| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| رباتیک پروژه های تخصصی روباتیک ، کاربردی ترین مقالات و پروژه های روباتیک برای تمام دانشجویان و محققان در اینترنت |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#21 | ||||||||
|
یـار آشــــــــــــــــنـا
![]() تاریخ عضویت: 2008-01-11
شهر سکونت: قم
145 تشکر در 81 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
خیلی ممنون من هم به شما خوش ماندن می گم.
![]() اما ادامه ی مطلب اینکه: منظور من هم همین بود و اینکه گفتم مباحث پایه منظورم مثلا چگونگی ساختار دیود و ترانزیستور بود که توی اکثر کتاب ها شروع کردن از سیر تا پیازش را گفتن و من فکر می کنم وقتی به کاربرد این دو رسیده اند خیلی(خوب) توضیح نداده اند. تازه من می خام بگم لطفا در مورد دیودها و مخصوصا ترانزیستورها توضیح دهید. با تشکر از خود خوبتون و انجمن خوبتون=d>. |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از robat_mosalman برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#22 | ||||||||
|
كارشناس تالار الكترونيك
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: کارتن خواب آواره
رشته تحصیلی: بی سواد !
1,461 تشکر در 831 ارسال
![]()
|
امتحانات تموم بشه اگر زنده موندم درباره ترانزیستور یه بحث اساسی میکنم ، با اینکه چیزی هم نداره ولی خیلی از دوستان در این زمینه گیر دارند ، که انشاءالله برطرف میشه .
|
||||||||
|
|
|
| 2 کاربر از علی آرین برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#23 | ||||||||
|
یـار آشــــــــــــــــنـا
![]() تاریخ عضویت: 2008-01-11
شهر سکونت: قم
145 تشکر در 81 ارسال
![]()
|
خیلی ممنون.
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از robat_mosalman برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#24 | |
|
مدير تالار موسيقي
![]() |
نقل قول:
می خواستم بپرسم منظورتون از مطالب آموزشی چی یه؟ چون هر چی باشه ...یا در بخش های مربوط به مدارات الکترونیکی مطرح میشه یا مدارات الکتریکی....فکر نمی کنم بشه بحثی پیرامون فقط روباتیک داشت!:icon_twiste ![]() مباحث مربوط به مکانیک روبات هم در اون سطحی که در ایران کار میشه.....نمیشه بحث خاصی در موردش داشت ...چون اون قد سادن که خود بچه های الکترونیک از پسش بر میان وفکر نمی کنم کسی از بخش مکانیک تمایلی به همکاری با ما داشته باشه.... تا اونجایی که من خبر دارم روبات هایی که در ایران ساخته میشه بر اساس سیستم های خطی یه و در زمینه وروبات های صنعتی (که میشه گفت بخش مهمی را به خودشون اختصاص میدن!) در ایران حرفی برای گفتن نیست. با این حال برای انجمن آرزوی موفقیت می کنم.:!: |
|
|
|
|
| کاربران زیر از ICE برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#25 |
|
دوســـــت جـــــــدید
![]() |
سلام اقای صلواتی امیدوارم که موفق باشید
فقط تورو خدا یه کمکی به من بکنید چون دوست دارم توی رباتیک حرفی برای گفتن داشته باشم راستش به سرم زده که یه دفترچه تلفن دیجیتالی بسازم فقط تو نوشتن برنامه برای ای وی ار مشکل دارم یعنی میتونم بگم اصلا آشنایی ندارم از صبح دارم دنبال یه ساختمان داده برای ذخیره اطلاعات دفترچه تلفن میگردم گفتم شاید لیست پیوندی مناسب باشه ولی بازم شک دارم خواهش میکنم کمکم کنید راستی میخوام به زبان سی شارپ بنویسم از همه میخوام اگه راهنمایی هست لطف کنن به ایمیلم بفرستن چون من فرصت کافی برای سر زدن دائم به سایت رو ندارم . بازم ازتون تشکر میکنم . |
|
|
|
| کاربران زیر از sama1 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#26 |
|
دوســـــت جـــــــدید
![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 | |||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار الكترونيك
![]() تاریخ عضویت: 2007-09-18
شهر سکونت: Tehran
رشته تحصیلی: ICT -- ELECTRONIC
708 تشکر در 281 ارسال
![]()
|
نقل قول:
این سوالی که شما پرسیدین مربوط به نرم افزار و برنامه نویسی میشه.در بخش نرم افزار باید بپرسید و حتی با زبان پاسکال هم می تونید این برنامه رو بنویسید. من ترم اول زبان پاسکال داشتم و برای آخر ترم باید این پروژه رو به استاد میدادیم اما الان اصلا هیچی ازش یادم نمیاد و استاد هم هیچ موقع جواب صحیح رو نداد و منم که تغییر رشته دادم.( چشمک) شاد باشید.
وقتی که بغضم شکسته شداما نفسهایم غرق شد /در اندوه وبی تابی /فقط سکوت با من بود/گاهگاهی که تنم خسته از لحظه ها به سوی تلخ ترین مرداب زندگی/کشیده می شد/شبهایی که بالشم خیس می شد/از اشک شبانه و حسرت/ فقط سکوت با من بود/دیری است که با درد خود هم آشیان شدم/وهنوز سکوت با من است/کاش به جای تو به سکوت عاشق بودم . به خاطر مشکل اینترنت کمتر می تونم بیام ![]() گاهي وقتا سكوت بلندترين اعتراض هست ![]() آخرین ویرایش توسط Narges66 در تاریخ May-17-2009 انجام شده است |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|