| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| مدیریت جامع ترین و برترین مقالات مدیریت را از این بخش که شامل مباحثی همچون : تجارت ، بهره وری ، کارایی ، مسائل پرسنلی ، موفقیت در کار و حرفه ، بازاریابی ، درآمدزایی و کلیه مسائل مدیریتی است دریافت کنید . |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#21 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2008-05-09
شهر سکونت: اصفهان
رشته تحصیلی: MBA
35 تشکر در 13 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
سلام.اگه بتونید نمونه سوالای سال های پیش ازمون فراگیر Mba اینجا قرار بدید واقعا عالی میشه=d>.اینکار انجام میشه؟در ضمن اینکه گفتید ظرفیت 20 نفر اگه 30 نفر شرایط قبولی بیارن چی؟ تکلیف اینقدر درس خوندن چی میشه:?
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از fk.shams.m برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#22 | ||||||||
|
مدير تالار مديريت
![]() تاریخ عضویت: 2008-02-20
شهر سکونت: Iran-Mashhad
رشته تحصیلی: كارشناس ارشد مديريت MBA
454 تشکر در 195 ارسال
![]()
|
دوست عزیز من سعی میکنم سوالات دوره قبل رو براتون بزارم چون چند تا از دوستان دیگه هم تقاضا داده بودن. در مورد پذیرش هم با دانشگاه مکاتبه کنید و سوالاتتون رو مطرح کنید . من خودم 2 سال پیش شرکت کردم و قبول مشروط شدم. به من گفتن بهمن برای ثبت نام مراجعه کنم اما وقتی بهمن رفتم گفتن اسم شما توی لیست نیست (به همین سادگی) بعد هم هر چی مکاتبه و اعتراض کردم فایده نداشت تا اینکه دوباره شرکت کردم و قبول قطعی شدم.
|
||||||||
|
|
|
| 3 کاربر از Reza Ahmadian برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#23 | ||||||||
|
مدير تالار مديريت
454 تشکر در 195 ارسال
![]()
|
ارسالی توسط mahdi_o
سلام دوست عزيز من به خاطر وقفه اي كه داشتم نتونستم براي ارشد بخونم حالا مي خوام براي امسال و براي پيام نور بخونم يكي دو تا سوال ديگه هم داشتم 1-همون منابعي كه معرفي مي كنند براي آزمون ورودي كافي هست؟ يا بايد كتاب ديگه اي هم بخونيم؟ 2- در تاپيك مخصوص سوالات MBA شما گفته بوديد كه زبانمون بايد خوب باشه من زياد خوب نيست زبانم ، به نظرتون زياد كه مشكل ايجاد نميكنه؟ چون من همه منابع درس ها رو كه ديده بودم همه فارسي هستند!! 3-آيا پيام نور وام هم ميده براي شهريه؟ ممنون سلام منابع معرفي شده كافي است. دفتر چه ها هم اسفندماه مي ياد. زبان به ارائه مقالات بهتر در دانشگاه كمكتون مي كنه و همچنين زبان تخصصي كه جزو منابع اصلي كنكور هست بله وام هم ميده. حدودا هر ترم 750 هزار تومان كه مابقي رو خودتون بايد بديد. موفق باشيد
|
|
| 4 کاربر از Reza Ahmadian برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#24 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2008-05-09
شهر سکونت: اصفهان
رشته تحصیلی: MBA
35 تشکر در 13 ارسال
![]()
|
واقعا ممنون خیلی عالی بود دستتون درد نکنه=d>اگر بتونید سوالای سالهای قبل تر هم بذارید خیلی خوب میشه اما اگرم نشد همینم عالیه ممنون امیدوارم همیشه موفق باشید کمکه بزرگی کردید:!:
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از fk.shams.m برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#25 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2008-05-21
2 تشکر در 1 ارسال
![]()
|
سلام .لطفا به سوال من هرچه سریعتر پاسخ بدید ممنونم
من دارم سخت برای مدیریت اجرایی فراگیر میخونم.اما شنیدم مدرکشو معادل میدن آیا حقیقت داره بعدا برای دکترا چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد.اگه معادل باشه من از حالا واسه اسفند بخونم .ممنون |
||||||||
|
|
|
| 2 کاربر از 8234565 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#26 | |||||||||
|
مدير تالار مديريت
454 تشکر در 195 ارسال
![]()
|
نقل قول:
اگر منظورتون فراگیر دانشگاه پیام نور هست که دانشگاه پیام نور زیر نظر وزارت علوم هست و همونقدر که دانشگاه تهران مدرکش ارزش داره این دانشگاه هم مدرکش ارزش داره. مدرکش از دانشگاه آزاد معتبرتره و روی مدرکتون و کارت دانشجویی نام وزارت علوم ثبت شده. |
|||||||||
|
|
|
| 2 کاربر از Reza Ahmadian برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#27 | ||||||||
|
مدير تالار مديريت
454 تشکر در 195 ارسال
![]()
|
تعريف و اهداف رشته MBA
تعريف و هدف دوره كارشناسي ارشد مديريت سازمان كه معادل ( Master of Business Administration ( MBA است به منظور پرورش مديران كارآمد براي اداره سازمانهاي اقتصادي - اجتماعي، توليدي و خدماتي طراحي شده است. رشته MBA يا کارشناسی ارشد مديريت حرفه ای بازرگانی چنانچه از نامش پيداست تنها مديريت بازرگانی نيست ، از آنجا که در ايران آموزش مديريت به سه شاخه بازرگانی ، صنعتی و دولتی تقسيم می شود برای اكثر متقاضيان اين گمان پيش می آيد که MBA تنها در بر گيرنده مباحث مديريت بازرگانی است و به طور مثال برای مديريت صنعتی بايد به سراغ رشته ديگری رفت در حالی که اين تصور کاملا اشتباه است. MBA مديريت Business است و Business يعنی کليه عملياتی که از توليد تا فروش و خدمات پس از فروش کالا يا خدمات را شامل ميشود و به صورت مکرر اتفاق می افتد. برای رشته MBA حدود 30 گرايش مختلف در کشور های مختلف تعريف شده است. اما چهار گرايش اصلی اين رشته که تقريبا در همه دانشگاه ها تدريس می شوند به شرح زير است: 1- بازاریابی و مدیریت فروش ( Marketing ) 2- مدیریت مالی و مدیریت موسسات مالی ( Finance ) 3- مدیریت تولید و سیستمهای تولید و پروژه ( Operation ) 4- مدیریت منابع انسانی ( Human Resources ) امروزه حتی MBA با گرايش هايی مانند تجارت الکترونيک و فن آوری اطلاعات نيز ارائه می شود که نشان از انعطاف پذيری بالا و نياز روز افزون به فارغ التحصيلان اين رشته است. متاسفانه امروزه بسياري بدون توجه به محتواي MBA آن را با نام مديريت سازمان مي شناسند و تنها به بخش بسيار کوچکي از اهدافي که در اين دوره بررسي مي شود مي پردازند. اگر بخواهيم تعريفي دقيقتر از اهداف MBA داشته باشيم بايد توجه داشت که هدف اين دوره پذيرش فارغ التحصيلان دوره هاي كارشناسي در رشته هاي مختلف به خصوص رشته هاي فني و مهندسي و پرورش افرادي است كه قادر باشند در زمينه هاي ذيل انجام وظيفه نمايند : (1) اداره و راهبري مؤثر و كارآمد سازمان يا يك بخش تخصصي از آن نظير بخش هاي توليدي، بازاريابي و فروش، اطلاعات و مالي (2) ايجاد تحول در يك بخش تخصصي سازمان (3) طراحي، هدايت و رهبري تحول در كل سازمان پس از كسب تجارب عملي در مديريت (4) كارآفريني با ايجاد فعاليت هاي جديد در درون سازمان و يا ايجاد سازمانهاي جديد (5) ارائه خدمات مشاوره اي و مطالعاتي در زمينه هاي مزبور به مديران سازمانهاي اقتصادي و اجتماعي اين اهداف تقريبا" در تمام جهان يکسان هستند. به عنوان نمونه ( Harvard Business School(HBS که يکي از معتبر ترين Business School هاي جهان مي باشد،هدف دوره و قابليتهاي مورد نظر فارغ التحصيلان خود را به شرح زير مي داند: 1- a transformational experience for students who will go on to change the lives of those around them 2- Builds a foundation for a life time of leadership 3- Developing abilities to look beyond the present, envisioning what might be and how to accomplish it . افراديكه در اين دوره پذيرفته ميشوند، حداقل دوره كارشناسي را در يكي از رشته هاي دانشگاهي گذرانده و با حوزه تخصصي دوره كارشناسي آشنائي پيدا كرده اند. اين افراد پس از فراگرفتن دانش مديريت و تمرين مهارتهاي مديريتي در اين دوره ، نيروهاي ارزنده اي خواهند شد كه مي توانند با تركيب دانش تخصصي و مديريتي خود در جهت تحقق هدفهاي بالا نقش مهمي در بهبود مديريت جامعه ايفا نمايند. |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از Reza Ahmadian برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#28 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2008-06-29
5 تشکر در 4 ارسال
![]()
|
با سلام و خسته نباشید فراوان
می خواستم ببینم شهریه دانشگاه پیام نور رشته Mba در مقطع ارشد در هر ترم تقریبا چقدر میشه ؟ ممنون |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از computerjdd برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#29 | ||||||||
|
مدير تالار مديريت
454 تشکر در 195 ارسال
![]()
|
دوست عزیز شهریه حدود یک میلیون تومان می شود.
|
||||||||
|
|
|
| 2 کاربر از Reza Ahmadian برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#30 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2008-06-29
5 تشکر در 4 ارسال
![]()
|
خیلی ممنونم
راستی ببخشید این سئوالات آزمون 86 فایل شماره 3 خرابه اگه میشه اونو بزارید خیلی ممنون آخرین ویرایش توسط computerjdd در تاریخ Jul-07-2008 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| mba, پيام نور، كنكور، سوال |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|