شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید .    
  سایت علمی دانشجویان ایران

برگشت   سایت علمی دانشجویان ایران > صنایع نظامی و هوانوردی > جنگ افزار > تسلیحات انفرادی

تابلوی اعلانات

پاسخ

امکانات حالات نمایش
قدیمی Jan-27-2010, 23:36   #11
Baran
كاربر فعال تالار مديريت

آواتار Baran

شهر سکونت: تهـــران
رشته تحصیلی: مدیریت
1,457 تشکر در 490 ارسال
دریافت کتاب: 1
اهداء کتاب: 0
Baran will become famous soon enoughBaran will become famous soon enough
میزان فعالیت سابقه
4/20 5/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss358
پیش فرض پاسخ: چند تا عكس از اسلحه و چاقو كه امیدوارم خوشتون بیاد

نقل قول:
ارسالی توسط reyhaneh19 مشاهده موضوع
اخه سه شنبه شب شبکه یک یه مردی با خانومش رو نشون میداد تو کرج 11 دختر رو کشته بود.
منم ساکن کرجم.میگم یکی از همین سلاح ها همرام باشه کسی جرات نمیکنه مزاحمم بشه.
هرچند به این تاپیک چندان ربطی نداره! ولی بهت توصیه میکنم خیلی دلت رو به این چیزا خوش نکن!

کار کردن با چاقو این نیست که بذاری تو کیفت و بعد فکر کنی خیلی راحت می تونی ازش استفاده کنی، من خیلی از موارد رو دیدم که به خاطر اینکه بلد نیستن استفاده کنن و تو اون موقعیت هول شدن به خودشون آسیب زدن!

بعدشم نمی خوای که کسی رو بکشی! اگه بلد نباشی درست دست بگیری و بخوای چاقو رو تو بدن طرف مقابل فرو کنی، فقط از یه آدم معمولی تبدیل به یه قاتل می شی! درسته بدآموزی داره!!! ولی در مواقع ضروری و حیاتی فقط از چاقو برای خط انداختن استفاده می شه.

چاقو و پنجه بوکس قلق دارن، اگه همینجوری ازشون استفاده بشه به خودت آسیب می رسه.

بازم متاسفم اگه حرفام ربطی به تاپیک و بحث نداشت
هرچها باشد، نهایت نیست
Baran آفلاين است   پاسخ با نقل قول
5 کاربر از Baran برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Jan-28-2010, 00:09   #12
reyhaneh19
کاربر فعال

آواتار reyhaneh19

شهر سکونت: کرج
رشته تحصیلی: نقشه کشی صنعتی
2,039 تشکر در 726 ارسال
دریافت کتاب: 4
reyhaneh19 is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
8/20 3/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss446
ارسال پیام توسط Yahoo به reyhaneh19

باران جون ممنونم از توضیحات خوبت.لطف کردی عزیزم.
قدیمی Jan-28-2010, 06:14   #13
aLi_AHW
كاربر فعال تالار جنگ افزار

آواتار aLi_AHW

شهر سکونت: ایران
رشته تحصیلی: جانور شناسی
3,740 تشکر در 1,170 ارسال
دریافت کتاب: 2
aLi_AHW is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
5/20 13/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss879
ارسال پیام توسط Yahoo به aLi_AHW ارسال پیام توسط Skype™ به aLi_AHW

نقل قول:
ارسالی توسط reyhaneh19 مشاهده موضوع
اخه سه شنبه شب شبکه یک یه مردی با خانومش رو نشون میداد تو کرج 11 دختر رو کشته بود.
منم ساکن کرجم.میگم یکی از همین سلاح ها همرام باشه کسی جرات نمیکنه مزاحمم بشه.

فهمیدم منظورتون چی بود .
سلاح البته برای دفاع خوبه . اما در مواقعی مثل از دست دادن کنترل اعصاب به شدت خطرناک میشه . خانواده های زیادی به علت یک عصبانیت ساده صاحب سلاح ، ناقص و عزا دار شدند .

انسانی که ظرفیت نگهداری سلاح رو نداره ، به هیچ وجه نباید این کار رو انجام بده .
در ضمن حمل و نگهداری سلاح جنگی در ایران بسیار ممنوع است .

در درگیریهای خیابانی که معمولا و در اکثر موارد فقط برای زخم و خراش دادن جزئی از چاقو استفاده میکنند . اگر شما قصد انداختن یک خراش را داشته باشید ، یا قصد زدن چاقو به دست یا بازوی طرف دعوا را داشته باشید ، تنها در صورتی موفق به این کار میشوید که طرف مقابل ثابت سر جایش ایستاده باشد . حرکت هدف یا منجر به عدم اصابت میشود ، یا اینکه مثل بسیاری از جوانانی که در زندان به جرم قتل در نزاع خیابانی حبس میکشند یا منتظر قصاص هستند ، قاتل محسوب میشوید .
اگر چاقوی شما به دست نخورد و به قلب بخورد . و یا به محدوده زیر بقل تا گردن که چند رگ خونی در اون نواحی هست در صورت نرسیدن طرف به مراکز اورژانس احتمال مرگ بسیار بالاست.
یا این جو "مدیریت سلیقه ای" که بعضی از مدیران به شدت به آن پایبند هستند ، تغییر کند !
aLi_AHW آفلاين است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر از aLi_AHW برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Jan-28-2010, 09:14   #14
Ernesto_Rommel
مدیر بازنشسته تالار تاريخ

آواتار Ernesto_Rommel

شهر سکونت: دیار عاشقان
رشته تحصیلی: تفکر
12,184 تشکر در 4,770 ارسال
دریافت کتاب: 0
Ernesto_Rommel is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
6/20 13/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss2985

بحث باحالی میشه اگر ادامه پیدا کنه

از قدیم الایام همیشه این بحث بوده هدف اول مردم برا خرید یا دوست داشتن سلاح چی بوده؟

روانشناسی میگه اغلب مردم به این خاطر سلاح رو دسوت دارند که مستقیما با ذهنیت اونا راجبه حفظ امنیت شون رابطه داره

از همین طریق هست که کم کم عشق سلاح ها پدیدار شدن ... کلکسیونر سلاح ها .... از تفکر امنیت عشق به شی اهنی به وجود امد ...

حالا اینکه خوبه یا نه بحث روش هست ، یه جمله ایی هست خیلی دوستش دارم:

سلاح خودش خطرناک نیست کسی که دست میگیره اونو خطرناکه!

کلا سلاح چیزی است بس ملس و خوب به خصوص برای ما ایرانی های عقده به دل مونده که باید خارحکی های امپریالیست ، عامل دست استکبار ، شکست خورده از صهیونیزم و سلطه جهانی یهود ! رو بخوریم که اسلحه های قشنگ قشنگ میگیرند دست شون اما ما برای یه تفنگ بادی باید صد تا باد بیاد تو شکم مون و در بره! چشششششششششششششششششششششششش شمک

اما راجبه صحبتی که باران جان گفت منم کاملا موافقم

عملا تا وارد گود نشی لنگ کردن از کنار گود فایده نداره!

وسط یه ماجرائی ... یه چاقو خوش دست خریدی فکر میکنی از خودت محافظت میکنی ... نمیدونی چی میشه فقط یکی پسره رو هول داد تو بغلت ... چاقو رفت تو قلبش

وسط ماجرائی یه چاقو خوش دست خریدی فکر میکنی از خودت محافظت میکنی ... نمیدونی چی میشه فقط پسره رو یکی با چاقو میزنه اونا درمیرن تو میمونی ... پلیس علمی ! ایران شما رو به جرم ارتکاب قتل با چاقو دستگیر میکنه! بعدم ....!

وسط ماجرائی یه چاقو خوش دست خریدی فکر میکنی از خودت محافظت میکنی ... نمیدونی در این شرائط باید چیکار کنی اما چاقو ضامن داره ... دکمه ش رو میزنی .... بیرون اومدنش لحظه ایی طول میکشه .. وقتی بیرون اومد میبینی خون فواره زد ... دستت رو شیار بیرون اومد چاقو بوده .....

.
.
.

و کلی ماجرای دیگه فقط با چاقو که عملا تو همین چند اسله تو شهر ما پیش اومده ... پسر همسایه مون محکوم اعدام چون زد پسر این یکی همسایه رو وقتی داشته میانجی گری میکرده اشتباهی کشته(امری بسیار اشتباه در دعواست میانجیگری چون مشت رو کی میخوره؟ کسی که میانجی مینماید!)

خوب از این لحاظ صحبت باران درسته اما از اون لحاظ:

سیا ساکتی از مادرش هی کتک میخورد چون بو سیگار میداد در حالیکه بوی سیگار رفقاش بود که لباسش رو بودار جلوه میداد!!!!!!!!!!!!! رفقاش گفتند تو که چه سیگار بکشی چه نکشی کتکه رو پایه ایی ! پس بکش

حالام بحث کشور ما همینه ....
تو کشور ما داشتن چاقوی بیش از فلان سانتیمتر (قمه و...) جرمه و حکم زندان شاخی داره
تو کشور ما داشتن چاقو در یه صحنه جرم یا ... صد درصد مصداق جرم و خلاف هست
تو کشور ما داشتن سلاح گرم و خرید و فروشش جرم هست
تو کشور ما اموزش رزم با چاقو سلاح گرم جرم هست

خوب خیلیا شاید بگن اخه شما ملت ایرانو نمیشناسید! اسلحه بیافته دست شون میشن وحشی!

خوب میشه بگید پس فرق ایران متمدن با امریکای وحشی چیه؟ مگر غیر اینه لاف و گزاف ایرانیا گوش فلک رو کرد کرده هی میگن من پسر کوروشم من نوه امام خمینیم !!!

یعنی پسران و نوه های این و اون عرضه ندارند فرهنگ داشتن سلاح رو داشته باشند؟

مضاف بر اون: مگر به غیر اینه با داشتن و نداشتنش و قانونی بودن یا نبودنش عملا ایران رکورد دار کشتن افراد با چاقو هست؟ رکورد دار کشتن و نزاع های دسته جمعی با سلاح گرم؟

خوب این چه قانونیه که مثل سیا ساکتی دیگه کسی رعایتش نمیکنه؟

از اون طرفم بحث اموزش هست ، تو ایران عملا هیچ جا ، حتی باشگاه های رزمی مبارزه با چاقو رو در سطح حرفه ایی نشون نمیدن ، معمولا یا خصوصی هست یا نصفه و نیمه چون جرم محسوب میشه و فقط در مورادی چون ووشو و... اونم با رعایت بعضی موارد اموزش هست

مواردی که ماله از ما بهترونه رو بگذریم ... مثل فایت رنجر که یه ارم بزرگ سپاه رو سینه شونه و...

منظور اموز گسترده و عمومی هست نه مثلا بری یه اسل تمرین نینجا بازی در بیاری شاید استادت تحت موازین قانونی بهت یاد داد !

عملا کسی حق نداره اموزش سلاح گرم و سرد بدون اطلاع و در جریان بودن مقامات اجرائی بده و بیاد عمومیش کنه

ممکنه طرف بره کوه اسلحه قاچاقی رو که خریدی ببره باهاش تیراندازی کنه و یاده بچه ش بده اما عملا شما فقط میشنوی از دهنش ... دیگه بیشتر از اون خطرناک میشه ....

مشکل همینجاست

ما کشوری هستیم که قانون خرید و فروش سلاح نداریم اما جز بزرگترین کشورای خرید و روش سلاح غیرقانونی هستیم ...
از او نطرفم کلی ارز از ممکلت خارج میشه چون سلاح های ایرانی به درد اشغالدانی میخورند ... حتی خوده نظامی های ارشد معمولا از سلاح های مدل خارجی اصل یا شبیه اصلی مثل صیاد استفاده میکنند ...

به هرحال سلاح در ایران موضوعی است خطرناک از هر نظر

چه استفاده از اون

چه قانون سلاح

اما از نون شب برا اکثر مردم ایران واجب تره گویا !

و از لیوان اب خوری ! هم بیشتر انواه دسته جات ساح گرم و سرد در ایران کشف میشه و هست !

با تشکر از همه دوستان

این علی نکته به جائی رو اشاره کرد ... نشون میده تو دعوا بوده! چشمک

طرف تکون میخوره .. فقط حرفه ایی ها وقتی طرف تکون میخوره میتونند یه خط خوشگل رو خال طرف بندازند! چشمک

یا حق

وبلاگ من: [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]

وبلاگ نظامی: [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]
Ernesto_Rommel آفلاين است   پاسخ با نقل قول
5 کاربر از Ernesto_Rommel برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Jan-28-2010, 11:49   #15
Stellar
کاربر فعال بخش پزشکی

آواتار Stellar

شهر سکونت: شمال
رشته تحصیلی: کارشناسی مامایی

کاربر نمونه 

981 تشکر در 342 ارسال
دریافت کتاب: 16
Stellar is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
3/20 5/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss172
سوال پاسخ: چند تا عكس از اسلحه و چاقو كه امیدوارم خوشتون بیاد

نقل قول:
ارسالی توسط aLi_AHW مشاهده موضوع
انسانی که ظرفیت نگهداری سلاح رو نداره ، به هیچ وجه نباید این کار رو انجام بده .
در ضمن حمل و نگهداری سلاح جنگی در ایران بسیار ممنوع است .
ولی خداییش یه دختری مثل من که دفاع شخصی بلد نیست باید در مواقع اضطراری از سلاح سرد استفاده کنه، اگه همین سلاح سرد رو نداشته باشه و دستش به جایی بند نیست و خطر نزدیکه، چیکار باید کنه؟؟؟
یعنی تو این مواقع قانون حق رو بهم نمیده؟؟؟؟
Stellar آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از Stellar برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Jan-28-2010, 11:52   #16
Baran
كاربر فعال تالار مديريت

آواتار Baran

شهر سکونت: تهـــران
رشته تحصیلی: مدیریت
1,457 تشکر در 490 ارسال
دریافت کتاب: 1
Baran will become famous soon enoughBaran will become famous soon enough
میزان فعالیت سابقه
4/20 5/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss358

فرق یه چاقو کش حرفه ای با یه آدم معمولی توی دست گرفتنه چاقوئه، اگه وارد یه درگیری شدید و دیدید طرف چاقو رو مثه کارد آشپزخونه گرفته!!! بهترین کار اینه که فرار کنید! کسی که طرز کار با سلاح سرد رو بلد باشه طوری می گیره که حدودا یه سانتی متر از تیغه بیرون باشه و فقط برای خط انداختن استفاده می کنه. در این صورت حتی اگه طرف مقابل حرکت کنه هم هیچ مشکلی پیش نمیاد!

در صورتی هم که آدم مجبور به استفاده شد باید هدفش رو نیم تنه پایین قرار بده.

ولی به نظر من هرچقدر هم که آدم سلاح کار کرده باشه و وارد باشه بازم نمی ارزه به خاطر یه درگیری خیابونی قاتل بشه. عاقلانه ترین کار اینه که بیخودی وارد یه درگیری نشیم!

بهترین کار برای یه خانوم که می خواد از خودش محافظت کنه این نیست که چاقو و اینجور چیزا حمل کنه، اینه که یه کلاس دفاع شخصی بره.

و ارنستوی عزیز کلاس های سلاح سرد هست که از نانچیکو شروع می شه، بعدش چوب، بعد تونفا و آخرش چاقو رو کار می کنن ولی کار کردن با اینا مستلزم داشتن مهارت های رزمیه. اینجا که این کلاس ها فقط برای کمربندهای مشکی به بالا گذاشته می شه و تحت نظارت فدراسیون هم برگزار می شن.
هرچها باشد، نهایت نیست
Baran آفلاين است   پاسخ با نقل قول
4 کاربر از Baran برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Jan-28-2010, 12:25   #17
aLi_AHW
كاربر فعال تالار جنگ افزار

آواتار aLi_AHW

شهر سکونت: ایران
رشته تحصیلی: جانور شناسی
3,740 تشکر در 1,170 ارسال
دریافت کتاب: 2
aLi_AHW is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
5/20 13/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss879
ارسال پیام توسط Yahoo به aLi_AHW ارسال پیام توسط Skype™ به aLi_AHW

اصلا به نظر من چاقو وسیله دفاعی خوبی نیست برای یک خانم !
بهترین برای یک خانم دستگاه شوک هستش . یا اسپری فلفل .

من که به شخصه وسیله دفاعی ندارم . علاقه ای هم به حمل سلاح ندارم .
اما همیشه یک چاقوی swiss Knife پدر مادر دار با خودم حمل میکنم .
کلا به swiss Knife علاقه دارم . 2 - 3 تا دارم . اگر پولم میرسید ، هر مدل جدیدی که می آمد میخریدم .

یکی توی این مایه ها دارم .

2 تا هم اینطوری دارم اصلیه اینجوره . اونی که مارکه ، تیغه های کمتری داره .

همه فن حریف هستند . خیلی جاها به دردم خوردن . هر وقت میرم سر کار اون قلابیه رو با خودم میبرم .
اینا حیفن .
یا این جو "مدیریت سلیقه ای" که بعضی از مدیران به شدت به آن پایبند هستند ، تغییر کند !
aLi_AHW آفلاين است   پاسخ با نقل قول
4 کاربر از aLi_AHW برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Jan-28-2010, 14:02   #18
Ernesto_Rommel
مدیر بازنشسته تالار تاريخ

آواتار Ernesto_Rommel

شهر سکونت: دیار عاشقان
رشته تحصیلی: تفکر
12,184 تشکر در 4,770 ارسال
Ernesto_Rommel is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
6/20 13/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss2985

خواستم مطلب کوتاه بنویسم مثل همیشه خدا شد مقاله ! اینبار جزوه دفاع شخصی از نوع خیابونی!

یه چی میگم حال کنین:

هربار میرم تو باشگاه جودو فکم می افته ! به جز معدود نفراتی ! که یکیشون منم بقیه از دم مسلح به هرنوع سلاح سردی که فکر کنین هستند! جالب چیه؟ اکثرا دعوا اینا زیاد نمیکنند و.... شر و ارازل نیستند هرچند تو هر جمعی تک و توک پیدا میشه! اما میگن برا دفاع از خودمونه!

به هرحال هربار میرم عین بز منو نگاه میکنند میگن ادیب با این همه ... ! چرا نه سلاح سرد داره نه گرم ! ... تازه خوبه پسر .. هم هست ! کی جرات داره با این وضع بدون سلاح بیاد بیرون ...!!!!!

خدائیش هم حق دارند تو کرمانشاه و.... !!!!

منتها یه چیزی رو یقین دارم: چاقو بخور اما چاقو نزنی !

دردسرش واقعا زیاده ....

اگر ادم طریقه دفاع شخصی بدون سلاح سرد مانند چاقو رو بلد باشه خیلی بهتر از اینه که سلاح سرد حمل کنه یا حتی گرم

البته برا یکی مثل من هیچ فرقی نداره، چه مسلح حرکت کنم چه خالی ، هر دوش برام یکسانه هرچند بیشتر به خاطر خانواده م(به خصوص مادرم که بدش میاد!) و اینکه احیانا گزک دست بعضیا ندم مسلح حرکت نمیکنم ... چون دیدم چه راحت پرونده ساختند برا کسائی که مشکل داشتند با خانواده شون ...

به هرحال اگر مسلح نیستید:

1.سعی کنید تو معابر شلوغ رفت و امدتون رو انجام بدید ، جائی که اگرم دعوا بشه معملوا خیلی سریع توسط مردم جمع میشه (مگر اینکه شما جاسوس سیا باشی!! و تیم امنیتی دنبالت باشه! چشمک)

2.همیشه فضای دو سه متری اطراف تون رو قشنگ کنکاش کنید ، اجسام سخت روی زمین رو بررسی کنید با چشم تا اگر لازم شد به محض نیاز بتونید از وسائل حاضر در محیط استفاده کنید (یکی از بهترین چیزایی که میتونم توصیه بکنم همینه! در اغلب موارد در صحنه درگیری حالا میخواد خونه باشه خیابون باشه هرجا .. وسائل عالی چه برا دفاع چه برا هجوم به صورت طبیعی موجوده ، برا کسی که میدونه زیاد اهل دعوا نیست و سالی یه بار دعوا پیش میاد این روش خیلی بهتره تا اینکه 24 ساعت چاقو کنار کمرش باشه!)

همیشه هنگام حرکت محیط طبیعی بهترین سلاح هست ، چه برا استئتار ! چه برا سلاح گیر اوردن!

3.باز هم فضا و چهره افراد اطراف تون رو کنکاش کنید اما اینبار برا اینکه رادار پیش اخطار ! بهتره ، دقت کنید اکثر کسانی که میخوان معرکه راه بندازند یا قصدی دارند از قیافه شون داد میزنه !
یه مدت سخته قیافه شناسی یا ذهن خونی اما وقتی عادت بکنی دقیقا با یه نگاه و چشم در چشم شدن میتونی حدس بزنی طرف راجبت حتی چی فکر میکنه! چشمک (بابا متافیزیک توهم تخیل !)

جدا از مطالب پیشرفته ، اینکه حواستون به اطراف تون باشه خیلی مهمه ، شما تا وقتی ندونی اطرافت چه خبره نخواهی فهمید دارن دنبالت میکنند یا نه ؟ .....
مطمئن باشید در اغلب موارد وقتی به اطرا تون دقت میکنید اگر کسی بخواد براتون مزاحمتی به وجود بیاره یا تعقیبتون کنند میفهمید

شاید فیلمای جاسوسی امریکا در وهله اول توهم به نظر بیاد اما واقعیت اینه 70 درصد مطالبی که در رابطه با کشف و شنود و جاسوسی و تعقیب محسوس و نامحسوس میگن درسته ، در جامعه شناسی به صورت تکمیلی حتی رفتارهای یه شخصی که پلیس هست رو هم کامل تحلیل کردند و گفتند مثلا اگر شخصی تو خیابون .... و .... بود مشخصا یه احتمال قوی اینه پلیس هست
کسانیکه وارد دنیای جاسوسی و میلیتار میشن این چیزا رو میخونند برا همینه وقتی فرار میکنند میگن انگاری بو میکشن پلیس کجاست یا تعقیب میشن و.... ؟

خوندن کتابهای خاطرات امنیتی و پلیسی واقعی رو توصیه میکنم ، وقتی خوب بخونیدش مطمئن باشید متولوژی تقیب و گریز پلیس و.. دست تون میاد!
اگرم ذهنتون قوی باشه میتونید برا دیگر گروه ها هم این جامعه شناسی رفتاری رو داشته باشید

4.تا موقعی که دعوا شروع نشده ، حرف بزنید و سعی کنید از دعوا جلوگیری بشه اما سعی کنید فاصله تون ! رو با شخص نفهمی! که باهاش مذاکره میکنید رو با عقب عقب رفتن و جا به جا شدن حفظ کنید!

5.وقتی دعوا شروع شد دیگه حرف فایده نداره !!!! ضربه اول رو بزن ! وگرنه برا خودت بد میشینه! (برا اینه میگم سعی کن با هرکلکی شده یه کم فاصله ت رو با طرف حفظ کنی! تا اولا یهو ضربه اول رو نخوری تا وقتیکه داری میحرفی! دوما از دور یهو بیای برا طرف قدرت مشت .. بیشتره)

6.از کسانیکه هی هارت و پورت میکنند نترس ، از کسانی بترس که مصمم هستند و ساکتن !
اینو به جد میگم ، اون شخصی که هی میاد تو دهنت و دستش رو به نشانه تهدید بالا میبره خیلی خیلی کمتر خطرناکه تا شخصیکه در عمل تهدیدش رو پیاده میکنه!

برا همین اگر به شخصی خوردید که هی اومد وسط دهن تون و تهدید کرد که من فلانت میکنم و بهمانت میکنم معطل نکنید:

درجا یکی از سه نقطه (البته نقاط حساس بدن برحسب اناتومی زیاده ! اما ما این عامیانه هاش رو منظورمونه!) حساس بدنش رو بزنید ! بعدش کارش تمومه! چشمک(فردا پسر مردم رو کشتند نیائید بگید تقصیر توصیه های من بود ها ؟ من تجربیات رو میگم! ممکنه شرائط تجربه من با شما فرق فوکوله!)

ایول شد جزوه ! چشمک

یکی نیست بگه اخه ارنستو رومل به قول کردها : وره کوچت و شر !!! (کوچ کردنت با شر همراه گردد!)

تو سر پیازی ته پیازی جزوه میدی بیرون؟! چشمک

ولی جدا از شوخی با وجود اینکه همیشه خودم رو از دعوا انداختم کنار و به شوخی همیشه گفتم:

بچه ها اگر دعوا شد من میشم فرمانده میام عقب ! راهنمائی میکنم چطوری کتک بزنید و درگیر شید! اگر بردید من باعث ش بودم ! اگرم باختید تقصیر خودتون و بی عرضگی تون بوده ! بعد باخت هم من فلنگ رو میبندم ! حداقل شما به جا من کتک بخورید ! چشششششششمک

بعضی رفقا نزدیک تو جودو دعوا مرافه زیاد میکنند ! هربار تو خیابونم یهو میگن بریم دعوا میگم یادتونه که ؟ من فرمانده !!!! میزنند زیر خنده میگن بی خیال دعوا !

اما خوب تا این لحظه از عمرم شاهد هر نوع دعوائی بودم و تو بعضیاش ... ! برا همین میگم مثلا از هارت و پورت زیاد نترس ولی دست کم هم نگیر ، هرکسی زخم بخوره زخم میزنه ! ولی بیشتر از کسی بترس که ساکته!

البته جدا از شوخی به دلیل موقعیت خانوادگی و.. کلا حتی دعوام بشه شما بگو همه شون رو لت و پار کنم ابروم میره ! ... یعنی ابروی خانوادگی !

وقتی دعوا کردی نمیگن: اره ریختن سرش !
میگن: پسر فلانی و فلانی دعوا کردن

بعدم اگر کتک بخوری که میگن: بی عرضه کتک خورد !
بعدم اگر کتک بزنی: اره زده بچه مردم رو نفله کرده!

اینجوریاست !

اما برا خانوما :

1.با علی موافقم، عملا نه تنها خانوما بلکه وکیل ها و.. که معمولا به همین راحتی مجوز سلاح گرم و سرد بهشون داده نمیشه و تازه بدن اموزش خوبی ندیدن که بخوان خوب استفاده بکنند بهترین راه استفاده از اسپری و شوک دهنده هست

اگر بتونید هر دوش رو با هم تهیه کنید خوبه ، من برا یکی از فامیلای وکیلمون این کارو کردم .... متاسفانه مجوز سلاح بهش ندادن ، به قولی هم اسلحه بدون مجوز به درد هیچی نمیخوره هی میترسی بگیرنت و جریمه و.. بشی

برا همین رفتیم براش شوک دهنده 1600 وات !!!!!! و اسپری فلفل خریدیم ....

اینم طرز استفاده داره

اگر فرصت استفاده از اسپری رو داری و حریف ! در فاصله دو الی 5 متری ت هست (تا اسپری نره تو چش خودت!) یه خط عمودی از اسپری فلفل رو روی هوا ترسیم کن !!!!

چشم طرف که سوخت سریع شوک دهنده رو بزن ... یا ..... یا ... یا .... (هرجا که خوشت میاد فقط یادت باشه قلب اینا نزنی که ارحم راحمین!)
البته تمرین میخواد به خصوص برا خانوما ، اما چون الان شوک دهنده ها کوچیک هستند اسپری هم کوچیکه ، تو خونه دو سه بار تمرین کنین کم کم سرعت عکس العمل تون میره بالا

اگرم وقت اینکه با دو سلاح بهش ضربه بزنین رو ندارین یقینا اسپری فلفل رو اول استفاده کنید ...

شوک دهنده چون دکمه روشن کردن و... میخواد اگر تمرین نکرده باشین و هول کنین خطرناک میشه اوضاع تون چون فرصت دفاع کم هست براتون ... برا همین شوک دهنده رو وقتی استفاده کنید که حداقل 30 ثانیه فرصت دارین یا بیشتر ....

البته بازم میگم ، بستگی به میزان تمرین کردن تون داره ، ممکنه شوک دهنده رو سریعتر استفاده کنید از اسپری .... یا مدل شوک دهنده طوریه که با دست شما سازگاره ...

به هرحال روش دفاع خیلی زیاده .... اما تا تو شرائط شبه واقعی یا واقعی قرار نگیری نمیتونی عکس العمل مناسب نشون بدی ....!

یه ورزش رزمی خاصیتش اینه گهگاه انسان رو میبره تو عالم دعوا !

مثلا جودو ..... برا همین اگر در صحنه واقعی قرار بگیری یه جورای اعتماد به نفس داری و فکر میکنی میتونی دعوا رو کنترل کنی البته برخی مواقع یه فکر خام بیشتر نیست! چشمک

حیف برخی از خاطراتم رو نمیتونم بگم ! راجبه حمل سلاح گرم و سرد ! و اینا چون شر میشه اما خوب در کل تو این دوره زمونه کسی بخواد بلایی سر کسی بیاره ، طرف سوار تانکم باشه بلا سرش میاد!

پس :

اهسته رو گوربه شاخت نزنه!

2.خانوما چون از نظر هیکل از مردان ضعیف ترند اگر مردان ناغیور ! دنبالشون کردن و.... بهترین راه در صورتیکه مجهز به هیچ نوع سلاحی نیستید زدن ضربه به الت تناسلی شخص میباشد (اقا خدائیش این یکی رو دیگه نمیشد سانسور کنم چون راه فرارش هست و راه طلائی میباشد!)

طرف هرچی گنده تر بود یقینا اسیب پذیرتره در این قسمت !(استثناها رو بزارید کنار! که البته من دیگه شرم دارم راجبش بگم ! ولی مثلا: تو یه دوره اموزشی بودیم بعد یکی از بچه ها ماله ... گرفت ! طرف همینجور داشت میخندید! من مات مونده بودم ... طرف دو متر هیکل داشت انگار نه انگار ! خوب ایم استثناست ، کسی که حساس نیست به اون دور و براش!)

برا زدن مردان توسط بانوان عملا باید از قدرت معکوس استفاده کرد (تو جودو یا حتی کونگ فو و... افرادی که از هیکل ضعیف تر هستند و... وقتی با جثه بزرگ ها مبارزه میکنند از قدرت خوده شخص استفاده میکنند برا زدنش)
حالا چون ممکنه یه خانم نه دوره رزمی رفته باشه ! نه چیزی برا همین به نظر من تنها راه همونه ، کافیه یه ضبه بخوره یا حالت نیشگون گرفته بشه ....

عین تیر مهلک هست ، خدائیش ببشخید اینقدر رک گفتمش اما عملا یکی از روش های کاربردی دفاع شخصی خیابانی میباشد!

*** صدالبته برا نبرد پسران با پسران توصیه نمیشه ! چون عملا اگر بزنی اونجای طرف رو پاره کنی شش ماه زندان و دیه داری ! تازه برا خانومام هست همچین جریمه و... اما من برا شرائط اضطراری گفتم!

************* قضیه اون خانومه که در جزیره کیش با چاقو یه مرد رو که میگه میخواسته بهش تجاوز کنه کشته رو که یادتونه؟ اسم خانومه یاد مرفت .... به هردلیلی محکوم به مرگ شده بود ....
بدبختی اینه هرکاری کنی از اون ور یه چیزی بهت میندازند!

یا حق

***** کفم برید !! چشمک

وبلاگ من: [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]

وبلاگ نظامی: [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]
Ernesto_Rommel آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر از Ernesto_Rommel برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Jan-28-2010, 17:30   #19
Stellar
کاربر فعال بخش پزشکی

آواتار Stellar

شهر سکونت: شمال
رشته تحصیلی: کارشناسی مامایی

کاربر نمونه 

981 تشکر در 342 ارسال
دریافت کتاب: 16
Stellar is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
3/20 5/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss172
باحال پاسخ: چند تا عكس از اسلحه و چاقو كه امیدوارم خوشتون بیاد

نقل قول:
ارسالی توسط Ernesto_Rommel مشاهده موضوع
***** کفم برید !! چشمک

با اینکه طولانی بود ولی خداییش خیلی باحال گفتی...
.
.
.
واقعا خسته نباشی ادیب جان
Stellar آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از Stellar برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Feb-09-2010, 19:08   #20
S.W.A.T17
تــــــــــــــــازه وارد

شهر سکونت: سنندج
رشته تحصیلی: تجربی
13 تشکر در 7 ارسال
S.W.A.T17 is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
0/20 3/20
فعالیت امروز ارسالها
sssssss15
 ارسال پیام از طریق ICQ به S.W.A.T17 ارسال پیام از طریق AIM به S.W.A.T17 ارسال پیام توسط MSN به S.W.A.T17 ارسال پیام توسط Yahoo به S.W.A.T17

من نبودم
S.W.A.T17 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

Bookmarks

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال