي رمز ژنتيكي بدن مي باشد ، ساخته شود وازطرفي وجود آن براي عملكرد طبيعي عصب نيز ضروري است .

    همچنين به نظر مي رسد اسيد فوليك از طريق كاهش مقادير هوموسيستئين در بدن ، ماده شيميايي مخرب سرخرگها كه در خون افرادي كه گوشت مي خورند تجمع مي يابد ، مانع از بروز بيماري هاي قلبي و سكته مغزي مي شود.

    به علاوه اسيد فوليك ممكن است به محافظت از بدن در برابر سرطانهاي ريه ، روده بزرگ و گردن رحم نيز كمك كند. در مطالعه اي كه در دانشگاه آلاباما در بيرمنگهام انجام شد ، دانشمندان دريافتند زناني كه سلول هاي گردن رحم آنها انباشته از فولات (شكل طبيعي اسيد فوليك )بود نسبت به زناني كه مقادير اندكي داشتند ، وقتي كه در معرض عوامل خطرساز متعددي همچون دود سيگار ، ويروس پاپيلوماي انساني ، قرصهاي ضدبارداري و به دنيا آوردن فرزند قرار گرفتند دو تا پنج مرتبه كمتر دچار ديس پلازي گردن رحم شدند.(ديس پلازي گردن رحم نوعي بيماري است كه در آن سلول هاي گردن رحم دچار رشد و نمو غير طبيعي مي شوند. اين حالت گاهي در بعضي از زنان تا حد سرطان پيشرفت مي كند.)

    اسيد فوليك همچنين جنين را از نقايص مادرزادي تهديد كننده زندگي كه در مغز و نخاع روي مي دهد ، محافظت مي كند. متأسفانه ، پژوهشي كه توسط مارچ آف دايمس انجام شد نشان مي دهد نود درصد زنان در سن باروري از توصيه دولت فدرال به تمام زناني كه قادر به باروري هستند در مورد مصرف چهار درصد ميكروگرم اسيد فوليك در روز بي اطلاع بوده و تنها پانزده درصد از اين موضوع آگاهند . اين مقدار اسيد فوليك در مكمل هاي مولتي ويتامين / مينرال موجود است . با اين حال تنها 28 درصد از زنان مورد مطالعه روزانه يك مكمل حاوي اسيد فوليك مصرف مي كردند.
    علوم دامی ... باغبانی ... گیاهپزشكی .. منابع طبیعی و جنگلداری .. علوم آب و خاك..صنایع غدایی .. ماشین آلات كشاورزی و...

    بزرگترين سايت كشاورزي ايران
    بانك مقالات تمامي گرايش هاي كشاورزي در ...

    ایران گل آرا


  2. 4 کاربر از number one برای پست مفید تشکر نموده اند:


  3. Top | #12

    • مدیر بازنشسته تالار کشاورزی
    • تاریخ عضویت
      06-Jul-2007
    • رشته تحصیلی
      مهندس !!!
    • محل سکونت
      شماره یک
    • پست‌ها
      3,725
    • سپاس
      214
    • 3,809 تشکر در 2,264 پست
    • قدرت امتیاز دهی
      17
    • امتیاز
      14

    پیش فرض پاسخ: ویتامین های غذایی

    اسید فولیک باعث افزایش دوقلوزایی میشود درست در زمانی که دولت انگلستان در حال تصمیم­گیری برای غنی­سازی آرد این کشور با اسید فولیک بود،

    نتایج یک پژوهش که در شماره هفته گذشته نشریه انست به چاپ رسید نشان داد که چنین کاری می­تواند باعث افزایش آمار تولد دوقلو­هایی شود که با روش آی.وی.اف به دنیا می­آیند.

    اسید فولیک یا ویتامین B9 یکی از مواد حیاتی و لازم برای تولد نوزادان سالم و جلوگیری از بروز نقایص کانال نخایی در جنین است و به همین دلیل به خانم­هایی که قصد باردار شدن دارند یا کمتر از 12 هفته از بارداری آنها می­گذرد، توصیه می­شود اسید فولیک مصرف کنند، مدتهاست دانشمندان دریافته­اند که کمبود اسید فولیک در دوران بارداری موجب تولد نوزادان کم وزن
    می­شود، از آنجا که اغلب زنانی که در انگلستان باردار می­شوند از قبل برای این کار برنامه­ریزی نمی­کنند دولت این کشور در نظر داشت تا آرد را با اسید فولیک غنی­سازی کند. اما با وجود مفید بودن این ویتامین آن نیز مشکل ساز شناخته شده به طوری که محققان می­گویند اسید فولیک در زنانی که از راه آی.وی.اف برای بارداری اقدام می­کند، موجب دوقلوزایی می­شود.

    آی.وی.اف یکی از روش­هایی است که به تازگی برای درمان ناباوری بسیار به کار گرفته می­شود، اما با وجود پیشرفت­های اخیر صورت گرفته در این روش، تنها یک بار از هر پنج­بار تلاش برای آی.وی.اف به باروری و تولد نوزاد زنده می­انجامد. به همین دلیل اغلب پزشکان برای افزایش احتمال موفقیت، بیش از یک جنین را در محیط باروری می­کارند.

    پژوهشگران انگلیسی برای انجام این پژوهش 602 زن را که تحت گذراندن دوره آی.وی.اف برای بچه­دار شدن بودند مورد پیگیری قرار داده و ارتباط میزان اسید فولیک مصرفی آنها را با نتیجه درمان آی.وی.اف بررسی کردند.

    نتایج تحقیقات نشان داد که پس از انتقال دو جنین، تولد دوقلو­ها با میزان بالای اسید فولیک در خون مادر و نیز سن کم او ارتباط دارد، اما مقدار زیاد واین ویتامین سبب افزایش شانس موفقیت بعد از آی.وی.اف نمی­شود.

    این یافته ها با تجربه واقعی رخ داده در سال 1998 در آمریکا مطابقت دارد، زمانی که غنی­سازی آرد این کشور با اسید فولیک منجر به افزایش 11 تا 13 درصدی چند قلوزایی در زنانی شد که تحت درمان نازایی قرار داشتند، دکتر هاگارتی سرپرست این پژوهش می­گوید: « باید به زنان توصیه کنیم که در مصرف­ اسیدفولیک زیاده­روی نکنند».

    نکته جالب دیگری که در این پژوهش به دست آمد این است که یکی از ژن­های انسانی که در سوخت­و­ساز اسید فولیک در بدن نقش دارد، با احتمال موفقیت آی.وی.اف نیز مرتبط است. نویسندگان این پژوهش معتقدند شاید بتوان روزی از اسرار اسید فولیک برای درمان ناباروری سود جست.
    علوم دامی ... باغبانی ... گیاهپزشكی .. منابع طبیعی و جنگلداری .. علوم آب و خاك..صنایع غدایی .. ماشین آلات كشاورزی و...

    بزرگترين سايت كشاورزي ايران
    بانك مقالات تمامي گرايش هاي كشاورزي در ...

    ایران گل آرا


  4. 4 کاربر از number one برای پست مفید تشکر نموده اند:


  5. Top | #13

    • مدیر بازنشسته تالار کشاورزی
    • تاریخ عضویت
      06-Jul-2007
    • رشته تحصیلی
      مهندس !!!
    • محل سکونت
      شماره یک
    • پست‌ها
      3,725
    • سپاس
      214
    • 3,809 تشکر در 2,264 پست
    • قدرت امتیاز دهی
      17
    • امتیاز
      14

    پیش فرض پاسخ: ویتامین های غذایی

    آشنايي با ويتامين ب ١٢ يا كوبالامين


    اين ويتامين به تنهايي نميتواند بطور كامل جذب گردد و براي جذب كامل نياز به كلسيم دارد.



    مقدار توصيه شده روزانه آن سه ميكرو گرم در روز ميباشد و كمبود آن ميتواند منجر به كمخوني ماكروسيتيك و التهاب دهان و گلوسيت گردد.

    اين ويتامين در بدم موجب تشكيل و تجديد گلبولهاي قرمز خون ميشود, تحريك پذيري روده ها را كاهش داده و منجر به افزايش اشتها در كودكان ميشود. دستگاه عصبي را سالم نگه مي دارد و موجب مي شود بدن در استفاده از پروتئين ها و كربوهيدراتها و چربي ها بهتر عمل نمايد.

    الكل, استروژن, نور خورشيد و و در معرض مواد اسيدي يا قليايي بودن اين ويتامين را از بيم خواهند برد.

    جگر, گوشت گوساله, تخم مرغ, شير, پنير و قلوه از جمله منابع غني آن هستند.
    علوم دامی ... باغبانی ... گیاهپزشكی .. منابع طبیعی و جنگلداری .. علوم آب و خاك..صنایع غدایی .. ماشین آلات كشاورزی و...

    بزرگترين سايت كشاورزي ايران
    بانك مقالات تمامي گرايش هاي كشاورزي در ...

    ایران گل آرا


  6. 4 کاربر از number one برای پست مفید تشکر نموده اند:


  7. Top | #14

    • مدیر بازنشسته تالار کشاورزی
    • تاریخ عضویت
      06-Jul-2007
    • رشته تحصیلی
      مهندس !!!
    • محل سکونت
      شماره یک
    • پست‌ها
      3,725
    • سپاس
      214
    • 3,809 تشکر در 2,264 پست
    • قدرت امتیاز دهی
      17
    • امتیاز
      14

    پیش فرض پاسخ: ویتامین های غذایی

    آشنایی با بيوتين

    ناخن هاي شما بدشكل هستند . آنها را كوتاه كرده ،‌سوهان زده و سپس توسط لاك روي آنها را پوشانيده ايد ؛ اما هنوز نازك ، شكننده و رقت انگيز به نظر مي رسند.



    ناخن هاي شما هرگز در يك مجله مد نشان داده نمي شوند ، ولي وقتي با كسي دست مي دهيد يا حيوانات دست آموز مردم را نوازش مي كنيد ، نخستين چيزي است كه جلب توجه مي كند. براي حل اين مشكل چه مي خواهيد بكنيد؟

    در اين مورد شماممكن است از برخي مردان وزناني كه در نيويورك به يك پزشك متخصص ناخن مراجعه
    كرده اند ، توصيه اي بخواهيد. در يك بررسي كه توسط كالج پزشكان و جراحان دانشگاه كلمبيا در شهر نيويورك و بيمارستان دانشگاه توماس جفرسون در فيلادلفيا انجام شد ، اين افراد به طور متوسط دو ميلي گرم (دوهزار ميكروگرم ) در روز بيوتين مصرف مي كردند، بيوتين يك ويتامين B- كلمپلكس مي باشد كه جهت سوخت وساز چربي و پروتئين مصرفي لازم است.

    بجز افرادي كه ناخنهاي شكننده دارند يا دچار عدم توانايي ژنتيكي براي جذب بيوتين مي باشند، ساير افراد واقعاً نبايد در مورد اين موضوع كه آيا بيوتين به مقدار كافي به بدنشان مي رسد يا نه نگراني داشته باشند. بيوتين يا از طريق مصرف تخم مرغ ، شير و غلات به بدن مي رسد يا آن كه بدن آنچه را نياز دارد خود مي سازد ،‌ بجز در مواردي كه نقص ژنتيكي اي وجود داشته باشد كه مسير بدن را براي استفاده از اين ماده تغيير مي دهد.

    بيماران مبتلا به ديابت نوع ( غير وابسته به انسولين) ممكن است داستان ديگري داشته باشند. وقتي محققان ژاپني سطوح بيوتين و قند خون بيماران ديابتي را مطالعه كردند ، متوجه شدند كه هرچه قند خون فردي بالاتر باشد ، سطح خوني بيوتين وي پايين تر خواهد بود . آن ها همچنين متوجه شدند كه سطح بيوتين در بيماران ديابتي نسبت به افراد سالم كاملاً پايين تر است .

    هيچ كس دليل اين امر را به دقت نم دانست ، اما محققان در صدد بر آمدند تا ببينند اگر سطح بيوتين در افراد ديابتي بالا رود چه روي خواهد داد . بدين منظور آنها به مدت يك ماه هر روز نه ميلي گرم (نه هزار ميكروگرم ) بيوتين به 18 نفر ديابتي تجويز كردند .

    نتيجه ؟ پس از سي روز سطح قند خونشان به نصف سطح اوليه رسيد .

    مقدار نياز روزانه : 300 ميكروگرم

    منابع خوب غذايي : مخمر آبجو ، ذرت ، جو ، دانه سويا ، گردو ، بادام زميني ، شيره قند (ملاس) ، كلم برگ ، شير، ‌زرده تخم مرغ و غلات تقويت شده
    علوم دامی ... باغبانی ... گیاهپزشكی .. منابع طبیعی و جنگلداری .. علوم آب و خاك..صنایع غدایی .. ماشین آلات كشاورزی و...

    بزرگترين سايت كشاورزي ايران
    بانك مقالات تمامي گرايش هاي كشاورزي در ...

    ایران گل آرا


  8. 4 کاربر از number one برای پست مفید تشکر نموده اند:


  9. Top | #15

    • مدیر بازنشسته تالار کشاورزی
    • تاریخ عضویت
      06-Jul-2007
    • رشته تحصیلی
      مهندس !!!
    • محل سکونت
      شماره یک
    • پست‌ها
      3,725
    • سپاس
      214
    • 3,809 تشکر در 2,264 پست
    • قدرت امتیاز دهی
      17
    • امتیاز
      14

    پیش فرض پاسخ: ویتامین های غذایی

    مصرف بي خطر بيوتين


    بيوتين يكي از بي خطر ترين ويتامين هاست . هيچ گزارشي از مسوميت ، حتي وقتي با دوزهاي بسيار بالا از سيصد ميكروگرم نياز روزانه مصرف مي شود، وجود ندارد.

    بيوتين توسط روشهاي خاص تهيه غذا نظير كنسرو كردن و حرارت دادن از بين مي رود . لذا هميشه انتخاب ميوه ها و سبزي ها و گوشت تازه بهتر از غذاهاي كنسرو شده و حرارت ديده است
    علوم دامی ... باغبانی ... گیاهپزشكی .. منابع طبیعی و جنگلداری .. علوم آب و خاك..صنایع غدایی .. ماشین آلات كشاورزی و...

    بزرگترين سايت كشاورزي ايران
    بانك مقالات تمامي گرايش هاي كشاورزي در ...

    ایران گل آرا


  10. 4 کاربر از number one برای پست مفید تشکر نموده اند:


  11. Top | #16

    • مدیر بازنشسته تالار کشاورزی
    • تاریخ عضویت
      06-Jul-2007
    • رشته تحصیلی
      مهندس !!!
    • محل سکونت
      شماره یک
    • پست‌ها
      3,725
    • سپاس
      214
    • 3,809 تشکر در 2,264 پست
    • قدرت امتیاز دهی
      17
    • امتیاز
      14

    پیش فرض پاسخ: ویتامین های غذایی

    آشنايي با ويتامين ث يا اسيدآسكوربيك



    اين ويتامين جزو ويتامين هاي محلول در آب بوده و از آنجايي كه تقريبا شناخته شده ترين نوع ويتامين است احتياج به معرفي چنداني ندارد.



    تقريبا تمام جانوران به جز انسان و ميمون و خوكچه هندي آنرا در بدن خود ميسازند.اين ويتامين به جذب آهن در بدن كمك مي كند و همچنين در تشكيل كلاژن نيز نقش دارد,زخم و سوختگي و خونريزي لثه را التيام بخشيده و در پايين آوردن كلسترول خون نقش دارد و احتمال ايجاد لخته هاي خوني در سياهرگ را كم ميكند.

    همانطور كه همه شما داستان ملواناني را كه به راههاي دوردست ميرفتند و ... را شنيده ايد و ميدانيد كه كمبود اين ويتامين در بدن منجر به ابتلا به اسكوربوت خواهد شد. همچنين استفاده از مقادير فوق العاده زياد اين ويتامين ميتواند منجر به بروز اسهال متناوب و تكرر ادرار و سنگ هاي كليوي گردد.

    مركبات و سبزيها و ميوه ها از جمله منابع غني اين ويتامين هستند و نگهداري طولاني مدت در يخچالها,پختن, حرارت, اكسيژن, نور و دخانيات از جمله عوامل از بين برنده آن هستند.
    علوم دامی ... باغبانی ... گیاهپزشكی .. منابع طبیعی و جنگلداری .. علوم آب و خاك..صنایع غدایی .. ماشین آلات كشاورزی و...

    بزرگترين سايت كشاورزي ايران
    بانك مقالات تمامي گرايش هاي كشاورزي در ...

    ایران گل آرا


  12. 4 کاربر از number one برای پست مفید تشکر نموده اند:


  13. Top | #17

    • مدیر بازنشسته تالار کشاورزی
    • تاریخ عضویت
      06-Jul-2007
    • رشته تحصیلی
      مهندس !!!
    • محل سکونت
      شماره یک
    • پست‌ها
      3,725
    • سپاس
      214
    • 3,809 تشکر در 2,264 پست
    • قدرت امتیاز دهی
      17
    • امتیاز
      14

    پیش فرض پاسخ: ویتامین های غذایی

    آشنايي با ويتامين D

    ويتامين D يك ويتامين محلول در چربي است. بدن انسان اين توانايي را دارد كه در مقابل نور خورشيد اين ويتامين را بسازد.



    بديهي است وجود بخار زياد و همچنين هواي آلوده به سبب جلوگيري از تابش مستقيم و كافي نور خورشيد ميتواند موجب كاهش توليد اين ويتامين در داخل بدن گردد.

    مقدار توصيه شده اين ويتامين ۰۰۴ واحد بين المللي(معادل ده ميكروگرم ) در روز ميباشد.

    اين ويتامين موجب تسهيل در جذب و استفاده از فسفر و كلسيم و استحكام اسكلت بندي ميشود و كمبود آن در دوران كودكي منجر به راشي تيسم و در دوران بزرگسالم منجر به استئو مالاسي و هيپوكلسيمي و هيپوفسفاتمي مي گردد.

    روغن ماهي , ساردين, شاه ماهي , ماهي آزاد, ماهي تون,شير و محصولات لبني از جمله منابع طبيعي اين ويتامين مي باشند
    علوم دامی ... باغبانی ... گیاهپزشكی .. منابع طبیعی و جنگلداری .. علوم آب و خاك..صنایع غدایی .. ماشین آلات كشاورزی و...

    بزرگترين سايت كشاورزي ايران
    بانك مقالات تمامي گرايش هاي كشاورزي در ...

    ایران گل آرا


  14. 3 کاربر از number one برای پست مفید تشکر نموده اند:


  15. Top | #18

    • مدیر بازنشسته تالار کشاورزی
    • تاریخ عضویت
      06-Jul-2007
    • رشته تحصیلی
      مهندس !!!
    • محل سکونت
      شماره یک
    • پست‌ها
      3,725
    • سپاس
      214
    • 3,809 تشکر در 2,264 پست
    • قدرت امتیاز دهی
      17
    • امتیاز
      14

    پیش فرض پاسخ: ویتامین های غذایی

    ضرورت مصرف کلسیم و ویتامین D


    ضرورت توجه به كلسيم:

    كلسيم يكي از عناصر ضروري مورد نياز بدن است كه بيشترين ميزان را در مقايسه با ساير عناصر در بدن دارا است.


    بدن يك فرد بزرگسال حدود ۱۲۰۰ ميلي گرم كلسيم دارد؛ حدود ۹۹ درصد آن در اسكلت استخواني و ۱ درصد آن در مايعات بدن توزيع شده است كه هر دو شكل آن از نظر نقشي كه به عهده دارند بسيار حايز اهميت هستند.
    تأمين نياز كلسيم بدن در افراد سالم علاوه بر موادغذايي مورد استفاده به شدت تحت تأثير عوامل جوي و موقعيت جغرافيايي است. به نظر مي رسد تأمين كلسيم در فصل زمستان از اين نظر مهم است كه اولاً تحت شرايط جوي، تابش مستقيم و شدت نور آفتاب كاهش مي يابد؛ ثانياً با توجه به سرماي فصل، ميــزان پوشش افراد كاملتر مي شود و از رسيدن نور آفتاب به پوست جلوگيري مي كند و ثالثاً به دليل كاهش تحرك و فعاليت ، ميزان دفع كلسيم افزايش مي يابد. رابعاً تنوع مواد غذايي در فصل زمستان در سبد كالايي خانوار نيز كاهش مي يابد. به همين دليل انتظار مي رود كه از ذخاير كلسيم موجود در بدن به تدريج با كاهش جذب كلسيم، در طول فصل زمستان كاسته شود و عوارض كمبود آن در اواخر فصل زمستان و يا در فصل بهار بروز نمايد.

    نقش كلسيم:

    بيشترين ميزان كلسيم در استخوانها قرار دارد بنابـــــراين نقش كلسيم در استخوان سازي بخصوص در سنين كودكي، نوجواني و بلوغ كاملاً اساسي است. استخوانها نه تنها به عنوان محافظ فيزيكي بدن به شمــــــار مي روند بلكه به عنوان ذخيره عظيمي از كلسيم نيز محســــوب مي شوند كه در شرايط كمبود در دورة كوتاه مــــدت ، مي توانند كلسيم مورد نياز ساير بافتها را تأمين نمايند.
    ميزان كلسيم در ساير بافتها نيز اگر چه بسيار كم است، اما وجود آن در سلولها براي فعاليت و حيات سلولي و نهايتاً عملكرد بافتها كاملاً ضروري است . كلسيم در انتقال پيامها در بين و داخل سلولها و در رشد و تمايز سلولي نقش انكار ناپذيري دارد؛ بعلاوه كلسيم در انعقاد خون نيز مؤثر است.
    به واسطه اهميت كلسيــم در بافت هـــــاي مختلف بدن ، مكانيسم هايي در بدن وجود دارند، كه غلظت كلسيم را در خــــــون ثابت نگه مي دارند. بنابراين در شرايط كمبود لبني كلسيم، ميزان كلسيم خون نمي تواند فاكتور مناسبي براي كمبود آن تلقي گردد و حتي در اوايل مراحل تغذيه اي بد و نامطلوب نيز ممكن است علايم باليني ناشي از كمبود كلسيم آشكار و واضح نباشد.


    نقش ويتامين D :

    ويتامين D از جمله موادي است كه در افزايش جذب كلسيم از كليه و خصوصاً روده نقش مؤثري دارد و در واقع بخش اعظمي از مكانيسمهاي جبراني كه قادر به جذب كلسيم غذاست در حضـــور ويتامين D انجــــــام مي گيرد. در حقيقت ويتامين D مانند يك هورمون عمل مي كند و رابطه مستقيمي ميان آن و جذب كلسيم از روده وجود دارد. از آنجايي كه منابع غذايي مورد استفاده ازنظر ويتامين D فقير هستند، لذا بخش اعظمي از ويتامين D مورد نياز بدن ما مي تواند از طريق پيش ساز اوليه آن و با استفاده از نور خورشيد در پوست بدن ساخته شود.
    بنابـــــراين چنانكـــه ملاحظه مي شود ساخته شدن ويتامين D در ارتباط با ميزان و شدت رسيدن نور مستقيم خورشيد به پوست بدن است. بديهي است ميزان ساخته شدن ويتامين D با فرا رسيدن زمستان به علت كاهش شدت نور خورشيد از يك سو و از سوي ديگر در معرض قرار نگرفتن پوست بدن ، كاهش مي يابد و سبب بروز عوارض ناشي از كمبود ويتامين D و كلسيم مي گردد. اين عوارض حتي بـــــا افزايش ناخوشي هاي مكرر و بيماريهاي فصلي بخصوص در افراد دچار سؤتغذيه و همچنين كاهش فعاليت و تحرك، تشديد مي گردد. كه قطعاً در گروههاي در معرض خطر از جمله مادران شيرده و باردار، جوانان، نوجوانان و كودكان، ايجاد عوارض از حساسيت بالايي برخوردار است.


    عوارض ناشي از كمبود كلسيم و ويتامين D :
    از جمله علايم واضح قابل مشاهده در كمبود كلسيم و ويتامين D ، تغييراتي است كه در اسكلت استخواني و سيستم هاي ارتباطي سلولي ايجاد مي شود. راشيتيسم كودكان، استئومالاسي و يا نرم شدن استخوانها در بزرگسالان، تأخير رشد طولي و عرضي استخوانها، بسته نشدن و يا مستحكم نشدن غضروفها از جمله عوارض استخواني هستند كه نهايتاً منجر به تأخير رشد فيزيكي استخوانها مي گردد. بعلاوه استئوپروز و يا پوكي استخوانها كه غالباً در زنان مسن بوجـــود مي آيد نيز در ارتباط با مصرف منابع غذايي سرشار از كلسيم و ميزان فعاليت افراد در سنين جواني و پايين تر است.
    پايين آمدن كلسيم در استخوانها نيز سبب اختلال در فعاليت سلولي مي شود، به طوري كه در اعصاب حركتي با افزايش تحريك پذيري، موجب بروز انقباضاتي به نام تتاني ( فلج شديد و دايم ) در دستها و پاها مي شود. به علاوه كاهش كلسيم در سلولهاي ديگر نيز سبب تأخير در رشد و تكامل و همچنين پايين آمدن توانايي بافتها مي گردد.
    منابع غذايي و ميزان توصيه:

    همچنان كه قبلاً گفته شد منابع غذايي با منشأ غير دريايي مورد استفاده ، منابع بسيار فقيري از ويتامين D هستند. با اين وجود لبنيات و ساير فرآورده هاي آن از جمله غني تــرين منابع كلسيم محسوب مي شوند. كلسيم در ساير موادغذايي از جمله غلات و حبوبات به ميزان قابل ملاحظه اي وجود دارد. اگر چه ميزان نياز در گروههاي سني و در شرايط مختلف متفاوت است اما به طور كلي ميزان توصيه شده در روز ۳-۲ ليوان شير و يا ماست و يا ساير فرآورده هاي آنهاست
    بنابراين به نظر مي رسد با توجه به الگوي غذايي موجود در خانوارهاي ايراني، مصرف اين مقدار از موادغذايي حاوي كلسيم بخصوص در فصل زمستان و بهار الزامي باشد و گروههاي در معرض خطر در خانواده از حساسيت بالايي برخوردار باشند.
    به طور كلي مي توان نتيجه گرفت كه:
    ۱ ـ با توجه به نقش كلسيم، تأمين آن براي تمام افراد خانواده مهم و ضروري است.
    ۲ ـ تأمين كلسيم مورد نياز از طريق موادغذايي در فصل زمستان و بهار اهميت بيشتري دارد.
    ۳ ـ تأمين كلسيم در گروه كودكان ، نوجوانان و زنان از طريق سبد كالايي خانوار از اهميت و اولويت بالايي برخوردار است.
    ۴ ـ تا حد امكان سعي گردد تحرك و فعاليت در فصل زمستا ن محدود نگردد.
    علوم دامی ... باغبانی ... گیاهپزشكی .. منابع طبیعی و جنگلداری .. علوم آب و خاك..صنایع غدایی .. ماشین آلات كشاورزی و...

    بزرگترين سايت كشاورزي ايران
    بانك مقالات تمامي گرايش هاي كشاورزي در ...

    ایران گل آرا


  16. 3 کاربر از number one برای پست مفید تشکر نموده اند:


  17. Top | #19

    • کاربر حــــرفه ای
    • تاریخ عضویت
      06-Jun-2007
    • رشته تحصیلی
      فيزيك حالت جامد
    • محل سکونت
      hum؟!
    • پست‌ها
      1,979
    • سپاس
      5,035
    • 7,598 تشکر در 2,131 پست
    • قدرت امتیاز دهی
      12
    • امتیاز
      58

    پیش فرض ويتامين ث، ويتامين سلامت

    ويتامين C يا آسكوربيك اسيد يك ويتامين محلول در آب است كه براي رشد و عملكرد طبيعي بدن لازم است.

    وقتي به سرماخوردگي مبتلا مي ‌شويد، خوردن چه ماده ي مغذي را بهترين راه درمان مي ‌دانيد؟ به طور قطع، ويتامين C.

    اغلب خوردن قرص جوشان و مركبات در كنار هم، از مهمترين اقداماتي به حساب مي ‌آيند كه هر بيمار سرما خورده‌اي به آنها دست مي ‌زند.

    به طور كلي، ويتامين‌ها از جمله مواد مغذي هستند كه بدن براي رشد، سلامت و حفظ عملكرد طبيعي خود به آنها احتياج دارد. لازم به ذكر است كه بدن به تنهايي قادر به ساخت اين مواد نبوده و لازم است از طريق مواد غذايي و يا از طريق مكمل‌هاي غذايي- دارويي نياز خود را تامين كند.

    كمي ‌تعريف از ...
    همان طور كه گفتيم، ويتامين‌ها تركيباتي هستند كه در گياهان و بدن حيوانات يافت مي ‌شوند. بدن شما از اين مواد استفاده مي‌ كند تا‌ ‌سالم بماند و بسياري از عملكردهاي طبيعي خود را به درستي انجام دهد. ويتامين‌ها براي بسياري از فرآيند‌هاي بيولوژيك بدن لازمند كه از جمله ي آنها مي‌ توان به رشد، هضم غذاها و عملكرد عصبي اشاره كرد. آنها به دو دسته ي كاملاً متفاوت تقسيم مي‌ شوند: اول ويتامين‌هاي محلول در چربي و دوم ويتامين‌هاي محلول در آب.

    اگر بخواهيم كمي ‌درباره ي خواص اين دو گروه صحبت كنيم بايد بگوييم كه ويتامين‌هاي محلول در آب به آساني توسط بدن جذب مي ‌شوند. ولي بدن براي جذب ويتامين‌هاي محلول در چربي از اسيدهاي صفراوي استفاده مي ‌كند.

    جور کردن ويتامين ها
    بهترين راه براي تأمين اين ويتامين‌ها، خوردن مواد غذايي است. بيشتر مردم به مقادير اضافي ويتامين و مواد معدني احتياج دارند. بهتر است از مصرف بيش از اندازه ي آن بدون تجويز پزشك خود داري شود، اما در شرايطي كه اين مواد از طريق مواد غذايي به بدن شما نمي ‌رسند، لازم است، اين مواد را از طريق مكمل‌هاي دارويي به بدن خود برسانيد. مكمل‌هاي غذايي دارويي به تنهايي جايگزين مواد غذايي نيستند و همه ي فوايد مواد غذايي را هم ندارند، بلكه به عنوان مكمل وعده ي غذايي كه مي ‌خوريم،در تأمين نياز بدن مفيد مي‌ باشند.

    حتماً مي ‌پرسيد چه كساني به مكمل‌هاي غذايي - دارويي احتياج دارند؟

    بايد در جوابتان بگوييم كه همه ي افرادي كه به دلايل مختلف قادر به تأمين مواد مغذي مورد نياز بدن خود از طريق مواد غذايي نباشند، مثلاً كساني كه وعده‌هاي غذايي كامل نداشته يا همه ي مواد مورد نيازشان در يك وعده ي غذايي وجود ندارد، به مكمل‌هاي غذايي دارويي احتياج دارند.

    به طور كلي، زنان باردار و افراد سالمند به مقادير بيشتري از اين مواد مغذي نيازمندند. اما بايد از مصرف بيش از اندازه ي آنها دوري كرد و هميشه به رعايت اعتدال پايبند بود. گاه دريافت مقادير بيش از حد ويتامين مي‌ تواند به بروز عوارض ناخواسته منجر شود. بهتر است پيش از مصرف هر گونه مكمل غذايي يا دارويي با پزشك معالج و يا دكتر داروساز مشورت كنيد.

    شهرت ويتامين C
    ويتامين C يا آسكوربيك اسيد يك ويتامين محلول در آب است كه براي رشد و عملكرد طبيعي بدن لازم است. اين ويتامين در تشكيل كلاژن نقش دارد. كلاژن يك نوع پروتئين است كه در تشكيل پوست، تاندون‌ها، رباط‌ها، عروق خوني و نيز در ترميم بافت‌ها شركت مي‌ كند. اين ماده ي مغذي، يكي از مهمترين آنتي اكسيدان‌هاي مورد نياز بدن است.

    همان طور كه بارها و بارها گفته‌ايم : آنتي اكسيدان‌ها از بدن در برابر اثرات مخرب راديكال‌هاي آزاد حفاظت مي‌ كنند. با گذشت زمان، توليد راديكال‌هاي آزاد منجر به بروز انواع سرطان، بيماري‌هاي قلبي و مشكلات التهابي از جمله آرتريت مي ‌شود. به علاوه اين تركيبات، به كاهش اثرات مضر مواد شيميايي سمي ‌و ساير آلوده كننده‌ها از جمله دود سيگار كمك مي ‌كنند.

    جالب است بدانيد كه مطالعات انجام شده در دانشگاه كمبريج نشان داده است، وجود 20 ميلي مول بر ليتر ويتامين C در پلاسماي خون به ميزان 13 درصد احتمال بروز اختلالات تنفسي در افراد سيگاري را كاهش مي ‌دهد. حتي محققان ژاپني در مطالعه‌اي كه بر روي 2 هزار مرد و زن به انجام رسانيده‌اند، دريافته‌اند كه مصرف بالاي اين ويتامين با بهبود جريان خون در رگ‌ها از بروز سكته حتي در افرادي كه سابقه هم دارند، جلوگيري مي ‌كند.

    در كل، مقادير بالاي اين ويتامين در پيشگيري از سرما خوردگي، درمان آسم و سرعت التيام زخم‌ها مفيد است. همچنين ويتامين C در كاهش خطر بروز بيماري‌هايي چون آب مرواريد، انواع سرطان‌ها و بيماري‌هاي قلبي - عروقي، تصلب شرائين يا آترواسكروزيس مؤثر است.

    نبود اين ويتامين
    حتماً حالا با اين سؤال روبه رو شده ايد كه چه مواقعي بدن به مقادير بالاتري از ويتامينc نياز دارد؟ بايد بگوييم كه در صورت وجود بيماري هاي مزمن، مشكلات عروقي عفونت، وجود زخم، سوختگي، سرماخوردگي و ساير بيماري هاي ويروسي آثار كمبود اين ويتامين نمايان مي ‌شود و به دنبال آن عوارض ناشي از اين فقدان روز به روز گسترش پيدا مي‌ كند.

    اين عوارض عبارتند از: خشكي و شكنندگي موها ، التهاب لثه، خون ‌ريزي از آنها خشك و فلس فلس شدن پوست، كاهش سرعت التيام زخم‌ها، خون مردگي آسان، خون ريزي بيني ، درد و التهاب مفاصل، كاهش قدرت غلبه بر عفونت و نيز افزايش وزن به دليل كاهش سرعت سوخت و ساز بدن.

    حتماً نام اسكوربوت را شنيده ايد؟ اين بيماري نوع شدت يافته كمبود ويتامين C است كه با علايمي ‌نظير نرم و اسفنجي شدن لثه‌ها، شل شدن دندان‌ها، كم خوني، خون ريزي زيرجلدي و كبودي پوست تشخيص داده مي ‌شود.

    گذشته از تمامي ‌اين موارد به خاطر داشته باشيد كه بدن ما قادر به ساخت و ذخيره ي ويتامين C نيست پس لازم است كه نياز روزانه بدن از طريق مصرف مواد غذايي (انواع مركبات و كلم) و يا مكمل‌هاي غذايي - دارويي حاوي اين ويتامين، تأمين شود.

    اگر مكمل خور هستيد

    از آنجا كه ويتامين C، يك ويتامين محلول در آب است، مسموميت با آن نادر است، زيرا مقادير اضافي آن به راحتي از طريق ادرار از بدن خارج مي ‌شود. مقادير بيشتر از 2هزار ميلي گرم در روز اين ماده مغذي توصيه نمي ‌شود. چون اين مقادير مي ‌تواند به ايجاد تهوع، درد شكمي ‌و اسهال منجر شود.

    چه مكمل هايي بهتر است؟
    از آنجا كه معمولا در فرمولاسيون قرص‌هاي جويدني ويتامين C براي كاهش طعم ترش آن (اسيد اسكوربيك) از شيرين ‌كننده‌هايي نظير شكر و يا سديم ساخارين استفاده مي ‌شود، در انواع جديدتر اين نوع قرص‌ها از سديم آسكوربات استفاده شده است كه در نتيجه علاوه بر كاهش طعم ترش و اسيدي آن، عوارض ناشي از وجود شيرين‌ كننده‌ها از جمله چاقي كاهش پيدا كرده، در ضمن به دليل كاهش خاصيت اسيدي، از عوارض گوارشي آن نيز كاسته شده است.‌

    دكتر شيخ ‌الا‌سلا‌م
    متخصص اپيدميولوژي تغذيه
    .
    .
    .
    یک مادر/معتاد/فاحشه اگر تنش را برای یک قوطی سرلاک میفروخت در ذهن من شریفترین انسان دنیا بود ...

  18. Top | #20

    • تــــــــــــــــازه وارد
    • تاریخ عضویت
      06-Aug-2007
    • پست‌ها
      314
    • سپاس
      0
    • 141 تشکر در 80 پست
    • قدرت امتیاز دهی
      8
    • امتیاز
      12

    پیش فرض پاسخ: ويتامين ث، ويتامين سلامت

    خیلی موثره من هر وقت زخمی میشم ویتامین ث میخورم و زخمم زود خوب میشه.

صفحه 2 از 6 ابتداابتدا 12345 ... آخرینآخرین

اطلاعات تاپیک

کاربران حاضر در این تاپیک

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک هستند. (0 عضو و 1 مهمان)

این مطلب را به اشتراک بگذارید

قوانین ارسال

  • شما نمی‌توانید تاپیک جدید ارسال کنید.
  • شما قادر به ارسال پاسخ نیستید .
  • شما نمی‌توانید فایل ارسال کنید.
  • شما نمی‌توانید پست ‌های خود را ویرایش کنید.
  •  
دانشجو در شبکه های اجتماعی
افتخارات دانشجو
لینک ها
   
سایت برگزیده مردمی در چهارمین و پنجمین جشنواره وب ایران
سایت برگزیده مردمی در چهارمین و پنجمین جشنواره وب ایران
به دانشجو امتیاز دهید:

آپلود مستقیم عکس در آپلودسنتر عکس دانشجو

توجه داشته باشید که عکس ها فقط در سایت دانشجو قابل نمایش می باشند.

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1