| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| اخبار متفرقه ی علمی در این قسمت خبرهای متفرقه ی علمی که مربوط به هیچ یک از تالارهای بخش علمی نیستند را می توانید ببینید |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 |
|
مـعـاون سایت
![]() |
![]() گنج قدیمی در این عکس شاهد یک سکه قدیمی زنگزده با بزرگنمایی 40 برابر هستید. در زیر میکروسکوپ زنگارهای این سکه به شکل منظره سطح ماه و به رنگ قهوهای و سبز دیده میشوند. این سکه قطعهای از هنر انتزاعی محسوب میشود. ![]() یک لحظه غفلت، یک منظره هنری خانم فنی برون از مدرسه پلیتکنیک مونترآل بهصورت تصادفی توانست این منظره هنرمندانه را در هنگام کار با نانوسیمها خلق کند. وی که در حال ساخت سیم هایی به عرض 175 نانومتر بود، برای مدت طولانیتری جریان را وصل کرد و باعث شد سیمها از قالب خود لبریز شوند و ساختارهای متلاطمی را که در این عکس به صورت قارچ های نارنجیرنگ دیده میشوند خلق کند. او از این اشتباه خود یک کار هنری تولید کرد و از بقایای به جامانده از کارش با استفاده از میکروسکوپ الکترونی تصویربرداری کرد. در نهایت نیز با رنگآمیزی دیجیتالی توانست این صحنه را که به نظر میرسد یک انفجار اتمی باشد، خلق کند.
كوه پرسيد ز رود زير اين سقف كبود راز ماندن در چيست؟ گفت در رفتن من كوه پرسيد : و من؟ گفت در ماندن تو بلبلي گفت : و من؟ خنده اي كرد و گفت : در غزل خواني تو آه از آن آبادي كه در آن كوه رود ، رود مرداب شود ، و در آن بلبل سرگشته سرش را به گريبان ببرد ، و نخواند ديگر ، من و تو ، بلبل و كوه و روديم راز ماندن جز ، در خواندن من ، ماندن تو ، رفتن ياران سفر كرده مان نيست بدان ! ![]() |
|
|
|
| کاربران زیر از MiNeRVa برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#12 |
|
مـعـاون سایت
![]() |
![]() آناپولیس یخشکنی میکند زیردریایی کلاس لسآنجلس، SSN 760 با شکستن یخ 91 سانتیمتری توانسته است خود را به سطح اقیانوس شمالی برساند. این آزمایش در سال 2009 و با حمایت آزمایشگاه فیزیک کاربردی دانشگاه واشنگتن انجام شد و هدف آن این بود که نیروی دریایی را قادر سازد در محیط های سخت و منحصربهفرد به انجام عملیات بپردازند. ![]() صحرایی پوشیده از آب تصاویر ماهوارهای حاکی از این هستند که شنهای هرات خیبر در صحرای عربستان صعودی، همیشه هم اینطور خشک و سوزان نبودهاند. پیش از این نیز شواهد زمینی مثل دندان فسیل شده کرگدن، زمینشناسان را به این فکر انداخته بود که این منطقه پوشیده از گدازه های آتشفشانی، روزگاری یک چمنزار شاداب بوده است. این موضوع وقتی قطعی شد که عکس های فضایی نیز بهدست این محققان رسید. دهانه آتشفشانها در این عکس دارای خصوصیتی هستند که نشان میدهد در هنگام شکل گرفتن آنها ماگما با آب در هم آمیختهاند و این یعنی اینکه روزگاری این منطقه آبوهوایی مرطوبتر داشته است. منبع : خبر آنلاین
كوه پرسيد ز رود زير اين سقف كبود راز ماندن در چيست؟ گفت در رفتن من كوه پرسيد : و من؟ گفت در ماندن تو بلبلي گفت : و من؟ خنده اي كرد و گفت : در غزل خواني تو آه از آن آبادي كه در آن كوه رود ، رود مرداب شود ، و در آن بلبل سرگشته سرش را به گريبان ببرد ، و نخواند ديگر ، من و تو ، بلبل و كوه و روديم راز ماندن جز ، در خواندن من ، ماندن تو ، رفتن ياران سفر كرده مان نيست بدان ! ![]() |
|
|
|
| کاربران زیر از MiNeRVa برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|