| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| اخبار متفرقه ی علمی در این قسمت خبرهای متفرقه ی علمی که مربوط به هیچ یک از تالارهای بخش علمی نیستند را می توانید ببینید |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#21 | |||||
|
مدیر بازنشسته بخش كامپيوتر
![]() |
پاسخ: ادامه تحصیل در خارج از ایران
نقل قول:
درضمن نوع گرایش شما هم بسیار مهم است ؟ نقل قول:
مزایای بسیاری دارد که در درجه اول نوع تحصیل و سطح بسیار بالای علمی دانشگاه های خارج از ایران در مرحله بعد وجود امکاناتی فراوان برای آزمایش سازه های مختلف متناسب با رشته شما ، آشنایی کامل با یک زبان ترجیحا انگلیش ، زندگی کردن در شرایطی که تقریبا ایدآل میباشد و آرامش خاطری که شما ترجیحا در ایران ندارید .و بسیاری دیگر از مسایلی که بحث در موردش به اینجا نمی کنجد . نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
موفق باشین کوچیک شما حمید رضا
|
|
| 4 کاربر از diamonds55 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#22 |
|
![]() |
دوبار داده بودم :lol:
آخرین ویرایش توسط diamonds55 در تاریخ Sep-06-2008 انجام شده است |
|
|
|
| کاربران زیر از diamonds55 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#23 |
|
![]() |
من جواب کامل شما رو دادم ولی نمیدونم چرا نمایش داده نشده ؟ :-?:-?:-?
|
| کاربران زیر از diamonds55 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#24 |
|
مدير بخش كشاورزي
![]() |
توضيحات جناب اقاي diamonds55 کامل بودند....
اگر ممنکه راجب کشور چین هم مطالب قرار بدید.ممنون از شما.
همه ی ما به نفرت نیاز داریم تا عشق را بشناسیم.نفرت فقط هنگامی قدرت پیدا می كند كه سركوب یا نفی شود،اما اگر نور آگاهي به آن بتابد به انگيزه اي تبديل مي شود تا فرد با آن،حقيقت دروني خود را يابد. در صورت مشاهده هرگونه پست توهین آمیز و خلاف قوانین سایت با کلیک روی این آیکن موضوع را به مدیران ارشد اطلاع دهید .هر کس به طریقی دل ما می شکند..... .....میروم از رفتنم دلشاد باش..... لطفا از زدن هر گونه مطالب تکراری جدا خودداری فرمایید تالار كشاورزی بهترین مرجع مطالب برای دانشجویان عزیز
آخرین ویرایش توسط CASSIATORA در تاریخ Sep-06-2008 انجام شده است |
|
|
|
| کاربران زیر از CASSIATORA برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#25 |
|
![]() |
چین کشور بسیار بزرگ و پهناوری است در چه موردی دوست دارین بدونید برای درس خواندن اصلا اونجا رو پیشنهاد نمی کنم چون از لحاظ غذایی هم افتضاح است و اصلا با مزاج ما ایرانیها سازگاری ندارد .
|
| 3 کاربر از diamonds55 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#26 | |||||||||
|
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: 2007-06-11
847 تشکر در 316 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
نقل قول:
منظورتون از شرایط دقیقا چیه میشه یکم توضیح بدید مثلا برای کسی که میخواد از کارشناسی به بالا رو ادامه بده یا از فوق به بالا اونم نه برای اقامت بلکه تحصیل بازم ممنون
ميزي براي كار --------->كاري براي تخت --------------->تختي براي خواب ---------------------->خوابي براي جان ----------------------------->جاني براي مرگ ------------------------------------>مرگي براي ياد ------------------------------------------->يادي براي سنگ -------------------------------------------------->اين بود زندگي!؟ |
|||||||||
|
|
|
| 2 کاربر از blue angels برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#27 | |
|
ادمین بازنشسته سایت
![]() |
نقل قول:
درس خوندن چه ربطی به غذا داره ؟ ![]() هرچند فکر کنم کیفیت غذاشون حداقل از دانشگاه های ایران بهتر باشه. یه بنده خدایی که دانشگاه امیر کبیر میرفت، میگفت غذاشونو گربه ها هم نمیخوردن ![]() مرسی |
|
|
|
|
| کاربران زیر از ArasH برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#28 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
من توی یک کتابی که مال یک مدیر ایرانی بوده خونده بودم که وقتی ژاپن میرفته یک غذاهایی میخوردن که حال آدم بهم میخورده ! ولی رستورانهاشون یک جاهایی داره که غذاهای حلال هم میفروشن یعنی کاملا مشخصه . حالا چین رو نمیدونم
|
|
|
|
| کاربران زیر از A.L.I. برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#29 | |
|
![]() |
نقل قول:
شما وقتی بخواهید جایی درس بخونید مجبور هستین که اونجا هم زندگی کنید من که تو کشورهای آسیایی 6 سال زندگی کردم در کشور چین 2 هفته بیشتر دوام نیاوردم درس خوندن هم به غذا مربوط میشه هم به زندگی چون شما اگر چیزی نخورید نمیتونید درس هم بخونید .
|
|
| 2 کاربر از diamonds55 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#30 |
|
![]() |
چینی ها هر چیزی که روی زمین بخزه و هر چیزی که رو هوا بپره اعم از حشره و جهنده رو می خورند
|
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| ادامه تحصیل،خارج |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|