| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| موسیقی کلیه موضوعات مرتبط با دنیای موسیقی ((بحث و تبادل نظر در رابطه با انواع موسیقی و جواب به سوالات شما)) |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#111 | ||||||||
|
کاربر انجـــــمن
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-28
شهر سکونت: مشهد
رشته تحصیلی: رياضي كاربردي
109 تشکر در 60 ارسال
دریافت کتاب: 1
اهداء کتاب: 0
![]()
|
با سلام
من شنيده بودم كه شيطان پرستان از يكي از سبكهاي موسيقي براي ترويج عقايد خود استفاده ميكنن. اين درسته؟ و اگه درسته كدوم سبك هست؟ با تشكر
|
|
| کاربران زیر از eh_mn برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#112 | |
|
مدير تالار موسيقي
![]() |
نقل قول:
![]() ولی عموما از راک هارد راک و زیر شاخی های متال استفاده می کنن اینم برمیگرده به اصولشون و همچنین قدرت تاثیر گذاری این سبک ها که البته بعضی ها این مساله رو با بخری مسائل بی ربط قاطی میکنن!و تلاش می کنن چهره این سبک ها رو بد جلوه بدن در حالی که چنین نیست این مبحث خودش کلی جای بحث و مطالعه داره! پیشنهاد می کنم به این تاپیک ها سر بزنید: [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] |
|
|
|
|
| کاربران زیر از ICE برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#113 |
|
کاربر انجـــــمن
![]() |
من عاشق سه تارم خیلی دوست دارم یاد بگیرم.البته به ویالون هم علاقه دارم ولی سه تار هم ایرانیه وهم معنوی تره.به نظر شما حدودا چقدر طول میکشه تا یه نفر نواختن سه تارو یاد بگیره.
با تشکر از تاپیک مفیدتون !~!~!~! ICE انتقال داده شد آخرین ویرایش توسط ICE در تاریخ Oct-03-2009 انجام شده است |
|
|
|
|
|
#114 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-12-19
شهر سکونت: ایران
رشته تحصیلی: صنایع
3 تشکر در 2 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
سلام دوستان.من چند سوالی داشتم که می خواستم بپرسم.آیا دانشجوی موسیقی کسی است؟
|
||||||||
|
|
|
|
|
#115 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2010-02-06
شهر سکونت: بیرجند