| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| فیلم و سینما بحث و تبادل نظر و معرفی فيلم های روز جهان |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 |
|
کاربر فــعــــــــــال
![]() |
« پرويز پرستويي» در بم
پرويز پرستويي بازيگر مطرح سينماي كشورمان به بم رفت تا به علاقمندان بازيگري آموزش دهد. پرويز پرستويي از امروز تدريس بازيگري رادر تالار بسطامي بم آغاز كرده است. به گفته محمد علي جوشايي رييس اداره فرهنگ وارشاد اسلامي شهرستان بم 280 نفر در دوره سهروزهآموزش بازيگري شركت كرده اند كه 160 نفر آنان بمي وبقيه ازاستان سيستان وبلوچستان و ديگرشهرهاي استان كرمان هستند |
|
|
|
| کاربران زیر از hamedpersian برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#12 |
|
کاربر فــعــــــــــال
![]() |
««كافه ترانزيت» در مراكش
فيلم سينمايي “كافه ترانزيت” به كارگرداني كامبوزيا پرتوي در جشنوارهي فيلم "سالي" مراكش به نمايش درمي آيد. به گزارش سايت سينماي ما، اين فيلم با حضور کامبوزيا پرتوي و فرشته صدرعرفايي بازيگر فيلم، در جشنواره "سالي "كه در "كازابلانكا" برگزار ميشود حضور خواهد داشت. جشنواره رقابتي سالي از فردا به مدت 10 روز ادامه خواهد داشت. "کافه ترانزيت" محصول مشترك ايران و فرانسه است و قصه زني به نام ريحان را روايت ميكند كه پس از مرگ همسرش تلاش ميكند تا قهوه خانه او را اداره كند،اما در اين راه با مشكلاتي مواجه ميشود. پرويز پرستويي، فرشته صدرعرفايي، نيكلاس پاپا دوپلوس، اسويتا ميخاليشنا و اسماعيل سلطانيان از بازيگران “كافه ترانزيت” هستند. فيلمبرداري فيلم را محمد رضا سكوت، طراحي صحنه و لباس را فرهاد فارسي و تدوين آن را جعفر پناهي برعهده داشته است |
|
|
|
| کاربران زیر از hamedpersian برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#13 | ||||||||
|
مدیر ارشــد
![]() تاریخ عضویت: 2006-07-24
شهر سکونت: land of destiny
رشته تحصیلی: کامپیوتر - سخت افزار
11,261 تشکر در 3,468 ارسال
دریافت کتاب: 14
اهداء کتاب: 13
![]()
|
مسعود جعفري جوزاني، در چشم باد و يك فيلم طنز
همچنان مشغول ساخت مجموعه در چشم باد هستم، اين مجموعه 52 قسمتي است و به احتمال زياد، كار توليد يك سال ديگر به پايان مي رسد. در چشم باد روايتگر سه دوره تاريخي است كه از سال 1299 شروع مي شود و به فتح خرمشهر ختم مي شود. قصد دارم سه فيلم سينمايي نيز براساس مقاطع مختلف زماني قصه، از آن بسازم. به غير از اين ها براي ساخت فيلم سينمايي، دو فيلمنامه آماده دارم. در يكي از آنها محوريت داستان با زن هاست و فيلمنامه دوم مضمون طنز دارد و البته اجتماعي است. عنوان آن هم چگونه ياد بگيريم پيتزا بخوريم و خوشبخت باشيم است. آزيتا حاجيان، تدارك سايه ولگرد من اين روزها در مجموعه ساعت شني به كارگرداني بهرام بهراميان كه در 22 قسمت ساخته مي شود، بازي مي كنم. نقشم در اين مجموعه كوتاه ولي متفاوت است. اگر گزيده كار شده ام به خاطر ضعف زياد كارهاي پيشنهادي است. فيلمنامه هايي كه از قدرت و انسجام كافي برخوردار نيستند و نقش هايي كه هيچ جذابيتي ندارد. ازطرفي حضور زياد در مجموعه هاي تلويزيوني باعث مي شود بازيگر هميشه جلوي چشم مردم باشد و از طرفي انتظارات آنها را بالا ببرد. از طرف ديگر، متأسفانه وقتي كارگردان ها مي بينند يك بازيگر از عهده يك نقش خاص برمي آيد، آنقدر از او در همان نقش خاص استفاده مي كنند كه بازيگر كليشه مي شود. در حوزه تئاتر كمي بي انگيزه شده ام چون براي كار قبلي ام حدود 5 ماه زحمت كشيدم ولي درنهايت تنها 30 اجرا به آن دادند. من هنوز نتوانسته ام انگيزه لازم را براي شروع كار تازه به دست بياورم. سايه ولگرد من نام سومين نمايش من است كه اگر مشكلي پيش نيايد، مقدمات اجرا را فراهم مي كنم. در حوزه سينما هم اصلاً به كارگرداني فكر نمي كنم چون با وجود پيشنهادهايي كه بوده، علاقه اي به اين كار ندارم ترجيح مي دهم كارگرداني تئاتر را ادامه دهم، در تئاتر حرفم را راحت تر و مستقيم تر عنوان مي كنم، البته اگر شرايط ادامه كار مهيا باشد. بيژن امكانيان، بازي در مجموعه تلويزيوني مشغول بازي در مجموعه اي به كارگرداني بهرام بهراميان هستم. اين مجموعه ساعت شني نام دارد. از طرف ديگر منتظر اكران تقاطع به كارگرداني ابوالحسن داودي هستم. به نظرم در تقاطع متفاوت ترين بازي اين سال ها را تجربه كردم. كارگرداني خوب داودي و هدايت مناسب بازيگران در موفقيت اين فيلم بسيار موثر بود. من گمان نمي كردم تقاطع از سوي منتقدان با چنين استقبالي مواجه شود. زماني كه در اين فيلم بازي مي كردم هيچ صحبتي از كيفيت كل كار و يا چگونگي بازي من نمي شد اما بعد از آماده شدن فيلم صحبت هايي از حاصل خوب فيلم شد و البته توجه ويژه به بازي من هم كه كانديداتوري جشن خانه سينما و سيمرغ بلورين نقش دوم مرد را برايم به ارمغان آورد. علاوه بر تقاطع ، قلقلك را هم آماده نمايش دارم، اين دو فيلم در دو گونه متفاوت سينمايي قرار دارند و هركدام تجربه اي خاص محسوب مي شوند. ناصر تقوايي، فعلاً فقط تدريس و عكاسي در حال حاضر مشغول به كار نيستم اما به محض اين كه شرايط براي فيلمسازي مهيا شود، باز هم فيلم مي سازم. وقتي شرايط كار وجود ندارد، چاره اي غير از اين نيست. وقتي سه فيلم من، پشت سرهم متوقف و پروژه نيمه كاره تعطيل مي شود، اين فيلمسازي برايم دل چسب نيست. من دوست دارم حضور جدي خود را در سينما به طور مستمر حفظ كنم. البته غير از سينما، دل مشغولي هاي ديگري هم دارم مثل برپايي نمايشگاه عكس يا تدريس، همه اين ها باعث مي شود در متن اجتماع حضور داشته باشم. منبع: همشهری |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از Black Hawk برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#14 | ||||||||
|
مدیر ارشــد
![]()
|
مسعود جعفري جوزاني، در چشم باد و يك فيلم طنز
همچنان مشغول ساخت مجموعه در چشم باد هستم، اين مجموعه 52 قسمتي است و به احتمال زياد، كار توليد يك سال ديگر به پايان مي رسد. در چشم باد روايتگر سه دوره تاريخي است كه از سال 1299 شروع مي شود و به فتح خرمشهر ختم مي شود. قصد دارم سه فيلم سينمايي نيز براساس مقاطع مختلف زماني قصه، از آن بسازم. به غير از اين ها براي ساخت فيلم سينمايي، دو فيلمنامه آماده دارم. در يكي از آنها محوريت داستان با زن هاست و فيلمنامه دوم مضمون طنز دارد و البته اجتماعي است. عنوان آن هم چگونه ياد بگيريم پيتزا بخوريم و خوشبخت باشيم است. آزيتا حاجيان، تدارك سايه ولگرد من اين روزها در مجموعه ساعت شني به كارگرداني بهرام بهراميان كه در 22 قسمت ساخته مي شود، بازي مي كنم. نقشم در اين مجموعه كوتاه ولي متفاوت است. اگر گزيده كار شده ام به خاطر ضعف زياد كارهاي پيشنهادي است. فيلمنامه هايي كه از قدرت و انسجام كافي برخوردار نيستند و نقش هايي كه هيچ جذابيتي ندارد. ازطرفي حضور زياد در مجموعه هاي تلويزيوني باعث مي شود بازيگر هميشه جلوي چشم مردم باشد و از طرفي انتظارات آنها را بالا ببرد. از طرف ديگر، متأسفانه وقتي كارگردان ها مي بينند يك بازيگر از عهده يك نقش خاص برمي آيد، آنقدر از او در همان نقش خاص استفاده مي كنند كه بازيگر كليشه مي شود. در حوزه تئاتر كمي بي انگيزه شده ام چون براي كار قبلي ام حدود 5 ماه زحمت كشيدم ولي درنهايت تنها 30 اجرا به آن دادند. من هنوز نتوانسته ام انگيزه لازم را براي شروع كار تازه به دست بياورم. سايه ولگرد من نام سومين نمايش من است كه اگر مشكلي پيش نيايد، مقدمات اجرا را فراهم مي كنم. در حوزه سينما هم اصلاً به كارگرداني فكر نمي كنم چون با وجود پيشنهادهايي كه بوده، علاقه اي به اين كار ندارم ترجيح مي دهم كارگرداني تئاتر را ادامه دهم، در تئاتر حرفم را راحت تر و مستقيم تر عنوان مي كنم، البته اگر شرايط ادامه كار مهيا باشد. بيژن امكانيان، بازي در مجموعه تلويزيوني مشغول بازي در مجموعه اي به كارگرداني بهرام بهراميان هستم. اين مجموعه ساعت شني نام دارد. از طرف ديگر منتظر اكران تقاطع به كارگرداني ابوالحسن داودي هستم. به نظرم در تقاطع متفاوت ترين بازي اين سال ها را تجربه كردم. كارگرداني خوب داودي و هدايت مناسب بازيگران در موفقيت اين فيلم بسيار موثر بود. من گمان نمي كردم تقاطع از سوي منتقدان با چنين استقبالي مواجه شود. زماني كه در اين فيلم بازي مي كردم هيچ صحبتي از كيفيت كل كار و يا چگونگي بازي من نمي شد اما بعد از آماده شدن فيلم صحبت هايي از حاصل خوب فيلم شد و البته توجه ويژه به بازي من هم كه كانديداتوري جشن خانه سينما و سيمرغ بلورين نقش دوم مرد را برايم به ارمغان آورد. علاوه بر تقاطع ، قلقلك را هم آماده نمايش دارم، اين دو فيلم در دو گونه متفاوت سينمايي قرار دارند و هركدام تجربه اي خاص محسوب مي شوند. ناصر تقوايي، فعلاً فقط تدريس و عكاسي در حال حاضر مشغول به كار نيستم اما به محض اين كه شرايط براي فيلمسازي مهيا شود، باز هم فيلم مي سازم. وقتي شرايط كار وجود ندارد، چاره اي غير از اين نيست. وقتي سه فيلم من، پشت سرهم متوقف و پروژه نيمه كاره تعطيل مي شود، اين فيلمسازي برايم دل چسب نيست. من دوست دارم حضور جدي خود را در سينما به طور مستمر حفظ كنم. البته غير از سينما، دل مشغولي هاي ديگري هم دارم مثل برپايي نمايشگاه عكس يا تدريس، همه اين ها باعث مي شود در متن اجتماع حضور داشته باشم. منبع: همشهری |
||||||||
|
|
|
|
|
#15 | ||||||||
|
مدیر ارشــد
![]()
|
دومین جشنواره بینالمللی فیلم شهر به منظور معرفی و ارزشگذاری فیلمهای ایرانی و خارجی در موضوع هویت شهری، برگزار میشود.
به گزارش معاونت فرهنگي اجتماعي شهرداري تهران، حیات مدنی، هویت شهری و اعتلای اخلاق شهروندی از موضوعات دومین جشنواره شهریاند که در دو بخش رقابتی و جنبی از 25 تا 28 آذرماه برگزار میشود. در بخش بینالمللی به بهترین فیلم، کارگردانی، فیلم نامه، فیلم کوتاه، مستند و بهترین تحقیق و پژوهش فیلم مستند دیپلم افتخار و تندیس جشنواره و 14 هزار دلار اهدا میشود. همچنین ستاد برگزار کننده جشنواره به یک فیلم سینمایی بلند و یک فیلم کوتاه ایرانی شرکت کننده در بخش مسابقه جشنواره جایزه تا سقف 50 درصد در پروژه بعدی اهدا میشود. در بخش جنبی جشنواره، نمایش برگزیده فیلمهای ساخته شده راجع به شهر بیروت به عنوان شهر مقاومت و مرور بر آثار یک فیلم ساز مرتبط با موضوع جشنواره اجرا میشود. مسابقه اینترنتی فیلم های 137 ثانیهای با موضوع فوریتهای خدمات شهری نیز برگزار خواهد شد و فیلمها در سایت اینترنتی جشنواره به نمایش درمیآید. در مقررات عمومی آمده است: تمامی فیلمهایی که از ابتدای سال 84 ساخته شده و تقاضای شرکت در دوره قبلی جشنواره را نکرده باشند، میتوانند در این دوره شرکت کنند. بلوار میرداماد ، خیابان 12 بهمن ، نشانی دبیرخانه، و تلفن 22264058 برای اطلاعات بیشتر در نظر گرفته شده است. |
||||||||
|
|
|
|
|
#16 | ||||||||
|
مدیر ارشــد
![]()
|
دو مجموعه سینمای زنجیره ای آمریکا میگویند فیلم بحث انگیزی که در آن ترور خیالی جورج بوش، رئیس جمهور آمریکا به تصویر کشیده شده را نمایش نمیدهند.
به گزارش بیبیسی، «مرگ یک رییس جمهور» که در انگلیس ساخته شده و تیراندازی و مرگ جورج بوش را بازسازی کرده، ماه گذشته موفق شد با امضای یک قرارداد، پخشش را در آمریکا تضمین کند. سومین سینمای زنجیره ای مهم آمریکا نیز گفته است هنوز از نمایش این فیلم مطمئن نیست. نمایش فیلم قرار است روز ۲۷ اکتبر در آمریکا آغاز شود. گروه سرگرمی ریگال که صاحب بیش از ۶۳۰۰ سالن در ۴۰ ایالت آمریکاست گفته که به خاطر موضوع فیلم، آن را نمایش نخواهد داد. سخنگوی این گروه گفته است: ما احساس نمیکنیم نمایش قتل یک رئیس جمهور در آینده کار درستی باشد، به همین دلیل قصد نداریم این فیلم را در هیچیک از سالنهایمان نمایش دهیم. وی افزوده است، گروه ریگال تماسها و ای میلهای زیادی در حمایت از این تصمیم دریافت کرده است. یک شرکت دیگر با ۲۵۰۰ سالن در ۳۴ ایالت نیز تصمیم مشابهی گرفته است. در همین حال سخنگوی شرکت سرگرمی ای ام سی که ۵۶۰۰ سالن در اختیار دارد، هنوز در این مورد تصمیم نگرفته است. به گفته پخش کننده فیلم در آمریکا، بیش از ۱۰۰ سالن گفته اند این فیلم را نمایش خواهند داد. مرگ یک رییس جمهور توسط شبکه More4 انگلیس و به کارگردانی گبریل رنج ساخته شده و از بازیگران حرفه ای و افکتهای کامپیوتری برای خلق تصویر ترور رییس جمهوری آمریکا در حین تظاهرات ضد جنگ در سال ۲۰۰۷ استفاده کرده است. سازندگان این فیلم تخیلی ۹۰ دقیقه ای (که شبیه فیلمهای مستند تلویزیونی است)، میگویند که برای نشان دادن اثرات جنگ علیه تروریسم بر آمریکا، این فیلم را تهیه کرده اند. اما مخالفان فیلم میگویند که ساخت چنین فیلمی غیر مسئولانه است. پیتر دیل، رییس شبکه More4 از ساخت این فیلم دفاع کرده و آن را اثری قوی و تفکر برانگیز میداند که تاثیر جنگ علیه تروریسم آمریکا را به خوبی نشان میدهد. به گفته آقای دیل، قطعا افرادی خواهند بود که از ساخت و ارائه چنین فیلمی ناراحت خواهند شد اما هر کس آن را تماشا کند، میبیند که چه اثر پیچیده و تاثیرگذاری را مشاهده کرده است. رییس شبکه More4 ابراز امیدواری کرده است که نیت ساخت چنین فیلمی به درستی از سوی همگان درک شود. |
||||||||
|
|
|
|
|
#17 | ||||||||
|
کاربر انجـــــمن
![]() تاریخ عضویت: 2008-09-27
31 تشکر در 16 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
![]() اين روزها بيشتر مردم رضا شفيعي جم را با نقش بامشاد به ياد دارند؛ حالا هر چقدر هم شفيعي جم نقشي متفاوت بازي كند و خودش را به آب و آتش بزند، باز هم همان آش است و همان كاسه. خود شفيعي جم هم كمي گله مند است كه چرا هرگونه نقشي را اگر چه حتي با سبيل هم بازي كند باز عكس بامشاد را براي او سر در سينماها مي گذارند. زن بدلي به كارگرداني مهرداد ميرفلاح هم آخرين حضور او در سينما بود كه چند وقت پيش اكران شد. شفيعي جم فيلم قلقلك را نيز به تهيه كنندگي بيژن امكانيان آمادة اكران دارد. الان هم دارد در سريال در چشم باد بازي مي كند. چه چيز باعث شد در زن بدلي بازي كنيد؟ خب دليل من، حضور رامبد جوان و ماهايا پطروسيان بود، البته بيشتر رامبد. آن هم به خاطر دوران كودكي كه با هم سپري كرديم و همبازي بوديم. از آن بچه شيطون ها بوديد كه از ديوار صاف بالا مي رفتند؟ نه ديگر به آن شكل، من هميشه رامبد را به خاطر هفت هشت سالگي مان، كه با هم بوديم يك جور ديگر مي ديدم. البته بازي هاي ما بيشتر تيراندازي و تفنگ بازي بوده. خلاصه از آن جايي كه فكر مي كردم اين مي تواند دومين كارم با رامبد باشد، توي فيلم بازي كردم. فكر مي كنيد مردم از زن بدلي خوششان آمد؟ آره. فكر نمي كنم كار بدي بوده باشد. چون مردم مي خنديدند. مردم آن قدر مشغله دارند كه كاري به اين كارها ندارند. اين ريزبيني را هم ندارند كه مثلا بدانند اين فيلم كپي فيلم ديگري است. آخر فقط خنديدن مردم هم كه شرط نيست. هست؟ چرا، به نظر من خيلي شرط است كه مردم بخندند و اين نشانة رضايت آن هاست. چون اين روزها سينما محل تفريح است و۸۰درصد مردم به سينما مي آيند كه اوقات خوشي را سپري كنند، وگرنه سي دي فيلم ها به راحتي در دسترس آن ها است. بنا به گفتة خودتان از رضا شفيعي جم در اين فيلم راضي بوده ايد؟ يك چيزهايي در بازيگري براي من ايده ال است كه ممكن است براي ديگران اين جوري نباشد، به عنوان مثال كاري مثل ارتفاع پست كه به نظر خودم كار خوبي بود. فكر مي كنيد چرا هر بازي كه مي كنيد دوباره عكس بامشاد براي شما مي گذارند؟ نمي دانم. درست است كه مردم اين نقش را دوست دارند، اما دليل نمي شود عكس بامشاد را بگذارند، چون همين نقش من در زن بدلي نقش متفاوتي نسبت به آن نقش بود. |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از Digiti Minimi برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#18 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-12
247 تشکر در 143 ارسال
![]()
|
هفده فيلم مستند به جشنواره فيلم كوتاه تهران راه يافتند
هفده فيلم مستند به بخش سينماي جوان،جشنواره فيلم كوتاه تهران راه يافت.به گزارش كميته روابط عمومي بيست و سومين جشنواره فيلم كوتاه تهران،هفده فيلم مستند؛افسونگر ساساني(مهدي باقري)،بازار تيه(محمد رمضاني)،بازگشت(طيبه نادري،طاهره نادري)،تحدير(رضا قاضي)،دودكش جز(فاطمه بابازاده)،روي ابرها قدم بزن(بهناز تاجيك)،زن،رنگ،عروسي(علي شاهيده)،سروا(فاطمه حيدري)،سلام حزب الله(محمد حسين مهدويان)،شاطر(جمال شيدازياني)،صداي پوست انداختن درخت چنار(وحيد زارع زاده)،من فقط ايدز دارم(عليرضا دهقان)،فرش چوب(عبدالرحمان ميراني)،ماه بر بام(عليرضا جهاني فر)،من پرتقالي هستم(ميثم قائدي)،نقش سفيد(عليرضا سليماني) و هاتف(نسيم بهادري) فيلم هاي پذيرفته شده در بخش مستند سينماي جوان هستند. بيست و سومين جشنواره فيلم كوتاه تهران از 30آبان تا 5آذر ماه برگزار مي شود
|
|
| کاربران زیر از michael moore برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#19 | ||||||||
|
مدیر ارشــد
![]()
|
"مهدي سليمي" مديرعامل موزه سينما و قائم مقام معاونت اداري و مالي صداوسيما سهشنبه شب بر اثر عارضه قلبي درگذشت. سليمي از مديران خلاق حوزه فرهنگي به شمار ميرفت و پيشتر مسووليت اجرايي قائم مقام معاونت امور سينمايي وزارت ارشاد، موسسه سينماشهر، جشنوارههاي استاني، موسسه رسانههاي تصويري، موسسه سياحتي كيش، سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران و رييس دفترامور مجامع و شركتهاي صداوسيما را برعهده داشت. روابط عمومي صداوسيما اعلام كرد كه مراسم تشييع آن مرحوم ۲۷ مهرماه از مقابل مسجد بلال صداو سيما برگزار ميشود. |
||||||||
|
|
|
|
|
#20 | ||||||||
|
یـار آشــــــــــــــــنـا
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-10
200 تشکر در 87 ارسال
![]()
|
ركورد فروش فيلمهاي جيمز باند در انگليس شكست
--------------------------------------------------- "كازينو رويال" ، با نقش آفريني دانيل كريگ در نقش جيمز باند مامور 007،در اولين شب نمايش در انگليس ركورد فيلمهاي قبلي باند را شكست. به گزارش فرانس پرس اين فيلم پنجشنبه 16 نوامبر (25 آبان) در شب آغاز نمايش در انگليس 3.2 ميليون دلار فروش كرد و فيلم ديگر باند " روزي ديگر بمير" با با بازي پيرس برازنان را كه در شب افتتاح در سال 2002 1.1 ميليون دلار فروخته بود، با فاصله زيادي پشت سر گذاشت. " كازينو رويال" كه ملكه انگليس اليزابت دوم قبل از اكران عمومي ميهمان افتتاحيه ويژه آن بود، بر اساس نخستين رمان يان فلمينگ درباره جيمز باند در سال 1953 است. نقش اول زن فيلم را هنرپيشه فرانسوي اوا گرين بازي ميكند، ونقش مرد شرير اين فيلم باند به عهده مدز ميكلسن است. چند دقيقه اول اين فيلم دو ساعت و نيمي سياه وسفيد است و باند عضلاني و خشن جديد را در آغاز حرفهاش - پيش از دريافت " مجوز كشتن" - به نمايش ميگذارد. باند در فيلم به سرعت عاشق وسپر ليند- اوا گرين- حسابدار دولت ميشود كه مامور نظارت بر يك بازي - نقطه محوري طرح داستاني فيلم - است كه باند وا لوشيفر- مدز ميكلسن- بانكدار خبيث تروريستها در جهان مشغول آن هستند. اما طرح داستاني تكاندهنده فيلم به زودي آشكار ميكند كه رويه مهربان مامور 007 مدت زيادي طول نميكشد. تنها در چند لحظه آخر فيلم است كه موسيقي تماتيك مشهور فيلمهاي باند نواخته ميشود و خط آخر ترانه آن يادآور جمله مشهور باندهاست:" نام من باند است، جيمز باند." آخرين فيلم جيمز باند كه در انگليس، جمهوري چك، باهاما و ايتاليا فيلمبرداري شده و هنرپيشههاي از كشورهاي مختلف در آن بازي ميكنند، همان حال و هواي بينالمللي فيلمهاي قبلي باند را دارد. دانيل كريگ انگليسي ششمين بازيگري است كه نقش باند را بازي ميكند.باندهاي قبلي از جمله برازنان ايرلندي، تيموتي دالتون ولزي، راجر مور انگليسي و جرج لازنبي استراليايي بودهاند.اولين جيمز باند سينما و محبوبترين آنها شون كانري اسكاتلندي بود كه رسما اين رشته فيلمها را در سال 1962 آغاز كرد. رشته فيلمهاي باند با فروش كلي 4 ميليارد دلار پس از فيلمهاي جنگ ستارگان سودآورترين فيلمهاي تاريخ سينما بودهاند. |
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| آمیتاب باچان, براد پيت, جنجالهاي سينما, جولی, حاشیه،حواشی, سینما و حواشی آن, شون پن, کیدمن |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|