| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#21 |
|
مدير بازنشسته بخش هنر
![]() |
فیلم ایرانی که اصلا حرفشو نزن
مونده تا بتونن فیلم جنگی بسازن خارجی : نجات سرباز رایان (اسپیلبرگ - تام هنگس مت دیمون و....) بعد هم : غلاف تمام فلزی متولد چهارم جولای اینک آخر زمان ....................................... و بی صبرانه هم منتظر آخرین فیلم تارانتینیو هستم که گفته میشه قراره در زمان جنگ هانی دوم اتفاق بیوفته |
|
|
|
|
|
#22 |
|
كاربر فعال تالار صنايع هوايي
![]() |
منم Black Hawk down یا همون سقوط شاهین سیاه رو دوست دارم
و از ایرانی ها حمله به h-3 رو بیشتر از بقیه دوست دارم |
|
|
|
|
|
#23 | |||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار برق
![]() تاریخ عضویت: 2007-07-22
رشته تحصیلی: برق
862 تشکر در 348 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
نقل قول:
و همچنین فیلم جوخه به نظر من تنها فیلم جنگی بود که ادمو از ماهیت جنگ بیزار میکرد و تو حقو به هیچ کدوم از دو طرف جنگ نمی دادی
نابود باد رژیم جهل و جنایت ، زنده باد آزادی رفیق روزهای خوب، رفیق خوب روزها همیشه ماندگار من، همیشه در هنوزها صدا بزن مرا شبی به غربتی که ساختی به لحظه ای که عشق را بدون من شناختی (به عزیزترین دوستم که برای همیشه از خاک کشور خارج شد...)
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#24 | ||||||||
|
کاربر فــعــــــــــال
![]() تاریخ عضویت: 2008-04-14
شهر سکونت: رهائی
رشته تحصیلی: ازادی و برابری
1,177 تشکر در 451 ارسال
![]()
|
دشمن پشت دروازه های روس و غلاف تمام فلزی امریکایی و دیده بان خودمون
|
||||||||
|
|
|
|
|
#25 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار جنگ افزار
![]() تاریخ عضویت: 2007-07-29
شهر سکونت: Mashad
2,664 تشکر در 929 ارسال
![]()
|
Down Fall ( سقوط ) ، فیلمیه که من بشتر از 15 بار نگاه کردم . فیلم در مورد نبرد برلین و چند ماه پایانی زندگی هیتلر و رایش سوم هست .
|
||||||||
|
|
|
|
|
#26 |
|
کاربر جــــــــدید
![]() |
در ميان فيلم هاى سينمايى فيلم پل ( كه داستان تلاش چند نوجوان آلمانى براى حفاظت از يك پل در مقابل نيروهاى آمريكايي است ) را دوست دارم
و در ميان فيلم هاى مستند ، كورسك خون و فولاد را چندين بار ديده ام براى تهيه مستندهاى تاريخ نظامى ، از سايت [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] فرماييد. |
|
|
|
|
|
#27 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2009-07-03
رشته تحصیلی: مهندسی مکانیک
72 تشکر در 12 ارسال
![]()
|
از لحاظ افکتی : سقوط شاهین سیاه ... روز استقلال
از لحاظ حماسی : نجات سرباز رایان ... پشت خطوط دشمن از لحاظ داستانی : غلاف تمام فلزی (یکی از شاهکارهای استنلی کوبریک) ... تاپ گان
آخرین ویرایش توسط Phonix. در تاریخ Aug-28-2009 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
|
|
#28 |
|
مدير بازنشسته بخش هنر
![]() |
سلام
دوستان علاقه مند ... یه سریال از دوران جنگ دوم جهانی هست به اسم band of brothers که خیلی سریال خوبیه .... فکر کنم 16 قسمت باشه ... و همش هم زیر نویس فارسی شده .... دیدنش حتما توصیه میشه |
|
|
|
|
|
#29 |
|
كاربر فعال تالار جنگ افزار
![]() |
دشمن پشت دروازه ها به نظرم جالب بود .
غلاف تمام فلزی هم بسیار درگیر کننده بود. back hawk down هم خیلی جالب بود . از ایرانی ها چیزی یادم نمیاد ! فیلم های زیادی ساخته شدند در مورد جنگ در ایران ولی اکثر اونها در یک سطح هستند . چند فیلم برجسته در بین این مجموعه دیده میشود . که از آنها میتوانم به حمله به اچ 3 و مجموعه سیمرغ اشاره کنم .
|
|
|
|
#30 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2009-06-28
رشته تحصیلی: پزشکی
33 تشکر در 12 ارسال
دریافت کتاب: 2
![]()
|
بهترین فیلم جنگی که دیدم tears of sun بود.( البته نمی دونم شما ها کلا بهش می گین جنگی یا نه ولی فکر کنم جنگی بود ژانرش که action است)
|
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|