| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| موسیقی کلیه موضوعات مرتبط با دنیای موسیقی ((بحث و تبادل نظر در رابطه با انواع موسیقی و جواب به سوالات شما)) |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#21 | |||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار موسيقي
![]() تاریخ عضویت: 2007-10-06
شهر سکونت: tehran
2,485 تشکر در 1,102 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
نقل قول:
http://www.iranhmusic.com/service.aspx?id=13
![]() دخترك فقیر ولی ثروتمند دخترك تنها ولی قدرتمند دخترك كوچك ولی بزرگ دخترك غران در میان دسته ای گرگ دخترك زیبا ولی ویران دخترك ایران ایران ایران برادران و خواهران گل دیگر با احمدرضا نگران هیچ مشکلی نباشید من دوباره بازگشتم
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#22 | |
|
مدير بخش كشاورزي
![]() |
نقل قول:
قربان پس چی شد؟؟؟؟:-?
همه ی ما به نفرت نیاز داریم تا عشق را بشناسیم.نفرت فقط هنگامی قدرت پیدا می كند كه سركوب یا نفی شود،اما اگر نور آگاهي به آن بتابد به انگيزه اي تبديل مي شود تا فرد با آن،حقيقت دروني خود را يابد. در صورت مشاهده هرگونه پست توهین آمیز و خلاف قوانین سایت با کلیک روی این آیکن موضوع را به مدیران ارشد اطلاع دهید .هر کس به طریقی دل ما می شکند..... .....میروم از رفتنم دلشاد باش..... لطفا از زدن هر گونه مطالب تکراری جدا خودداری فرمایید تالار كشاورزی بهترین مرجع مطالب برای دانشجویان عزیز
|
|
|
|
|
| کاربران زیر از CASSIATORA برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#23 | ||||||||
|
کاربر حرفـــــــــه ای
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: سنگستان
2,052 تشکر در 843 ارسال
![]()
|
در مورد سه تار هم اگه توضيحاتي بدين ممنون ميشم
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از sk. shin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#24 | |||||||||
|
![]()
|
نقل قول:
![]() دخترك فقیر ولی ثروتمند دخترك تنها ولی قدرتمند دخترك كوچك ولی بزرگ دخترك غران در میان دسته ای گرگ دخترك زیبا ولی ویران دخترك ایران ایران ایران برادران و خواهران گل دیگر با احمدرضا نگران هیچ مشکلی نباشید من دوباره بازگشتم
|||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از Ahmad reza برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#25 | ||||||||||
|
![]()
|
نقل قول:
نقل قول:
||||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از Ahmad reza برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#26 | |||||||||
|
کارشناس تالار شیمی
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: Iran
رشته تحصیلی: physical chemistry
762 تشکر در 356 ارسال
![]()
|
نقل قول:
خیر ، هر کسی میتونه دف بزنه . از یک خانوم با انگشتان ظریف گرفته تا فردی که دستهای کلفتی داشته باشه . به همین دلیل کلاس دف رفتن شما مانعی نداره . ولی پیشنهاد میکنم که ابتدا در مورد همه ی سازها و صداشون مطالعه کنید بعد با شناخت و علاقه ی کامل به سراغ ساز مورد علاقتون برید و در این باره احساسی تصمیم نگیرید . شاد باشید
**---**---**---**---**---**---** [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] |
|||||||||
|
|
|
| 3 کاربر از rahelehr برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#27 | |||||||||
|
![]()
|
نقل قول:
برای همین به این سوال جواب ندادم.....البته اونی كه میگفت داره گفت اگر استعداد داشته باشی زیاد فرقی نداره. مثلا توی سه تار قشنگ كامكار انگشتان ظریفی دارد و خیلی زیبا مینوازد ولی حسین علیزاده انگشتان گوشتالویی داره ولی خیلی زیبا مینوازه.
|||||||||
|
|
|
| 4 کاربر از Ahmad reza برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#28 | |
|
مدير تالار موسيقي
![]() |
نقل قول:
اما اساسی ترین عامل در یادگیری یک ساز میزان علاقه و میزان تمرین شما و وقتی که برای یادگیری میزارید از همه چی مهم تره! اگر کسی به انگشتاتون ایراد گرفت اهمیتی ندید! چرا که مثلا در میان نوازندگان گیتار بهترین نوازنده گیتار دنیا....2 تا انگشت نداره!:cry: ![]()
|
|
|
|
|
| 2 کاربر از ICE برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#29 |
|
مدير بخش كشاورزي
![]() |
سلام...
ممنون دوستان كه جواب بدید والا 3روزی می شه كه رفتم ثبت نام كردم گفته بودم كه حتما بعد از تعطیلات میرم كلاسشو ثبت نام كنم... دیدید رفتم.... پنجشنبه ها فقط كلاس داریم این جلسش كه تشكیل نشد صبح ها هم كه من دانشكده ام فقط بعد ظهر ها می تونم برم... راستی اول بهمون دف مشقی معرفی می كنند بگیریم؟منظورم از این پلاستیكی هاست!!! چرا از اول با دف پوستی یادمون نمی دهند؟اینطوری صداهاشون كه فرق می كنه!!!
همه ی ما به نفرت نیاز داریم تا عشق را بشناسیم.نفرت فقط هنگامی قدرت پیدا می كند كه سركوب یا نفی شود،اما اگر نور آگاهي به آن بتابد به انگيزه اي تبديل مي شود تا فرد با آن،حقيقت دروني خود را يابد. در صورت مشاهده هرگونه پست توهین آمیز و خلاف قوانین سایت با کلیک روی این آیکن موضوع را به مدیران ارشد اطلاع دهید .هر کس به طریقی دل ما می شکند..... .....میروم از رفتنم دلشاد باش..... لطفا از زدن هر گونه مطالب تکراری جدا خودداری فرمایید تالار كشاورزی بهترین مرجع مطالب برای دانشجویان عزیز
|
|
|
|
| کاربران زیر از CASSIATORA برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#30 | |
|
مدير تالار موسيقي
![]() |
نقل قول:
و البته قطر دایرشونم بیشتره! شاید کنترولش برای شما که تازه شروع کردید سخت تر باشه.:arrow: |
|
|
|
|
| 3 کاربر از ICE برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| سوال, موسیقی |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |