| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| شیمی در این بخش کلیه ی مباحث مربوط به شیمی اعم از شیمی آلی و معدنی و هر چیزی که به علم شیمی مربوط باشد بررسی می شود |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 |
|
مدیر بازنشسته تالار هنرهای تجسمی
![]() |
تا به حال خيلی در مورد سيگار و مضرات آن شنيده ايد.
ولی آيا می دانستيد آمونياک می تواند جذب نيکوتين که يک آلکالوئيد مخدر موجود در سيگار است را توسط سلولهای مغز تا ۱۰۰برابر افزايش دهد. ولی اين مطلب برای شرکتهای بزرگ و سرمايه دار توليد کننده سيگار خيلی جالب به نظر رسيد.چرا که در توليداتشان از اين ايده بهره گرفتند و تا سالها آنرا به صورت يک مطلب فوق سری نگه داشتند.ولی يک شيميست از جان گذشته دستشان را رو کرد. |
|
|
|
| کاربران زیر از طراح برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#12 |
|
مدیر بازنشسته تالار هنرهای تجسمی
![]() |
هيچ تا به حال دقت کرده ايد که چرا برخی از شربتها يی که به صورت پودر وجود دارند
برای استفاده نيازی به شکر ندارند يا به اصطلاح suger free هستند. و تنها اندکی از اين پودر می تواند ۱.۵ليتر آب را شيرين کند. اين امر به اين علت است که در اين شربتها کريستالهای ريز ساخارين که ۳۰۰ برابر از شکر شيرين تر اند وجود دارند. آيا شنيده ايد که ساخارين می تواند سرطانزا باشد (اين امر بر روی موشها مثبت بوده است.) |
|
|
|
| کاربران زیر از طراح برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#13 | ||||||||
|
کارشناس تالار شیمی
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: Iran
رشته تحصیلی: physical chemistry
762 تشکر در 356 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
گازهای موجود در دود سيگار مانند: منواكسيد كربن،اكسيدهای نيتروژن،سيانيد هيدروژن،آمونياك و ديگر مواد سمی موجود مثل:آكرولئين و فرمالدهيد و ... در وجود حرارت بالای ۸۰۰ درجه سانتيگراد (دمای اشتعال سيگار) مانند يك راكتور شيميايی مواد جديد و بسيار مضری را (معمولاً از طريق مكانيسم های راديكالي) توليد می كنند٬ اين تركيبات بسيار محرك و فعال بوده و می توانند باعث تخريب بافتهای حساسی مثل ريه و كيسه های هوايی و توليد بيماريهايی نظير برونشيت مزمن شوند.
همچنين تركيبات منو اكسيد كربن موجود پس از جذب در شش ها می توانند با هموگلوبين (نوعی پروتئين ناقل اكسيژن موجود در خون) در رقابت با اكسيژن، تركيب شده و موجب كا هش انتقال ضروری اكسيژن به بافتهای مهم بدن و آسيبهای جدی به اين قسمتها (به خصوص مغز و قلب) شوند. در چند دهه اخير تحقيقات گسترده ای توسط تيم های تحقيقاتی بزرگ شيمی در سراسر دنيا به منظور كاهش اين اثرات بسيار مخرب انجام شده كه نتايج اين تحقيقات بسيار اميدوار كننده است. مهمترين اين تحقيقات مطالعه بر روی كاتاليست های معدنی به منظور حذف تركيبات مضر موجود در دود سيگار بوده است: برای مثال:حذف تركيبات هيدروژن سيانيد و هيدروژن سولفيد (مقادير خيلی كم) به وسيله كاتاليست فعال شده ای از (Pd (II و (Cu(II بر روی بستر آلومينا انجام شده است(http://www.freepatentsonline.com/4474739.html) تحقيق ديگری كه در دانشگاه ويرجينيا صورت گرفته، حذف تركيبات هيدروكربنی پلی آروماتيك (PAH) موجود سيگار، توسط فيلم نازك Pd (نانو كاتاليست دهيدروژناسيون) بوده است. (www.mrsec.virginia.edu/REU/poster_portrait.ppt ) از مهمترين تحقيقات انجام شده در اين مورد می توان به تحقيقات بر روی فتو كاتاليست ها (مثل TiO2 ,ZnO ) اشاره كرد.اين نوع كاتاليست ها می توانند بسياری از تركيبات موجود در دود سيگار (مثل:آمونياك ومنواكسيد ها و نيتريدها و بسياری از تركيبات آرو ماتيك و...) را به خوبی تخريب كنند. (http://www.asc-ltd.com.tw/tio2.htm) (http://www.b-tech-biochem.com.tw/en/?page1=p4) http://www.dsp.pub.ro/leonardo/itc-i...pter%202.2.htm به نظر شما چرا با اين همه نتايج بدست آمده هنوز در صنعت دخانيات از اين نتايج استفاده نشده؟ پاسخ اين سوءال ساده است.زيرا كه برای اين صنايع سلامتی شما در برابر سودشان از هيچ اهميتی برخوردار نيست. پس بياييد خود قدر اين نعمت بزرگ الهی را بدانيم.
**---**---**---**---**---**---** [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از rahelehr برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#14 | ||||||||
|
عضو سابق شورای نظارت
![]() تاریخ عضویت: 2006-01-01
3,673 تشکر در 1,949 ارسال
![]()
|
سلام
در مورد سیگار اگه باز هم مطلب دارین لطف كنید همینجا بزارین. می خوام بصورت یك مقاله ی كامل در بیاد. ممنون.
http://ketaab.persiangig.com/other/1dd11.jpg تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفته ایم و همه بیدارشدند قدر آینه بدانیم چون هست نه در آن وقت که اقبال شکست سلام دوران خوش سربازی
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از H A M E D برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#15 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2007-05-24
12 تشکر در 3 ارسال
![]()
|
دستتان درد نكنه
|
||||||||
|
|
|
|
|
#16 |
|
مدیر بازنشسته
![]() |
سلام دوستان و بالاخص شیمیست های عزیز
من فکر کردم این تاپیک میتونه خیلی پربارتر از این بشه چون کار کار جالبیه منظورم اینه که بیایم و دانستنیهای شیمی رو که به صورت خبرهای کوتاه هستند توی یه تاپیک جدا بزنیم (از دوست خوبمون طراح ممنونم) حالا من فکر کردم که اگه بیام و این بخش رو به صورت یه بخش مهم بزنم شاید لطف دوستان بیشتر شامل حال ما بشه و ما بیشتر بتونیم از حضور گرم و اطلاعات خوبشون بهره ببریم
|
| کاربران زیر از هیوا برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#17 | ||||||||
|
عضو سابق شورای نظارت
![]() تاریخ عضویت: 2006-01-01
3,673 تشکر در 1,949 ارسال
![]()
|
فکر خوبی کردین خانوم هیوا!
منم قبلا یه چنین پیشنهادی داده بودم! عالیه. عنوان ویرایش شد
http://ketaab.persiangig.com/other/1dd11.jpg تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفته ایم و همه بیدارشدند قدر آینه بدانیم چون هست نه در آن وقت که اقبال شکست سلام دوران خوش سربازی
آخرین ویرایش توسط H A M E D در تاریخ Jul-15-2007 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از H A M E D برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#18 |
|
مدیر بازنشسته
![]() |
ايا ميدانستيد تمامی فلزات بجز آنتیموان و بیسموت در مواقع انجماد ، حجمشان کاهش می یابد ؟
|
|
|
#19 |
|
مدیر بازنشسته
![]() |
-آليتام :نخستين بار در سال 1979 ساخته شد شيريني آن در حدود 2000 برابر قند معمولي است اگر اين قند مجوز كار بگيرد مصرف اعجاب انگيز پيدا ميكند
|
|
|
#20 |
|
كارشناس تالار جنگ افزار
![]() |
آیا می دانستید نوعی پلاسما در آزمایشگاه مركزی آمریكا از خون و مواد نفتی بدست آمده كه می تواند در مجاورت هوا تا 2000 درجه سانتیگراد داغ شده و بدون شعله بسوزد ؟ نام آن را پلاسما ایكس گذاشته اند و در نظر دارند از آن به عنوان منبع انرژی در راكتور و اسلحه استفاده كنند. تنها مشكل سر این راه این است كه اگر یك سال تمام به تولید آن مشغول شوند بیش از 1 كیلوگرم نمی توانند تولید كنند !!!
مجله ساینتیست
] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند .
]
[فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] <> [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] |
|
|
|
| کاربران زیر از Mehrdad برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|