| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| رباتیک پروژه های تخصصی روباتیک ، کاربردی ترین مقالات و پروژه های روباتیک برای تمام دانشجویان و محققان در اینترنت |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#21 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2007-04-11
0 تشکر در 0 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
سلام.من نیاز به یه سری اطلاعات تخصصی در مورد آسیمو دارم.اطلاعاتی غیر از اون چیزهایی که با سرچ کردن میشه راحت بدست اورد(منظورم سرچ فارسی هستش).لطفا به من کمک کنید.آخه این موضوع درس شیوه ی ارائه مطالب علمی و فنی من هست.فقط باید کنفرانس بدم و امتحان نداره.از لطفتون ممنونم
|
||||||||
|
|
|
|
|
#22 | ||||||||
|
کاربر حرفـــــــــه ای
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: سنگستان
2,052 تشکر در 843 ارسال
![]()
|
سلام دوست عزیز
ورودتون رو به جمع دوستانمون خوش آمد می گم. بهتر بود سوالتون رو اینجا مطرح می كردین. من لینك تاپیكی رو كه مخصوص بررسی سوالاته ار اونجا كه شما هنوز آشنایه چندانی با این انجمن ندارین اینجا می زارم: http://www.daneshju.ir/forum/f374/t12356.html در ضمن اگه می شه یه كم بیشتر توضیح بدین.:!: |
||||||||
|
|
|
|
|
#23 | ||||||||
|
عضو سابق شورای نظارت
![]() تاریخ عضویت: 2006-01-01
3,590 تشکر در 1,946 ارسال
![]()
|
سلام
اگه می شه بگید چیارو پیدا كردین تا اگه ما چیزهایی غیر اون داشتیم خدممتتون بدیم. چون غالبا مطالبی رو كه من در موردش دارم فارسی هستن و فكر كنم با سرچ هم پیدا بشن. ممنون
http://ketaab.persiangig.com/other/1dd11.jpg تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفته ایم و همه بیدارشدند قدر آینه بدانیم چون هست نه در آن وقت که اقبال شکست سلام دوران خوش سربازی
|
||||||||
|
|
|
|
|
#24 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
15 تشکر در 10 ارسال
![]()
|
در این تاپیک میخوام روبات هایی که توسط شرکت میتسوبیشی طراحی و ساخته و عرضه ی بازار صنعتی شده اند رو براتون معرفی کنم تا در جریان ساخت این روبات ها هم قرار بگیرید
|
||||||||
|
|
|
|
|
#25 | ||||||||
|
15 تشکر در 10 ارسال
![]()
|
برای شروع از روبات سری Melfa RV-12S/12SL یک سری مطالب میذارم
کاربرد این روبات در صنایع ماشین سازی ، بسته بندی ، جابجایی قطعات ، و قطعات سنگین ، انتقال قطعات حساس و ظریف و قطعات الکتریکی و اما امکاناتی که ان روبات داره و نسبت به روبات های هم کلاس خودش اون رو متمایز میکنه چیه ؟ اولین چیزی که توی این روبات میشه پیدا کرد سرعت بلای اون نسبت به دیگر کلاس های این روبات هست که چیزی حدود 9.6 میلی ثانیه ، سرعت مرکب اونو تخمین زدن بالای 12 کیلوگرم وزن قابل تحمل این روباته دقت فوق العاده بالا در جابجایی اشیا مقاومت فوق العاده بالا در شرایط محیطی و تطبیق با انواع شرایط محیطی با توجه به طراحی فوق العاده جمع و جور این روبات میشه در محیط های صنعتی جا و فضا که از اهمیت بالایی برخوردار هستن زیاد با نصب این روبات اشغال نمیشه و این هم عکسی از این روبوت
آخرین ویرایش توسط رها در تاریخ Apr-14-2007 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
|
|
#26 | ||||||||
|
15 تشکر در 10 ارسال
![]()
|
|
||||||||
|
|
|
|
|
#27 |
|
مدیر سایت
![]() |
با عرض پوزش از دوستانی که فایل های مربوط به ترجمه این مقاله رو نمیونن ببینن و دریافت کنن ..
با توجه به اینکه سیستم سایت رو تغییردادیم یکسری از فایل های که اون طرف بود انتقال پیدا نکرد که در حال منتقل کردن مجدد این فایل ها هستیم ... از احسان عزیز میخام که اگر این فایل ها ر داره اینجا بذاره ممنون ...
|
|
|
#28 |
|
کاربر حرفـــــه ای سايت
![]() |
من فعلا فقط عکسها رو میتونم بذارم . اما فیلمها رو به خاطر حجمشون نمیتونم آپلود کنم . ضمن اینکه من مطالب ترجمه شده شما رو نمیتونم توی سیستمم پیدا کنم .
روبوت آیبو سونی : این هم روبوتهای آسیمو ساخت شرکت هوندا موتورز : عکسی زیبا از حالت دویدن روبوت : و این هم سیر تکاملی خانواده آسیمو : فقط یه مطلب رو اضافه کنم که این روبوتها بر خلاف روبوتهایی نظیر آیبو ، خرید و فروش نمیشوند و در حال حاضر فقط به اشخاص یا شرکتهای مورد نظر اجاره داده میشوند . |
|
|
|
|
|
|
|
|
#29 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2007-05-05
0 تشکر در 0 ارسال
![]()
|
سلام
من شهاب هستم راستش همین الان این پست رو دیدم. از اینکه سایتم مورد توجهتون قرار گرفت خیلی خوشحالم و امیدوارم که تونسته باشم کمکی هرچند کوچیک به بروبچ الکترونیکی کرده باشم. این پست رو زدم که هم ازتون تشکر کنم و هم اینکه به اطلاعتون برسونم که زبان (شیرین) فارسی رو هم به [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] اضافه کردم. البته فقط صفحهی رباتها هنوز فارسی نشده که تا یکی دو روز دیگه اون هم درست میشه. از تمامی دوستان عزیز خواهش میکنم در درست کردن و پربار کردن این سایت کمک کنن.:!: اگر مقاله٬ مدار٬ نرم افزار٬ عکس یا فیلم از رباتها یا... داشتید و مایل بودید که بفرستید خواهشا به این صفحه مراجعه کنید: [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] با تشکر فراوان... شهاب:arrow: |
||||||||
|
|
|
|
|
#30 | ||||||||
|
عضو سابق شورای نظارت
![]() تاریخ عضویت: 2006-01-01
3,590 تشکر در 1,946 ارسال
![]()
|
سلام
بله چشم! ما هم منتظر حضورتون توی این جمع دوستانه هستیم!
http://ketaab.persiangig.com/other/1dd11.jpg تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفته ایم و همه بیدارشدند قدر آینه بدانیم چون هست نه در آن وقت که اقبال شکست سلام دوران خوش سربازی
|
||||||||
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| ربات, ربات حمل مجروح, ربات ها, رهبر ارکستری به نام آسیمو, روبات, روباتیک, علمی, معرفی, کاوش گر مریخ |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|