| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| ریاضی در این بخش هر موضوع و مبحثی را که به علم وسیع ریاضی مربوط باشد بررسی می گردد |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 |
|
مدير تالار رياضي
![]() |
|
|
|
|
| 4 کاربر از Mina برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#12 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2009-04-09
شهر سکونت: بوشهر-خواجه ها
رشته تحصیلی: ریاضی
96 تشکر در 22 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
سلام!
یا الله ، صاب خونه! عرضم به حضورتون من هیچ وقت جسارت نمی کنم به جامعه ی ریاضیدانها و خودمو ریاضی دان نمی دونم،البته این از شکسته نفسیمه ها ولی به هر حال ... من یه تعریف ساده از ساده ترین ریاضی دان باسه خودم دارم که تجربه چند ساله ی دبیرستان و 1 ساله ی دانشگامه: ریاضی دان (از نوع ساده) کسیه که بتونه یه مسئله ی مربوط به احتمالو بدون اینکه نمونشو از قبل دیده باشه حل کنه، نه دیفرانسیل و چه می دونم از این دست؛اینا بچه بازیه مخصوص مهندسیاست ...! البته ناگفته نماند منم دوران قبل از دانشگامو البته به جز دبستان توی یکی از مدرسه های به اصطلاح سمپاد گذروندم ، به قول معلم ادبیاتمون شما متهم شدید به تیزهوشی و الا مالی نیستین !؟ ولی خدا وکیلی یه برتری شدیدی که دانش آموزای سمپادی نسبت به سایر مدارس دارن ادبه و همین دنیا ارزش داره. آخرین ویرایش توسط amirbu در تاریخ Sep-02-2009 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
| 8 کاربر از amirbu برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#13 | ||||||||
|
دوســـــت جـــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-07-31
شهر سکونت: مرداب آتش
72 تشکر در 38 ارسال
دریافت کتاب: 1
![]()
|
سلام
راستشو بخواید من همیشه تو ریاضی ضعیف بودم اصلا از ریاضی خوشم نمی اومد وقتی امتحان ریاضی داشتیم به هر دری میزدم که مدرسه نرم وقتی هم خرداد ماه میومد کلی نذر و نیاز میکردم که نمره ی ریاضیم بیشتراز 10 بشه وسوالا راحت باشه و قبول بشم همیشه بابت نمره ی بد ریاضی تنبیه میشدم خلاصه ... سال سوم راهنمایی نمیدونم چی شد یه دفعه عاشق ریاضی شدم برای اولین بار خردادماه ریاضیم شد نزدیک18 دبیر ریاضیمون خدابیامرزدش سه سال راهنمایی دبیر ریاضیمون بودوهمیشه از نمره ی ریاضیم شکایت میکرد و ناراحت بود ولی اون سال وقتی نمره های ریاضی منو دیدخیلی ازم راضی شده بود الانم که ریاضی می خوانیم دراینده هم قراره ریاضی بخونیم |
||||||||
|
|
|
| 8 کاربر از .shayan برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#14 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته بخش تلفن همراه
![]() تاریخ عضویت: 2007-12-22
شهر سکونت: طـــهرانــــ
رشته تحصیلی: فیلم سازی و عکاسی
4,314 تشکر در 1,265 ارسال
![]()
|
سلااااااااام
به ریاضیدانان محترم و گرامی ![]() منم رشته ی دبیرستانم ریاضی بود البته رشته ی مورد علاقم نبود ![]() ولی خب همیشه ترجیح میدادم بین زیست و عربی ریاضی بخونم ![]() من ریاضی دان نیستم چون همیشه به سختی ریاضیو پاس می کردم به سختی که یعنی حوصله خوندنشو نداشتم ![]() همیشه هم معلمای باحال دوست داشتنیمم معلمای ریاضی بودن. من ادمی بودم که بدون علاقه رفتم ریاضی ولی خب دوران دبیرستانم بهترین دوران تحصیلم بوده تا حالا و زنگای ریاضی هم شادترین زنگای تحصیلم ![]() حالا تا الان که خوب بود ریاضی بی آزار بود از این به بعدشو خدا به خیر کنه ![]() ولی در کل هیچ وقت از ریاضی خوشم نمیومد همیشه هنرو ترجیح میدادم ![]()
|
|
| 8 کاربر از FTM برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#15 |
|
کاربر فعال
![]() |
سلام
منم دبیرستان ریاضی میخوندم وخیلی هم علاقه داشتم بهش بهترین درسا از نظر من فیزیک و ریاضی بود توی دانشگاه هم بالاترین نمره ریاضی برای من بود ریاضی محشره البته بعد از فیزیک ماهم واسه خودمون ریاضی دانیم ها
|
|
|
|
#16 |
|
مدير بازنشته تالار تريبون آزاد
![]() |
سلام سلام
به به ریاضی دانان جواااااااان ![]() منم رشته دبیرستانم ریاضی بود...سال اول که فقط ریاضیو میفهمیدم و یاد میگرفتم اما... سال دوم دبیرستان با ورود آقای واعظی نژاد به مدرسمون تازه فهمیدم ریاضی چه عسلیه واسه خودش.. .خیلی از ایشون ممنونم چون ماهیت واقعی آقای ریاضی رو واسم هویدا نمودند...ولی خداییش خیلی دوست داشتنیه این درس اگه رشته برق وجود نداشت صد در صد دانشگاه ریاضی میخوندم....
|
|
| 4 کاربر از Saeedeh برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#17 |
|
مدير تالار Foreign Languages Instruction
![]() |
سلام
من که خودمو ریاضیدان نمی دانم اما اگه بخوام بگم کی ریاضیدان است می گم : فیزیکدان ها. یعنی ریاضی زیرمجموعه فیزیک است. اما خودمو فیزیکدان می دانم!!!(عجب تناقضی) من یادمه از سر کلاس ادبیات و دینی در می رفتم و توی کتابخانه فیزیک و ریاضی (بیشتر فیزیک) می خوندم. |
|
|
|
|
|
#18 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2009-04-09
شهر سکونت: بوشهر-خواجه ها
96 تشکر در 22 ارسال
![]()
|
ریاضی شاخه ای از فیزیک؟!!!
عجب! هر علمی بی ریاضیات بی معنیه! حتی ادبیات یا هنر ..... |
||||||||
|
|
|
|
|
#19 |
|
كاربر فعال تالار نرم افزارهاي موبايل
![]() |
سلام
من علیرضا 17 سالمه و عاشق ریاضیات و هر مبحثی که به علم ریاضیات مربوط بشه. من قبل از اینکه برم رشته ریاضی دوست داشتم برم رشته تجربی و دکتر بشم ولی به زور خانواده و فامیل رفتم رشته ریاضی. الانم خدارو شکر می کنم که وارد این رشته شدم. راستی من سال دیگه به قول رسانه ها باید در یک ماراتون بزرگ شرکت کنم ، به همین دلیل ممکنه کم سر بزنم به سایت.
|
| 4 کاربر از WALKMAN_2010 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#20 | |
|
مدير تالار Foreign Languages Instruction
![]() |
نقل قول:
منطور من چیز دیگری بود. ریاضی به تنهایی هیچ معنی ندارد جز تعریف اعمال به خصوص، این اعمال وقتی در چیزهایی مثل اندازه گیری وارد می شوند در خارج از ذهن انسان معنا پیدا می کنند و هر چیزی که به نوعی به اندازه گیری (شمارش همان اندازه گیری کمیت گسسته است) مربوط می شود یعنی فیزیک (فیزیک علم کمیت هاست). این فقط حرف من نیست خیلی از فیزیکدان ها همین عقیده را دارند. ریاضی صرفا یک ابزار در اختیار علم های دیگر است (شاید به همین دلیل است که ریاضی جایزه نوبل ندارد) اما یک ابزار بسیار قدرتمند. |
|
|
|
|
| 5 کاربر از M.Jalalvand برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| آشنایی, ریاضیدانان, سایت دانشجو, سلام و احوالپرسی, گپ و سرگرمی |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |