| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| مدیریت جامع ترین و برترین مقالات مدیریت را از این بخش که شامل مباحثی همچون : تجارت ، بهره وری ، کارایی ، مسائل پرسنلی ، موفقیت در کار و حرفه ، بازاریابی ، درآمدزایی و کلیه مسائل مدیریتی است دریافت کنید . |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#21 | |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
نقل قول:
چه خوب ! پس شما هم مدیریت دولتی خوندید؟ امیدوارم که با موفقیت فارغ التخصیل بشید. منتظر پستهای خوبتان هستم موفق باشید:!::arrow: |
|
|
|
|
| کاربران زیر از A.L.I. برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#22 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2008-02-04
17 تشکر در 5 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
سلام من دانشجوی ترم دوم رشته ی مدیریت صنعتی هستم خیلی هم اشنایی ندارم ممنون میشوم اگه از اطلاعاتتون در اختیارم بگذارید با تشکر از تمام اعضائ
|
||||||||
|
|
|
| 2 کاربر از pdfmmn برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#23 | |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
نقل قول:
به شما خیر مقدم عرض میکنم امیدوارم که در اینجا از محیط علمی انجمن کمال استفاده را ببرید. همچنین خوشحال میشم شاهد پستهای خوبتان در مدیریت باشم. موفق باشید:!: |
|
|
|
|
| 2 کاربر از A.L.I. برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#24 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2008-02-08
شهر سکونت: Tehran
7 تشکر در 2 ارسال
![]()
|
سلام به همگی
من دانشجوی سال آخر مدیریت بازرگانی هستم و اگه خدا بخواد دارم برای كنكور فوق آماده می شم.امیدوارم بتونیم از این انجمن در جهت بیشتر كردن و به روز كردن اطلاعاتمون استفاده كنیم و روزی برسه كه ایران همونطور كه به ابن سینا و بیرونی افتخار می كنه به ما هم افتخار كنه. پیروز و سربلند باشید.:!::arrow: |
||||||||
|
|
|
| 3 کاربر از soolisha برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#25 | |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
نقل قول:
خوشحالم که اینجا خودتون رو معرفی کردید.:arrow: چه جالب ! شما هم دارید خودتون رو آماده میکنید؟ منم برای ارشد دارم آماده میشم.به امید خدا ورورتون رو صمیمانه خوش آمد میگویم امیدوارم که با کمک شما و سایر دوستان اینجا یک انجمن فعال و خوبی برای مدیریت باشه. موفق باشید:!::arrow: |
|
|
|
|
| 2 کاربر از A.L.I. برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#26 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2008-02-13
5 تشکر در 3 ارسال
![]()
|
سلام.
ندا هستم.دانشجوی سال دوم رشته مدیریت خدمات درمانی بهداشتی از اینكه عضوی از انجمن شدم. خوشحالم:arrow: آخرین ویرایش توسط ندا66 در تاریخ Feb-13-2008 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
| 2 کاربر از ندا66 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#27 | |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
نقل قول:
سلام ندا خانم ورود شما را به انجمن خودتان تبریک میگویم:arrow::!: امیدوارم که بتوانیم در جهت افزایش بار علمی شما عزیزان قدمی هرچند کوچک برداشته باشیم. همچنین خوشحال میشوم شاهد پستهایتان در این بخش باشم. موفق باشید:!::arrow: |
|
|
|
|
|
|
#29 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2008-02-23
شهر سکونت: تهران
48 تشکر در 22 ارسال
![]()
|
سلام . منم المایتی هستم . یک مدیریتی از نوع بازرگانیش !
|
||||||||
|
|
|
|
|
#30 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
سلام دوست عزیز
خیلی خوشحالم که اومدید وروردتون رو صمیمانه تبریک میگم منتظر پستهای بسیار خوبتان در این تالار هستم شاد و سربلند باشید:!::arrow: |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|