| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار تاريخ
![]() تاریخ عضویت: 2007-10-31
شهر سکونت: دیار عاشقان
رشته تحصیلی: تفکر
12,179 تشکر در 4,768 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
البته داش مهدی یه اتفاق عجیبی هم که هست اینه در اکثر سوانح هوائی ایران هیچکدام اجکت نکردن، من قبول دارم حرفت رو که بعضی مواقع فشار جی و.. جوریه که فرصت این کارا نیست اما بحث اینه یه جنگنده مگه چندبار این حالت براش پیش میاد و در ضمن مگر جنگنده های ما در چه شرائطی بودن که فشاشر اونقدر روشونه که اجکت کار نمیکنه ....
اما کلا حرفت رو قبول دارم ... |
||||||||
|
|
|
| 6 کاربر از Ernesto_Rommel برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#12 | |
|
كاربر فعال تالار عكس و عكاسي
![]() |
نقل قول:
بحث اینجاست که به ذلیل فشار جی بیش از حد که به خلبان وارد میشه در هنگام شتاب منفی یعنی تو این موارد میبینید هواپیما با تمام سرعت داره nose down داره میاد پایین که بیشتر اوقات این خلبانا red out میشن یعنی قدرت بینایی رو از دست میدن و خون از بینی و دهان و چشماشون میزنه بیرون و خلبان بیچاره تو اون شرایط نمیتونه کار کنه نه اینکه صندلی کار نکنه. به هر حال ما در مقامی نیستیم که بخواییم در مورد سانحه و چرایی ایجاد اون و چرا اینکه خلبانا ایجکت نکردن بحث کنیم... روحشون شاد آخرین ویرایش توسط ..:M.J/-\L/-\L I :.. در تاریخ Jun-25-2009 انجام شده است |
|
|
|
|
| 8 کاربر از ..:M.J/-\L/-\L I :.. برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#13 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار تاريخ
![]() تاریخ عضویت: 2007-10-31
شهر سکونت: دیار عاشقان
رشته تحصیلی: تفکر
12,179 تشکر در 4,768 ارسال
![]()
|
داش مهدی میگم تو اون پستت یه نکته اشاره کردی که خدائیش منو یاده دو سه سال پیش انداخت(خلبان میخواد هواپیما رو کنترل کنه و... )
یکی از بچه های ترم 4 خلبانی ستاری روز اخر پرواز که باید پرواز تکی انجام بده همین بلا سرش اومده بود یهو مطابق معمول این هواپیماهای ما فیلشون یاده شهادت میکنه بعد این دانشجو شجاع هم میخواسته هرجور شده هواپیما رو رام کنه ... اما نمیتونه و میخوره زمین شهید میشه .. تو سایت بچه های ستاری نوشته بود فقط یه دست پیدا کردند اش که سفت دسته هواپیما رو گرفته بوده ... مثل اینکه میخواسته بکشه بالا تا دماغه بیاد بالا... بعد یه ماه یهو یکی گفت پسر فرماندار هرسین بوده ... خدائیش فکم افتاد ... شبکه زاگرس استانمونم یه مراسمی پخش کرد که اتفاقا فرماندار هم به شهادت پسرش اشاره کرد .... خدائیش ادم اتیش میگیره.. برو این همه بدبختی بکش از سد دانشکده و قبولیش بگذر بعد توی چند ثانیه اون همه تلاش پودر بشه .... دلم میخواد بگم به امید رویکه هیچگاه همچین اتفاقاتی نیافته اما حیف میدونم خیالی خام بیش نیست .... راستی میگم داش مهدی خبرای بدرقم ضد و نقیضی میاد از رزمایشه .. میگن یه اف 5 هم سقوط کرده و البته اینبار سقوط صاعقه رو تکذیب کردن ... حتی تو اطلاع رسانی هم تداخل ایجاد میکنند ... چاکریم یا حق |
||||||||
|
|
|
|
|
#14 |
|
كاربر فعال تالار عكس و عكاسي
![]() |
آره یه چند وقت پیش هم یه همچین اتفاقی برای یکی از دوستای خودم افتاد متاسفانه اون هم تازه ازدواج کرده بود و با هزار ارزو...................
نه ادیب جان کلا" تو این رزمایش دو فروند سقوط کردن که اولی F4 بوده ودومی F5F بوده که به رنگ اذرخش(سبز) بوده و از هواپیماهای پایگاه دوم شکاری تبریز بوده.اولش دوستان گفتن صاعقه بوده ک هبعدا" اصلاح شد و اذرخش یا همون اف5 خودمون تایید شد. یاد و خاطره تمامی خلبانای شهید کشورمون رو زنده نگهداریم. یاعلی |
|
|
|
| 4 کاربر از ..:M.J/-\L/-\L I :.. برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#15 |
|
همکار تالار فیلم و سینما
![]() |
من این خبر رو تایید می کنم من بوشهری هستم بابا خلبان بیچاره می خاسته یه لطفی بکنه هواپیما رو توری فرود بیاره که آسیب نبینه نه ایجکت نکرده خلبان نگون بخت بهش گفتن در شرایتی ایجکت کن که موشک خوردی یا دیگه هیچ سیستمی کار نکرد بیچاره می خاسته لطفی کنه هواپیمارو توری فرود بیاره که آسیب کمتری ببینه ما از 5 هواپیما 1 رو برای 4 دیگه قربانی می کنیم معلومه او پنجمی هم خودش فر سودست فایده نداره اوراقش کنی برای 4 دیگه قابل توجه برخی دوستان که میگن 50 میگ 30 داره از روسیه میرسه
|
|
|
|
|
|
#16 | |||||||||
|
مدیر بخش صنایع نظامی و هوانوردی
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: تهران
3,356 تشکر در 980 ارسال
![]()
|
نقل قول:
کمک بعد از اجکت از ناحیه گردن - کمر - کتف دچار شکستگی شدند و زنده هستند خلبان متاسفانه به شهادت رسیدند |
|||||||||
|
|
|
| 10 کاربر از moh-597 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#17 |
|
كاربر فعال تالار جنگ افزار
![]() |
خدا رو شکر ..