| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#21 | ||||||||
|
دوســـــت جـــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-10-25
رشته تحصیلی: ریاضی فیزیک
49 تشکر در 22 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
منم فکر می کنم کوثر باشه به نظر من نور نمی تونه باشه چون فکر نمی کنم قدرت رادار این قایق در این حد باشه که با موشک نور بارگذاری کنند.
بازم باید اساتیدی مثل foxbat&mhoseinm&black hawk نظر بدهند چون اطلاعات من که ناقصه |
||||||||
|
|
|
| 2 کاربر از ALI_STAR برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#22 | ||||||||
|
همکار تالار جنگ افزار
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-16
رشته تحصیلی: ریاضی
1,162 تشکر در 334 ارسال
دریافت کتاب: 16
![]()
|
به نظر من باید بیشتر روی سرعت این قایق ها حساب باز کرد
|
||||||||
|
|
|
|
|
#23 | ||||||||
|
همکار تالار جنگ افزار
1,162 تشکر در 334 ارسال
![]()
|
یک ایده به ذهنم اومد نمیشه روی ناو های جنگی موشکهای زمین به زمین نصب کنیم اگه این کار شدنی باشه برد موشکی ما کاملا تغیر میکنه و یک ناو میشه یک ارتش کامل و متحرک
|
||||||||
|
|
|
|
|
#24 | ||||||||
|
دوســـــت جـــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-10-25
رشته تحصیلی: ریاضی فیزیک
49 تشکر در 22 ارسال
دریافت کتاب: 0
![]()
|
نظر جالبی و جای بحث داره به نظر من فقط میشه از موشک های کوتاه برد زمین به زمین استفاده بشه
|
||||||||
|
|
|
| 2 کاربر از ALI_STAR برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#25 | ||||||||
|
همکار تالار جنگ افزار
1,162 تشکر در 334 ارسال
![]()
|
نظر شما روی موشک های کوتاه برد است و بهترینشون فاتح 110 است که موشک بسیار دقیقی است چیزی در حدود 10 متر امکان خطا داره.
ولی به نظر من این موشک بردش کمه و باید موشک های با برد بلند تر قرار بگیرند یا باهم استفاده شوند آخرین ویرایش توسط saeedBerkut در تاریخ Oct-30-2009 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از saeedBerkut برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#26 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
سعید جان تا اونجائی که من میدونم رویناوهای کشورائی مثل امریکا و روس موشکهای کروز نصب هست که بسیار دقیقتر و بی دردسرتر میتونه برضد اهاف زمینی به کار بره!
اگر تو وطن می فروشی *** من وطن می خرم ..! چند می فروشی وطن فروش .؟ *** چون من گران تر از همه می خرم http://www.daneshju.ir/forum/imageho...513656ce1a.jpg اینم بلاگ من [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] |
|
|
|
| 3 کاربر از foxbat برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#27 | ||||||||
|
همکار تالار جنگ افزار
1,162 تشکر در 334 ارسال
![]()
|
پس شدنی ما که کروز نداریم یا شاید هم هنوز رو نکردیم خب برای برد نزدیک همون فاتح 110 از همه بهتره شهاب 2 نظرتون چیه فکر کنم باد یک ناو بزرگتر استفاده کنیم
|
||||||||
|
|
|
|
|
#28 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
دوست عزیز برای پرتاب همچین موشکهای بزرگی با این ابعاد به یه ناو در ابعاد یک نفتکش یا بزرگتر نیازه!!
اگر تو وطن می فروشی *** من وطن می خرم ..! چند می فروشی وطن فروش .؟ *** چون من گران تر از همه می خرم http://www.daneshju.ir/forum/imageho...513656ce1a.jpg اینم بلاگ من [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] |
|
|
|
| 3 کاربر از foxbat برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#29 | ||||||||
|
همکار تالار جنگ افزار
1,162 تشکر در 334 ارسال
![]()
|
داشتم به همین فکر می کردم اگه سوخت جامد به جای سوخت مایع استفاده بشه ابعادش خیلی کوچیک میشه
|
||||||||
|
|
|
|
|
#30 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
دوست عزیز برای پرتاب همچین موشکهای بزرگی با این ابعاد به یه ناو در ابعاد یک نفتکش یا بزرگتر نیازه!!
|
|
|
| 2 کاربر از foxbat برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|