| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| مكانيك خودرو و اتومبيل در این بخش كلیه مباحث پیرامون طراحی ،ساخت ، تیونینگ و سوال و جواب های فنی و تخصصی و نیز جدیدترین اخبار مربوط به انواع خودرو قرار خواهد گرفت . |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 | |
|
مدیر بخش فنی و مهندسی
![]() |
نقل قول:
تئوری قشنگی بود ولی با توجه به تعداد پایین بازدید کنندگان هنوز خوشبختانه دچار مشکل Spam تو تاپیک ها نشدیم اگه میتونید این رو برای افرادی غیر از نفر اصلی که موضوع رو قرار میده بزارین یا وقتی که عنوان مقاله انتخاب میشه چون مقاله احتیاجی به نظر به صورت سوا نداره |
|
|
|
|
| کاربران زیر از amirr13 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#12 | |
|
كارشناس بخش فني و مهندسي
|
نقل قول:
هر چند اجرای این قابلیت نیز از دید بنده عملا هیچ نتیجه نخواهد داشت جز همین مسائل . ممنون از بهنام / امیر / محمدرضا |
|
|
|
|
| کاربران زیر از Soheil Hosseini برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#13 |
|
مدير تالار موسيقي
![]() |
مکانیک سهم قابل توجهی در روباتیک داره
اگر امکانش هست یک بخش مشترک با الکترونیک و روباتیک ایجاد بشه تا در بحث روباتیک بتونیم تبادل نظر کنیم. منظورم انجمن روباتیک نیست! منظورم یک بخش مشترک بین الکترونیک و مکانیک است. با تشکر |
|
|
|
| کاربران زیر از ICE برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#14 |
|
مدیر بخش فنی و مهندسی
![]() |
به این قسمتی که نوع تاپیک رو مشخص میکنیم و همیشه هم یادم میره و گیر میده
یه قسمت متفرقه اضافه کنین ضرر داشت با من
|
|
|
|
| کاربران زیر از amirr13 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#15 |
|
كارشناس بخش فني و مهندسي
|
امیر جان !
شما خودت میتونی این كار رو انجام بدی ... در صفحه اصلی انجمن مكانیك خودرو در قسمت امكانات آخرین گزینه نوشته مدیریت موضوعات ... میری اونجا و اضافه میكین ... حالا این یك مورد رو من اضافه میكنم .. ممنون |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
مدیر بخش فنی و مهندسی
![]() |
نقل قول:
![]() اگه منظورت اینجاست که میبینی ندارم فکر کنم سرم کلاه گذاشتن مدیرا تقلبیه همکاریم:lol: |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
كارشناس بخش فني و مهندسي
|
عزیزم این رو میگم !!
ببخشید كه نه موس دارم نه فتو شاپ !!
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
مدیر بخش فنی و مهندسی
![]() |
ولی بازم نمیزاره اضافه کنم فقط اجازه میده تغییر نام بدم:cry: فقط همین 6 تاست:(( آموزش هم بدک نیست اضافه بشه:-? |
|
|
|
|
|
#19 | ||||||||
|
عضو افتخاري تالار خودرو
![]() تاریخ عضویت: 2007-03-30
شهر سکونت: 0381
رشته تحصیلی: عمران
1,091 تشکر در 399 ارسال
دریافت کتاب: 2
اهداء کتاب: 1
![]()
|
سلامي دوباره
تازه وارد هستيم انجمن هم زيارت كرديم اينجا يك انجمن دانشجويي هست پس بهتر نيست مطالب و مقالات خودرو توسط اعضاي انجمن انگليسي ترجمه بشه لااقل از ترجمه متناي عاشقانه مفيد تره وي*** در مورد انجمن خارجي يه موردي هست كه اذيت ميكنه و اونم تاپيكهاي جامعتون هست كه وقتي يك زير مجموعه داريم ديه لازم نيست مباحث هر برند تو يه دونه تاپيك باشه چون هم صفحاتش بالا ميره و هم تو ديد اول كاربر دچار مشكل ميشه بعدشم مقالات مطمئنا ارزششون بيشتر از اين هست كه تو يه تاپيك باشن تاپيكاي جامعتون پره از مقاله معرفي و بررسي و عكس كه اينا جدا باشه بهتره ما گفتيم خود دانيد ممنون باي
|
|
|
| 3 کاربر از Aragorn برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#20 | |
|
مدیر بخش فنی و مهندسی
![]() |
نقل قول:
امیدوارم اشتباه نکنم چون در مورد اسامی بی حافظم به هر حال خوب مطالب رو باید اعضا زحمتشو بکشن هر کی که وقت و تواناییشو داره مطمئنا سایت و مخصوصا من ازش استقبال میکنیم حتی اگه کسی میتونه من میتونم مطالب رو در اختیارش می زارم این از بحث ترجمه و کار اورجینال کردن اما در مورد اینکه چند تا شرکت رو جدا کردیم خوب اینجوری تاپیک ها متمرکز میشن و برای پیدا کردن یه مطلب مثلا در مورد بنز احتیاج نیست کل مطالب رو بگرده کسی اما اگه ترافیک بالا بره حتما اون قسمت به صورت زیر مجموعه در میاد تا این مشکل هم حل بشه حق با شماست ولی فعلا مجبوریم اینجوری ادامه بدیم تا کمی کاربرا و مطالب بیشتر بشن تا بتونم در خواست زیر مجموعه بدم ممنون از نظرت |
|
|
|
|
| 4 کاربر از amirr13 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|