از قدیم یادمه هرکی میخواست بگه اره ، خودش چیزی بلد نبود یا میبست نافه سلیمانی یا ناف عباسی و نمیدونم نوری زاده و امثالهم !
مثل حرفا تحلیل ها و حرفای دفاع مقدسی که خودشون بلد نبودن رو از زبون اینا میشنیدن و میگفتن
هربار ازم پرسیدن تا حالا حرفاشونو شنیدی ؟ میگفتم وقت شنیدن این چیزا رو ندارم و نخواهم داشت !
اگر سرلشکر شده که بهش تبریک میگیم ولی تا اونجا که میدونم نیرو قدس زیرمجموعه سپاه هست و هیچگاه یه زیرمجموعه فرمانده ش ارشدتر از بقیه زیرمجموعه ها و هم رده فرمانده کل نخواهد شد مگر تحت شرایطی که یکیش رو تو پست قبل گفتم ، جعفری و صالحی رو جنرال در نظر بگیریم (با وصف درجه سرلشکری) و اینا رو سرلشکر
از یه طرف دیگه م ، شاید نیرو قدس ارتقا پیدا کرده ، یا خوده سلیمانی که فکر کنم خوده ایشون به خاطر کارایی که کرده بخصوص در قضیه عراق و مقتدی صدر و خدماتش به کشور ارتقا پیدا کرده
مقام الانش چیه پس ؟ طبق هیچ اصول نظامی راه نداره یه سرلشکر رو سر یگانی باشه که هم رده هاشون سرتیپ هستند و البته از نظر استعداد نیروها هم تقسیم قوا شکل میگیره ، و سرهنگ و سرتیپ تعریف خاص خودشونو دارند برای قرار گرفتن در فرماندهی تیپ و لشکر و سپاه ، مگر شرح وظایف این یگان و یگان ها عوض شده باشه یا ایشون بخواد بره جاهای دیگه .... یا مثل برخی وقایع ایران ایشون هم بشن استثنا تو امور نظامی ایران !
رضا جون تو که تو میلیتاری هنوزم هستی ؟ بیا هم لینک اون قسمتی که اینو گفتند و ممدحسین گفتش رو بده بهمون و نیز بگو این همونه که میگفتی ؟
در کل مبارکشون باشه !
یه تایپیکی بود که تو میلیتاری درجات رو گذاشتند اینا ، منبع ویکی پدیا انگلیسیم شده ! توش جالبه سعید داره تیکه میندازه به ارتشبدهای ارتش رضاخان و محمدرضاشاه اینا !
یادش به خیر .... اگر هنوز عضوشون بودم جواب خوبی میدادم راجبه چرایی دادن این همه ارتشبدی ، با ذکر دلایل قاطعی که چطور یه سرتیپ تنهایی رفت کل کردستان رو خوابوند و کردها رو علیه عراق تهییج کرد و ....
و امثالهم
در کل من ترجیح میدم صدها ارتشبد داشته باشیم به خصوص وقتیکه شخصی لیاقتش رو داشته باشه
فعلا که سرهنگ شهید جواد فکوری رو با اون مقام هایی که داشت میکنند سرتیپ !!!!!!!!!!!!! و یه سروان خلبان شهید رو میکنند سرلشکر شهید ..... این چیزا بیشتر داغ میزاره رو قلب ادم
یا حق
مثلا میقانی میشد بشه سرلشکر چون پدافند هوایی یه زمینه جدا از نیروی هوایی هست تو اکثر کشورها که فرمانده خاص خودشونو داره و زیرمجموعه کسی نیست
ولی یقین دارم یکی رو صدا و سیما همین تازگیا گفت سرلشکر شده، کسی خاطرش نیست

این مطلب را به اشتراک بگذارید