| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
#21 | |||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار معماری
![]() تاریخ عضویت: 2009-08-28
رشته تحصیلی: معماری
828 تشکر در 267 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
نقل قول:
[/QUOTE]سلام نارین جون. راستش من فکر می کنم که هر فردی با یه سری مشکلات همراهه،شما خیلی سخت می گیرید. شما باید خودتون دست به کار بشین، خودتون شروع کنید که شاد زندگی کنید. این تغییر رفتار شما باعث می شه که بطور ناخوداگاه محیط خونه هم شاد باشه. مثلا شما می تونید هر روز صبح با دادن یک sms دوست داشتنی به پدر و یا مادرتون که در محل کار هستند به اونها انرژی مثبت بدید. من توی اتاقم کلی جمله های مٍثبت به دیوار نصب کردم ، هر وقت که عصبی ام ،به اتاقم میرم به جمله ها نگاه می کنم و یادم به این می افته که من باید شاد زندگی کنم ، شما هم می تونید این کارها رو انجام بدین. می تونید در کنار کارتون به یاد گرفتن یک کار هنری بپردازید، من خودم هر وقت شروع به نواختن سنتور می کنم کلی آروم می شم. ورزش کردن هم خیلی مهمه ، من شب ها هر شب (تنهایی)به پیاده روی میرم و برای اینکه خودم رو خوشحال کنم واسه خودم آیس پک شکلاتی می خرم. ![]() من می گم که شما برای شاد زندگی کردن نیازی به دیگران ندارید ، شاد زندگی کنید.گذشته رو ببخشید، در لحظه حال زندگی کنید. یه برنامه ریزی خوب فکر کنید، به موفقیت فکر کنید ، به کارهایی که از انجام دادنشون لذت می برید فکر کنید........وقتی مثبت فکر کنید ، دنیا هم مثبت میشه ، اتفاقات خوب می افته ، همه چیز عالی میشه. پیشنهاد می کنم بهترین کتابی رو که من خوندم ، شما هم مطالعه کنید.( کتاب راز) این کتاب رو چندتن از روانشناسان بزرگ دنیا با هم نوشتند. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ........ .......
آخرین ویرایش توسط DesigneR در تاریخ Sep-02-2009 انجام شده است |
|||||||||
|
|
|
|
|
#22 | |
|
مدیر ارشــد
![]() |
نقل قول:
اگر اين اتفاق بعد از كنكور براتون افتاده ، يه مقدار قضيه فرق داره كسي كه براي كنكور خودش رو آماده مي كنه ، وقتش كاملا برنامه ريزي شده است و براي هر روزش برنامه خاصي داره ، ضمن اين كه اين شخص تمام هدفش قبولي در كنكوره و خودش رو محدود مي كنه به كنكور ( البته اين هميشه صادق نيست ولي چيزيه كه در بسياري از موارد ديده ميشه ) بعد از كنكور يه دفعه وقتش كامل آزاد ميشه ، اكثرا هم برنامه خاصي ندارن ، چون هدف خاصي رو دنبال نمي كنن ، به همين دليل از يه شخص با انگيزه كه قبل از كنكور بودن تبديل ميشن به يه فرد بي انگيزه به نظر من بهتره شما براي خودتون برنامه ريزي كنيد و به فكر كارهايي باشيد كه مي تونيد در اين زمان انجام بديد ، چون اين مدت فرصت خوبيه كه به خيلي كارا برسيد ، وقتي وارد دانشگاه بشيد عملا انقدر وقت آزاد نخواهيد داشت موفق باشيد
كوه پرسيد ز رود زير اين سقف كبود راز ماندن در چيست؟ گفت در رفتن من كوه پرسيد : و من؟ گفت در ماندن تو بلبلي گفت : و من؟ خنده اي كرد و گفت : در غزل خواني تو آه از آن آبادي كه در آن كوه رود ، رود مرداب شود ، و در آن بلبل سرگشته سرش را به گريبان ببرد ، و نخواند ديگر ، من و تو ، بلبل و كوه و روديم راز ماندن جز ، در خواندن من ، ماندن تو ، رفتن ياران سفر كرده مان نيست بدان ! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
مدیر ارشــد
![]() |
نقل قول:
كوه پرسيد ز رود زير اين سقف كبود راز ماندن در چيست؟ گفت در رفتن من كوه پرسيد : و من؟ گفت در ماندن تو بلبلي گفت : و من؟ خنده اي كرد و گفت : در غزل خواني تو آه از آن آبادي كه در آن كوه رود ، رود مرداب شود ، و در آن بلبل سرگشته سرش را به گريبان ببرد ، و نخواند ديگر ، من و تو ، بلبل و كوه و روديم راز ماندن جز ، در خواندن من ، ماندن تو ، رفتن ياران سفر كرده مان نيست بدان ! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-08-29
رشته تحصیلی: فیزیک
14 تشکر در 4 ارسال
![]()
|
الان سال دوم دانشگاهم. حرف شما هم کاملاً درسته .مثل قبل از کنکور برنامه ریزی نمی کنم یاشاید هم به برنامه ریزی هام عمل نمی کنم . فکر میکنم به خاطر نداشتن هیجان برای رسیدن به هدفی که همیشه دنبالش بودم .
|
||||||||
|
|
|
|
|
#25 | |
|
مدیر ارشــد
![]() |
نقل قول:
موفق باشيد
|
|
|
|
|
|
#26 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-12-21
رشته تحصیلی: روان شناسی بالینی
3 تشکر در 2 ارسال
![]()
|
سلام من تازه وارد شدم
یه سوال دارم چرا روانشناسی در بخش علوم پزشکیه ؟ چرا در بخش علوم انسانی نست؟ |
||||||||
|
|
|
|
|
#27 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-05
رشته تحصیلی: پزشکي
76 تشکر در 26 ارسال
![]()
|
سلام به همه دوستان
![]() الان روزهایه امتحانه شاید مشکل بی دقتی سر امتحان برای خیلی هاتون پیش اومده باشه یعنی سوالی که خیلی آسونه اشتباه بزنین یا گزینه را اشتباه وارد پاسخنامه بکنین و از همه زجرآورتر اینکه گزینه ای که اول درست زدین پاک کنین و یه گزینه اشتباه را بزنین( که تخصص خودمه 09:![]() به نظرتون چه جور میشه بی دقتیو از بین برد یا حداقل کمش کرد؟؟؟ بی صبرانه منتظر جوابهاتون هستم چون خیلی به کمکتون نیاز دارم( البته گفته باشم؛با مشاور هم صحبت کردم ولی بازم درست نشد) |
||||||||
|
|
|
|
|
#28 |
|
کاربر فعال بخش پزشکی
![]() |
سلام عزیزم
منم یه روز و روزگاری مرتکب یه چنین اشتباهاتی میشدم اشتباهات من ناشی از چند عامل بود: 1- عدم اطمینان 100% به پاسخ سوال 2- عدم خوندن درست و حسابی سوال و همچنین گزینه ها 3- داشتن اضطراب و عدم تمرکز و دید کافی؛ که این مسئله باعث میشد من تو ذهنم گزینه مثلا الف رو انتخاب کنم ولی به دلیل نداشتن تمرکز، بدون اینکه متوجه شم، دستم! گزینه مثلا ب رو میزد . . . راهکارهایی که من در پیش گرفتم و الان هم از اون همه اشتباه، شاید سالی یکی، دو بار مرتکب یه چنین اشتباهات خنده داری بشم: 1- خوندن درست و حسابی درسا؛ به طوری که سعی میکنم جای هیچ شک و شبه ای برام نمونه 2- خوندن درست سوالا و رسیدن به جواب؛ و بعد به گزینه ها نگاه میکنم(البته این مورد بیشتر شامل حال سوالای حل کردنیه تا حفظی ها) 3- چندین بار چک کردن سوالا با جواب و گزینه صحیح(در صورت وقت کافی) امیدوارم تجربه م برات مفید واقع شه.... موفق باشی دوست گلم
|
|
|
#29 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-05
رشته تحصیلی: پزشکي
76 تشکر در 26 ارسال
![]()
|
دوست عزیز ممنون از راهکاراتون
![]() ولی از 3 راهکارتون 1و3 برایه من تقریبا محاله چون کمتر امتحانی پیش میاد که وقت اضافه بیاریم و برایه خوندن امتحانهم باید بگم کمیته ی جزوه نویسیمون واقعا حرف نداره ولی حتی اگه بخواییم به جزوه بسنده نکنیم و کتاب رفرانس بخونیم باید در عرض یک ترم برایه 3-4 تا درس هاریسون و سیسیل بخونیم! که دیگه خودتون میدونید چه آش شله قلمکاری میشه! تا جایی که میشه سعی میکنیم قبل امتحان حجم بیشتری را وارد ذهنمون بکنیم دیگه شک وشبهشو سرامتحان با رد گزینه غلط برطرف میکنیم!![]() اما ممنون از راهکاراتون. سعی میکنم راهکارایه1و2 تونو در حدامکان این ترم اجرا کنم ![]() ممنون میشم از دوستانه دیگه هم چند راهکار اگه تجربه داشتن به این 3 راهکار اضافه کنن چون فکر میکنم برایه همه مفید باشه؛ ممنون ![]() برایه بیشترکردن تمرکز موقع درس خوندن باید چکار کنیم؟ برایه تمرکز که مشاوره گرفتم به من پیشنهاد کردن که بلند بخون و راه برو! بلند خوندنو که دوس ندارم برایه راه رفتن هم چون حجم درسا زیاده وبعضی کتابها سنگین؛عملا غیرممکنه مخصوصا اگه یه جایه عمومی مثله کتابخونه باشی
|
||||||||
|
|
|
|
|
#30 |
|
مدیر ارشــد
![]() |
من كه قبلا راهكارهايي كه به ذهنم مي رسيد رو گفتم . بازم اگر فكر مي كنيد لازمه دوباره بيانشون كنم
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| مشاوره؛مشورت |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|