| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| عکاسی و تصويربرداری همه چیز در مورد اخبار عکاسی ، فراخوان مسابقات عکاسی ، برگزاری مسابقات دوره ای عکاسی شخصی ، اسرار نهفته در هنر عکاسی ، گالری بزرگ عکاسی و عکس های هنرمندان بزرگ رشته ی عکاسی |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2008-05-08
شهر سکونت: tehran
رشته تحصیلی: شهرسازی
13 تشکر در 3 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
پاسخ: .::سومین مسابقه عکاسی سایت دانشجو::.
![]() عنوان:گل و دیوار مکان:شمال کشور دوربین:canon a1100 ![]() عنوان:پروانه ای در گل مکان:توابع یوش(مازندران) دوربین:canon a430 ![]() عنوان:حفظ صحیح میراث باستانی! مکان:تپه هگمتانه(همدان) دوربین:canon a1100 آخرین ویرایش توسط achilles21j در تاریخ Sep-23-2009 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
|
#12 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2009-04-09
شهر سکونت: بوشهر-خواجه ها
رشته تحصیلی: ریاضی
96 تشکر در 22 ارسال
![]()
|
دوربین: موبایل SGH-i900 ، 5MP
بوشهر-تنگک ساعت و تاریخ و خصوصیت فایل درج شده. ![]() ![]()
آخرین ویرایش توسط amirbu در تاریخ Sep-05-2009 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
|
#13 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-02
رشته تحصیلی: مديريت بازرگاني
10 تشکر در 2 ارسال
![]()
|
با سلام خدمت دوستان
![]() عكس هاي دوستان رو ديدم جالب بود ![]() من تصميم گرفتم 3 تا عكس بزارم تو سايت تو مسابقه شركت كنم ![]() د تصوير اول:غروب اطلاعات تصوير: مدل دوربین : Canon IXUS 100 IS دیافراگم : F5.6 شاتر : 1/500 ثانیه ایزو : 80 ![]() تصوير دوم:نام : گذر عمر اطلاعات تصوير: نوع دوربین : Canon مدل دوربین : Canon IXUS 100 IS دیافراگم : F3.5 شاتر : 1/125 ثانیه ایزو : 80 ![]() تصوير سوم:آب حيات نام : آب حیات نوع دوربین : Canon مدل دوربین : Canon IXUS 100 IS دیافراگم : F3.5 شاتر : 1/60 ثانیه ایزو : 80
|
||||||||
|
|
| 9 کاربر از yahya65 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#14 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-07-23
شهر سکونت: North
رشته تحصیلی: پزشکی
11 تشکر در 3 ارسال
![]()
|
سلام
![]() عکس اول موضوع: مذهبی (مسجدالنبی) زمان: 05:51:37 (صبح) دوربین:K750i ![]() عکس دوم تک درخت (اطراف گرگان) دوربین:K550i ![]() عکس سوم طبیعت سرسبز (اطراف گرگان) دوربین:K550i
آخرین ویرایش توسط Da.Yousefi در تاریخ Sep-05-2009 انجام شده است |
||||||||
|
|
| 8 کاربر از Da.Yousefi برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#15 |
|
کاربر جــــــــدید
![]() |
سلام به همه دوستان عکاس
من هم توي اين جمع سهيم ميشم و اين 3 عکس رو که در نمايشگاه گل امسال گرفتم رو مي فرستم. تمام عکس ها با دوربين canon ixos 90 isگرفته شده. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#16 | ||||||||
|
دوســـــت جـــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-04-09
شهر سکونت: غريبستان
رشته تحصیلی: دبيري فيزيك
181 تشکر در 57 ارسال
![]()
|
سلام خسته نباشيد
اين چندمين باره دارم پست ارسال ميكنم ارسال نميشه كاش اين بشه اينم عكسايي كه من گرفتم از استان آذربايجان شرقي جنگلهاي ارسباران هر سه تا عكس از يه مكانه....اولي رو با گوشي سوني اريكسون مدل پي 990 آي دومي و سومي را با گوشي نوكيا مدل N81 گرفتم....ماه پيش مرداد گرفتمشون.![]() ![]()
|
|
|
|
#17 |
|
مدیر بازنشسته تالار نجوم
![]() |
دوربین Olympus 725 sw
دو عکس اول کرج ه و با Macro گرفته شده و عکس سوم کردان عکس اول گل نیلوفره =-=-=-= P3210089.JPG
|
|
|
#18 | ||||||||
|
کاربر انجـــــمن
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-11
شهر سکونت: ویران
رشته تحصیلی: در حال تغییر رشته
296 تشکر در 111 ارسال
دریافت کتاب: 5
![]()
|
سلام دوستان این هم عکس های من
دوربین: Panasonic DMC-FZ28 ![]() اگزیف: Exposure: sec 1/400 Aperture: f/5.6 Focal Length: 27 mm ISO : 160 Exposure Bias: 0 EV ![]() اگزیف: Exposure: 1/500 Aperture: f/3.7 Focal Length: 403 mm ISO : 100 Exposure Bias: -1 EV ![]() اگزیف: Exposure: 1/160 Aperture: f/4.4 Focal Length: 486 mm ISO : 100 Exposure Bias: -1 EV |
||||||||
|
|
|
|
#19 |
|
کارشناس بخش صنایع نظامی و هوانوردی
![]() |
دوستان این هم تصاویری از طرف من!
![]() نام:طبیعت زیبا دوربین:Canon 450D +EFS 18-55mm IS مکان:طالقان نام:شکوه دریا دوربین: Canon IXUS 960 IS مکان:بندرانزلی نام:عظمت آسمان دوربین:Canon IXUS 960 IS مکان:جاده چالوس موفق و موید باشید.
|
|
#20 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-11
رشته تحصیلی: معماری
18 تشکر در 2 ارسال
دریافت کتاب: 3
اهداء کتاب: 1
![]()
|
سلام . .. من چندوفتی هست که عکاسی می کنم اما تازه با این سایت و جمع خوبتون آشنا شدم . عکاسی برام ، بازگفتنِ لحظه هاییه که گاهی نمیشه جور دیگه ای نوشت، سرود.. رسم کرد، به خاطر سپرد یا حتی به سادگی از یاد برد. دوست دارم از تجربیات ونظرات بقیه ی دوستان هم در این زمینه استفاده کنم ممنون ![]() عنوان عکس: کفش های آبی یک الهه Camera : Canon Powershot S5IS Exposure: 1/80 Aperture: f/3.5 ISO : 80 ![]() عنوان عکس: یک روز بارانی Camera : Canon Powershot S5IS Exposure: 1/60 Aperture: f/2.7 ISO : 200 توضیح فنی: هیچ گونه ادیتی در تصویر غیر از تغییر در سایز آن صورت نگرفته و مود رنگی خاص آن ، توسط دوربین در حالت "SCN- color swap" ایجاد شده است. ![]() عنوان عکس: یک دریچه Camera : Canon Powershot S5IS Exposure: 1/1000 Aperture: f/4 ISO : 80 |
||||||||
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|