| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| رباتیک پروژه های تخصصی روباتیک ، کاربردی ترین مقالات و پروژه های روباتیک برای تمام دانشجویان و محققان در اینترنت |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#51 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2008-05-05
1 تشکر در 1 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
درباره رباتهای مسیر یاب اطلاعات كامل می خواهم
-درباره میكرو پروسسور اطلاعاتی می خواستم با تشكر: حمید |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از 860906555 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#52 |
|
مدیر بازنشسته تالار رياضي
![]() |
آقا حمید اینم چند تا لینك در مورد اطلاعاتی كه خواستین قطعا بهتون كمك می كنه:
ربات مسيرياب بدون كنترلر (pdf) معرفي روبورو اصطلاحات میکرو مبانی الکترونیک در روباتیک آموزش برنامه نویسی میكرو كنترلر Avr و ساخت ربات آموزش ربات دنبال کننده ی خط با 5 سنسور و با استفاده از گیت چند تا فایل pdf در مرد ربات و رباتیك موارد اولیه برای کارگاه رباتيک سنسور مادون قرمز Gp2s04-6 آموزش گام به گام ساخت یک روبات مسیر یاب! مسیر حرکت در ربات مسیر یاب pdf assembly (pdf assembly زبان برنامه نویسی رباتیك) زبان برنامه نویسی رباتیك (pdf assembly زبان برنامه نویسی رباتیك) |
|
|
|
|
|
#53 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2008-05-12
0 تشکر در 0 ارسال
![]()
|
سلام .اگر ممكن است طراحی مدار ربات مسیریاب با atmega 16 را در این صفحه بنویسید
ممنون |
||||||||
|
|
|
|
|
#54 |
|
كارشناس تالار فيزيك
![]() |
همزمان با توسعه ورزش های مختلف نظیر گلف ، سیستم و وسایل مرتبط با این نوع ورزش ها نیز متحول شده است. به تازگی روبات خودکاری طراحی شده است که به جز حمل چوبها و سایر وسایل گلف باز ، به دنبال وی و به هر سویی که ورزشکار عزیمت کند ، حرکت می کند.
این روبات جالب توجه Shadow Caddy نام دارد و از قابلیت کاربردی گوناگونی نیز برخوردار است. روبات تعقیب کننده می تواند بدون استفاده از هیچ گونه سیستم کنترل از راه دور ،فرد ورزشکار را دنبال کند و از هر نوع مسیری نیز حرکت کند. فرد ورزشکار با استفاده از این روبات دیگر نیازی به حمل انبوهی از چوبها و سایر وسایل شخصی خود در زمین پر وسعت گلف ندارد،چون این روبات تعقیب کننده است که این کارها را انجام می دهد. از آن گذشته فرد مطمئن است که در حالتی روبات وی را تعقیب می کند و ازاین رو با خیالی آسوده پیش از وی حرکت می کند و فقط بر روی حرکاتش متمرکز می شود. روبات بدین ترتیب کار می کند که با نصب یک فرستنده بر روی لباس ورزشکار و نصب CPUهای چند منظوره و یک سیستم ردیابی تصادمی بر روی بدنه خود ،به جهت یابی مسیرهای مختلف می پردازد. همچنین دو سری سیستم ساده کنترلی بر روی صفحه ای در قسمت جلویی روبات سه چرخ وجود دارد که یکی" دنبال من بیا" برای استفاده عادی است و دیگری "متوقف شو" برای توقف فرایند تعقیب فرد ورزشکار. روبات که در حالت توقف به سر می برد ،تا زمانی که فرد ورزشکار برنگشته و به حرکت خود ادامه ندهد،از جای خود تکان نمی خورد. Shadow Caddy که به وسیله محققان شرکتی در استرالیا طراحی و ساخته شده و هم اکنون نیز در مرحله تولید تجاری قرار دارد ،در هر نوع آب و هوایی قابلیت کاربرد دارد. البته تنها عیب کوچکی که می توان نسبت به این فناوری نوین گرفت ،ابعاد فرستنده ای است که بر روی لباس گلف باز نصب شده است و ممکن است موجب کاهش تمرکز ورزشکار شود. منبع:Gizmag.com
|
|
| 2 کاربر از Galaxy برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#55 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
عکسهایی از این روبات جالب
![]() ![]()
|
|
|
|
| 3 کاربر از A.L.I. برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#56 |
|
مدیر بازنشسته تالار رياضي
![]() |
سلام چرا اينجا گذاشتين اگه ممكنه دوستان انتقال بدن قسمت رباتيك
|
|
|
|
| کاربران زیر از Green heart برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#57 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2008-08-22
رشته تحصیلی: electronic
0 تشکر در 0 ارسال
![]()
|
یه دنیا ممنون
|
||||||||
|
|
|
|
|
#58 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-04-22
رشته تحصیلی: مهندسی کامپیوتر تکنولوژی نرم افزار
1 تشکر در 1 ارسال
![]()
|
با سلام
هیچگدام از این لینکها عمل نمی کنند. لطفا من را راهنمایی کنید سپاس |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از sorena178 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#59 | |||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار الكترونيك
![]() تاریخ عضویت: 2007-09-18
شهر سکونت: Tehran
رشته تحصیلی: ICT -- ELECTRONIC
709 تشکر در 282 ارسال
![]()
|
نقل قول:
خوش آمدید اگه میشه بگید شما دقیقا در چه زمینه ای نیاز به همفکری دارید تا در اسرع وقت من یا دوستان دیگه بهتون کمک کنیم. شاد باشید.
وقتی که بغضم شکسته شداما نفسهایم غرق شد /در اندوه وبی تابی /فقط سکوت با من بود/گاهگاهی که تنم خسته از لحظه ها به سوی تلخ ترین مرداب زندگی/کشیده می شد/شبهایی که بالشم خیس می شد/از اشک شبانه و حسرت/ فقط سکوت با من بود/دیری است که با درد خود هم آشیان شدم/وهنوز سکوت با من است/کاش به جای تو به سکوت عاشق بودم . به خاطر مشکل اینترنت کمتر می تونم بیام ![]() گاهي وقتا سكوت بلندترين اعتراض هست ![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#60 | |||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2010-02-19
رشته تحصیلی: سخت افزار
1 تشکر در 1 ارسال
![]()
|
نقل قول:
سلام من نیاز به کمک فوری دارم یک ربات تعقیب کننده خط با موتور پله ای با 4 سنسور مادون قرمز با یو ال ان 2803 و ال ام 324 کار می کنه ولی باید به زبان اسمبل با 8051 باشه من اون برنامه شو می خوام که بریزم روی ای سی تا کار کنه |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|