شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید .    
  سایت علمی دانشجویان ایران

برگشت   سایت علمی دانشجویان ایران > فنی و مهندسی > الکترونیک و رباتیک > آموزش الکترونیک

تابلوی اعلانات

آموزش الکترونیک در اين قسمت مباحث تعميرات و اموزش الكترونيك سوالهاي كاربران و مقالات اموزشي قرار ميگيرد

پاسخ

امکانات حالات نمایش
قدیمی Feb-03-2008, 22:02   #11
sk. shin
کاربر حرفـــــــــه ای

آواتار sk. shin

شهر سکونت: سنگستان
2,052 تشکر در 843 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
sk. shin is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
0/20 19/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss1381
پیش فرض پاسخ: کارگاه اشتغال و کار افرینی

نقل قول:
ارسالی توسط sey-a22 مشاهده موضوع
سلام بر شما
با تشکر از راهنمایی شما با تمام صحبتهای شما موافقم.در ضمن هیچ علاقه ای به کار دولتی ندارم .من غیر از الکترونیک به مخابرات و کنترل هم خیلی علاقه دارم چند ماهی هم کار کردم ...............خلاصه اگر مورد خوب پیدا شد یه نگاه به ما هم بندازید
پیروز باشید
سلام سعی بر این دارم که با اعضای فعال سایت یه کمیته فنی تشکیل بدیم که فرصتهای شغلی مختلف به اونا معرفی خواهد شد .. در وحله دوم پیشنهاد میکنم که از همین سایت برای پیش برد اطلاعات و توان خودتون نیز استفاده کنید..
قدیمی Feb-07-2008, 02:36   #12
robat_mosalman
یـار آشــــــــــــــــنـا

آواتار robat_mosalman

شهر سکونت: قم
145 تشکر در 81 ارسال
robat_mosalman is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
0/20 12/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss139

سلام
همون جور که توی اطلاعاتم هست من دانشجوی ترم اول (که البته الآن ترم تمام شده) رشته ی علوم کامپیوتر هستم.
خوب می دونید من از بچگی هام کار می کردم البته بیشتر کتاب منگنه و شاید یه سری کارای ساده از همون بچگی ها هم یه سری طرح های صنعتی و ابداعی داشتم اما از آن ها پول در نمی آوردم، یعنی اطلاعاتشو نداشتم که بخام بسازمشون.
خوب تا همین چند ماه پیش من می خواستم وارد بازار بشم و می خواستم بدم یکی از طرح هایم را برایم بسازند و بعد از آن با پول حاصل کارگاهم را تجهیز کنم و بعد از آن دیگه خودم طرح هایم را بسازم . اما خوشبختانه این کار را نکردم یعنی نگذاشتند که بکنم، چون با یک مرکز سرمایه گذار آشنا شدم و آن ها که صلاح من را می خواستند به من گفتند که ما موافق نیستیم که طرحت را بدی دیگران برات بسازند و می گفتند اگه شیرینی پول توی دهنت بره دیگه بعیده به علم و این جور چیزا اهمیت بدی( و اینکه در دنیای امروزی اطلاعات است که ارزش دارد نه پول) و الآن زود است که وارد بازار بشی و بهتر است اطلاعات جمع کنی و خودت طرحتو بسازی، همون حرفی که لااقل دو تا از دوستانم بهم زده اند.
از اون به بعد البته با کمی مقاومت کردن در ابتدا این را قبول کردم و الآن مشغول کسب تجربه هستم.
به نظر شما زمان خوب برای وارد بازار شدن چه زمانی است؟!! در دوران تحصیل یا بعد از فارق التحصیل شدن؟

یه توصیه: اگه توی دانشگاهتان کلاس کارآفرینی گذاشتند سعی کنید برید چون لااقل یه کمی با بازار آشنا می شید.

اما با توجه به صحبت هایی که شد من هم اینو بگم که با نظر امیر جان موافقم و من اصلا دوست ندارم به کار دولتی برم چون آدم محدود می شه و شاید همین باعث شده که خیلی مدرک دانشگاهی برام مهم نباشه. من تا اینجا که اومدم(دانشگاه) خیلی تمایل نداشتم و به خاطر همینه که شاید رشتم در حد الکترونیک نیست. البته به نظر من رشته خیلی مهم نیست. من وقتی می خواستم انتخاب رشته کنم این را مد نظر داشتم که وارد دانشگاه بشوم و یه رشته ی قابل قبول داشته باشم و دیکه توی دانشگاه هر کار خواستم می کنم.
مثلا الآن من می خام برای ترم بعد واحد ماشین ابزار بگیرم(با مدیر گروهمون صحبت کردیم) . یعنی من خیلی خودمو به یه رشته محدود نمی کنم و مدرکشم خیلی برام مهم نیست(البته تا الآن که اینجوریه تا بعد دیگه نمی دونم اما امیدوارم همینجور باشه)چون من می خوام خودم کار کنم و در بخش خصوصی باشم و طرح هایم را تجاری کنم.
اگه بعضی جاها نامرتبط با تاپیک بود ببخشید.
با تشکر
قدیمی Feb-07-2008, 20:33   #13
sk. shin
کاربر حرفـــــــــه ای

آواتار sk. shin

شهر سکونت: سنگستان
2,052 تشکر در 843 ارسال
sk. shin is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
0/20 19/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss1381

نقل قول:
ارسالی توسط robat_mosalman مشاهده موضوع
سلام

به نظر شما زمان خوب برای وارد بازار شدن چه زمانی است؟!! در دوران تحصیل یا بعد از فارق التحصیل شدن؟

سلام دوست عزیز ..ضمن تشکر از توضیحاتون .. در جواب سوالتون باید بگم بدون شک در دوران تحصیل باید دنبال کار رشته ای که دارید تحصیل میکنید بگردید و حتمان خودتونو با بازار رشته ای که میخونید مرتبط کنید
به چند علت چون شما اول میدونید کدوم مطلبی که دارید میخونید مفید تر ه براتون بنابراین اهمیت بیشتری میدین .. و دوم اینکه مشکلاتی که حین کار براتون پیش میاد تو دانشگاه با استفاده از اساتید برطرف میکنید .. به نظر من اگه میخایین یه مهندس واقعی باشین نه مدرکی حتمان کار رو در سطح بالاتر از دانشگاه با کارتون اجین کنید .. دانشگاه صرف شما رو یه تئورسین چند ساله بار میاره مشکلی که الان دانشگاههای ما داره اینه .. شما با جماعت همراه نشو
قدیمی Jun-27-2008, 19:46   #14
shabnamk
کاربر جــــــــدید

شهر سکونت: tehran
6 تشکر در 4 ارسال
shabnamk is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
0/20 10/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssssss6
ارسال پیام توسط Yahoo به shabnamk

سلام
من تکنیسین اویونیک هستم و دانشجوی ترم 3 کارشناسی ناپیوسته الکترونیک.
متاسفانه هنگام انتخاب رشته هیچ دیدی از الکترونیک نداشتم.. و البته پایه مناسبی نداشتم.. اما الان اوضاع بهتر شده.. با شروع شدن دوران تعطیلات تصمیم گرفتم مشغول به کار شم. کاری که بتونه منو بیشتر با موضوعات الکترونیکی آشنا کنه و بیشتر جنبه آموزشی داشته باشه. یعنی در حقیقت یه دوره کارآموزی منطقی برام باشه... شما پیشنهادی دارید؟
shabnamk آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Jun-30-2008, 15:39   #15
mohammadrashidi
کاربر جــــــــدید

1 تشکر در 1 ارسال
mohammadrashidi is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
0/20 10/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssssss3

بهترین کار آزاد اونیه که برگرفته از یک ایده و اندیشه ی نو باشه و من به دنبال همینم.
mohammadrashidi آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از mohammadrashidi برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Apr-25-2009, 19:24   #16
Narges66
مدیر بازنشسته تالار الكترونيك

آواتار Narges66

شهر سکونت: Tehran
رشته تحصیلی: ICT -- ELECTRONIC
708 تشکر در 281 ارسال
Narges66 is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
2/20 14/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss313

نقل قول:
ارسالی توسط mohammadrashidi مشاهده موضوع
بهترین کار آزاد اونیه که برگرفته از یک ایده و اندیشه ی نو باشه و من به دنبال همینم.
سلام دوست عزیز
خوش آمدید
اندیشه نو شاید کمتر از 50% سهیم باشه.وضعیت مالی اولیه، تجهیزات و توان فرد نیز نقش تعیین کننده ای داره وگرنه این همه مخترع هستند که طرح های 100% عملی و مورد نیاز جامعه دارند اما هیچ موقع به تولید نمیرسه.
شاد باشید.
وقتی که بغضم شکسته شداما نفسهایم غرق شد /در اندوه وبی تابی /فقط سکوت با من بود/گاهگاهی که تنم خسته از لحظه ها به سوی تلخ ترین مرداب زندگی/کشیده می شد/شبهایی که بالشم خیس می شد/از اشک شبانه و حسرت/ فقط سکوت با من بود/دیری است که با درد خود هم آشیان شدم/وهنوز سکوت با من است/کاش به جای تو به سکوت عاشق بودم .

به خاطر مشکل اینترنت کمتر می تونم بیام

گاهي وقتا سكوت بلندترين اعتراض هست

Narges66 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Mar-10-2010, 12:04   #17
electronici
کاربر جــــــــدید

رشته تحصیلی: الکترونیک
0 تشکر در 0 ارسال
electronici is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
1/20 1/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssssss4

سلام
من ترم اخر کاردانی الکترونیکم نرم افزار های مختلف بلدم اما طراحی مدار بلد نیستم از کجا باید شروع کنم ؟با این وضعیت فکر کنم فقط یه مونتاژ کار میشم نه؟
electronici آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

Bookmarks

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال