| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| شیمی در این بخش کلیه ی مباحث مربوط به شیمی اعم از شیمی آلی و معدنی و هر چیزی که به علم شیمی مربوط باشد بررسی می شود |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#21 |
|
مدیر بازنشسته
![]() |
موش کاتاليزگر
پلاستيك در سال 1850 ودر شبی كشف شد كه يك گربه موشي را روي ميزهاي آزمايشگاه دنبال مي كرد. به خانه يك شيميدان آلماني آدولف اشپيتلر موش زده بود بنابراين او گربه اش را به خانه آورد. گربه به يك شيشه فرم آلدئيد ?ماده بدست آمده از زغال سنگ-برخورد كرد. كمي از اين فرمالدئيد را روي پنير متصل به تله موش پاشيد. فرداي آن روز اشپيتلر كه ريخت وپاش را تميز مي كرد در يافت كه پنير مانند سنگ سخت شده است. او كه كنجكاو شده بود،فرم آلدئيد را با شيرمخلوط كرد. نتيجه اين كار،كازئين بود يعني نخستين پلاستيك جهان.
|
| 2 کاربر از هیوا برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#22 |
|
مدیر بازنشسته
![]() |
رنگ مو شيميايی: امروزه بيش از 75 درصد خانمها وشمار زيادي از آقايون موهاي خود را رنگ مي كنند.اولين رنگ موشيميايي بي خطر در سال 1909 توسط شيميداني فرانسوي بنام يوگن شالر با استفاده ازپارا فنيلن دي آمين اين فرايند نتيجه زنجيره اي از واكنشهاي شيميايي بين مولكولهاي مو و رنگدانه ها درحضور پر اكسيدوآمونياك ميباشد
|
| کاربران زیر از هیوا برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#23 | |||||||||
|
کارشناس تالار شیمی
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: Iran
رشته تحصیلی: physical chemistry
762 تشکر در 356 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
نقل قول:
ببخشید اینو تازه دیدم من در بخش پزشكی در تاپیك مربوط به خودش در مورد سیگار نوشتم اینها یه ذره مربوط به شیمی بود كه اینجا گذاشتم از زحمات همگی تون و مطالب بسیار زیبا ممنونم
**---**---**---**---**---**---** [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] |
|||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از rahelehr برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#24 | ||||||||
|
عضو سابق شورای نظارت
![]() تاریخ عضویت: 2006-01-01
3,673 تشکر در 1,949 ارسال
![]()
|
سلام
بله خوندم و استفاده کردم واسه یه تحقیقی نیاز داشتم که استفاده کردمچ تشکر
http://ketaab.persiangig.com/other/1dd11.jpg تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفته ایم و همه بیدارشدند قدر آینه بدانیم چون هست نه در آن وقت که اقبال شکست سلام دوران خوش سربازی
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از H A M E D برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#25 |
|
مدیر بازنشسته
![]() |
ايا ميدانستيد كه در حالت عادی تنها دو عنصر به حالت مايع داريم يكی جيوه معروف وديگری برم.
|
|
|
#26 | |
|
كارشناس تالار جنگ افزار
![]() |
نقل قول:
] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند .
]
[فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] <> [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] |
|
|
|
|
| کاربران زیر از Mehrdad برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#27 | ||||||||
|
عضو سابق شورای نظارت
![]() تاریخ عضویت: 2006-01-01
3,673 تشکر در 1,949 ارسال
![]()
|
مهرداد جان مقاله ی در این مورد نداری؟
http://ketaab.persiangig.com/other/1dd11.jpg تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفته ایم و همه بیدارشدند قدر آینه بدانیم چون هست نه در آن وقت که اقبال شکست سلام دوران خوش سربازی
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از H A M E D برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#28 |
|
مدیر بازنشسته
![]() |
امکان داره بیشتر توضیح بدید؟
|
|
|
#29 |
|
كارشناس تالار جنگ افزار
![]() |
در همین حد بدانید كه برم با الكل چوب و شكر و پتاسیم نیترات یك تركیب اختراع شده توسط خودمه ( نه گاز اشك آور معمولی ) كه سوزاندن كه هیچ... علنا گلو و حلق طرف را به قول معروف پایین می آورد8j/
وقتی آزمایشش كردم تا 3 ساعت كسی از كوچه رد نشد... نزدیك محیطش میشدی انگار با سوزن هی می زنن تو چشم و حلقت ! 8j/
] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند .
]
[فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] <> [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] |
|
|
|
| کاربران زیر از Mehrdad برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#30 |
|
مدیر بازنشسته
![]() |
واییییییییییی
پس این کار توسط خودتون آزمایش شده.خیلی جالبه.طبق مقاله یا کتاب این کار رو کردید یا همینطور سر از خود؟
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|