شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید .    
  سایت علمی دانشجویان ایران

برگشت   سایت علمی دانشجویان ایران > هنر > فیلم و سینما

تابلوی اعلانات

فیلم و سینما بحث و تبادل نظر و معرفی فيلم های روز جهان

پاسخ

امکانات حالات نمایش
قدیمی Jun-18-2008, 14:58   #11
blue angels
کاربر فعال

آواتار blue angels

848 تشکر در 316 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
blue angels is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
0/20 15/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss429
پیش فرض نيكي كريمي در یک تئاتر تلويزيوني

نيكي كريمي در یک تئاتر تلويزيوني
خبرگزاری موج

تئاتر تلويزيوني خرده جنايت هاي زن و شوهري در گروه ادب و هنر شبكه چهار سيما در يك قسمت 90 دقيقه‌اي توليد خواهد شد، عوامل برنامه هم اكنون در حال تمرين هستند و اواخر خرداد ضبط آن شروع خواهد شد.

به گزارش موج، خلاصه داستان از اين قرار است: ژيل بر اثر حادثه اي دچار فراموشي مي شود. همسرش ليزا او را به خانه مي آورد و سعي مي كند با يادآوري گذشته حافظه او را برگرداند، مرور زندگي گذشته تصوير متفاوتي از زندگي زناشويي اين زوج را نمايان مي سازد و حتي اين سوال مطرح مي شود كه آيا ليزا واقعا همسر اوست؟ اين تله تئاتر در واقع داستان زوجي است كه در پي حقيقت و تحليلي ظريف از زندگي زن و شوهر ارائه مي دهد.
گفتني است، محمد رضا فروتن و نيكي كريمي دو بازيگر اصلي اين نمايش تلويزيوني هستند.
ساير عوامل:
تهيه كننده: علي اصغر آزادان
كارگردان هنري: فرهاد آئيش
كارگردان تلويزيوني: مسعود فروتن.
---------------------->خوابي براي جان
----------------------------->جاني براي مرگ
------------------------------------>مرگي براي ياد
------------------------------------------->يادي براي سنگ
-------------------------------------------------->اين بود زندگي!؟
blue angels آفلاين است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر از blue angels برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Jun-18-2008, 20:39   #12
blue angels
کاربر فعال

آواتار blue angels

848 تشکر در 316 ارسال
میزان فعالیت سابقه
0/20 15/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss429
پیش فرض برنامه‌های مهران مدیری برای سال ۸۷

مهران مدیری امسال دو فیلم سینمایی و یک مجموعه‌ی ۱۳قسمتی را کارگردانی خواهد کرد.

کارگردان و بازیگر «مرد هزارچهره» مجموعه‌ی پرمخاطب و جنجالی نوروز امسال در گفت‌وگوهای اخیرش با ماهنامه‌ی فیلم و دو برنامه‌ی تلویزیونی برنامه‌ی امسال‌اش را ساخت دو فیلم سینمایی و متعاقب آن کارگردانی یک مجموعه‌ی سیزده‌قسمتی در فرم «مرد هزارچهره» اعلام کرده که یکی از دو فیلمنامه‌ی سینمایی قطعا نوشته‌ی پیمان قاسم‌خانی ـ‌سرپرست گروه نویسندگان کارهای اخیر مدیری در تلویزیون‌ـ خواهد بود.
مدیری می‌گوید: «من واقعا تصمیم دارم روزی کار کمدی را کنار بگذارم و عرصه‌های جدی‌تری را تجربه کنم. همه‌ی این سال‌ها مقدمه‌ای برای ورود به این عرصه بوده است.»

[فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]
7 کاربر از blue angels برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Jun-19-2008, 12:04   #13
Marow
مدير بازنشسته بخش هنر

آواتار Marow

شهر سکونت: تهران
5,626 تشکر در 1,684 ارسال
Marow is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
0/20 10/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss1628
ارسال پیام توسط Yahoo به Marow
پیش فرض ترافیک سنگین اکران فیلم در سینماهای کشور

ز ابتدای سال تاکنون تنها 13 فیلم روی پرده‌ی سینماهای کشور اکران شده که از این میان دو فیلم تولید سال‌های گذشته بوده است.

هم اکنون 190 فیلم سینمایی برای اکران آماده یا در حال آماده شدن است. از این میان 92 فیلم از سال گذشته تا کنون در نوبت اکران قرار گرفته‌اند.
به گزارش خبرگزاری فارس، از این تعداد فیلم آماده‌ی اکران، 34 فیلم در جشنواره‌ی فجر سال گذشته حضور داشت و 23 فیلم در آن شرکت نداشت.
همچنین 44 فیلم مراحل فنی خود را می‌گذراند که انتظار می‌رود تا پایان سال به اکران عمومی برسد، اما حجم فیلم‌های به نمایش در نیامده این پیش‌بینی را دور از ذهن می‌سازد.
از ابتدای سال تاکنون تنها 13 فیلم روی پرده‌ی سینماهای کشور اکران شده که از این میان دو فیلم تولید سال‌های گذشته بوده است.
گفته می‌شود هم اکنون میان شورای صنفی نمایش و معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مذاکراتی در حال رد و بدل است که فیلم‌های سال گذشته به مرحله‌ی اکران عمومی برسند.

همایون اسعدیان، رییس شورای صنفی نمایش در این باره گفت: با توجه به این که هم وزارت ارشاد برای نمایش عمومی این فیلم‌ها طرح دارد و هم شورای صنفی می‌خواهد در این زمینه همکاری کند، درصددیم تا این فیلم‌ها را به نوبت و به سرعت اکران کنیم.
اعضای شورای صدور پروانه‌ی نمایش عمومی فیلم‌های سینمایی 35 میلیمتری با پیشنهاد و معرفی معاون امور سینمایی و سمعی و بصری و تایید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی انتخاب می‌شود. این شورا ده عضو دارد که بررسی اکران فیلم‌های آماده‌ی اکران از وظایف آنها تعریف می‌شود.
شورای صنفی نمایش نیز رابطی میان سینماگران و سینماداران نیز محسوب می‌شود.

پروانه‌ی تولید ضمانت اکران نیست

همچنان‌که گرفتن مجوز ساخت فیلم و انتخاب بهترین فیلم سال از سوی جشنواره‌ی فیلم فجر ضمانتی برای اکران عمومی فیلم‌ها در کشور نیست، در سال‌های اخیر دیگر پروانه‌ی نمایش از سوی شورای صدور پروانه‌ی نمایش فیلم‌های ‪ ۳۵‬میلیمتری هم ضامن اکران عمومی نیست.

ی بهترین نمونه برای این ادعا است. فیلم‌هایی چون «خواب تلخ و آتشکار» ساخته‌ی محسن امیریوسفی، «تردست» محمدعلی سجادی، «شاعر زباله‌ها» محمد احمدی، «یک شب» نیکی کریمی، «ستاره می‌شود» فریدون جیرانی، «خاک آشنا» بهمن فرمان‌آرا، «نیوه مانگ» بهمن قبادی، «آفساید» جعفر پناهی، «تسویه حساب» تهمیه میلانی و «به رنگ ارغوان» ساخته‌ی ابراهیم حاتمی‌کیا نیز که از تولید آنها بیش از یک سال می‌گذرد، هنوز مجوزی برای اکران نگرفته‌اند.
وضعیت نامعلوم مجوزهای تولید و ساخت فیلم‌های سینمایی از یک سو و از سوی دیگر وضعیت نامشخص اکران آنها یکی از مشکلات جدی سینماگران در کشور است.
به نظر می‌رسد عدم رسیدگی عادلانه به اکران فیلم‌ها صدمه‌ی اصلی را به سرمایه‌گذاران خصوصی و تهیه‌کنندگان داخلی و در نهایت به کل بدنه سینمای ایران بزند.
گزینش سلیقه‌ای، سرعت کند و قانون‌مند نبودن روند گرفتن مجوز اکران از جمله مهم‌ترین مسایل ترافیک سنگین فیلم‌های به نمایش درنیامده سینمای ایران در روزهای اخیر است.

سرو آزادی بر بلندای ناباوری

==> برای یک یا دو ماه دسترسیم به نت خیلی محدود شده
**مرخصی هستم**
و بابت این موضوع از دوستان پوزش می خوام

Marow آفلاين است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر از Marow برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Jun-19-2008, 12:05   #14
Marow
مدير بازنشسته بخش هنر

آواتار Marow

میزان فعالیت سابقه
0/20 10/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss1628
پیش فرض حامد بهداد هم کنسرت برگزار می کند

ایراسان- حامد بهداد در مورد دليل همكاري خود با گروه موسيقي داركوب گفت: خيلي وقت بود كه دلم مي‌خواست با تمام كساني كه به من لطف داشتند، ديداري از نزديك داشته باشم و با خودم فكر كردم بهترين فرصت همكاري با گروه داركوب است.
وي افزود: مشتاقانه منتظر ديدن مردم در اين كنسرت هستم. گروه موسيقي «داركوب» كنسرت خود را از 29 خرداد ماه به مدت سه روز در اريكه ايرانيان برگزار مي‌كنده كه ساعت اجراي اين كنسرت در دو سانس 19 تا 21 و 21 تا 23 است.
وي ادامه داد:اين كنسرت از 12 قطعه تشكيل شده كه دو قطعه از آن را حامد بهداد مي‌خواند و خوانندگي دو قطعه ديگر نيز بر عهده حسن نجفي است.
طالقاني يادآور شد:گروه داركوب از 10 هنرمند تشكيل شده كه در اين كنسرت همايون نصيري، دارا دارايي، بهرام آقاخان، امير حاجيلي،بابك بروجردي، وحيد روحاني، شروين مهاجر و پيام رونق به هرنمايي مي‌پردازند.
همچنين همايون نصيري سرپرستي گروه داركوب را عهده‌دار است.

**مرخصی هستم**

5 کاربر از Marow برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Jun-19-2008, 12:06   #15
Marow
مدير بازنشسته بخش هنر

آواتار Marow

میزان فعالیت سابقه
0/20 10/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss1628
پیش فرض عکسی از مهناز افشار در فیلم انعکاس

**مرخصی هستم**

قدیمی Jun-20-2008, 07:11   #16
blue angels
کاربر فعال

آواتار blue angels

848 تشکر در 316 ارسال
میزان فعالیت سابقه
0/20 15/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss429
پیش فرض چنگولي و درگيري‌هاي دو‌قلو‌هاي بهم چسبيده

. فيلمي با عنوان چار‌چنگولي كه سهيلي حال‌و‌هواي آن و تفاوتش با ديگر ساخته‌هايش را آن‌طور توصيف مي‌كند: «اين فيلم اثري اجتماعي در قالب طنز است كه با ديگر فيلم‌هايم كاملا متفاوت است و هيچ ارتباطي به آنها ندارد، چرا كه پيش از اين كار طنز نساخته‌ام.»
سهيلي در اين فيلم به روايت زندگي دو برادر دوقلو به نام‌هاي شهرام و بهرام پرداخته كه از ناحيه كتف و شانه به يكديگر چسبيده‌اند آنها از نظر ظاهر و عقايد به‌شدت با يكديگر متفاوتند، اما مجبورند همديگر را تحمل كنند. او با دستمايه قرار دادن اين موضوع تلاش دارد تا به نقد مسائل روز جامعه كه دغدغه وي در فيلم‌هاي قبلي‌اش بوده بپردازد. در اين فيلم كه روي موفقيت تجاري آن حساب ويژه‌اي از سوي دست‌اندركاران آن باز شده نقش برادران دو‌قلو به رضا شفيعي‌جم و جواد رضويان سپرده شده است تا با حضور آنها موفقيت فيلم در گيشه بيش از بيش تضمين شود. علاوه بر اين دو‌، فتحعلي اويسي، بهاره رهنما، رضا فيض نوروزي، مهران رجبي،‌ شهرام قائدي، و مژگان بيات نيز ديگر بازيگران اين فيلم هستند.
اين فيلم از 27 ارديبهشت‌ماه در خيابان ايران ‌مقابل دوربين حسين ملكي رفت تا طي 45 جلسه فيلمبرداري آن در تهران و شمال كشور به سرانجام برسد كه در حال حاضر گروه سرگرم ضبط سكانس‌هاي پاياني هستند. اين در حالي است كه تدوين فيلم نيز هم زمان با طي شدن اين مرحله زير‌نظر حسن ايوبي در حال انجام است. سهيلي كه براي دريافت پروانه ساخت چار‌چنگولي 6 ماه انتظار كشيد اين فيلم را با همكاري محمد نجيبي به عنوان سرمايه‌گذار تهيه و توليد مي‌كند. در توليد اين فيلم جهانگير ميرشكاري (مدير صدابرداري)، كامبيز دارابي (دستيار اول كارگردان و مدير برنامه‌ريزي)، عباس بلوندي (طراح صحنه و لباس)G] بابك شعاعي (‌طراح گريم)‌، ميترا احمدي (‌مدير توليد)‌‌، حسن شجاعي(عكاس) و ‌ندا عاصف (منشي صحنه) با او همكاري دار

منبع خبر : همشهری امارات
6 کاربر از blue angels برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Jun-20-2008, 22:27   #17
Marow
مدير بازنشسته بخش هنر

آواتار Marow

میزان فعالیت سابقه
0/20 10/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss1628
پیش فرض گفتگو با حنا مخملباف / در ايران قانون سکوت حکمفرماست

حنا مخملباف در مصاحبه با کوريه انترناسيونال:
- یکشنبه 8 اردیبهشت 1387 [2008.04.27]

حنا مخملباف، کارگردان جوان ايراني، در اولين فيلم بلند خود تراژدي مردم افغان را از طريق بازي هاي بچه گانه به تصوير مي کشد. اين فيلم اولين جايزه هيأت داوران جشنواره سن سباستين را از آن خود کرد. حنا مخملباف در مصاحبه اي با کوريه انترناسيونال به سؤالاتي درخصوص اين فيلم پاسخ مي دهد.

عنوان اصلي فيلم "بودا از شرم فروريخت" است. آيا مي توانيد توضيح دهيد منظور از انتخاب اين عنوان چيست؟

موضوع فيلم دور مجسمه هاي ويران شده بودا در باميان افغانستان مي گردد. اين مجسمه ها در مارس 2001 توسط طالبان از بين رفتند. من عنوان کتابي را براي اين فيلم انتخاب کردم که همان سال توسط پدرم نوشته شد. از نظر من، اين بدين معني است که حتي اگر مجسمه ها از سنگ ساخته شده باشند، در برابر خشونت و مشکلاتي که مردم متحمل مي شوند، احساس شرم مي کنند و فرو مي ريزند.

عنواني که در فرانسه انتخاب شده، توجه را روي "دفتر" که يکي از عناصر مهم فيلم است جلب مي کند. من سعي کرده ام به گونه اي کار کنم که تمامي عناصر فيلم سمبوليک باشند. اين فيلم با استفاده از عناصري مانند يک دفتر، يک روژ لب يا يک تکه چوب [که به عنوان يک سلاح توسط پسر کوچکي استفاده مي شود] سرنوشت يک ملت را بيان مي کند. دفتر، نماد فرهنگ نابود شده است، تکه چوب، نماد تمامي جنگ هايي که اين کشور متحمل شده و روژ لب نماد خفقان و ظلم. مي توان بودا را به عنوان مجسمه هايي ساده در نظر گرفت، ولي من معتقدم که طالبان نه تنها مجسمه هاي سنگي را از بين برده، بلکه هويت مردم اين کشور را نيز نابود کرده است.

چنين نمادهايي، به ويژه دفتر، در سينماي ايران زياد ديده مي شوند. آيا شما فکر مي کنيد از فيلم هاي ديگر تأثير گرفته ايد؟

تنها کسي که در سينماي ايران بيشترين تأثير را بر من داشته پدرم است. من سينما را از پدرم ياد گرفته ام و اوست که عشق به سينما را در وجودم پرورش داده. با اين حال، سبک کاري ما با هم فرق مي کند. او ديدگاه مردي پنجاه ساله و باتجربه بسيار را دارد و من ديدگاه يک دختر جوان تازه کار. البته من از فيلم هاي امير نادري، کارگردان ايراني نيز، تأثير بسيار گرفته ام.
من در مدرسه فيلمسازي پدرم دوره تحليل فيلم گذرانده ام [او از سن 8 سالگي مدرسه را ترک کرده تا به همراه پدرش درس بخواند]. در اين فرصت، فيلم هاي مورد علاقه ام را بررسي کردم، ولي اين مسأله بر روند کاري من تأثير نگذاشت. من فيلم فارنهايت 451، فيلم هاي چارلي چاپلين و تارکوفسکي را دوست دارم و فکر مي کنم اينها فيلم هاي بزرگي هستند، به طوري که هيچ کس نمي تواند از آنها چشم پوشي کند. به طور کلي، معتقدم که سينما در اين سال هاي اخير به دليل ظهور دوربين ديجيتال افت کرده است. هر کسي به خود اجازه مي دهد که دوربين را بردارد و شروع به فيلمسازي کند، بدون آنکه دقيقاً موضوع خاصي در ذهن داشته باشد. سينما به مکان شلوغي تبديل شده که در آن حتي نمي توان اشخاصي را که صداي خوبي دارند تشخيص داد. از نظر من، سينما بايد به مثابه آينه اي در مقابل مردم باشد و آنان را با تصوير و بازتاب خودشان روبرو کند.

چرا براي سکانس هاي مختلف فيلم تان از کودکان استفاده کرده ايد؟

"دفتر"، بچه ها را به تصوير مي کشد، ولي درواقع اين يک پيام است به جانب بزرگسالان که مي خواهد نتايج کارهاي بدشان را نشان دهد. بچه ها نيز بزرگسالان فردا هستند و اگر به خشونت و جنگ عادت کنند، بي شک آينده بشريت در خطر خواهد بود. من مي خواستم اين فيلم يک هشدار براي بزرگسالان باشد: مواظب اعمال خود باشيد، بچه ها در هر لحظه در حال ياد گرفتن کارهاي شما هستند. جنگ در افغانستان پايان يافته، ولي خشونت باعث نابودي روحيه کودکان شده است. پسرهاي کوچک از پدرشان تقليد مي کنند و با هم جنگ مي کنند و دخترهاي کوچک نيز از مادرشان تقليد مي کنند و با وسايلي که ممنوع هستند، مانند روژ لب، به آرايش خود مي پردازند.

شما در افغانستان فيلم برداري کرده ايد. چرا اين کار را در ايران نکرديد؟ آينده دو کشور را چگونه مي بينيد؟

در مورد ايران حرف هاي زيادي دارم، ولي در وضعيت کنوني نمي توانم مطرح کنم. وضعيت ايران باعث شد تا ما [خانواده اش] کوچ نشين شويم. مثلاً اين فيلم در افغانستان برداشته شده، در تاجيکستان مونتاژ شده و در آلمان به پايان رسيده. من اين فيلم را در افغانستان برداشته ام، ولي مشکلاتي وجود دارد که به هر دو کشور مربوط مي شود. فکر مي کنم به اين دليل است که حق فيلمبرداري يا حتي مونتاژ فيلمم را در ايران نداشتم. دو فيلم کوتاهم که يکي را ده سال پيش و ديگري را پنج سال پيش ساختم، هيچ يک در ايران اکران نشد.

آنچه را که براي اين دو کشور آرزو دارم اين است که هر کس بتوانند حرف خود را آزادانه بر زبان آورد. زيرا تا زماني که شخص نتواند عقايد خود را بيان کند، کشور پيشرفت نخواهد کرد. امروز در ايران قانون سکوت حکمفرماست. پدر من يکي از آن افراد نادري است که جرأت بيان کردن عقايد خود را دارد؛ چه در گذشته و چه درحال حاضر. او فيلم هاي عاشقانه ساخته، درحالي که تلفظ واژه "عشق" ممنوع است. به لطف شهامت پدر من است که اکنون در ايران پس از ده پانزده سال اکثر فيلم ها با مضمون عشق ساخته مي شود. شخصاً بايد بگويم نمي دانم آيا فيلمسازي را ادامه خواهم داد يا خير. در ايران هيچ گاه نمي توان فهميد چه خواهد شد. روزي که به ايران برگردم، شايد دستگير شوم. در ايران زماني که از خانه خارج مي شويد، نمي دانيد آيا بازخواهيد گشت يا خير. چون اگر موهايتان دو سانتيمتر از روسري خارج شود، دستگيرتان مي کنند. اگر زنده بمانم، مي خواهم فيلم بسازم.

منبع: کوريه انترناسيونال، 18 آوريل 2008

مترجم: علي جواهري

**مرخصی هستم**

قدیمی Jun-20-2008, 22:29   #18
Marow
مدير بازنشسته بخش هنر

آواتار Marow

میزان فعالیت سابقه
0/20 10/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss1628
پیش فرض پاسخ: از گوشه کنار سینما چه خبر؟ (داخلی)

آخرین تصاویر از پروژه بی پولی

**مرخصی هستم**

قدیمی Jun-21-2008, 00:22   #19
Marow
مدير بازنشسته بخش هنر

آواتار Marow

میزان فعالیت سابقه
0/20 10/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss1628

مسعود كيميايي اواسط تير، شريك را شروع مي‌كند

«مسعود كيميايي» كه روز گذشته به خارج از كشور سفر كرده، دو هفته ديگر به ايران بازمي‌گردد و پيش توليد فيلمنامه جديدش «شريك» را آغاز خواهد كرد.
براين اساس، «شريك» كه نام قبلي آن «محاكمه در خيابان» بوده،متعلق به سينمايي خياباني است و تمامي اتفاقات آن در لوكيشن‌هاي خارجي مي‌گذرد.
پيش‌توليد اين فيلم كه در فضاهاي جنوب شهر مي‌گذرد ،پس از طي مراحل اخذ پروانه ساخت، به تهيه‌كنندگي «مرتضي شايسته» اواسط تيرماه شروع مي‌شود.
بنابه اين گزارش، برخلاف برخي خبرهاي منتشر شده، هنوز همكاري هيچكدام از بازيگران و عوامل فني در اين فيلم، مشخص نشده است.
«شريك» داستان دو دوست است كه در مقطعي از زندگي به هم مي‌رسند تا براي رهايي از شرايط سخت پيش‌رويشان به هم كمك كنند.

**مرخصی هستم**

قدیمی Jun-22-2008, 12:59   #20
Marow
مدير بازنشسته بخش هنر

آواتار Marow

میزان فعالیت سابقه
0/20 10/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss1628

سبب منم با حضور امین تارخ ساخته می شود

«سيروس رنجبر» در گفت‌وگویی درباره ساخت اين فيلم اظهار داشت: اين فيلمنامه را نغمه رفيعا نوشته است.
وي درباره داستان اين فيلم گفت: اين فيلم داستان يك استاد دانشگاه است كه متهم به فساد اخلاقي است و در نهايت به قتل مي‌رسد و همسر او به تكاپو مي‌افتد تا ثابت كند همسرش به قتل رسيده و خودكشي نكرده است.

رنجبر درباره توليد اين فيلم كه محمدجواد يزداني آن را تهيه مي‌كند، به فارس گفت: براي كسب پروانه ساخت فيلم اقدام كرده‌ايم كه طبق صحبت‌هايي صورت گرفته، به محض كسب پروانه ساخت شروع به توليد فيلم مي‌كنيم.

اين كارگردان سينما گفت: در زمينه انتخاب بازيگران فعلا در حال مذاكره هستيم و براي ايفا كردن نقش استاد دانشگاه با امين تارخ مذاكراتي را انجام داده‌ايم.

اين كارگردان سينما درباره پروژه «بار هستي» گفت: ساخت اين پروژه كاملا منتفي است، به دليل اينكه بنياد سينمايي فارابي رسما اعلام كرد كه هيچ علاقه‌اي به توليد اين فيلم ندارد.

رنجبر درباره نگارش فيلمنامه‌اي كه براي جهانگير جهانگيري نوشته است، گفت: اين فيلمنامه «غريبه‌اي در شهر»، نام دارد و فيلمنامه‌اي اكشن و مهيج است. مشغول كار روي اين پروژه هستم كه اگر پروانه ساخت «سبب منم»صادر شد،پس از اتمام اين پروژه نگارش اين فيلمنامه را ادامه خواهم داد.

عواملي كه همكاري‌شان با اين پروژه قطعي است،عبارتند از:
مدير فيلمبرداري:نادر معصومي،صدابرداري:عباس رستگاري، دستيار كارگردان و برنامه‌ريز :واهيك خچونيان و عكاس:نادر رفيعا.

**مرخصی هستم**

3 کاربر از Marow برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
پاسخ

Bookmarks

برچسب ها
آل, اخبار بازيگران, اخبار فيلمها, اخراجي ها, اكران, الناز شاکردوست, انتقاد, اکران عمومی, باران کوثری, به رنگ ارغوان, بهرام رادان, تهميه ميلاني, توقيف, جشنواره, جشنواره بيست و هشتم, جشنواره فيلم فجر, جشنواره فیلم فجر, جلیلی, حاتمي كيا, حامد کمیلی, خبر, داريوش مهرجويي, داور, رضا کیانیان, زمهرير, سانسور در سینما, سيمرغ, سيمرغ بلورين, سینما, سینماهای تهران, طهران تهران, عرصه سینما, فجر, فستيوال, فيلم, فیلم, فیلم حضرت موسی, فیلم فجر, فیلمبرداری, كنه لوچ, كيفر, ليلا حاتمي, محسن افشانی, مصطفي زماني, ممیزی فرهنگی, مهناز افشار, پوریا پور سرخ

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال