| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| اخبار متفرقه ی علمی در این قسمت خبرهای متفرقه ی علمی که مربوط به هیچ یک از تالارهای بخش علمی نیستند را می توانید ببینید |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#31 |
|
مدیر بازنشسته بخش كامپيوتر
![]() |
پاسخ: ادامه تحصیل در خارج از ایران
شرایط منظورم همین است که شما تعیین می کنید که کجا باید اقدام کنید برای تحصیل یا زندگی فرق میکنه مهاجرت انواع مختلفی داره که شما متناسب با امتیاز رشته تحصیلی و مهارتها تون میتونید کشور مورد نظر رو انتخاب کنید ولی بعضاً آنها نیز میتوانند شما را به هر شهری که خواستند منتقل نماییند .
|
| 2 کاربر از diamonds55 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#32 | |
|
مدير بخش كشاورزي
![]() |
نقل قول:
منظورم رشته های دانشگاهیش بود!چون شنیدم رشته ی خودمو مثل اینکه اونجا داره! غذا هم......موافقم!
همه ی ما به نفرت نیاز داریم تا عشق را بشناسیم.نفرت فقط هنگامی قدرت پیدا می كند كه سركوب یا نفی شود،اما اگر نور آگاهي به آن بتابد به انگيزه اي تبديل مي شود تا فرد با آن،حقيقت دروني خود را يابد. در صورت مشاهده هرگونه پست توهین آمیز و خلاف قوانین سایت با کلیک روی این آیکن موضوع را به مدیران ارشد اطلاع دهید .هر کس به طریقی دل ما می شکند..... .....میروم از رفتنم دلشاد باش..... لطفا از زدن هر گونه مطالب تکراری جدا خودداری فرمایید تالار كشاورزی بهترین مرجع مطالب برای دانشجویان عزیز
|
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
![]() |
سلام بله درسته ولی خوب رشته های تحصیلی ما رو خیلی جاهایی دارند که هم هزینه آن کمتر و هم از لحاظ زندگی بهتر است .
|
| کاربران زیر از diamonds55 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#34 |
|
کاربر انجـــــمن
![]() |
چقدر میشه به این موسساتی که به جذب افراد میپردازند اعتماد کنیم؟!
لیستی از این نماینگی ها موجوده؟ |
|
|
|
|
|
#35 | |||||||||
|
کارشناس تالار نرم افزار
![]() تاریخ عضویت: 2008-05-21
شهر سکونت: 127.0.0.1
رشته تحصیلی: مهندسی کامپیوتر-سخت افزار و مهندسیIT-طراحی و تولید نرم ا
828 تشکر در 262 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
نقل قول:
موسسات داراي مجوز از وزارت علوم http://www.iranscholarship.net/paziresh/table.htm
[فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] :!: دیگران را ببخش نه بخاطر اینکه سزاوار بخشش تو هستند، بلکه فقط بخاطر اینکه تو سزاوار آرامشی :!: :!: ز اخلاق من تملق و چاپلوسی نیست، مگر در جستن علم {حضرت محمد (ص)}:!: :!: خردمند تکیه بر عمل خویش کند و نادان تکیه بر آرزوهایش {حضرت علی (ع)} :!: |
|||||||||
|
|
|
| 2 کاربر از Romper برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#36 |
|
![]() |
به نظر من اگر آدم تجربه سفر را نداشته باشه نباید زیاد به این موسسات اطمینان کنه من سال 76 که برای اولین بار از طریق وزارت کارو امور اجتماعی کاملا بطور قانونی اقدام کرده بودم و در کلاسهای آموزش زبانی که خود وزارتخانه تحت عنوان صندوق حمایتهای شغلی گذاشته بود شرکت کرده بودم و 4 میلیون تومان هم پول داده بودم ولی متاسفانه معلم زبانی که خودش کارمند وزارت کار بود و کتاب آموزش زبان کره ای رو هم نوشته بود مسئول پیگیری کارهای ما بود که درست 1 روز قبل پرواز رفتیم بیلیط ها رو بگیریم که دیدم 100 نفر در خونه این آقا بودندو ایشان نزدیک 1 میلیارد تومان کلاهبرداری کرد و فرار کرده بود که بعد از 3 سال پیگیری بالاخره ایشون رو بصورت غیابی دادگاه محکوم کرد که اون پول رو بریزه به حساب دولت و پرونده بسته شد و ما هم به پولمون نرسیدیم .بقیه این ماجرا رو خودتون تصمیم بگیرید و نتیجه گیری کنید ؟.......................
|
| 4 کاربر از diamonds55 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#37 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2008-11-17
رشته تحصیلی: lulhvd
0 تشکر در 0 ارسال
![]()
|
سلام دوستان
من فوق معماري دارم ميخواهم در مالزي يا سنگاپور ادامه تحصيل بدهم راستش هزينه تحصيل برام مهمه آيا بورس مي شه گرفت در ضمن اگر براي ادامه زندگي كشور ميزبان را بخواهم انتخاب كنم به نطر شما كجا بهتره:? |
||||||||
|
|
|
|
|
#38 |
|
کاربر جــــــــدید
![]() |
سلام 100 تا سلام
اول تشكر كنم بابت مطالب مفيدي كه زحمت كشيديد و جمع آوري نموده ايد اما ميخواستم بدونم كه آيا ميشه از كشور استراليا به ايران مهمان گرفت براي 1 ترم يا ... ؟ |
|
|
|
|
|
#39 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2010-01-21
رشته تحصیلی: omran
0 تشکر در 0 ارسال
![]()
|
az dostani ke ghasde edame tahsil dar hend daran khahesh mikonam hyderabado entkhab nakonid ke ozash be ham rikhtast pashimon mishid
ieki az daneshjoiaie irani ham dar dargiriha zakhmi shode با سلام خدمت دوستان گرامی قبل از اونکه بخواید به هند بیایید به هر منظور خواهش میکنم دوره های فشرده 6 ماهه زبان توی ایران بگذرونید تا مثل ما دچار مشکل نشید اینجا کورس زبان دانشگاه به درد بچهای امادگی میخوره و بعد از 2 هفته مجبوری به سراغ کلاسای خارج کالج بری و بعد اینکه خواهش دارم حیدراباد به عنوان محل تحصیل اتتخاب نکنید چرا که شلید سایت های دلالان بگویند اینجا خوبه اینجارو ایرانیها خراب نکردن و غیر باید به عرض عزیزان برسونم علت نبود ایرانیها و یا هر دانشجوی خارجی اینه که این شهر ده ساله مشکل سیاسی داره و دو قوم میخوان شهر رو نصف کنن هرروز اینجا تعطیلیه و برای یک تکه نون باید بدوی تا شاید یه مغازه از شانست باز باشه من جایی به شما پیشنهاد نمیکنم ولی خدایی نمیخوام 3 تا 4 میلیون خرج کنید و بعدشم برگردید ایران یا جای دیگه تازه معاون دانشگاه جواهر لعل نهرو با ایرانیها بده و اقداماتی هم انجام داده دانشگاه عثمانی و جواهر ارزش مدرکی خوبی هم در جایی ندارند و جزوه دسته ب وزارت اموزش و پرورش هست الان 1 ماهه امتحانات ما در جواهر عقب افتاده ضمنا باید بگم کورس فی جواهر برای 1 سال 4.5 میلیون برای مهندسی هست که در دانشگاهای شهرهای دیگه نصف قیمته میتونید رتبه دانشگاهارو هم در سایتای مختلف نگاه کنید بعد تصمیم بگیرید من اینو وظیفه انسانی خودم دونستم تا این مطالب درج کنم هر روزدر شهر درگیریه و پرازپلیسه موفق باشید |
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| ادامه تحصیل،خارج |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|