| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| ریاضی در این بخش هر موضوع و مبحثی را که به علم وسیع ریاضی مربوط باشد بررسی می گردد |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2007-10-21
شهر سکونت: yazd
0 تشکر در 0 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
راه حل منم مثل نیماست.مساحت هر مثلث برابر است با : نصف حاصلضرب اندازه دو ضلع در سینوس زاویه بین انها.چهارضلعی بالایی رو به دو تا مثلث تقسیم می كنیم.بعد 4 تا معادله مساحت می نویسیم, همه سینوس تتاها با هم برابرند, و تركیب نسبت در صورت و مخرج می كنیم و براحتی حل میشه...................
|
||||||||
|
|
|
|
|
#12 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2007-10-07
22 تشکر در 14 ارسال
![]()
|
جواب چند می شه ؟
|
||||||||
|
|
|
|
|
#13 |
|
مدير بازنشته تالار تريبون آزاد
![]() |
با سلام به همه ی دوستان
اگه یه سری سوال قشنگ در رابطه با ماتریس دارید لطف کنید در اختیارم بذارید (لطفا سوالات در سطح ماتریس ریاضی مهندسی باشه) باز هم ممنونم. |
|
|
|
|
|
#14 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2007-11-11
0 تشکر در 0 ارسال
![]()
|
سلام دوستان .
تا اونجايي كه جستو جو كردم تاپيكي با اين عنوان پيدا نكردم . اميدوارم اشتباه نكرده باشم . من يكي دو تا سوال داشتم كه خيلي خوشحال ميشم از دوستان كسي راهنمايي كنه . --------------------- انتگرال زير را روي ناحيه ي D محصور به خطوط : R = {xy=2 , xy =4 , y^2=x , y^2=3x} ![]() با تشكــــــر . . . |
||||||||
|
|
|
|
|
#15 | ||||||||
|
22 تشکر در 14 ارسال
![]()
|
هیچ كس بلد نیست؟
الآن 2 هفته بیشتره كه بی جواب مونده!
|
|
|
|
#16 | ||||||||
|
کاربر حرفـــــــــه ای
![]() تاریخ عضویت: 2007-03-31
شهر سکونت: مازندران،آمل
رشته تحصیلی: رياضي
2,546 تشکر در 940 ارسال
![]()
|
سلام به همگی
برای المپیاد ریاضی سال دوم دبیرستان باید چه چیزایی رو بخونیم؟ چه منابعی پیشنهاد میكنین؟ چه مبحث هایی میاد كسی بوده كه تو این سال المپیاد ریاضی داده باشه اگه راهنمایی كنین خیلی ممنون میشم :!: منتظرم... |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از Jalaly برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#17 |
|
کاربر حرفه ای
|
سلام بهناز جان . میبینم که به سلامتی شمام عین ما المپیادی شدی .
من خودم به شخصه 6 7 بار شرکت کردم تو این المپیاد و هرساله تو المپیک جهانی طلا گرفتم . این سری میخوام پاراالمپیکم شرکت کنم . حالا منابع : ریاضی 1 و 2 o0o0o0o0o0okaaaaaaaaaay ? خوش باشی . بای بای . همه شوخی بودها !!! یهو یکی پیدا نشه فک کنه که من راس راسکی دارم میگمهااااااااا !!!!!!!!!!
|
|
| 2 کاربر از ELECBOY برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#18 | ||||||||
|
22 تشکر در 14 ارسال
![]()
|
سلام
من خودم 2 دفعه شركت كردم. خب چون المپیاده یدونه سوالم از كتب درسی نمیاد. همش سوالای آنچنانی . البته نه كه نمیشه حلشون كرد بستگی به خلاقیتت داره. انشا’الله شاهد پیشرفتتان باشیم. [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] (شاید به كارت بیاد)
|
|
| 3 کاربر از mhasteraki برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#19 | ||||||||
|
کاربر حرفـــــــــه ای
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: سنگستان
2,052 تشکر در 843 ارسال
![]()
|
سلام
خوب دوسه تا كتاب براي امادگي هست البته سوالات از سطح درسي فراتره و به نظرم بايد حتمان يه كلاسي براي امادگي بريد از كتابهايي كه ميتونيد استفاده كنيد مجموعه المپيادهاي رياضي برگزار شده كه فك كنم يه چهل تايي گذاشته اون حتمان بخون .. يه سري به مجلات رشد بزن كه براي المپيادهاي رياضي نوشته شده و اگه بتوني سالنامه شو گير بياري اونم بهت كمك ميكنه سوالاتي كه مطرح شده به مرحله اول ازمون نزديكه .. مرحله اول رو رد كني خود دبيرستان براتون كلاس ميذاره .. آخرین ویرایش توسط sk. shin در تاریخ Nov-19-2007 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
|
|
#20 |
|
مدیر بازنشسته تالار معماري
![]() |
المپیاد ریاضی مرحله اول 30 تا تست 5 گزینه ایه.مرحله دوم,در 2 روز انجام می شه. هر روز 3 سوال,كه 4_5 ساعت هم وقت داری.و تشریحیه.
فرق نمی كنه سال دوم باشی یا سوم. میشه گفت كه از 6 تا مبحث كلی سوال میاد.كه 4 تاش رو تازه توی گسسته باهاش آشنا میشید. در مرحله دوم حدود 40 نفر انتخاب میشن. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| .javab, dahid, khaheshan, رسم زاويه, ریاضی (1) و (2), ریاضیات, نقاله, کمک تحقیق هندسی |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|