| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| رباتیک پروژه های تخصصی روباتیک ، کاربردی ترین مقالات و پروژه های روباتیک برای تمام دانشجویان و محققان در اینترنت |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 | ||||||||
|
عضو سابق شورای نظارت
![]() تاریخ عضویت: 2006-01-01
3,674 تشکر در 1,949 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
من خودم از امروز تا جایی که بتونم و وقت کنم تو بخش الکترونیک و رباتیک هستم و کمک می کنم.
تشکر امیر جان.
http://ketaab.persiangig.com/other/1dd11.jpg تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفته ایم و همه بیدارشدند قدر آینه بدانیم چون هست نه در آن وقت که اقبال شکست سلام دوران خوش سربازی
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از H A M E D برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#12 |
|
مدیر بازنشسته تالار رياضي
![]() |
با سلام
آقای صلواتی خدمت شما تبریك عرض می كنم . ان شا’الله كه با راهنمایی های شما پیشرفتی در كار ما حاصل شود . موفق باشید. |
|
|
|
| کاربران زیر از Green heart برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#13 |
|
![]() |
آقای صلواتی من اطلاعات می خوام در مورد ربات انسان نماشما كار كردید؟
آخرین ویرایش توسط Green heart در تاریخ Aug-01-2007 انجام شده است |
|
|
|
|
|
#14 |
|
![]() |
دوستان من نیاز به اطلاعات در مورد ربات انسان نما دارم اگر كسی توی این زمینه كار كرده ممنون می شم اگر اطلاعاتی در اختیارم قرار بده.
آخرین ویرایش توسط Green heart در تاریخ Aug-01-2007 انجام شده است |
|
|
|
|
|
#15 |
|
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت خانم شیما .
اولن خدمتتون خوش آمد میگم . انشاالله همیشه تو زندگیتون موفق باشید . 3 تا مدار ربات واسه ی ساخت واستون میزارم . [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] توضیحاتش همه داخله فایل هستش . انشاالله به دردتون بخوره . منتظر فعالیت مستمزتون تو سایت دانشجو هستیم . شما میتونید تجربیاتتون تو کار ر اینجا پیاده کنید تا دیگر عزیزان هم بتونند استفاده کنند . خدانگهدار .
|
|
| کاربران زیر از ELECBOY برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#16 |
|
کاربر حرفه ای
|
سلام
چشم ELECBOY اطاعت میشود آخرین ویرایش توسط T I T A N I U M در تاریخ Aug-01-2007 انجام شده است علت: راهنمائی ELECBOY |
|
|
|
| کاربران زیر از T I T A N I U M برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#17 |
|
کاربر حرفه ای
|
آقای حسینی ممنون که به ایشون تبریک گفتید . ولی ایشون خودشون رو تو تاپیک معرفی همگانی معرفی کردند . بهتر بود اونجا تبریک میگفتید . ممنونم .
خدانگهدار .
|
|
| کاربران زیر از ELECBOY برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#18 | ||||||||
|
عضو سابق شورای نظارت
![]() تاریخ عضویت: 2006-01-01
3,674 تشکر در 1,949 ارسال
![]()
|
خانوم کیانی خوش اومدین.
من پستتون رو توی تاپیک معرفی اعضا خوندم. خب 4 ترم کامپیوار فکر کنم گفتین ترم افزار خوندین خوبه فقط واسه کار روی روبات حتما باید در مورد الکترونیک و مکانیک هم اطلاعاتی داشته باشین. سوالی که شما پرسیدین یه کم کلیه و در مورد ریزش مطلبی نفرمودین شما می خواین روباتی رو که قراره بسازین چه کاری رو انجام بده و تصمیم دارین در چه سطحی بسازین و از چه چیزهایی استفاده کنین و در چه سطحی. اگه یه کم واضح تر توضیح بدین حتما با هم شروع می کنیم. تشکر.
http://ketaab.persiangig.com/other/1dd11.jpg تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفته ایم و همه بیدارشدند قدر آینه بدانیم چون هست نه در آن وقت که اقبال شکست سلام دوران خوش سربازی
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از H A M E D برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#19 | ||||||||
|
یـار آشــــــــــــــــنـا
![]() تاریخ عضویت: 2008-01-11
شهر سکونت: قم
145 تشکر در 81 ارسال
![]()
|
اول:
از اینکه می بینم خیلی از بچه ها هنوز مذهب را کنار نگذاشته اند خیلی خوشحالم(مخصوصا بچه های روباتیک). دوم: به نظر من کپی پیست کردن مطالب البته و البته با اجازه ی صاحبانشان اشکالی ندارد چرا که ما می خواهیم یک بخش کامل روباتیک بزنیم پس نباید توقع داشته باشیم که همه ی مطالب، تولید شده در این سایت باشند و تکراری هم نباشند. مگر اینترنت چه فرقی با کتاب های مربوط به روبوتیک داره،خوب خیلی از مطالب ظاهرا جدید در اینترنت، در کتاب ها و سال ها پیش بوده اند،پس نکته ی مهم این است که این مطالب منسجم شوند و مطالب اضافی همچون برخی مطالب بنیادی، در اینگونه فضاهای اینترنتی جای خود را به مطالب کاربردی تر بدهند و افراد بعد از اشنایی با علم روباتیک به مفاهیم بنیادی آن رو بیاورند؛ مثل آموزش ریاضیات در مدرسه که اول از ریاضی استفاده می کنند و در سال های بالاتر ریاضی را برای خود ریاضی مطالعه می کنند. به نظر من آموزش در اولویت است ،درست است گفتم مطالب کاربردی اما این انکار ناپذیر است که باید لااقل آموزش های اولیه ای وجود داشته باشد تا بعد به مباحث کاربردی پرداخت. من می گم شاید بهتر باشه اول از فکر ساخت روبات بیرون بیاییم و بعد از رسیدن به حد قابل قبولی از دانش الکترونیک وارد مباحث مکانیکی و ساخت روبات شویم.
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از robat_mosalman برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#20 | |||||||||
|
کاربر حرفـــــــــه ای
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: سنگستان
2,052 تشکر در 843 ارسال
![]()
|
نقل قول:
نظریتون مطالعه شد تا حدودی منم قبول دارم و اگه توجهع کنید رباتیک در کنار سایر قسمتهای الکترونیک قرار گرفته یعنی اینجا اموزش الکترونیک رو هم داریم .. منتها مفاهمی پایه الکترونکی رباتیک یعنی سنسور ها و ای وی ار رو باید به طور اختصاصی در این قسمت بگونجونیم که نیاز به کاربران فعال در این رابطه داریم بازم ممنون از نظر شما منتظر فعالیت شما هستیم |
|||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از sk. shin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|