| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| رباتیک پروژه های تخصصی روباتیک ، کاربردی ترین مقالات و پروژه های روباتیک برای تمام دانشجویان و محققان در اینترنت |
| مشاهده نتایج نظرسنجی: کدام نگارش صیح است ؟ | |||
| ربات |
|
13 | 40.63% |
| روبات |
|
18 | 56.25% |
| ربت |
|
0 | 0% |
| روبت |
|
0 | 0% |
| ربوت |
|
1 | 3.13% |
| روبوت |
|
0 | 0% |
| رای دهندگان: 32. نمی توانید مجددا رای دهید | |||
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#41 | |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
نقل قول:
من با وسیله ای آشنا شدم به نام پیکوسکوپ که ظاهرا میتونه این عملکرد رو داشته باشه. نانوسکوپها یا میکروسکوپ های الکترونی این کار رو انجام میدن ، امابه دلیل هزینه اون و تحریم کشور ایران برای ما مقدور نیست .....
آخرین ویرایش توسط д ş н k д И 261 در تاریخ Feb-25-2009 انجام شده است علت: کوچک نمودن حجم تصویر |
|
|
|
|
|
|
#42 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-03-29
رشته تحصیلی: کامپیوتر
1 تشکر در 1 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
باسلام !
لطفا در مورد الگوريتمهای کلونی مورچه ها اگر مقاله داريد برايم ارسال کنيد. با تشکر. |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از robah123 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#43 | |||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار الكترونيك
![]() تاریخ عضویت: 2007-09-18
شهر سکونت: Tehran
رشته تحصیلی: ICT -- ELECTRONIC
708 تشکر در 281 ارسال
![]()
|
نقل قول:
خوش آمدید به لینک های زیر مراجعه کنید: http://www.e-commerc.blogfa.com/post-13.aspx http://4tmu.ir/forum/index.php?topic=1448.0 سرچ یاهو لینک شاد باشید.
وقتی که بغضم شکسته شداما نفسهایم غرق شد /در اندوه وبی تابی /فقط سکوت با من بود/گاهگاهی که تنم خسته از لحظه ها به سوی تلخ ترین مرداب زندگی/کشیده می شد/شبهایی که بالشم خیس می شد/از اشک شبانه و حسرت/ فقط سکوت با من بود/دیری است که با درد خود هم آشیان شدم/وهنوز سکوت با من است/کاش به جای تو به سکوت عاشق بودم . به خاطر مشکل اینترنت کمتر می تونم بیام ![]() گاهي وقتا سكوت بلندترين اعتراض هست ![]() آخرین ویرایش توسط Narges66 در تاریخ Mar-29-2009 انجام شده است |
|||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از Narges66 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#44 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-06-14
شهر سکونت: کرج
رشته تحصیلی: الکترونیک
0 تشکر در 0 ارسال
![]()
|
سلام
من دانشجوی ترم دوم الکترونیکم . خیلی به روباتیک علاقه دارم ولی هیچکس درست راهنماییم نمیکنه که از کجا شروع کنم . خودم از اینترنت نقشه مدار یه روبات مسیر یاب رو درآوردم ولی برنامه نویسی بلد نیستم میشه راهنماییم کنید ؟ |
||||||||
|
|
|
|
|
#45 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2008-11-01
شهر سکونت: اصفهان
رشته تحصیلی: رباتیک
2 تشکر در 1 ارسال
دریافت کتاب: 2
![]()
|
یک دانشجوی مهندسی رباتیک برای ادامه تحصیل در گرایش فوق لیسانس چه گرایشاتی می تواند انتخاب کند ودر کدام دانشگاه ها؟
آخرین ویرایش توسط sjs68 در تاریخ Jun-25-2009 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
|
|
#46 |
|
کاربر جــــــــدید
![]() |
سلام من اطلاعاتی در مورد روبات امدادگر می خوام
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
کاربر جــــــــدید
![]() |
سلام من اطلاعاتی در مورد روببات امدادگر میخوام
|
|
|
|
| کاربران زیر از mostafapanahi برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#48 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-30
رشته تحصیلی: رياضي محض
37 تشکر در 20 ارسال
![]()
|
سلام
مي بخشيد بدون اينكه پست ها رو نخوندم سوال مي پرسم . من مدتيه به سرم زده ربات بسازم حالا مي خوام از صفر شروع كنم و مباني اش رو هم ياد بگيرم . در ضمن من با vb و ++C هم كار كردم ولي از لحاظ سخت افزار و اطلاعات صفر. مي خوام ببينم جايي يا كتابي هست بهم معرفي كنيد تا از اون شروع كنم . توي سايت هاي ديگه گشتم كتاب اصول و راهنماي رباتيك مشتاقي رو پيدا كردم كه گشتن براي لينك اون منجر به پيدا كردن اينجا شد كه متاسفانه تا حالا توي اين سايت نديدم . لطفا اگه اون كتاب رو سراغ داريد روي نت كمكم كنيد تا دانلود كنم اگه هو نيست از بازار مي گيرم . حالا حالاها اول كاره و مي خوام توي اين انجمن مانور بدهم موفق باشيد |
||||||||
|
|
|
|
|
#49 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-11-08
شهر سکونت: مشهد
رشته تحصیلی: مهندسی پزشکی
0 تشکر در 0 ارسال
![]()
|
سلام
خسته نباشید میخواستم بدونم کسی میتونه من رو در راه اندازی موتور servo-sg 5010 کمک کند؟ رنگ سیم های موتور نشون دهنده چیه؟ مثلا رنگ قرمز مال تغذیه است یا نارنجی؟ |
||||||||
|
|
|
|
|
#50 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2009-11-12
رشته تحصیلی: الکترونیک
3 تشکر در 3 ارسال
![]()
|
سلام
خسته نباشید من خیلی فوری به یک پرو گرامرta89c2051رو پروگرام کنه لازم دارم برای این روبات ![]() با تشکر فراوان آخرین ویرایش توسط jooly در تاریخ Dec-29-2009 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| روباتیک, سوال |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|