| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| معماری در این بخش کلیه ی مباحث مربوط به معماری بررسی می شود. |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#21 | ||||||||
|
ناظـــــــم سابق
![]() تاریخ عضویت: 2006-12-23
شهر سکونت: اصفهان
رشته تحصیلی: معماری
5,184 تشکر در 1,598 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 7
![]()
|
ممنونم از همه ی دوستان
مخصوصا اقا مدیر گل اقا میلاد عزیز راستش این اخر ترمی این قدر پروژه دادن یه جا بهمون که نمی دونستم چه جروری بهشون برسم برای همین مزاحم شما دوستان شدم که اگه عکسا رو دارید من دیگه وقتم رو صرف سرچ نکنم و برم سراغ مطلب و ... بازم از همگی ممنونم خیلی لطف کردید ایشالله بتونم جبران کنم
|
|
| کاربران زیر از معمار برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#22 |
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() |
سلام بچه ها
اونایی كه ترم 3رو پاس كردن یه كم كمكم میكنن كه واسه درس انسان طبیعت چی بخونم؟:cry: |
|
|
|
| 2 کاربر از 85631185 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#23 |
|
مدیر بازنشسته تالار معماري
![]() |
درس انسان طبیعت درسیه که وقتی پاس هم کردی نمی فهمی که چی خوندی یا چی کار کردی.
هر استادی تو این درس روش خاص خودش رو داره. مثلا مال ما این جوری بود که طی ترم یه پروژه انجام دادیم. امتحانمون هم از پروژه مون بود. و البته جزوه کلاسی مون. مثلا سوال داده بودن: پیچیدگی چیست؟ شما در پروژه خود به چه نتایجی در مورد پیچیدگی رسیدید؟ حالا نمی دونم منظورتون از این که چی بخونم واسه امتحان بود یا....؟
|
| 5 کاربر از Pari برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#24 |
|
مدیر بازنشسته تالار معماری
![]() |
اوه اوه!
دست روی چه درسی گذاشتی! همونجوری که پری جان گفتن این درس رو هر استادی به روش خودش درس میده استاد ما هم از ما 2 تا پروژه خواست اولی در مورد طبیعت بود.باید حیوانات و گیاهان و... رو بررسی میکردیم و تناسبات ساختار بدنشون رو نشون میدادیم.در مرحله بعد استفاده ای که انسانها از این خصوصیات در طرحهای معماری کردن رو پیدا میکردیم.مثلا خانه های خورشیدی که با جهت افتاب حرکت میکنن یا حتی کانسپتهای طبیعی .مثل اپرای سیدنی پروژه دوم هم در مورد یکی از سبکهای معماری بود که در اون از طبیعت و خصوصیات اون استفاده شده بود.مثل معماری ارگانیک یا معماری سبز یا... امتحان هم نداشتیم و نمره درس، نمره دوتا پروژه بود. اگه شما هم بگین که روش کار استادتون چی هست بهتر میتونیم کمک کنیم
|
|
| 4 کاربر از B A H A R برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#25 |
|
![]() |
ما قراره یه پروژه تحویل بدیم كه 10 نمره داره و یك امتحان كتبی
واسه امتحان كتبی تمام جلسات صدای استادو ضبط كردمو حالا یه جزوه ازش دارم منتها اینقدر پراكندست حرفا كه یه خط فكری درست به ادم نمیده دنبال اون خط فكری تو نوشته های دیگران میگردم . . . . الان ملتفت شدی چی میخوام؟:) |
|
|
|
| کاربران زیر از 85631185 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#26 |
|
مدیر بازنشسته تالار معماري
![]() |
جب به نظر من پروژه رو خوب کار کنو
موقع امتحان هم همین جوری پراکنده بنویس. همه چیز رو هم به انسان و طبیعت و معماری مربوط کن.
|
|
|
#27 |
|
مدیر بازنشسته تالار معماری
![]() |
موضوع پروژه چیه؟
|
|
|
|
#28 |
|
![]() |
|
|
|
|
|
|
#29 | ||||||||
|
![]() تاریخ عضویت: 2007-11-26
رشته تحصیلی: مهندسی معماری
22 تشکر در 10 ارسال
دریافت کتاب: 24
اهداء کتاب: 0
![]()
|
سلام
یکی از پروژهه های درس کارگاه مصالح و ساخت ما اینه که باید یه جرثقیل باجوب درست کنیم اگه میشه در مورد چوب وطرح چرثقیل منو راهنمایی کنیدویا اگر عکسی دارد برام بذارید یه پروژه ی دیگه مون هم ساخت یه پل با ماکارونیه که استحکام داشته باشه من هم ترم یکم و نمی دونم چطور باید این کار و انجام بدم لطفا اگه می تونید به من کمک کنید(عکس .طرح.یا کمک فکری) راستی یادم رفت بگم پلی كه باید بسازیم شبیه پل های روی ردخونه با یه نیم دایره مثل آخرین ویرایش توسط DARYA12 در تاریخ Jan-31-2008 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از DARYA12 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#30 | |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
ل
نقل قول:
خوش اومدید. البته من رشته ام معماری نیست ولی در مورد پل ماکارونی من اینجا پست دادم. http://www.daneshju.ir/forum/f290/t3...88%D9%86%DB%8C در مورد اون سوال دیگه هم دوستان معماری میتونند کمک کنند. موفق باشید:!: |
|
|
|
|
| 5 کاربر از A.L.I. برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|