| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| آموزش الکترونیک در اين قسمت مباحث تعميرات و اموزش الكترونيك سوالهاي كاربران و مقالات اموزشي قرار ميگيرد |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#21 | ||||||||
|
كارشناس تالار الكترونيك
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: کارتن خواب آواره
رشته تحصیلی: بی سواد !
1,461 تشکر در 831 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
سلام ! امروز با یک تجربه جدید که به تازگی پیدا کردم در خدمتتون هستم ! من خودم بلد نبودم مثل آدم هویه کاری کنم ، یعنی همیشه کار خراب میشد ، نوک هویه ام سیاه مشد ، هزار جور مشکل ... ! اما این مسائل رو حل کردم ؛ اول از همه یک کمی درباره برد سوراخ دار براتون بگم ! یک برد های مسی مربعی یا مستطیلی شکل هستند که در اندازه های مختلف میتونید از بازار تهیه کنید ، که سطحش پوشیده از تعداد زیادی سوراخ هست که میتنونید المان های مختلف رو در اون ها قرار بدید . میتونید بعد از اینکه مدارتون رو در برد برد ( برد آزمایش سفید رنگ ) تست کردید ، اگر دوست داشتید اون رو به برد سوراخ دار لحیم کنید تا همیشه بتونید ازش استفاده کنید . ( البته اگر به پروتل مسلط هستید که ، بهتره خودتون شماتیک مدار رو بکشید و از بعد از تهیه فیبر مسی خام ، مدار رو پیاده کنید ! ) چند تا نکته که من این مدت فهمیدم :
قبل از لحیم کاری ، حتما برد رو با اسکاچ و مایع ظرف شوئی خوب بشورید تا سطحش براق بشه ! این جوری اکسید مس از روی برد پاک میشه و به راحتی میشه لحیم کاری انجام داد . بعد از لحیم کاری ، نوک هویه رو به روغن لحیم آغشته کنید و با اسفنج نسوز ، نوک هویه رو پاک کنید ، ( اسفنج نسوز و روغن لحیم رو میتونید از بازار تهیه کنید ! ) نوک هویه تون مثل روز اول براق میشه و سیاهی های روش کلا پاک میشه ! اگر به سیم قلعتون دقت کنید و توش ناهمواری ها و کثیفی ببینید ، بهتره از این سیم قلع صرف نظر کنید و سیم جدید تهیه کنید ! چون این قبیل سیم ها کیفیت خوبی ندارند و هویه شما رو خراب میکنند . اگر به هر دلیلی احساس کردید احتیاج به نوک هویه جدید دارید ، من نوک هویه گوت goot محصول ژاپن رو پیشنهاد میدم ، نوک هویه خوبیه ! برای لحیم کردن آی سی ها هیچ وقت خود آی سی رو لحیم نکنید ، چون باعث سوختن آی سی بر اثر حرارت زیاد میشه و اگر هم شانس بیارید و اتفاقی نیفته ، اگر بعدا برای آی سی مشکلی پیش بیاد ، عوض کردنش مکافات میشه . یک چیزی داریم به اسم سوکت ! مثلا برای یک آی سی 16 پایه ، میتونید سوکت 16 پایه هم بخرید ، و بعد از لحیم کردن سوکت ، آی سی رو روی اون محکم کنید ! برای همه آی سی ها سوکتش هم هست توی بازار ! فعلا همین . |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از علی آرین برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#22 | ||||||||
|
عضو سابق شورای نظارت
![]() تاریخ عضویت: 2006-01-01
3,674 تشکر در 1,949 ارسال
![]()
|
به نکات خوبی اشاره کردی علی جان.
البته یه چیز جالب بگم اونم اینه که من توی این چند سال اصلا از روغن لحیم استفاده نکردم. یعنی یه بار هم نشده که بخرم یا حتی استفاده کنم. معمولا از سیم لحیم هایی استفاده می کنم که جنس خوبی دارن و داخلشون هم یه باریکه ی کوچکی از روغن هست و عطر خوبی هم می ده.
http://ketaab.persiangig.com/other/1dd11.jpg تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفته ایم و همه بیدارشدند قدر آینه بدانیم چون هست نه در آن وقت که اقبال شکست سلام دوران خوش سربازی
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از H A M E D برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#23 | ||||||||
|
کاربر انجـــــمن
![]() تاریخ عضویت: 2007-07-22
87 تشکر در 52 ارسال
![]()
|
سلام عزیزان
منهم سال اخر دانشگاهم است ولی نمی دونم در رشته الکترونیک چیه بدردم میخوره اگه میشه راهنماییم کنید |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از kendab برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#24 | ||||||||
|
کاربر انجـــــمن
87 تشکر در 52 ارسال
![]()
|
سلام عزیزان
من دانشجویی سال اخر الکترونیک هستم چی باید بدونم یه پروژه پایانی میخواستم |
||||||||
|
|
|
|
|
#25 | ||||||||
|
کاربر حرفـــــــــه ای
شهر سکونت: سنگستان
2,052 تشکر در 843 ارسال
![]()
|
سلام دوست عزیز من متوجه نشدم شما سال اخر هستی و نمیدونی به الكترونیك به چه دردتون میخوره ؟
خوب الكترونیك رو كه همجا كاربرد داره دیگه فك میكنم جایی نباشه كه الكترونیك كاربردی نباشه الكترونیك الان به صورت فناوری كنترل دراومده یعنی شما تولید یك فناوری با استفاده این علم میكنی كه بتونه یك فرایند و یك پدیده یا یه یك محصول رو در بهترین حالت و در كنترین زمان و در كمترین خرج كنترل كنه اینجا پستهایی راجع به اشنایی با رشته مهندسی الكتروینك هستش مراجعه كنید به ارشیو خواهید دید در مورد پروژه هم باید توانایی تون و علاقتون و سایر شرایط رو در نظر بگیرید میتونید پیشنهاد بدین تا در موردش راهنمایی بشین ممنون |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از sk. shin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#26 | ||||||||
|
کاربر انجـــــمن
87 تشکر در 52 ارسال
![]()
|
[سلام عزیز
در مورد چی دانستن منظورم در دنیایی بعد از دانشگاه چطور از رشته ام استفاده كنم در مورد پروژه یه چیز باشه كه استاد قبول كند اخه استاد خیلی گیر میدهد |
||||||||
|
|
|
|
|
#27 | ||||||||
|
يــــار آشـــــــنا
53 تشکر در 23 ارسال
![]()
|
جناب kendab من که منظورتونو نفهمیدم
یه کم گنگ گفتی. منم یه سوال دارم. فایده داره از ترم 4 بریم سراغ کار عملی تو کارگاهها؟ |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از Bin_103 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#28 | ||||||||
|
کاربر انجـــــمن
87 تشکر در 52 ارسال
![]()
|
[سلام عزیز
اره بنظر من بهد از دانشگاه فقط كار عملی كه انجام دادی بدردت می خوره |
||||||||
|
|
|
|
|
#29 | ||||||||
|
عضو سابق شورای نظارت
![]() تاریخ عضویت: 2006-01-01
3,674 تشکر در 1,949 ارسال
![]()
|
فقط که نه اما خب خیلی مهمه.
چیزهایی رو هم که بصورت تئوری یاد می گیرین بعد ها به یه صورتی ازش استفاده می کنین.
http://ketaab.persiangig.com/other/1dd11.jpg تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفته ایم و همه بیدارشدند قدر آینه بدانیم چون هست نه در آن وقت که اقبال شکست سلام دوران خوش سربازی
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از H A M E D برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#30 | ||||||||
|
کاربر انجـــــمن