| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| رباتیک پروژه های تخصصی روباتیک ، کاربردی ترین مقالات و پروژه های روباتیک برای تمام دانشجویان و محققان در اینترنت |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 | ||||||||
|
عضو سابق شورای نظارت
![]() تاریخ عضویت: 2006-01-01
3,673 تشکر در 1,949 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
ظاهرا امیر جان واستادن بعد امتحانا !
http://ketaab.persiangig.com/other/1dd11.jpg تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفته ایم و همه بیدارشدند قدر آینه بدانیم چون هست نه در آن وقت که اقبال شکست سلام دوران خوش سربازی
|
||||||||
|
|
|
|
|
#12 | ||||||||
|
كارشناس تالار الكترونيك
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: کارتن خواب آواره
رشته تحصیلی: بی سواد !
1,461 تشکر در 831 ارسال
![]()
|
آره ؟ اقا بشین خسته نشی ....
خوب پس کار تا بعد از امتحانا تعطیل ....:lol: |
||||||||
|
|
|
|
|
#13 | ||||||||
|
کاربر حرفـــــــــه ای
شهر سکونت: سنگستان
2,052 تشکر در 843 ارسال
![]()
|
سلام به علی جون با نمك داش علی همه جماعت منتظر من هستند كه شروع كنند خوب باشه من نظرم اینكه به قطعات حرف بزنیم و اونا رو اموزش بدیم بعد بریم سراغ ساخت علی اقا شما كه ربات ساختی شروع كن منم اول از قطعه ها شروع میكنیم
|
||||||||
|
|
|
|
|
#14 | ||||||||
|
کاربر حرفـــــــــه ای
شهر سکونت: سنگستان
2,052 تشکر در 843 ارسال
![]()
|
به عنوان اولین قدم مدیریت بخش رباتیك انتخاب شد همه مدیر قسمتها یه الگوی كاری دارند علاوه بر اینكه میتونند در ادهر قسمتشون از تمام توان و ایدهاشون استفاده كنند
|
||||||||
|
|
|
|
|
#15 | ||||||||
|
عضو سابق شورای نظارت
![]() تاریخ عضویت: 2006-01-01
3,673 تشکر در 1,949 ارسال
![]()
|
خیلی عالیه!
به امید موفقیت های بیشتر
http://ketaab.persiangig.com/other/1dd11.jpg تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفته ایم و همه بیدارشدند قدر آینه بدانیم چون هست نه در آن وقت که اقبال شکست سلام دوران خوش سربازی
|
||||||||
|
|
|
|
|
#16 | ||||||||
|
كارشناس تالار الكترونيك
شهر سکونت: کارتن خواب آواره
رشته تحصیلی: بی سواد !
1,461 تشکر در 831 ارسال
![]()
|
میشه بالاخره کارتون رو شروع کنید ؟ هنوز هیچ مطلب کاربردی در این قسمت قرار نداره !
قراره کی آموزش بده ؟ |
||||||||
|
|
|
|
|
#17 | ||||||||
|
كارشناس بخش كامپيوتر
![]() تاریخ عضویت: 1970-01-01
شهر سکونت: کرج
رشته تحصیلی: کامپیوتر - نرم افزار
5,812 تشکر در 2,008 ارسال
![]()
|
می تونیم از اساس رباتیك و مبانی اون آموزش رو شروع كنیم.
من خودم مقالات زیادی در همین مورد دارم و در اولین فرصت كه سرم كمی خلوت شد می ذارم. موفق باشید دوستان |
||||||||
|
|
|
|
|
#18 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2007-07-13
شهر سکونت: تهران-تهران
0 تشکر در 0 ارسال
![]()
|
سلام
بهتر است اول اموزش و سپس ساخت را اموزش دهید برای شروع بهتر است از رباتهای مسابقات مثل ربات مسیریاب شروع شه |
||||||||
|
|
|
|
|
#19 |
|
کاربر جــــــــدید
![]() |
سلام من تازه عضو شدم و دانشجوی ترم1 مهندسی صنایع هستم شاید بگید رباتیک چه ربطی به من داره؟ راستش خیلی دلم می خواد در این رابطه بدونم البته الان هیچ چیز از رباتیک نمیدونم ولی با یاری خدا و کمک شمش دوستان میخوام یاد بگیرم میشه لطف کنید به من بگید باید از کجا شروع کنم؟ ممنون میشم
|
|
|
|
|
|
#20 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار الكترونيك
![]() تاریخ عضویت: 2007-09-18
شهر سکونت: Tehran
رشته تحصیلی: ICT -- ELECTRONIC
709 تشکر در 282 ارسال
![]()
|
:!:سلام:!:
ممنون از تاپیکتون 1-از آموزش شروع بشه و ساخت هم نمی دونم چه جوری مجازی میشه ساخت. 2-از ربات های ساده تا پیشرفته. 3-ربات های صنعتی چون از توی سایتهای دیگه کم و بیش میشه اصول ساخت ربات های مسابقه را پیدا کرد ولی مطلب برای ساخت ربات های صنعتی کم هست. 4-برای جمع آوری مطالب ابتدا بهتره به سه بخش: الکترونیک( مدارهای ربات)، مکانیک( طراحی دستگاه مثل بازوها، چنگک، موتورها و ...) و کامپیوتر( مباحث و مشکلات برنامه نویسی) تقسیم بشه و در هر بخش به صورت حرفه ای دنبال بشه چون فکر می کنم آموزش های اولیه آشنایی با این علوم به طور کامل در انجمن های دیگه قرار دارد. با تشکر:!:
وقتی که بغضم شکسته شداما نفسهایم غرق شد /در اندوه وبی تابی /فقط سکوت با من بود/گاهگاهی که تنم خسته از لحظه ها به سوی تلخ ترین مرداب زندگی/کشیده می شد/شبهایی که بالشم خیس می شد/از اشک شبانه و حسرت/ فقط سکوت با من بود/دیری است که با درد خود هم آشیان شدم/وهنوز سکوت با من است/کاش به جای تو به سکوت عاشق بودم . به خاطر مشکل اینترنت کمتر می تونم بیام ![]() گاهي وقتا سكوت بلندترين اعتراض هست ![]() |
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|