| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#21 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار جنگ افزار
![]() تاریخ عضویت: 2007-07-29
شهر سکونت: Mashad
2,664 تشکر در 929 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
به نظرتون میشه یک نفت کش رو به ناو هواپیما بر تبدیل کرد ؟
مثلاً به این عکس نگاه کنید ، به نظر من حداقل از لحاظ هیکل چیزی از آرک رویال کم نداره ... ایران توانایی ساخت نفت کش های بزرگ رو داره ، پارسال یه سفارش 10 فروندی اگه اشتباه نکنم از طرف ونزوئلا داشت .
هفت پیمان پاینده ایران کیست ؟کیست که پیمان بسته با خدای خود, با خون خود .که مام میهن را تا واپسین دم پاس دارد؟؟؟مرزها را از گزند اهرمنان در امان.همه جا_آنجا که کوههای قفقاز سر بر آسمان کشیده اند.و آنجا که کف های خروشان کرانه ها برهم میلغزند.آنجا که کوهساریان هندوکوش بر دورنمای دره ی سند مینگرند . آنجا که کردان گرد تیسفون تاریخی را در بر گرفته اند. کیست ؟کیست که میهن زیبا و بزرگ خود را همه جا از دشمنان خواهان است؟«...ما». کیست ؟کیست که بر آئین آزادگی به تاریخ خویش برترین فرهنگ ها را آفریده؟و بر آئین انتقام دشمنان ملت خود را خوار و ناچیز ساخته؟؟ کیست امروز از میان دشمنان,اهریمنان, با بانگ انتقام با قلبی پر امید پیش میرود بسوی زندگی سر افراز,بسوی عظمت و سروری؟؟ کیست که در انبوه بیگانگان و خائنان,خواب رفتگان فریاد بر میدارد انتقام انتقام انتقام؟؟؟ «..ما». کیست که پاس میدارد خانواده را و آئین خانواده را؟؟آنجا که مهر ورجاوند پایه استوار بنای ملت را ,شالوده ریخته ,آنجا که مهر آدمیا را مردمی و مردانگی آموخته ,آنجا که مهد پاکدمنی و پرورشگاه میهن پرستان است, کیست که آیین خانواده را میستاید؟؟ «...ما» ما جنگ را پذیره ایم تا هستی هست، زیرا که به جنگ هستی هست. ![]() |
||||||||
|
|
|
|
|
#22 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
اين كار ماله زمان جنك جهاني دومه!!!!!
اگر تو وطن می فروشی *** من وطن می خرم ..! چند می فروشی وطن فروش .؟ *** چون من گران تر از همه می خرم http://www.daneshju.ir/forum/imageho...513656ce1a.jpg اینم بلاگ من [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] |
|
|
|
| کاربران زیر از foxbat برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#23 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
در ضمن ما احتياجي به ناو هوايمابر نداريم با وجود جزاير زيادي كه در خليج فارس داريم
اگر تو وطن می فروشی *** من وطن می خرم ..! چند می فروشی وطن فروش .؟ *** چون من گران تر از همه می خرم http://www.daneshju.ir/forum/imageho...513656ce1a.jpg اینم بلاگ من [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] |
|
|
|
| کاربران زیر از foxbat برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#24 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار جنگ افزار
![]() تاریخ عضویت: 2007-07-29
شهر سکونت: Mashad
2,664 تشکر در 929 ارسال
دریافت کتاب: 0
![]()
|
نه به طور کلی گفتم ، از لحاظ فنی میتونه وزن یک جنگنده رو در حال فرود تحمل کنه ؟
هفت پیمان پاینده ایران کیست ؟کیست که پیمان بسته با خدای خود, با خون خود .که مام میهن را تا واپسین دم پاس دارد؟؟؟مرزها را از گزند اهرمنان در امان.همه جا_آنجا که کوههای قفقاز سر بر آسمان کشیده اند.و آنجا که کف های خروشان کرانه ها برهم میلغزند.آنجا که کوهساریان هندوکوش بر دورنمای دره ی سند مینگرند . آنجا که کردان گرد تیسفون تاریخی را در بر گرفته اند. کیست ؟کیست که میهن زیبا و بزرگ خود را همه جا از دشمنان خواهان است؟«...ما». کیست ؟کیست که بر آئین آزادگی به تاریخ خویش برترین فرهنگ ها را آفریده؟و بر آئین انتقام دشمنان ملت خود را خوار و ناچیز ساخته؟؟ کیست امروز از میان دشمنان,اهریمنان, با بانگ انتقام با قلبی پر امید پیش میرود بسوی زندگی سر افراز,بسوی عظمت و سروری؟؟ کیست که در انبوه بیگانگان و خائنان,خواب رفتگان فریاد بر میدارد انتقام انتقام انتقام؟؟؟ «..ما». کیست که پاس میدارد خانواده را و آئین خانواده را؟؟آنجا که مهر ورجاوند پایه استوار بنای ملت را ,شالوده ریخته ,آنجا که مهر آدمیا را مردمی و مردانگی آموخته ,آنجا که مهد پاکدمنی و پرورشگاه میهن پرستان است, کیست که آیین خانواده را میستاید؟؟ «...ما» ما جنگ را پذیره ایم تا هستی هست، زیرا که به جنگ هستی هست. ![]() |
||||||||
|
|
|
|
|
#25 | |
|
مدیر بازنشسته بخش موبايل
![]() |
نقل قول:
در ضمن نفتكش از لحاظ فني و كارايي اصلا حالت يك ناو هواپيما بر را نداره. ----------- به نظر من يه كشوري ناو ميخواد كه بخاد لشكر كشي كنه و كشور حمله كننده باشه شكر خدا ايران قصد حمله به جايي را نداره فكر نكنم برا دفاع كردن هم نياز به ناو باشه. پس فعلا همين چيزايي كه داريم بسه!!
اين امضاي كاربر نامرد سايت هست ...كسي كه بارها سايت را رها كرد و رفت...كسي كه شايد تقصير را گردن اين و اون انداخت...يه ادم خيلي خيلي نامرد...نميدونم چرا بعضي ها دوستش داشتن...نه اينكه اين كابر دوسشون نداشته باشه...ولي..اخه خيلي نامردي كرد...ولي خب ممكنه مجبور شده باشه...حالا اگه تونستيد ببخشيدش...از سرش بگذريد....نامردي كرد ولي شما مردونگي كنيد...هيچ كاري بجز نامردي براي سايت نكرد...حلالم كنيد... آخرین ویرایش توسط Mohammad Reza در تاریخ May-20-2008 انجام شده است |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
ميشه اين كارو كرد حتي در جنك جهاني دوم اين كارو ميكردن ولي الان ديكه اين كار منسوخ شده
|
|
|
|
|
#27 | |||||||||
|
یـــارهــمیشــــــگی
![]() تاریخ عضویت: 2007-07-23
3,111 تشکر در 1,087 ارسال
دریافت کتاب: 1
![]()
|
نقل قول:
كلی تغییرات باید بدهند مثل زره كشتی جای پارك قرار دادن تجهیزات دفاعی و....... ساختن یه ناو راحت تر از تغییر نفت كش میمونه
|
|
|
| کاربران زیر از Simorgh برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#28 | ||||||||||
|
یـــارهــمیشــــــگی
![]()
|
نقل قول:
نقل قول:
|
|
|
|
|
#29 | |||||||||
|
یـــارهــمیشــــــگی
![]()
|
نقل قول:
خیلی از لحاظ عمل كرد با پایگاه های ثابت متفاوته
|
|
|
|
|
#30 | ||||||||
|
کاربر انجـــــمن
![]() تاریخ عضویت: 2007-06-21
شهر سکونت: تهران
رشته تحصیلی: کامپیوتر
94 تشکر در 42 ارسال
دریافت کتاب: 16
![]()
|
وقتی تو فرودگاهامون هم هواپیماهای خوب و مناسب زیادی نداریم ناو هواپیمابر میخواهیم چه کار!
|
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|