شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید .    
  سایت علمی دانشجویان ایران

برگشت   سایت علمی دانشجویان ایران > صنایع نظامی و هوانوردی > صنایع موشکی > موشکهای زمین به هوا

تابلوی اعلانات

پاسخ

امکانات حالات نمایش
قدیمی Feb-18-2010, 22:20   #71
Ernesto_Rommel
مدیر بازنشسته تالار تاريخ

آواتار Ernesto_Rommel

شهر سکونت: دیار عاشقان
رشته تحصیلی: تفکر
12,184 تشکر در 4,770 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
Ernesto_Rommel is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
6/20 13/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss2985
پیش فرض پاسخ: طرح شهيد ستاري در عمليات فاو

سیروس جان شما بین این همه نوشته من عین گیر دادی به یه جمله من راجبه جنازه یه پژاکی ؟

برادر پرسیدین اموزش گفتم اموزش یعنی این

نمیخوام واردش بشم اما شما میتونی برا من اینو معنی کنی:

29 نفر تو یه پاسگاه مستقر بودن که تنها 2 نفر چون سالم در میبرن و در مقابل از 9 پژاکی حمله کننده 3 تن کشته میشه

هرموقع اینو برا من تحلیل کردی ما میرسیم به بقیه ماجرا برات

حالا البته میدونم میگین اقا خبر دروغه و... اما از راست هم متاسفانه راست تر هست ...

حتی اگر بخوای دقیقا میگم چطوری 16 نفر سرباز ایرانی در عرض چند ثانیه شهید میشن ...
چطوری حین پرچم نصب کردن پژاک یهو یکی از زنده مونده ها رگبار میبنده ....

بگذریم

یا حق

وبلاگ من: [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]

وبلاگ نظامی: [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]
Ernesto_Rommel آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از Ernesto_Rommel برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Feb-21-2010, 08:24   #72
ansari
کاربر انجـــــمن

آواتار ansari

شهر سکونت: تهران
رشته تحصیلی: کامپیوتر
94 تشکر در 42 ارسال
دریافت کتاب: 16
ansari is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
1/20 15/20
فعالیت امروز ارسالها
sssssss61

برادر فاکس بت
تحقیر یک مسئله است و برخورد بد هم یک مسئله
اینارو نباید باهم یکی دونست . اتفاقا شاید در تضاد باهم باشند. تحقیر در واقع اگر چه از خارج اعمال میشه ولی باید انسان های تحقیر پذیری(ذلیل<>عزیز) هم در داخل وجود داشته باشه تا اون حقارت رو بپذیره.
ولی برخورد بد گاهی نتیجه باج ندادن به زورگو ست .
مثلا اجداد قدرتمند ما (هخامنشیان،اشکانیان و ساسانیان) به خاطر باج دادن به رومیها و یونانیها معروف نشدند بلکه به خاطر سیاست مستقل و عزتمندانشون بوده.
و یا انسانهای بزرگی به خاطر عزتمند بودنشون به بدترین وجه کشته شدن و بدترین بلاها به سرشون اومد ولی هیچ وقت به عنوان حقیر شناخته نشدن. پس این دو مقوله رو نباید باهم یکی دونست.
اتفاقا وقتی شما نوکر صفتی رو به اوج خودش برسونی از شما خیلی هم تعریف میکنن .
نقل قول:
برادر من شما فقط کافی تعداد دانشجویان اون زمان مارو با الان مقایسه کنید متوجه کم بودن شدید افراد تحصیلکرده میشید!!!
حتی تعداد دیپلمه ها هم بقدری کم بود که نیروی هوائی حتی دیگه داشت از افراد سیکل هم استفاده میکرد!!
بحث من چرایی عقب موندگی ما نبود من هم این صحب شما رو قبول دارم ، دنبال علتشم نبودم و اصولا علتش هم یکی و دوتانیست بلکه من میخواست شرایط شروع جنگ رو بررسی کنم.نه چرایی اون شرایطو.
نقل قول:
دوست عزیز تا شما به عنوان یک کشور مونتاژ رو یاد نگیرید نمی توننین تولید کنید!!!
اما راجع به مونتاژ کمی تا قستی با شما موافقم
اما مونتاژ داریم تا مونتاژ
یه مثال نیروی هوایی ترکیه اف16 رو مونتاژ میکنه ولی اسرائیل اونو میخره به نظر شما اگر این دو کشور تصمیم بگیرن مستقلا یک جنگنده تولید کنن کدوم موفترن
کشور تایلند 15 سال پیش بهترین بنز های مدرن آلمان رو مونتاژ میکرد. ایران اون زمان صنعت پیکان میساخت
تایلند هنوز هم یه مونتاژ کنندست ولی ایران یه خودروساز
بعضی دوستان دائما کره و ژاپن رو مسال میزنن و میگن ما هم اگه دوست آمریکا میبودیم اینطور میشدیم
ولی چرا اینهمه کشور دوست آمریکا وجود داره اونا اینطور نشدن .
علم بدرد بخور و استقلال آور چیزی نیست که دیگران از روی دلسوزی به ما بدن ما باید خودمون گرگ باشیم و اینو به دست بیاریم. در اون صورت مونتاژ هم خوبه به شرطی که همیشه مونتاژ کننده باقی نمونیم.
ansari آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از ansari برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Feb-21-2010, 10:00   #73
Ernesto_Rommel
مدیر بازنشسته تالار تاريخ

آواتار Ernesto_Rommel

شهر سکونت: دیار عاشقان
رشته تحصیلی: تفکر
12,184 تشکر در 4,770 ارسال
Ernesto_Rommel is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
6/20 13/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss2985

انصاری جان جسارتا من با قسمت سوم حرفای شما موافق نیستم ! تقریبا اصلا !
نقل قول:

یه مثال نیروی هوایی ترکیه اف16 رو مونتاژ میکنه ولی اسرائیل اونو میخره به نظر شما اگر این دو کشور تصمیم بگیرن مستقلا یک جنگنده تولید کنن کدوم موفترن
کشور تایلند 15 سال پیش بهترین بنز های مدرن آلمان رو مونتاژ میکرد. ایران اون زمان صنعت پیکان میساخت
1.اسرائیل با کمک های فنی امریکا یکی از برترین جنگنده های کل منطقه رو ساخت به حدی که خوده امریکا به خصوص سنا دستور داد ساخت جنگنده متوقف بشه (کتاب: نمایندگانی که جرات کردند افشا کنند)
دلیلشم این بود امریکا با دست خودش یه رقیب تسلیحاتی ساخته بود برا خودش ، بعدم برا اینکه اعراب رو گمراه کنه به اسرائیل قول تضمینی داد که سلاح به وفور بهش بده با قیمت کم و اون ساخت تسلیحات رو متوقف کنه

اسرائیل دید نفع خرید از امریکا با قیمت کمتر خیلی بهتر از یه جنگنده پیشرفته اما غیرمقرون به صرفه در مقابل پیشنهاد امریکاست

وگرنه اسرائیل توانائی ساخت جنگنده در برترین سطوحش رو با کمک امریکا داراست

اما راجبه ترکیه هم موافقم ، که همین رو علی یه جورائی جواب داد ، زمانیکه ما دیپلمه نداشتیم ترکیه اززمان اتاتورک بهترین نیروها رو پرورش میداد ، برا همین اونقدر قدرت داشت امریکا رو تحت فشار بزاره تا تسلیحات تو کشور خودش تولید بشه البته البته البته بعد تحویل مستقیم امریکا و خرج هزینه گزاف تر (ابتدا باید 100 فورند مثلا امریکا میداد بعد مابقی تو ترکیه ساخته میشد)

و خوب از نظر ترکیه کمی تا قسمتی موافقم با شما !

2.تایلند حتی الانشم از ایران برتر هست !
ببینین این یه واقعیتی هست که همین کشور ایران سمند رو از طرح فلان ماشین اسقاطی انگلیسی که به درد خودشون نمیخورد ساخته بعدم میاد تو کشوربا این قیمت سرسام اور میفروشه به ما با کمترین امکانات اما همونو تو سوریه با قیمتی بسیار نازل میفروشه

ایران خودروساز هست تایلند و کره و.. هم هستند ! ولی باور کنین کیفیت محصولات مونتاژ شده تایلندی بهتر از خودروی ایرانی هست!

هرچند تائید میکنم ساختن توسط خود کجا و مونتاژ کجا ؟

اما بعضی وقتا مونتاژ و خرید اف16 بهتر از ساخت صاعقه هست! برا کوتاه مدت و میان مدت !

یا حق

وبلاگ من: [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]

وبلاگ نظامی: [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]
Ernesto_Rommel آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از Ernesto_Rommel برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Feb-21-2010, 13:52   #74
sirus
کارشناس تالار صنایع موشکی

آواتار sirus

رشته تحصیلی: مهندسی هوافضا - ارشد
920 تشکر در 311 ارسال
sirus is an unknown quantity at this point
میزان فعالیت سابقه
2/20 16/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss406

جناب اقاي ارنستو من قبلا با شما صحبت كردم و به شما ارادت دارم !

خوب من قصد جدل ندارم و به نظرات شما احترام مي گذارم و بسياري از انها را قبول دارم !
عزيزم گروهك خبيث پژاك كه تحت حمايت قطعي امريكا و اسرائيل است چطور مي تواند از مقرش در شمالي ترين نقطه مرز ايران-عراق- تركيه بدون هيچ مشكلي تا همين پاسگاه در مرز ايران حركت كنند و نيروهاي امريكايي و عراقي متوجه نشوند !!!
اين مقر در جايي واقع شده بود كه انتظار حمله به آن بسيار كم بوده و به همين دليل از آمادگي خوبي بر خوردار نبوده !

در مورد تركيه هم بگم همين جنگنده ايي كه ادعا مي شه در داخل تركيه مونتاژ مي شه بر اساس نظرات امريكايي داري سيستمي است كه مانع آتش جنگنده در مقابل نيروهاي ناتو مي شود ! كه چند وقت پيش چند تن از متخصصان تركيه كه قصد از كار انداختن اين سيستم را داشتن بوسيله سيا به قتل رسيدن !

تايلند كه از نظر اقتصادي نصف درامدش بر پايه فحشا است از ايران برتره !!!

موفق و پاينده باشيد

آخرین ویرایش توسط sirus در تاریخ Feb-23-2010 انجام شده است
sirus آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از sirus برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Feb-22-2010, 00:28   #75
foxbat
کاربر حرفه ای

آواتار foxbat

شهر سکونت: tehran
3,807 تشکر در 1,292 ارسال
foxbat is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
2/20 17/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss1862
ارسال پیام توسط Yahoo به foxbat

نقل قول:
تايلند كه از نظر اقتصادي نصف درامئدش بر پايه فحشا است از اين برتره !!!
فکر کنم منظور دوستان تایوان بوده!!!

نقل قول:
بعضی دوستان دائما کره و ژاپن رو مسال میزنن و میگن ما هم اگه دوست آمریکا میبودیم اینطور میشدیم
ولی چرا اینهمه کشور دوست آمریکا وجود داره اونا اینطور نشدن .
علم بدرد بخور و استقلال آور چیزی نیست که دیگران از روی دلسوزی به ما بدن ما باید خودمون گرگ باشیم و اینو به دست بیاریم. در اون صورت مونتاژ هم خوبه به شرطی که همیشه مونتاژ کننده باقی نمونیم.
دوست عزیز دقیقا حق با شماست باید علم رو بدست اورد!!! ولی شما در پست قبلیتون انتقد میکردین از دوره حکومت گذشته که به ما علم تولید رو نمی دادن و فقط مونتاژ رو توسعه میدادن!! خوب این حرفهاتون متناقضه!!

درضمن من نگفتم هر کشوری با امریکا دوسته پیشرفت میکنه !!ولی کشور ما با این پتانسیل عظیم!!! واقعا عظیم با این دشمن تراشیهاش که دیگر هیچ کشوری رو در کنار خودش نداره به جز چند کشور معلوم الحال خودش رو از قافله پیشرفت عقب انداخته!!

http://www.daneshju.ir/forum/imageho...513656ce1a.jpg
اینم بلاگ من
[فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]
foxbat آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از foxbat برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Feb-22-2010, 08:05   #76
ansari
کاربر انجـــــمن

آواتار ansari

رشته تحصیلی: کامپیوتر
94 تشکر در 42 ارسال
دریافت کتاب: 16
ansari is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
1/20 15/20
فعالیت امروز ارسالها
sssssss61

ارنستو جان
فکر کنم بازم متوجه منظور من نشدید. من منظورم این بود که با اینکه ترکیه مونتاژ میکنه ولی برای ساخت مستقل یه جنگنده از اسرائیل پایین تره چون اسرائیل از نظر تکنولوژی بالاتر از ترکیه است.
در مورد تایلند هم چون تمام قطعات صددرصد از آلمان وارد میشه خوب معلومه که کیفیتش بالاتر از سمنده ولی هنوز یک خودروی تایلندی نداریم.
بعدم قرار نیست که در عرض ده پونزده سال به سطح اول خودرو سازی جهان برسیم به قول معروف :
اللهم بیر بیر !
اما در مورد سوریه، نصف قیمت و این حرفاش شایعه است اما واقعیت اینه که خیلی نزدیک به قیمت تموم شده دازیم میدیم. البته من خیلی از اقتصاد سردر نمیارم ولی قضیه ورود ارز به مملکته یعنی با فروش ارزون میخوان ارز به مملکت تزریق بشه تا اقتصاد مملکت قویتر بشه. یعنی تو ایران برای تولید، ریال خرج میشه ولی در عوض ارز وارد میشه .البته من راجع به درستی و غلطی این سیاست اقتصادی چیزی نمی دونم.
نقل قول:
ولی شما در پست قبلیتون انتقد میکردین از دوره حکومت گذشته که به ما علم تولید رو نمی دادن و فقط مونتاژ رو توسعه میدادن!! خوب این حرفهاتون متناقضه!!
من از حکومت خاصی انتقاد نکردم از تمام گذشته خودمون حالا چه پهلوی و چه قاجار و یا حتی از اون قبلتر ،هر چیزی که باعث عقب افتادگی ماشده انتقاد کردم و گفتم این شرایط ما بود در ابتدای جنگ.چه اینکه صنایعی که وارد شده بودن زیاد استراتژیک هم نبودن.
ضمن اینکه گفتم که مونتاژ صرف چیزی نیست که باعث رشد علمی بشه که قبلا هم مثالاشو گفتم.
مثلا همون صنایع لوازم خانگی که شما مثالشو زدین اگه واقعان به صورت صددرصدخودکفا در اختیار ما بود چرا نباید بتونیم بعد از انقلاب بدون کمک دیگران با همون کیفیت به تولیدش ادامه بدیم.

آخرین ویرایش توسط ansari در تاریخ Feb-22-2010 انجام شده است
ansari آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر از ansari برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Mar-01-2010, 13:44   #77
آذرآبادگان
کاربر فــعــــــــــال

آواتار آذرآبادگان

شهر سکونت: IRAN
1,107 تشکر در 372 ارسال
آذرآبادگان is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
1/20 13/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss379

نقل قول:
ارسالی توسط sirus مشاهده موضوع
جناب اقاي ارنستو من قبلا با شما صحبت كردم و به شما ارادت دارم !

خوب من قصد جدل ندارم و به نظرات شما احترام مي گذارم و بسياري از انها را قبول دارم !
عزيزم گروهك خبيث پژاك كه تحت حمايت قطعي امريكا و اسرائيل است چطور مي تواند از مقرش در شمالي ترين نقطه مرز ايران-عراق- تركيه بدون هيچ مشكلي تا همين پاسگاه در مرز ايران حركت كنند و نيروهاي امريكايي و عراقي متوجه نشوند !!!
اين مقر در جايي واقع شده بود كه انتظار حمله به آن بسيار كم بوده و به همين دليل از آمادگي خوبي بر خوردار نبوده !

در مورد تركيه هم بگم همين جنگنده ايي كه ادعا مي شه در داخل تركيه مونتاژ مي شه بر اساس نظرات امريكايي داري سيستمي است كه مانع آتش جنگنده در مقابل نيروهاي ناتو مي شود ! كه چند وقت پيش چند تن از متخصصان تركيه كه قصد از كار انداختن اين سيستم را داشتن بوسيله سيا به قتل رسيدن !

تايلند كه از نظر اقتصادي نصف درامدش بر پايه فحشا است از ايران برتره !!!

موفق و پاينده باشيد
باكليت بحث كاري ندارم اما اينكه جنگنده هاي تركيه امكان شليك به جنگنده هاي كشورهاي عضو ناتو را ندارن نميتونه صحيح باشه حداقل دو فروند جنگنده ميراژيوناني در در گيري با اف 16 هاي تر ك ساقط شدن (يونان عضو ناتو )
3 کاربر از آذرآبادگان برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Mar-02-2010, 18:54   #78
sirus
کارشناس تالار صنایع موشکی

آواتار sirus

رشته تحصیلی: مهندسی هوافضا - ارشد
920 تشکر در 311 ارسال
sirus is an unknown quantity at this point
میزان فعالیت سابقه
2/20 16/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss406

سلام
اقاي اذرآبادگان عزيز
منبع من اخبار است ! و اين موضوع را از اخبار دريافت كرده بودم !
حال چطور اين قضيه تناقض دارد نمي دانم ولي شايد فقط هواپيماهاي امريكايي چنين سيستمي دارن !

موفق باشيد

Bookmarks

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال