شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید .    
  سایت علمی دانشجویان ایران

برگشت   سایت علمی دانشجویان ایران > صنایع نظامی و هوانوردی > صنایع موشکی > موشکهای زمین به هوا

تابلوی اعلانات

پاسخ

امکانات حالات نمایش
قدیمی Feb-07-2010, 17:27   #41
Ernesto_Rommel
مدیر بازنشسته تالار تاريخ

آواتار Ernesto_Rommel

شهر سکونت: دیار عاشقان
رشته تحصیلی: تفکر
12,184 تشکر در 4,770 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
Ernesto_Rommel is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
6/20 13/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss2985
پیش فرض پاسخ: طرح شهيد ستاري در عمليات فاو

منم موافقم بیش از حد روی نقاظ ضعف مانوور داده میشه اما دلیل داره ، مقاله شهریور 20 من رو بخونید بعد اینطور بگید

خدا رو شکر شبکه یک با سریال در چشم باد هم یه گشوه کم و کمی با گرایش! رو از وقایع اون زمان گفت ، ولی تو سلسله مقالاتی که راجبه اون زمان نوشتم کامل توضیح دادم برخی موارد رو

بحث من اینه: تاریخ یعنی اتفاقی که افتاده، اتفاقی که افتاد فقط باید ازش یاد بگیری همین
من و ما بیکار نیستیم راجب گذشته حرف بزنیم، بلکه از گذشته برا اینده استفاده میکنیم

من یه زمانی نقاط قوت ایران رو میگفتم و چه بسا گزافه از حد اما یه زمانی دیدم متاسفانه همون بلای ارتش رضاخانی سر این ارتش داره میاد که اومده ..
نمونه هاشم تا دلتون بخواد مثال میزنم

بحث من رو اینه وگرنه همه میدونیم بهترین نیروهای جهان هم اسیب پذیرند

در این شکی نیست اما بحث اینه : وقتی نقاط ضعف بی شمار خودت رو کم شمار جلوه بدی و قدرت خودت رو بیشتر بگی طوری که خودتم باورت بشه عاقبتت میشه همو نرضاخان ...

من بحثم : روی اذرخش هست که نسل 5 بید1 رو صاعقه هست که نسل 4 بید! رو تو جنگ جهانی دوم هست که اتوماتیک بید!

من بحثم : روی اشتباهات فاحش نظامی ایران هست که عمدا از روی اینا گذر میشه تا واقعیت جنگ رو به مردم مون نگیم

صد در صد در تمام دنیا این اصل هست، اما ایا جمهوری اسلامی تمام دنیاست؟ مگر شعار ما نه شرقی نه غربی نبود؟

برادران ما میگیم مرگ بر امریکا اما همون امریکا ببین برا ویتنامش چی میسازه ....

بحث این چیزاست

فدات فرد جان

تا وقتیکه ایران توهم داشته باشه بهتره راجبه قدرتش سر جای خود و راجبه ضعفش سر جای خودش بگیم

هر تایپیکی ک هلازم بوده از قدرت موشکی (که یقینا داریم) حمایت کردم اما از لاف و گزاف حمایت نمیکنم

از دروغ گفتن به خانواده شهدا بدم میاد از دروغ گفتن به مردم هم وطن بدم میاد

از بیان اصلی نحوه شکست فاو بدم میاد ...

همون کسانیکه دسته دسته شهید تحویل مملکت دادن اخرشم عملیات شون شکست خورد الان یا شدن وزیر یا شدن مجلسی یا غول اقتصادی ... بعد میگن خون شهدا ... خون شهدا بخوره تو سرشون با دروغ گوئی هاشون

بحث من اینه

یا حق

وبلاگ من: [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]

وبلاگ نظامی: [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]
Ernesto_Rommel آفلاين است   پاسخ با نقل قول
5 کاربر از Ernesto_Rommel برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Feb-07-2010, 17:28   #42
Ernesto_Rommel

آواتار Ernesto_Rommel

میزان فعالیت سابقه
6/20 13/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss2985

تکرار

آخرین ویرایش توسط Ernesto_Rommel در تاریخ Feb-07-2010 انجام شده است
قدیمی Feb-09-2010, 02:48   #43
عقاب سپیدکوه
مدیر بازنشسته تالار هوافضا

آواتار عقاب سپیدکوه

شهر سکونت: خرم آباد
رشته تحصیلی: مهندسی مکانیک
2,664 تشکر در 763 ارسال
دریافت کتاب: 1
عقاب سپیدکوه is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
8/20 10/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss780

با درود به همه
گلم سیروس جان! متاسفانه حرف حق همیشه تلخه
یه عده هم که خیلی خوب بلدن چطوری گنداشونو لاپوشونی کنن!!!!
ساده است پشت چیزایی سنگر بگیر که واسه مردم مقدسه،هرکی هم تورو شنونه گرفت !!!خوب معلومه باهاس اول از سپره رد بشه اونم که.......
گلم
صحبت سر اینه که ما بیایم خودمونو حسابرسی کنیم قبل از اینکه دیگرون دخلمونو بیارن (به حساب خود رسیدگی کنید پیش از انکه دیگران به حسابتان رسیدگی کنند! این جمله از مولام بود )
مهربان دوست!
من نمیگمدروغ بد،زشت وناپسنده
خدافپیامبر و اماما فرمودن
حالا این دروغ رو هرکی بخواد بگه پلیده پشت هر سپری هم قایم شده باشه
گلم همینهایی که اگه به کوچکترین اشتباهشون سرسوزن ایرادی بگیری به کفر و نفاق و خیانت و عامل استکبار و ستون پنجم و خود ابلیس بودن متهمت میکنن؛ کوچکترین اشتباه ارتش رو توی بوق و کرنا کردن میگی نه کتاباشونو بخون
میخوای باز هم با شماره سطر و پاراگراف نمونه بیارم
کار بجایی کشیده که توی فروم سنترال یکی از طرفدارای همون حضرات مینویسه:
در عملیات بدر که فرماندهیش با صیاد شیرازی بود و لشگر 8 نجف هم بود از این لشگر 400 نفر هنوز هم که هنوزه به خونه بر نگشتن
خوب گلم تا اینجاش درست
اما کسی نیست بپرسه:
توی کربلای 4 چند نفر هنوز به خونه بر نگشتن؟
کربلای 5
تکمیلی کربلای 5
کربلای 8
والفجر مقدماتی
و.........
یعنی اونو حق دارن برنگشتن 400 نفر رو چماق کنن ولی دیگرون حق ندارن برنگشتن 400 هزار نفر رو جیک بزنن؟
گلم توی همون کتابهای خودشون نوشته که بالای 200 هزار فقط برای کربلای 5 رفتن و در ادامه نوشته که آمار تلفات بخدی بالا بوده که فرماندهان لشگرهای سپاه به استانهاشون برای تهیه نیرو میرن(حرف من نیست حرف خودشونه)کاری ندارم که توی یه کتاب دیگشون امار شهدای کربلای 5 روحدود 7000 نفر معرفی میکنن
گلم
من هم مسلمونم
شیعه ام
ایرانیم
و محض اطلاعت بیشتر از یه گردان نیروی نظامی از سپاه و ارتش توی فک وفامیلم دارم
باور کن بیشتر از یه گردان
میهنم رو هم آتیشن میپرستم
اما دیگه اونقده خام نیستم که یه عده با یه مشت داستانهای احساس برانگیز و شنونده پسند ... بکنن
هم میهن خوبم
اگه از اشتباهاتمون درس نگیریم بناچار باید دوباره تکرارشون کنیم
در هر نبردی پیروزی و شکست هست
ما هم داشتیم بزرگ و کوچیکشونو ، اما اینکه یه سری شعار،داستان و آمار تبلیغی اون زمون رو بخوایم هنوز هم به عنوان تاریخ و ماوقع مد نظر قرار بدیم یعنی دروغگویی،تحریف و پایمال کردن اونهمه تجربه و هزینه(انسانی،سیاسی،فرهنگی نظامی،اقتصادی......)
برای چنمین بار دارم میگم
در زمان جنگ ارایه همچون گزارشها ،آمارها و داستانهایی لازم بود چون جزیی از جنگ بود
اما مشگل اینجاست که 20 سال بعد از جنگ یه عده که اون تبلیغها به مزاجشون سازگار و خوش اومده نمیخوان قبول کنن که همه اونچه رو که پایه های آمالشونو بر روش ساختن وهم وخیال بوده
من و شما اگه شکم همو هم پاره کنیم کربلای 4 برنمیگرده
و اونایی که کربلای 5 رفتن دیگه برنمیگردن(هرچند یادشون همیشه با ماست)
اما حرف من اینه با افسانه سرایی خون اون عزیزان رو پایمال نکنیم
من نمیگم بیایم منکر همه چیز بشیم
من میگم بیاییم واقعیات رو ببینیم
و مگر نه اینکه در قرآن اومده دروغگو دشمن خداست و مگر نه اینکه مولام فرموده راست بگویید هرچند به ظررتان باشد
خوب گلم این حضرات بعد از بیست سال چرا نمیخوان حقایق رو بگن؟
نگو مسایل نظامی چون دقیقا دست برقضا هرکدومشون پاشون به تلویزیون رسید در مورد کوچکترین دستاورد تا نون آخرش رو ریخت رو داریه
یعنی هر تیری که توی چله داشتیم رها کردن اما نوبت به اشتباهات که میرسه............
اگه دم بزنی کافری
خوب گلم
عنوان تایپیک طرح شهید ستاری توی عملیات فاوه
من منکر این طرح نبوده و نیست و میگم این طرح خیلی جامع تر و پیچیده ت را از اونی که داره بیان میشه و نیروی هوایی هم بنا به طبقه بندی اسنادی کل طرح رو نمیگه و تنها شبهی از اونو بیان میکنه
جالبه
همین چند کتابی رو که نام بردم بخون و بعد با همین سایه طرح شهید ستاری مقایسه کن و ببین حضرات چطوری از روی بی دانشی نسبت به توانایی پدافندی خودی و توانایی سرکوب دشمن و طرح اون شهید سعید
طرح ونظر داده و همه اش پدافند رو به کم کاری متهم کردن(بعد هم نوشتن 150 تا هواپیمای دشمنو زدیم!!!)
خوب گلم
مرگ خوبه اما برای همسایه؟
یعنی اگر یه طرف اشتباه کرد باید بیان بشه ولی طرف دیگه معصومه؟
(هرچند من معتقدم که خیلی از ایرادهایی که حضرات به ارتش گرفتن از روی اطلاعات کم رزمیشون بوده و اگه بخوایی دونه دونه روشون بحث میکنم ،هرچند هیچگاه هم نگفتم ارتش بی اشتباه بوده)
دوست خوبم
وجدان تنها محکمه ایه که نیاز به قاضی نداره
وجدانا یه گروه حق داره هرچی دلش بخواد بگه،اون گروه دیگه رو بکوبه،همه اونا رو ترسو و یا ناتوان معرفی بکنه اما طرف مقابل باید فقط خفه خون بگیره چون توهمات بیمارگونه است؟
گلم ارتش و سپاه هر دو فرزندان این آّ و خاکن
هردو برای این سرزمین خون دل خوردن
خون دادن و با فداکاریشون نگه اش داشتن چرا یه دسته حق داره اونیکی رو به هرچیزی متهم کنه اما دسته دوم نه؟
یعنی اینجا برره است که همه وجدانها خوابه؟(بابا بخدا توی همون برره هم وجدانها گه گداری بیدار میشدن)
دوستان
من نمیخوام زحمت و خون دادن و خون دل خوردن یه گروه رو نادیده بگیرم یا خدای ناکرده منکر بشم
من میگم
راست بگوییم
عادل باشیم
وجدان داشته باشیم
هممونو میگم خودم و همه رو
اینجا هم سنترال نیست که فقط به به و چهچه سر بدیم
ادیب جان اگه میگم بیاییم یه تاپیک مطرح کنیم واسه همینه
من معتقدم شخص تو یکی پر از اطلاعاتی (نمیگم همشون درستن) و معتقدم گه گداری خیلی تلخ میبینی و بیشتر به نکات منفی میرسی اغما بر این باورم که اگه نتونیم از دانش و دیدگاهات استفاده کنیم به بیراهه رفتیم و باختیم
میدونی ادیب جان با تمام عینک منفی بینیت جزو کم شمار ترین کسایی هستی که پستهات برای شماره،درجه،عنوانو ونمیدونم این کوفت و زهرمار ها نیست واسه همین اصرار دارم که تاپیک رو تو راه بندازی
سیروس جان گلم از لحن تلخم دلگیر نشو
اونقده توی این چند سال زهر نوشته خوندم که با صد من عسل هم شیرین نمیشم
شاد باشین و پایدار
قدیمی Feb-10-2010, 16:02   #44
sirus
کارشناس تالار صنایع موشکی

آواتار sirus

شهر سکونت: تهران
رشته تحصیلی: مهندسی هوافضا - ارشد
920 تشکر در 311 ارسال
sirus is an unknown quantity at this point
میزان فعالیت سابقه
2/20 16/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss406

با سلام
جناب اقاي ....... !
از بحث غفلت سربازان در تماشاي سريال حضرت يوسف براي سياه نمايي كار درستي نيست! از قضيه شهادت سربازان براي كوبيدن عقيدقي سياسي و حتي سريال خوب حضرت يوسف بازم !!!
اين عمليات با هماهنگي كامل نيروهاي امريكايي انجام شده است !!!
چرا عليه امريكاييها و كثافت هاي پژاك نمي نويسيد !!!

جنگ همين است ! به قولي ما اشتباه مي كنيم ! جنگ زد خورد دارد !!!
ولي به قولي حضرت امام به تكليف عمل كرديم ! در هر صورت همان بحث عمليات ولفجر 4 كه بر اثر جاسوسي منافقين خائن باعث شكست سنگين و شهادت جمع زيادي از رزمندگان شد را پرچمي براي سياه نمايي و به قول شما اشتباه اطلاعاتي رزمندگان كرده ايد !!!
چرا به منافقين خائن نمي توپيد !!!
چرا برعليه فرماندهان سپاه و بسيج، همانند حاج همت و ..... صحبت مي كنيد كه خون خودن نثار كردنند !!!
كمي منصف باشيد !

موفق باشيد

آخرین ویرایش توسط sirus در تاریخ Feb-10-2010 انجام شده است
sirus آفلاين است   پاسخ با نقل قول
4 کاربر از sirus برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Feb-10-2010, 19:10   #45
Ernesto_Rommel

آواتار Ernesto_Rommel

میزان فعالیت سابقه
6/20 13/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss2985

نقل قول:
جناب اقاي ....... !
از بحث غفلت سربازان در تماشاي سريال حضرت يوسف براي سياه نمايي كار درستي نيست! از قضيه شهادت سربازان براي كوبيدن عقيدقي سياسي و حتي سريال خوب حضرت يوسف بازم !!!
اقا سیروس اسم من ادیب نوروزی هست

معروف به ارنستو رومل در اینترنت ایران

حالا سه نقطه گذاشتین جاش منظورش رو نمیدونم، اگر میخواهین بگین میترسم اسمم رو بگم اشتباه میکنین

من از وقتی وارد نت ایران شدم از هیچ کسی نترسیدم، میدونم گفتن اسم و ادرس و.. کلا خیلی خطرناکه از نظر امنیتی اما چون از هیچ کافری نمیترسم اسمم رو کامل گفتم اگرم گرفتن مون فردا مدعی نشن طی عملیات های پیچیده و خارق العاده تونستند یه عضو خائن کشور رو بگیرن! چشمک

تو سایت میلیتاری هم همین گفتن اسمم باعث دردسرهای زیادی شد و خیلیا گفتند نباید اسم واقعیت رو مطرح میکردی اما گفتم:

کسی که با اسم واقعیش فعالیت نکنه تو نت ، یعنی یه چیزی داره برا قائم کردن و میترسه ، اینجور کسی حرفش رو جدی نمی گیرند

از قدیم گفتن با اسم واقعی فعالیت کن ، هرچند از نظر امنیتی اشتباه محض هست اما من چون به کارم معتقدم و میدونم خلافی ندارم اسمم رو میگم پس خواهشا سه نقطه نزار ....

من میخواستم میتونستم طوری فعالیت کنم صدتا نهاد کشک و زپرت ایرانی نتونه بگیره ما رو ! اما هم اکنون اونقدر هدف سهل الوصولی هستیم که نگو !!!!!!! البته میدونم فردا ما رو بگیرند میگن:

از افراد فوق اموزش دیده جاسوسی نهادهای امریکا بود که در سن دو ماهگی قبل تولد در امریکا اموزش دیده بود!
نمیگن بدبخت 20 سالشه! تو عمرشم پاشو از شهرش بیرون نزاشته!
.
.
.

راجبه نیرو انتظامی جمهوری اسلامی و کلا نیروهای مسلحش چند نکته میگم برا ثبت و درج در تاریخ این کشور

1.تا وقتیکه اتفاقی نیافتاده، برا خدای یکتا هم رجز میخونیم
2.تا وقتیکه اتفاقی نیافتاده برا خدا یکتا هم رجز میخونیم، گوش به هیچ حرف نصیحتی نمیدیم راجبه ضعف اشکار نیروها و اموزش ندیدن نیروها
3.وقتیکه افتضاح بالا میاد ، از یه مرغ دخیل بود تا خدا تو شکست و کلا کار همه بود به جز ضعف نیروهای ما

اخوی، من قبل اینکه مطلب فاجعه جوانرود روانسر رو بفرستم بارها عاجزانه گفتم:

متاسفانه برخی مسئولین برا راضی کردن مردم میزان دوره اموزشی رو از سه ماه تمام کردند دو ماه بعد گفتند میزان سربازی کاهش پیدا کرد
متاسفانه برخی مسئولین بدون هیچ توجهی در مهمترین مکانهای ایران از نیروهای وظیفه برا تامین امنیت استفاده میکنند که سبب ساز به هدر رفتن کلی بودجه و.. به صورت بی نتیجه شده

و کلی متاسفانه ی دیگر ، که خیلی قبلترش به صورت علنی با برخی مسئولان نیروهای مسلح هم مطرح کردم(هرچند به سن و سال باشه من از نظر خیلی ها کوچیکم اما به دلائلی اونقدر هستم که با برخی مسئولین نشست و برخواست داشته باشم)

خودشون میخندیدند یا نهایتا میگفتند خوب چیکارش کنیم؟ راه نداره درست بشه و...

گفتم خوب نتیجه ش میشه اینکه 22 تاتون کشته میشه تو سیم ثانیه

فکر میکنی کسی شون چیزی گفت؟ یا عین خیالش بود؟ خوب مشخصه نیست برا اینکه بچه خودشون معاف از خدمته و قرار نیست تو کردستان و سیستان تیکه تیکه بشه

برادر من، من و ما اگر چیزی میگیم برا اینه خسته شدیم از بس میگن:

امریکا توانائی برقراری امنیت در عراق رو ندارهف چون نمیتونه از پس دو تا بمب گذار که بین مردم بدبخت خودشون رو میترکونند بربیاد و اینو دلیلی بر ضعف امریکا میدونیم(جنگ روانی احمقانه ! البته برا مرمدم خودمون تاثیر داره نه دشمن)
اون وقت تو عمق خاک کشور ما همچین کاری میکنند بعد ما بازم میگیم خیلی قوی هستیم

دیگه ادم باید خیلی نادون باشه که خودش رو بزنه اون راه، مفهوم شد؟

بحث ما اینه وگرنه والا ما قبل اینکه برخی مسائل رو عمومی کنیم صدبار مطرحش کردیم در جاهائی که باید اما کسی گوش نداد .... البته وقتی فرمانده سپاه پاسداران فلان منطقه که هفته بعدش از همون منطقه پژاک نفوذ میکنه برا بزرگ کردن جنگ و... میگه:

اف14 های ما رفتند بغداد رو بمباران کردن ..... ! اف16 هامون فلان کردند!

ما چی بگیم الله اعلم!

من میگم امریکا و همه کشورا ضعیفن چون امینت 100 درصد نیست اما اینکه اهمال در کار رو به همه ربط بدیم به جز خودمون اشتباهه

نقل قول:
اين عمليات با هماهنگي كامل نيروهاي امريكايي انجام شده است !!!
چرا عليه امريكاييها و كثافت هاي پژاك نمي نويسيد !!!
مدرک شما کجاست؟

برادر من امریکا هم مدعی هست ایران عراق و افغانستان رو با تسلیحات و پول خودش به گند کشیده

اما مدرکش کو ؟(البته بماند برخی مدارکی که مستند ارائه داده ولی اصلا ارزش نداره از نظر بین المللی و ایرانی ولی برا خودشون کفایت میکنه تا دست به عمل متقابل بزنند )

شمام نگو با هماهنگی امریکا ، مدرکت کو ؟

خوب امریکام 5 تا سپاه پاسدارانی رو توی اربیل عراق گرفت ایران گفت وامصیبتا دیپلمات سیاسیم رو گرفتند!
حالا چی؟ هر 5 نفر از اعضا نیرو قدس!!!!!!!!!!!!!

حالا نگی رد کرد حرف رو !

اتفاقا به نظر منم با هماهنگی های امریکا بوده اما میخوام بگم دارین بهانه میارین و بس!

ضعف نیروهای خودی رو فقط به پای قدرت مهیب نیروهای پژاک مینویسید ... برادر من ، ایا به غیر اینه هر کماندو پژاک ارزش عملیاتی بیشتری از ده سرباز ایرانی داره ؟

شما نحوه اموزشهای اونا رو با خودمون قیاس کن بعد بچسبون به بند تنبان امریکا

بعد بعد بعدشم بهتره یه سری مطالب راجبه تارخیچه پیدایش پژاک بخونی تا بفهمی پژاک رو بیشتر وابسه به ایران میدونستند سر برخی قضایا مثل بن لادن چرخید از ایران .... البته بن لادن هم شایعه هست داره برا منافع امریکا کار میکنه
برا پژاک تو مناطق کردنشین هم همینو میگن ....

پس بهتره وارد چیزی بشی که ازش اطلاعات داری

نقل قول:
چرا برعليه فرماندهان سپاه و بسيج، همانند حاج همت و ..... صحبت مي كنيد كه خون خودن نثار كردنند !!!
خدا بیامرزه شهید همت رو و خدا نیامرزه قاتلین شهید همت و باکری رو !

حالا قاتل ظاهریش صدام حسین بود ... باطنیش کیا بودن؟

فعلا که زن و بچه این دو تا شهید شدن کافر و گمگشته ، عامل دست امریکا و.. چون گفتند طرفدار موسوی بیدن

بی خیال

اقا مشکل ما شهید همت نیست چون رفته اون دنیا مشکل ما اونائین که مخابرات رو میخرن با وام دولتی !

شما کماکان در افکار خودت سیر بنما

یه توصیه: فیلم جستجوگران از شبکه دو پخش میشه با دقت نگاش کن شاید فهمیدین جنگ واقعی فرهنگیه یا اقتصادی !
توسط امریکاست یا برادران اسبق براینا سپاهی ... و حالا همونائی که میگن ما هرچی ثروت داریم برا امام زمان میزاریمش وقتی بیاد!

یا حق

4 کاربر از Ernesto_Rommel برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Feb-10-2010, 19:10   #46
Ernesto_Rommel

آواتار Ernesto_Rommel

میزان فعالیت سابقه
6/20 13/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss2985

اهههه تکرار

شیر اینترنت رو زیادی بستن ... سرعت نیست دو بار میره ..

آخرین ویرایش توسط Ernesto_Rommel در تاریخ Feb-10-2010 انجام شده است
قدیمی Feb-12-2010, 00:57   #47
عقاب سپیدکوه
مدیر بازنشسته تالار هوافضا

آواتار عقاب سپیدکوه

شهر سکونت: خرم آباد
رشته تحصیلی: مهندسی مکانیک
2,664 تشکر در 763 ارسال
دریافت کتاب: 1
عقاب سپیدکوه is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
8/20 10/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss780

با درود به همه
سیروس جان گلم
ادیب رو خوب نشناختی
در باره پژاک شاید هیچکس به ائندازه ادیب تذکر نداده و مطلب ننوشته
در باره شهید همت هم خدا اون روزو نیاره که ما بخوایم خونشو پایمال کنیم هرچند بهترین جواب رو ادیب داد
راستی ادیب
خداییش یکیشون گفته با اف-14 بغدادو بمباران کردیم و اف-16 هامون؟!!!!!!!
بابا ما به کیا دخیل بستیم؟!!!
خدا خودش به این کشور و مردم رحم کنه
در ضمن قرار ما (البته هنوز کسی تاییدش نکرده!!!)این نبود که همو بکوبیم
قرار بر اینه که با منطق،دلیل و مدرک به هم کنکاشی دوستانه داشته باشیم نه دعوا
شاد باشین
قدیمی Feb-12-2010, 20:41   #48
Ernesto_Rommel

آواتار Ernesto_Rommel

میزان فعالیت سابقه
6/20 13/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss2985

عقاب سپید کوه عزیز شما لطف داری

میدونی مشکل چیه ؟

من از سه سال پیش تا الان رو یادمه، وقتیکه از خوبی های تسلیحاتی و نظامی ایران میگفتیم یه عده میگفتند جوگیره ! وقتی نقاظ ضعف رو میگفتیم میگفتند بدبین بید!

برا من کاملا عادی شده همچین چیزی و اصلا مهم نیست چون من تحلیلهام ماله خودم هستند، از خودم وام میگیرم نه از کسی و به لطف خدام اونقدر سواد دارم که تحلیلهام به روز باشه

یه زمانی همین ارنستو رومل تو همین سایت از شهاب ایرانی و نبرد 33 روزه لبنان دفاع میکرد و میگفت به این دلیل و به این دلیل ایران نفع کرد و ما بردیم ...
اما سال بعد من شاهد چیزائی بودم که عینا : غرور بی جا و بعدم تغییر اوضاع

رو به چشم خودم دیدم ، چیکار میکردم؟ تو سه سال پیش سیر کنم ؟ بگم اره دنیا همون موقع ثابت ایستاد؟

یا به جاش به فکر اینده میبودیم به فکر اینکه طی دو جنگ لبنان و غزه مشخصا خیلی از تاکتیکهای غافلگیرانه طراحی شده ما لو رفت و نیز استراتژی جهانی امریکا تغییر کرد و... و اگر شرائط همینطور پیش بره اوضاع به ضرر ماست
اما خوب تو ایران به دلائلی اوضاع ثابت موند (مناظره محسن رضائی و محمود احمدی نژاد یادتونه؟ وقتی محسن رضائی گفت قرار بود جنگ بشه اما ..... احمدی نژاد چی گفت بهش؟ دلیل بدبختی ما همینه!)

راجبه پژاک

والا من فقط یه خاطره از این گروهک تعریف کردم، بقیه ش رو بگم که باید .....

بعضیا فکر میکنند من الان تو.. عروسیه .. نه والا به خدا نه

داش سیروس عزیز شما میدونی تو این دو سال چند نفر از فامیلای من شهید شدن؟ از فامیلای نیروی کادر و رسمی تا وظیفه مون؟

یه فامیلی داریم راست گفت: بابا این پژاکم بیکاره؟ چپ میره راست میاد از ایل و تبار ما میزنه میکشه ...

همون شبی که جوانرود روانسر قتل عام شد یه دسته نیرو مخصوص ایرانی تو سنندج هم شهید شدن .. یکی از شهدا سروان ... از فامیلای همین اینجانب بود ...

ماه قبلترش طی عملیات دیگه شش سرباز وظیفه شهید شدن ... بازم یکیشون از فامیلای ما بود ... فامیلایی که میشناختیم و دیده بودیم

ما که خوشمون نیست دادا ....

فکر میکنی من شیعه خوشم میشه پژاک و کردستان بزرگ با اکثریت سنی نشین بشه رئیس ما ؟(هرچند هیچ مشکلیم باهاشون ندارم اما اینکه از ایران جدا بشیم یا هرچیز دیگه ایی رو قبول نمیکنم)

برادر ما هم ایرانی هستیم و دوستدار وطن ، حاضریم خونمون بریزه اما شرف کشورمون نره اما حاضر نیستیم به مردم خودمون دروغ تحویل بدیم
حاضر نیستیم با طناب پوسیده کسی بریم ته چاه ...

*** پژاک یه تیم نفود داد تو منطقه کرند به گهواره به ....
یه عملیات 8 تا شهید ....
بعدش با کمک مردم محلی فراری داده شدن البته بعدا امارش رو دراوردم بهم گفتند تو کوه های ... یه تیم 4 نفره شون رو زدن که یکیشون زن بوده (راست و دروغش برعهده منبع هرچند یقین دارم دروغ نگفته)

میشد چند تحلیل کرد ،من اما برام یه تحلیل مهمتر بود:

تیم چریکی وقتی میاد در عمق خاک ایران نزدیک به شهر ... دومین شهر استان و مهمترین شهر استان در زمان جنگ احتمالی به دلیل شاهراه مرکزی نقل وانتقال تسلیحات و نیرو عملیات انجام میده بعد با کمک مردم محلی میره نتیجه ش در علم جنگ چریکی میشه:

اعلام حضور در منطقه ، نشان دادن داشتن تیم عملیاتی در سرحدات اون منطقه و مهمتر از همه:

وقتی یه تیم چریکی میاد تو این عمق یعنی حمایت مردمی داره و پشتیبانی میشه، امری که از بعد سرکوب کومله و.. سابقه نداشت تو منطقه

در اصول چریکی هرجا که تیم های ترور و... به این شکل برن معنیش کاملا مشخصه ...

خطرناکترین تیم تروریستی هم همونائین که حمایت مردمی دارند، حالا این حمایت مردمی چرا ازشون شکل گرفته؟ دلالئش چیه؟ باید بررسی بشه و این مهم هست اما :

خوب میدونی برا برادران سپاه چی مهم بود ؟

میگفتند بابا کمین کردن !!!!

حالا اینکه حتی کمین کردن هم اموزش درست حسابی میخواد و نیز زدن 8 نفر (هرچند سپاه بعدا مدعی شد نیروی بسیج بودن!) و بعدم فرار به این راحتی ها نیست .... بماند

اما مرغ بعضیا یه پا داره ....

من نمیگم سپاه و ارتش به ذهنشون این چیزا نرسیده اما واقعیت اینه که اکثریت شون کلا ذهنیاتشون اونقدر بچه گانه س که همین باعث میشه در دام پژاک و.. بیافتند و اصلا هم عین خیالشون نیست اموزش سربازا بد هست ، تسلیحاتشون بد هست و...

حالا ارنستو رومل اینو بگه میشه بدبین کافر ...

شانسه ماست دیگه ... از اون ور بگن سر شیعه رو باید برید از این طرفم بگن حمایت از پژاک میکنی ....

شانس نداشتیم از بچگی ...

یا حق

5 کاربر از Ernesto_Rommel برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Feb-13-2010, 17:46   #49
ansari
کاربر انجـــــمن

آواتار ansari

شهر سکونت: تهران
رشته تحصیلی: کامپیوتر
94 تشکر در 42 ارسال
دریافت کتاب: 16
ansari is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
1/20 15/20
فعالیت امروز ارسالها
sssssss61

ارنستو رومل عزیز
در جزئیاتی که وارد شدید مثل ضعف آموزشی نیروهای وظیفه و ضعفهای دیگه و جزئیات مختلف مثل غلو کردن یا اینکه بچه ها مسئولین معافن یا غیره، اینا همه مسائلی هستند که فرعیاتند . شما تصور میکنید زمان جنگ آدم عافیت طلب کم بود . انقدر آدم های بودن که اصلا بوی جنگ و جبهه به مشامشون نخورده بود ، بعد از اینکه جنگ تموم شد از دانشگاههای خارج برگشتن گفتن شما ها برید کنار حالا دیگه نوبت ماست که مملکت رو ببریم جلو.

مسئله و مشکل ما اشتباهای ارتش و سپاه مظولم و مردم مستضف نیست.
شرایط اون زمان رو شما تصور کن از خیانت در سطح ریاست جمهور بگیر تا ترور مسئولین و مردم، از غائله های کردستان و خوزستان و ترکمن صحرا و آمل و آذربایجان و سیستان و بلوچستان تا تحریم های غرب و شرق علیه ایران و فعالیت هزارن حزب و گروه وابسته . از ارتش از هم پاشیده تا سپاه تازه تشکیل شده .با یک مملکت ک ه اکثر مردم بی سوادن . هیچ صنعت مستقل قابل ملاحظه ای توش نیست. از مردمی که یک عمر بشون گفته شده شما حقیر ید شما عرضه به عهده گرفتن هیچ صنعتی رو ندارید.شما نژاد پستید. شما وحشی هستید.

یه عده آدم عادی که اصلا براشون مهم نبود روی دوششون چندتا ستاره دارن یا عوض جنگی که میکنن کسی بشون آفرین میگه یا نه . رفتن و جنگیدن ، نه برای تعریف دیگران جنگیدن نه به خاطر تمام مشکلاتی که و جود داشت بهونه جویی کردن.به خاطر عقیده ای که داشتن جنگیدن .

خونشون هم هدر نرفت به برکت همین خون ها مملکت ما امروز در اوج عزت و سربلندیه و برای اولین بار از قاجاریه تا امروز یه وجب از خاک ما هم در این جنگ از دست نرفت در حالی که دشمن ما صدام با اون همه نخوت کارش به جایی رسید که سرباز سیاه پوست آمریکایی سر و ریشش و با کمال تحقیر گرفته و باهاش عکس یادگاری میندازه .
دشمن های دیگه هم تا زمانی که پابند همون عقاید باشیم هیچ غلطی نمی کنند.
اما اینکه امروز وظیفه ما چیه اینه که با دیدن یک دوتا آدم خلاف کار و یا ریا کار زیر همه چی نزنیم به قول آقا بصیرت داشته باشیم و ببینیم پس پرده جریانات سیاسی و اقتصادی و غیره چیه ، به جای اینکه بپردازیم به یک سری مسائلی که هیچ ارزشی نداره دنبال این باشیم که دشمن اصلیمون الان کیه.
بعضی از دوستان سعی دارن بگن آقا ما شکست زیاد داشتیم ، آیه و حدیث میارن که دروغگویی بده انگار تا امروز فکر میکردیم خوبه . و میخوان نتیجه بگیرن که در مورد پیروزیهامون دروغ گفته میشه یا ما اونقدرها هم که میگن قوی نیستیم . پیشرفت های نظامی همش خالی بندیه . خطر بیخ گوشمونه . راجع به شکستها هیچی یه شما ها گفته نمیشه ،ما داریم اشتباه میکنیم ما داریم خطا میریم زوال ما نزدیکه.
مشکل ما با این نوع تفکره.
دوستان انگار ناراحتند که چرا نمیترسیم . همین چند ماه پیش ما با دوستان بحث داشتیم ، سر مسئله زیر دریایی دلفین اسرائیل که اومده بود تو دریای سرخ . بعضی از دوستان الا و لابد اصرار داشتن که آقا این تو بمیری از اون تو بمیریا نیست و ایندفه اومده که بزنه .زد؟
بابا به خدا به پیر به پیغمبر ملت های ترسو محکوم به شکست یا زندگی ذلیلانه هستند.همون ارتش رضا شاه جلوی ارتش های دنیا مرعوب شد. اون ارتش بزرگ اگه تصمیم میگرفت بجنگه و فرمانده هاش مرعوب نمیشدن من مطمئنم که میتونست جلوی اشغال رو بگیره .
بابا نمونش همون جنگ 33 روزه همون جنگ خودمون اگه صدام گفته بود یه هفته ای میاد تهران رو میگیره شوخی نمیکرد.

البته اینکه چرا یه ملت مرعوب میشه باید بحث کرد این که چرا یکسری از خواص مرعوب میشن عللی داره که بحث من نیست . ولی تهور و اعتماد به نفس عامل اصلی در رشد یک ممللکته .
همین غربیها همین آمریکا یکی از دلایل اصلی پیشرفتشون شجاعت و تهورشونه . نه من بگم روی ملت آمریکا تحقیق روانشناسی شده که دارای دو خصوصیتند یکی شجاعت زیاد و دیگری احساس تحدید از جانب دیگران .که ناشی از روحیه کوچ نشینان اولیه آمریکا بوده.
هالیوود فیلم های الکی درست میکنه که این روحیه رو توی مردمش حفظ کنه ولی ما نباید حتی راجع به پیروزیهای واقعیمون صحبت کنیم .
در مجموع میخوام بگم که واقع گرا بودن و رصد کردن دائم دشمن و هشیار و آماده بودن باید باشه ولی ترسیدن و مرعوب شدن سم مهللک برای ماست . وای به روزی که رئوس مملکت رو انسان های مرعوب پرکنند . ترکمن چای ها رو باید درو کنیم در اون صورت.

در کل میخوام بگم جو رعب نابود کننده اراده های آهنینه . چیزی که به ما ضربه خواهد زد و برای ما خطر اصلیه قدرت جنگ افزار دشمن نیست؟ خود ما هستیم.
ansari آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر از ansari برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Feb-13-2010, 20:03   #50
Ernesto_Rommel

آواتار Ernesto_Rommel

میزان فعالیت سابقه
6/20 13/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss2985

ویرایش

آخرین ویرایش توسط Ernesto_Rommel در تاریخ Feb-13-2010 انجام شده است
پاسخ

Bookmarks

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال