| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| فیلم و سینما بحث و تبادل نظر و معرفی فيلم های روز جهان |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 | ||||||||
|
مدیر ارشــد
![]() تاریخ عضویت: 2006-07-24
شهر سکونت: land of destiny
رشته تحصیلی: کامپیوتر - سخت افزار
11,152 تشکر در 3,444 ارسال
دریافت کتاب: 14
اهداء کتاب: 13
![]()
|
این فیلم فوقالعاده هست من تا حالا فیلم جنگی به این زیبایی و با این پرداخت کامل ندیدم شاهکاری حماسی در مورد سربازان آمریکایی که شاید ما این همه فیلم جنگی ساختیم نتونستیم همچین چهره ی حماسی رو نمایش بدیم خیلی ممنونم(در مورد غلو کردن کاملا موافقم ولی فیلم قصدش همینه)
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از Black Hawk برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#12 | ||||||||
|
همكار تالار فيلم و سينما
![]() تاریخ عضویت: 2007-03-14
شهر سکونت: ShZ
رشته تحصیلی: حقوق
2,006 تشکر در 581 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
سلام black hawk عزیز
مر30 كه سر زدی. در مورد فیلم همون جور كه گفتم باهات هم عقیده هستم. ---------------------------------------------------------------------------- |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از moso_saeed برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#13 | ||||||||
|
همكار تالار فيلم و سينما
2,006 تشکر در 581 ارسال
![]()
|
|
||||||||
|
|
|
|
|
#14 | ||||||||
|
همكار تالار فيلم و سينما
2,006 تشکر در 581 ارسال
![]()
|
بچه ها چطوری می تونم توی سایت عكس بزارم.
ممنون میشم اگه كمكم كنید. |
||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
#15 | ||||||||
|
کاربر حرفـــــــــه ای
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: Great White North
675 تشکر در 500 ارسال
![]()
|
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از phoenix80 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#17 | ||||||||
|
كارشناس تالار الكترونيك
شهر سکونت: کارتن خواب آواره
رشته تحصیلی: بی سواد !
1,459 تشکر در 830 ارسال
![]()
|
س ... جون یعنی همون موسو جون !!! ( دیگه نمیتونم تحمل كنم بالاخره تو رو لو میدم ) من زیاد در مورد نجات سرباز رایان شنیده بودم ، مرسی که مطلبت رو گذاشتی ! حداقل حالا میدونم چرا میخواستن نجاتش بدن ! راستی یه تاپیک هست همه میان خودشونو معرفی میکنن ! تو هم تا دیر نشده برو ....
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از علی آرین برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#18 | ||||||||
|
همكار تالار فيلم و سينما
2,006 تشکر در 581 ارسال
![]()
|
سلام علی اقای عزیز.
باشه یه سری میزنم . ممنون كه مثل همیشه به من لطف داری و سر میزنی. . -------------- فیلم امروز سیندرلا من . فیلمی كه واقعا بار عاطفی بالایی داره. هر كدوم از شخصیت های این فیلم قابلیت تبدیل به یك فیلم مجزا رو دارن. . سیندرلا من. بر اساس داستان زندگی جیمز جی برداک.بکسور امریکایی ایالت نیو جرسی. با کارگردانی = ران هاوارد با بازی راسل کرو رنی زلورگر و ... داستان فیلم. جیمز مشت زن قدر تمندیه که کم کم داره سنش بالا میره. و با باخت تو یکی از مسابقاتش جواز مبارزه اون رو لغو میکنن. وضع اقتصادی کشور خیلی خرابه و جیمز مجبوره با دست شکسته به کارهای سختی بپردازه تا بتونه شکم خانوادش رو سیر کنه. بالاخره جیمز با کمک دوست و مدیر برنامش می تونه واسه یه مسابقه دیگه اجازه بگیره. جیمز با بدترین وضع جسمی وارد مسابقه می شه و حریف قدرتمندش رو شکست میده و بعد از اون دوباره اجازه مسابقه دریافت میکنه و رقباش رو یکی یکی شکست میده تا به فینال مسابقات میرسه و باید با کسی مبارزه کنه که تا اون موقع چندین نفر رو توی رینگ کشته. خلاصه جیمز با وجود مشکلات زیاد می تونه مسابقه رو ببره. این وسط جیمز میشه اسطوره مردم زجر کشیده و به اون لقب سیندرلا من داده میشه. ( حتما این فیلم رو ببینین ارزشش رو داره) . آخرین ویرایش توسط moso_saeed در تاریخ Mar-19-2007 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
#19 | ||||||||
|
همكار تالار فيلم و سينما
2,006 تشکر در 581 ارسال
![]()
|
سلام .
اینم یه فیلم دیگه كه بازهم جزو فیلم های برتر دنیا محسوب میشه. . sin city(شهر گناه ) اثر فرانک میلر با بازی بروس ویلیس ( نیازی به تعریف نداره . با سبكی خاص خودش) جسیکا البا ( مثل همیشه جذاب و دیدنی) دوون ااوکی(اسیایی و فوق العاده) الکسیز بلدل پاورز بوت روزاریو داوسون مایکل کلارک جاش هارتنت مایکل مادسن بریتینی مورفی ( یه سمبل ) گلیو اوون ( واقعا عالی بود) نیچ استال الیجا وود ( نقشی متفاوت و جالب ) . فیلم داستان شهری پر از فساده . شخصیت های داستان با قصه های جداگانه وارد میشن و جلو میان و در اخر کار همه به هم ربط پیدا میکنن. شخصیت پردازی های فیلم و همین طور نوع ربط دادنشون واقعا استادانس. در اخر فیلم خیر بر شر پیروز مشه ولی همون جور که توی فیلم میبینیم این یه امر موقتیه و باز هم شر بر همه جا حکم فرما میشه. فیلم با سبک خاص و واقعا فوق العاده ای تصویر برداری شده. . به نظر من جزو 10 فیلم برتر جهان باید محسوبش کرد. بچه ها اگه چیز بیشتری ازش می دونین لطف کنید و بگین. مر30. . البته چیز های در مورد ساخت قسمت دومش شنیدم ولی نمی دونم تا چه حد واقعیت داره. . راستی بچه ها هر كس در مورد فیلم خاصی مطلبی یا خلاصه هر چیز دیگه ای كه داره اگه بزاره لطف كرده. |
||||||||
|
|
|
|
|
#20 | ||||||||
|
دوســـــت جـــــــدید
44 تشکر در 21 ارسال
![]()
|
SkyFighter
کارگردان: Gérard Pirès سال تولید:2005 تعدادی از بازیگران Benoît Magimel, Clovis Cornillac, Géraldine Pailhas, Philippe Torreton, و.............. فیلم بسیار زیباییست در مورد روبودن یک میراژ2000 از نیروی هوایی برای یک سو قصد فیلم سر شار از مانور های هوایی و نبرد های نمایشیست در کل من دیدن این فیلم رو به کسایی که از فیلم استیلیث خوششون اومد بیشتهاد میکنم
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از Sparrow03 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |