| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| مدیریت جامع ترین و برترین مقالات مدیریت را از این بخش که شامل مباحثی همچون : تجارت ، بهره وری ، کارایی ، مسائل پرسنلی ، موفقیت در کار و حرفه ، بازاریابی ، درآمدزایی و کلیه مسائل مدیریتی است دریافت کنید . |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2008-04-04
1 تشکر در 1 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
با سلام و تبریك سال نو. من لیسانس حسابداری دارم و در شركت فرودگاههای كشور مشغول به كار هستم. برای انتخاب رشته كارشناسی ارشد دچار مشكل شده ام. لطفا به سئوالات من پاسخ دهید. اول اینكه حسابداری با مدیریت مشابه هستند؟ یا باید واحد جبرانی بگذرانم و اگر واحد جبرانی نیاز است چند واحد؟ دوم اینكه كدام رشته مدیریت برای من بهتر است؟ از بین مدیریت اجرایی و مدیریت Mba كدام بهتر است برای من؟
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از atefe1347 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#12 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2008-04-04
1 تشکر در 1 ارسال
![]()
|
سلام اگر ممكنه سریع جواب بدید. لطفا
برای درسهای عملی كلاس تشكیل میشه-حضور الزامیه با تشكر |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از imangh2 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#13 | |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
نقل قول:
با سلام و عرض خوش آمد به شما عرض کنم که حسابداری کاملا با مدیریت متفاوت است. حسابداری در بعد مالی قضیه است و مدیریت یک نگاه کلان به مسائل است . یک مدیر میتونه حسابدار باشه چون در ضمن رشته مدیریت در کلیه گرایشها چند واحدی دروس حسابداری گذرانده میشه اما یک حسابدار فقط در زمینه خودش و حوزه کاریش میتونه مدیر باشه نه کلیه بخشهای یک سازمان اما با این حال تشابهات درسی در هر دو رشته وجود دارد. همانطور که میدانید دروس پایه در هر دو رشته تقریبا یکسان است و فقط سطح تفاوت در دروس اصلی و تخصصی است. شما برای انتخاب رشته باید اول ببینید از نظر شغلی چه جایگاهی در آینده نزدیک میخواهید داشته باشید بعد ببینید برای کسب آن چه علوم و مهارتهایی موردنیاز است؟ بسته به آن میتونید روی انتخاب مدیریت یا حسابداری تصمیم بگیرید. اگر شما که رشته حسابداری خوانده اید بخواهید مدیریت برای ارشد بخوانید قطعا چند واحدی را در ترم اول یا دوم بعنوان جبرانی یا پیش نیاز بگذرانید. (بعد از قبولی در آزمون ارشد) در مورد سوال دوم به نظرم اگر دوستمان جناب احمدیان پاسخ بدهند بهتر است چون ایشان در این زمینه تخصصشان بیشتر است. موفق باشید |
|
|
|
|
| کاربران زیر از A.L.I. برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#14 | |||||||||
|
مدير تالار مديريت
![]() تاریخ عضویت: 2008-02-20
شهر سکونت: Iran-Mashhad
رشته تحصیلی: كارشناس ارشد مديريت MBA
454 تشکر در 195 ارسال
![]()
|
نقل قول:
|
|||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از Reza Ahmadian برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#15 | ||||||||
|
مدير تالار مديريت
454 تشکر در 195 ارسال
![]()
|
کلاسها بر اساس ظرفیت هست . الان که ما ثبت نام میکنیم کلاسها اگر دیر بجنبی نمیتونی انتخاب واحد کنی تازه ورویهای ما حدود 20 نفر هست. من سال قبل هم MBA شرکت کردم و شرایط مشروط رو داشتم و به من گفتن بهمن برای ثبت نام برم ولی وقتی مراجعه کردم گفتن اسمتون توی لیست نیست به همین راحتی . پس به احتمال 99% ظرفیت داره مرکز ما هم بیشتر از این تعداد نگرفته.
|
||||||||
|
|
|
|
|
#16 | |||||||||
|
مدير تالار مديريت
454 تشکر در 195 ارسال
![]()
|
نقل قول:
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#17 | ||||||||
|
مدير تالار مديريت
454 تشکر در 195 ارسال
![]()
|
بله .بستگی به درس و استادت داره .
|
||||||||
|
|
|
|
|
#18 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2008-03-31
2 تشکر در 2 ارسال
![]()
|
سلام خسته نباشید.در پیام نور تفاوت بین مدیریت اجرائی و mba چند واحد است؟واحد های عملی به چه صورت است؟آیا در دانشگاه برگزار میشود؟
|
||||||||
|
|
|
|
|
#19 |
|
کاربر جــــــــدید
![]() |
باسلام؛ من ليسانس حسابداري هستم و امسال براي ارشد فراگير مديريت اجرايي ثبت نام كردم. چند سوال از شما دوستان داشتم: 1- آيا امكانش هست كه سوالات دوره دانشپذيري را براي من ایمیل كنید؟ 2- بعد از قبولی چه درسها و چند واحد پیش نیاز خواهم داشت (برای حسابداری به مدیریت اجرایی)
با تشكر |
|
|
|
| کاربران زیر از rahimi1980 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#20 | |||||||||
|
مدير تالار مديريت