| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| آموزش الکترونیک در اين قسمت مباحث تعميرات و اموزش الكترونيك سوالهاي كاربران و مقالات اموزشي قرار ميگيرد |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 |
|
مدیر سایت
![]() |
در مورد plc یه سری مطالب توی بخش برق گذاشتیم که میتونید استفاده کنید و تا اواسط هفته ی اینده تکمیلشون میکنیم انشالله
مجموعه ی بسیار بسیار کاملی خواهد بود ... |
|
|
|
|
|
#12 | |||||||||
|
عضو سابق شورای نظارت
![]() تاریخ عضویت: 2006-01-01
3,673 تشکر در 1,949 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
نقل قول:
خیلی عالیه البته منم یه مجموعه گیر آوردم اگه لازم شد حتما توی سایت می زارم:!:
http://ketaab.persiangig.com/other/1dd11.jpg تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفته ایم و همه بیدارشدند قدر آینه بدانیم چون هست نه در آن وقت که اقبال شکست سلام دوران خوش سربازی
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#13 | ||||||||
|
كارشناس تالار الكترونيك
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: کارتن خواب آواره
رشته تحصیلی: بی سواد !
1,461 تشکر در 831 ارسال
![]()
|
سلام
من یکسری مطالب آموزشی دارم ، که فکر میکنم اول باید بازبینی بشه بعد قرار بگیره ، به دلیل اینکه یک شرکت کامپیوتری اینها رو پخش کرده و آرمش رو روی این مطالب که به فرمت پی دی اف هست قرار داده ! حالا یکی از بچه های مدیریت سایت آدرس میلش رو برام به صندوق پستی ام لطف کنه و بفرسته تا من براش میل کنم . و بعد از باز بینی اگر مشکلی نداشت بزاریم توی کتابخونه سایت و اگر مشکل داشت یک چکیده مفید رو قرار بدیم . ممنونم پیشاپیش |
||||||||
|
|
|
|
|
#14 | |||||||||
|
عضو سابق شورای نظارت
![]()
|
نقل قول:
اگه مطالب آپلود شده هستند لظفا لینك رو به میل من بفرستین اگه هم نشده اند لطف كنید باز هم به میل من بفرستید ایتم میل من: [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] ممنون
http://ketaab.persiangig.com/other/1dd11.jpg تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفته ایم و همه بیدارشدند قدر آینه بدانیم چون هست نه در آن وقت که اقبال شکست سلام دوران خوش سربازی
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#15 | ||||||||
|
كارشناس تالار الكترونيك
1,461 تشکر در 831 ارسال
![]()
|
من اگر نباشم هیچ كسی پیدا نمیشه یه پیامی چیزی توی این تاپیک های ما بزاره ؟ حالا خوبه گفتم : نزارید چراغای تاپیکمون خاموش بشه ! مثل اینکه هیچ کسی پیدا نمیشه که بیاد یه دستمال بگیره دستش و از تاپیک ها گردگیری کنه ! همه توش یه وجب خاک نشسته !!!
کسی هم که هیچ تجربه ایی از کاراش نداره که عرضه کنه به بقیه ! بگذریم ، اما مطلب امروز مخصوص تهرانی هاست ، هر کسی حس ناسیونالیستیش تحریک شد میتونه یک مطلب درباره مراکز خرید شهرش بیاد و بزنه توی این تاپیک تا همشهری هاش استفاده کنند ؛ القصه : امروز میخوام یکی از مهمترین موضوعاتی رو که باید یک مهندس برق مخصوصا با گرایش الکترونیک بلد باشه رو اینجا عنوان کنم ! البته این فقط با تجربه به دست اومده و مطمئنا ایراداتی به من وارده ! خوب بریم سر بحث امروز : " جمهوری گردی " ! بچه های تهران احتمالا اسم خیابان جمهوری به گوششون خورده . واقعا اگر این خیابان جمهوری وجود نداشت کار ما لنگ میموند . ابتدا از نظر جغرافیایی یک خورده شما رو با این محل اعجاب انگیز آشنا کنم ... یک خیابون که از میدان بهارستان ، روبروی مجلس شورای اسلامی شروع میشه و تا میدان جمهوری در پروژه نواب ادامه داره ! به جز یک قطعه کوچیک تماما در موازات خیابان انقلاب قرار داره . من با اینکه این خیابون چقدر مهمه و سازمان بورس اوراق بهادار در مجاورتش ، مجلس در ابتداش و خیلی چیزای دیگه در طولش قرار دارند کاری ندارم .... به یک تیکه که همون تقاطع جمهوری و حافظ هست و بازار موبایل علاءالدین هم اونجا قرار داره هم کاری ندارم ... فقط به یک هوا بالاتر از پل تقاطع حافظ و جمهوری و پاساژ امجد و عباسیون که مامن عاشقان و دلدادگان قطعات الکترونیکی هست کار دارم . نحوه رسیدن به این پاساژها به اینصورته که با مترو از ایستگاه حسن آباد که به سمت پل حافظ خارج بشوید بعد از حدود 6-7 دقیقه پیاده روی به بازار موبایل و طبیعتا بازار قطعات الکترونیکی میرسید . و یا از یکی از میدان های بهارستان یا جمهوری سوار اتوبوس بشوید ( به مقصد اون یکی میدون ) و زیر پل پیاده بشید ... یا هر راه دیگه ایی که به ذهنتون میرسه . اگر خیلی شیک و پیک و نونوار هستید من پاساژ امجد رو بهتون پیشنهاد میدم ! آدم که وارد پاساژ میشه فکر میکنه به یک مرکز خرید مدرن وارد شده ( البته من چون آدم نیستم این احساس بهم دست نداده تا حالا ) وگرنه همون پاساژ عباسیون خیلی بهتره ... برای خریدن هر چیزی که لازم دارید به یکی از مغازه وارد میشید ! و مثل آدم سلام احوال پرسی میکنید و مثلا برای خریدن یک آی سی رگولاتور 7805 ( بعدا میگم چیه ) نمیگید : آقا یک آی سی رگولاتور 7805 میخوام . فقط شماره آی سی رو میگید ! طرف خودش بهتون میده ... یک وقت مثل من گیج بازی درنیارید بهتون بخندند ! اگر جنس خوب و ارزون میخواهید مغازه الکترونیک جوان خیلی خوبه قیمت هاش ! مقاومت دونه ایی 2 تومن میده ! البته زیر 50 تا نمیده ها ! یعنی حداقل 50 تا مقاومت از قرار دونه ایی 2 تومن . خازن هم به همین صورت . حالا به کار خودمون برسیم . شما فقط شماره قطعه رو میگید و طرف هم به شما اون قطعه رو میده ! اگر قصد خریدن استپر موتور دارید ، حتما درجه موتور ! ولتاژ کاری موتور و اینجور چیزا رو از قبل آماده کنید و توی مغازه گیج نزنید ! اگر دانشجوی مهندسی الکترونیک هستید حتما به یک مولتی متر احتیاج پیدا میکنید ! توی بازار پر از جنس چینیه . مولتی متر دیجیتال دونه ایی 3-4 هزار تومن . اگر فعلا پول ندارید یا دانشجوی برق نیستید یا ... هر دلیل دیگه ایی دارید ، میتونید فعلا از این جنس استفاده کنید تا بعد ! ولی جنس خوب هم توی بازار پیدا میشه . اگر جایی علامت صا ایران رو دیدید ، برای خریدن مولتی متر به اونجا برید و به فروشنده بگید مولتی متر دیجیتال دستی میخوام ! با قیمت حدود 40 هزار تومان و 6 ماه گارانتی و خدمات پس از فروش گسترده چیز خوبی باید باشه ؛ هر چی باشه از چینی بهتره . یه دونه باتری کتابی ( 6f22 ) هم برای روشن کردنش احتیاج دارید . با قیمت 500 تا 1000 تومن . خوب دیگه من حرف هام در زمینه گردش در جمهوری تموم شد ! اگر سوالی در این زمینه دارید بپرسید ؛ اگر بلد بودم جواب میدم ! البته همونطور که گفتم اینها فقط یکسری تجربیات هست که هر کسی میتونه بدست بیاره ولی من فکر میکنم که بهتره تجربه هامون روبا هم شریک بشیم ! موفق باشید . |
||||||||
|
|
|
|
|
#16 |
|
مدیر سایت
![]() |
علی جان واقعا به بحث جالبی اشاره کردی یکی از مشکلات ما دانشجو ها موقع ورود به بازار همین موضوع تفاوت بین اسم هایی که تو دوران تحصیل از قطعات خوندیم و اسامیی که تو بازار رایجه که این موضوع رو هم باید از اساتید و دانشگاهها خواست که حداقل هنگام گذروندن ازمایشگاهها این موارد رو ذکر کنند ....
ممنون |
|
|
|
|
|
#17 | ||||||||
|
عضو سابق شورای نظارت
![]()
|
سلام
ممنون از حرفهاتون
|
||||||||
|
|
|
|
|
#18 | ||||||||
|
کاربر فعال بخش الکترونیک
21 تشکر در 16 ارسال
![]()
|
خب یه مواقعی هم یه چیزی گیر نمی یاد نه اینكه خیلی جدید باشه
ولی تو بازار نیست اونوقت باید از تو اوراقی ها پیداش كنین اونوقته كه باید برین دور و بر توپخونه (میدان امام) یا بازار سید اسمال چهار راه مولوی اونم روز جمعه البته فكر نكنم خانوما بتونن برن اگه رفتین مواظب خودتون باشین آخرین ویرایش توسط mohsen++ در تاریخ Apr-04-2007 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
|
|
#19 | ||||||||
|
کاربر فعال بخش الکترونیک
21 تشکر در 16 ارسال
![]()
|
راستی یه سری از وسایل رو هم میتونین خودتون بسازین مثل منبع تغذیه
|
||||||||
|
|
|
|
|
#20 | ||||||||
|
كارشناس تالار الكترونيك
1,461 تشکر در 831 ارسال
![]()
|
بازار سید اسمال كه خییییییلی جای باحالیه ! من با این ابهت و یال و كوپالم جرئت ندارم برم ! اونجا از جون مرغ تا شیر آدمیزاد ! چیز . یعنی همون شیر مرغ تا جون آدمیزاد میشه پیدا کرد . یکی از بچه ها رفته بود میگفت یه یارو دندون مصنوعی دست دوم میفروخت اونجا ... در سایز های مختلف ! میداد امتحان کنید بعدش هر کدوم بهتون خورد بردارید ... از این دندونهای آدم هایی که مرده اند و دندونهاشون باقی مونده !
بیربط بود ولی اینها چیزایی هستند که همه ما باید بدونیم ! |
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|