شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید .    
  سایت علمی دانشجویان ایران

برگشت   سایت علمی دانشجویان ایران > صنایع نظامی و هوانوردی > صنایع هوایی > هواپیماهای نظامی

تابلوی اعلانات

پاسخ

امکانات حالات نمایش
قدیمی Apr-11-2009, 00:42   #41
عقاب سپیدکوه
مدیر بازنشسته تالار هوافضا

آواتار عقاب سپیدکوه

شهر سکونت: خرم آباد
رشته تحصیلی: مهندسی مکانیک
2,658 تشکر در 763 ارسال
دریافت کتاب: 1
اهداء کتاب: 0
عقاب سپیدکوه is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
8/20 10/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss780
پیش فرض پاسخ: F-15K Slam Eagle

دوست گلم درود بر تو
سپاس از کوشش سترگت برای دادن دانش به ما و کسایی چون من !!!
اما گلم:
بعد از چهار سال دانشگاه افسری و 8 سال خدمت در ژرفای رزم!!! اگه تفاوت جنگنده رهگیر_شناسایی با شکاری آموزشی_ پشتیبانی نزدیک رو ندونم بهتره برم بمیرم، در مورد تاثیرگذاری آموزش گفته بودی در تایید گفته هات، گفته بودم با اونکه میگ-25 جنگنده خیلی توانا و بهتری از تایگره اما تنها به لطف آموزش بوده که تونستیم به همچون پیروزی برسیم ! و بهپیچ وجه تایگر و فاکس بت رو در یک کلاس قرار ندادم (هر بچه مدرسه ای که چهار تا مجله هوایی خونده باشه هم تفاوت ایندو رو میدونه)
در مورد شکلها و تصاویر هم : به نظر میرسه خیلی فیلم هالیودی نگاه میکنی و خیلی باورشون داری!!
دوست نیکم ! دیگر زمان اون فیلمهای که راکی، رمبو و یا آرنولد به تنهای با یه کمان!!! شوروی رو زیرو رو میکردن و برمیگشتن آمریکا !!!! بسر اومده
از یک اندیشمند فرهیخته ای چون شما بعیده که ندونه 90% جنگهای زمان صلح(مثه جنگ سرد) تبلیغاته و بزرگ نمایی که آمریکاییها و اسراییلها با داشتن هالیوود وابر رسانه های دیداری، نوشتاری و شنیداری استادشن
دوست بزرگوارم!
این موشک پیتون -4 اسراییل هم اون آش دهن سوزی که اونا توی بوق و کرنا کردن نیست فکر کنم "مشک" در جنگ 33 روزه همچین "بویید" که بوی گندش کابینه اسراییل رو به تهوع انداخت!!!!
اونهمه تبلیغ در باره توانایی ناوچه ها و سامانه پدافند موشکی و فیلم وانیمیشنش چی شد؟
مرکاوا که قرار بود افسانه ای باشه کجاست؟
اون همه تبلیغ و سازو کرنای نیروهای ویژه اسراییل کجا رفت؟
نه دوست گرامییم شما خیلی اندیشمندتر از اونی هستی که اینها رو ندونی ، تنها شگفتی من اینه که چرا با دونستن اینها واینکه من بارها گفته بودم یه دیدی هم به برد و توانایی موشکهایی روسی بزنیین شما ازش طفره میرین (در حالی که من مطمئنم که شما بهتر از هرکس دیگه ای از اونا آگاهین)
دوست بینهایت دوست داشتنیم!
از این شکل و تصاویر تا دلت بخواد توی اینترنت هست یه کنکاش چند دقیقه ای چندین هزارتا رو برات ردیف میکنه اما بازم من میگم :
مشک آن است که خود ببوید نه آن که عطار بگوید
در مورد تصویر موشک پیتون_4 هم به فرض محال که درست باشه این توانایی ایگل نیست که اگه این دلیلتونه پس تایگرهای سنگاپور هم (که توانایی شلیک شو دارن )از سوخو 30 سرترن!!!!
نه سرور اندیشمندم!
اینگونه نیست ، توانایی یک جنگنده رو ابتدا با آیرودینامیک و سپس اویونیک و رادار و ...میسنجن ، فکر نکنم که سوخو 30 یه تیکه آهن بزرگ توی آسمون باشه که بشه باهاش اینطوری بازی کرد !!!!
در باره نبرد ایندو :
برای برد فامد موشکهای r-37, r-77 و.... ویادمون نره موشک ادر هم از لحاظ برد و هم توانایی مانور از آمرام خیلی سرتره و بردهای فامد برنده ای جز سوخو نداره در نبرد نزدیک هم با موشکهای نظیر آلامو و مانورپذیری سوخو ( در شرایط آموزش برابر ) برنده مشخصه
در باره توانایی نبرد دریایی هم فکر کنم میدونیین که سوخو چه توانایی داره و چی میتونه پرتاب کنه
میمونه توانایی نبرد زمینی ، که ایگل هم به خاطر رادار و هم بازه وسیع و توانایی بالای پرتابه هاش خیلی از سوخو سرتره ( همون چیزی که باعث پیدایش سوخو 34 شد)
در هر حال به باورهاتنون احترام میذارم و کوششتونو میستایم
امید که از من نرنجیده باشی که مهمتر و برتر از سوخو و ایگل یه دوست خوبه و من دوست ندارم به خاطر دو ساخته بیگانه یک دوست و فرشته هم میهن ازم دلگیر بشه
براتون شادترین گاهان رو آرزومندم
شاد باش و پاک زی
قدیمی Apr-11-2009, 05:18   #42
مشتوره چی
يــــار آشـــــــنا

شهر سکونت: تهران
رشته تحصیلی: مهندسی صنایع
789 تشکر در 277 ارسال
دریافت کتاب: 0
مشتوره چی is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
0/20 12/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss287

نقل قول:
سپاس از کوشش سترگت برای دادن دانش به ما و کسایی چون من !!!
خواهش میکنم عزیز دلم این حرفها چیه شرمنده میکنید!

نقل قول:
با اونکه میگ-25 جنگنده خیلی توانا و بهتری از تایگره اما تنها به لطف آموزش بوده که تونستیم به همچون پیروزی برسیم ! و بهپیچ وجه تایگر و فاکس بت رو در یک کلاس قرار ندادم
قربون شکل ماهتون برم باز که دارید حرفتون رو تکرار میکنید من کی گفتم شما این 2 تا رو در یک کلاس قرار دادید؟! وقتی شما میگید میگ-25 از اف-5 بهتره یعنی شما دارید ایندو رو با هم مقایسه کلی میکنید که مقایسه ایندو اشتباه هست. میگ-25 کجا جنگنده توانا وبهتری از تایگر هست؟ میگ-25 بجز نمونه های مخصوص شناسایی و جاسوسی یک رهگیر برای اهداف بلند پرواز هست که توانایی خیلی کمی برای درگیری نزدیک داره و حتی مسلسل روش نصب نشده کابین خلبان میگ-25 دید بسیار محدودی داره بدنه میگ-25 فقط 5/4 جی شتاب جاذبه رو تحمل میکنه در حالی که اف-5 یکی از بهترین جنگنده ها برای داگفایت بود.

نقل قول:
از یک اندیشمند فرهیخته ای چون شما بعیده که ندونه 90% جنگهای زمان صلح(مثه جنگ سرد) تبلیغاته و بزرگ نمایی که آمریکاییها و اسراییلها با داشتن هالیوود وابر رسانه های دیداری، نوشتاری و شنیداری استادشن
من از روی منابع و مقالات و آماری که خوندم بحث میکنم و مقایسه رو انجام میدم شما هم دارید همین کار رو میکنید اگر میگید مطالب مربوط به اف-15 و موشک پایتون و ... تبلیغ و بزرگنمایی هست خیلی راحت میشه گفت مطالب مربوط به سوخو-30 و موشکهاش تبلیغات و بزرگنمایی هست!
در مورد اون تصویر تصویر کاملن صحیح است موشک پایتون 4 قادره بعد از شلیک ظرف 3 ثانیه چرخش 180 درجه انجام بده.
البته موشکهای aim-9x , asraam , IRIS-T هم تواناییهای مشابهی دارند.

نقل قول:
این موشک پیتون -4 اسراییل هم اون آش دهن سوزی که اونا توی بوق و کرنا کردن نیست فکر کنم "مشک" در جنگ 33 روزه همچین "بویید" که بوی گندش کابینه اسراییل رو به تهوع انداخت!!!!
خوب البته در جنگ 33 روزه حزب الله که نیروی هوایی نداشت اما یک پهباد حزب الله توسط اف-16 با موشک پیشرفته تر پایتون 5 سرنگون شد.
در جنگ لبنان سال 1982 اف-16 ها و اف-15های اسرائیلی با موشک پایتون 3 که از ورژنهای 4 و 5 قدیمیتر و با تواناییهای کمتری هست توانستند 35 هواپیمای سوریه رو ساقط کنند که بعد چینیها موشک پایتون 3 رو تحت لیسانس و تحت نام PL-8 تولید کردند که تا امروز سلاح جنگنده های چینی برای نبرد نزدیک هست و اخیرن هم اعلام کردند سیستم نشانه گیری داخل کلاه خلبان رو برای این موشک طراحی کردند. فکر میکنم اینکه کپی این موشک سلاح جنگنده های چینی شده خودش دلیلی برای اثبات کارایی اونهاست. همینطور نیروی هوایی آمریکا موشک پایتون 5 رو سفارش داده.

در مورد مقایسه موشکهای غربی و روسی ، موشکهای غربی با توانایی قفل بعد از شلیک (lock-on after launch) شانس بیشتری برای اصابت به هدف دارند یعنی موشک اول به سمت هدف به صورت غیر هدایت شونده شلیک میشه و وقتی به نزدیکی هدف میرسه جنگنده با قفل رادارش روی دشمن موشک رو به سمت هدف هدایت میکنه مزیتش این هست که دشمن متوجه قفل راداری نمیشه و فرصت خیلی کمی برای مقابله با استفاده از سیستمهای جنگ الکترونیک مثل چف و فلر و استفاده از jamming و شکستن قفل راداری داره. در مورد مانورپذیری هم موشک پایتون مانورپذیرترین موشک هوا به هوای عملیاتی هست.

نقل قول:
در مورد تصویر موشک پیتون_4 هم به فرض محال که درست باشه این توانایی ایگل نیست که اگه این دلیلتونه پس تایگرهای سنگاپور هم (که توانایی شلیک شو دارن )از سوخو 30 سرترن!!!!
نیروی هوایی بعضی کشورها با استفاده از این موشک و موشکهای با عملکرد مشابه دیگه و سیستم نشانه گیری داخل کلاه خلبان شانس جنگنده های قدیمی خودشون رو برای پیروزی برابر جنگنده های مدرن بیشتر کرده اند. ولی همه چیز فقط موشک نیست بلکه سیستمهای جنگ الکترونیک چف و فلر و ECM همینطور رادار پیشرفته و ... موثر هستند.

نقل قول:
مشک آن است که خود ببوید نه آن که عطار بگوید
من نمیدونم شما چرا اینقدر این جمله رو تکرار میکنید؟ما که تا حالا بویی از سوخو-30 و موشکهاش استشمام نکردیم ولی کارایی اف-15 و موشکهای سایدویندر و آمرام و ... در نبرد رو که دیدیم. درست نیست؟ فکر نمیکنید این حرفتون بیشتر در مورد اف-15 صادق هست تا سوخو-30؟

آخرین ویرایش توسط مشتوره چی در تاریخ Apr-11-2009 انجام شده است
مشتوره چی آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از مشتوره چی برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Apr-12-2009, 00:57   #43
عقاب سپیدکوه
مدیر بازنشسته تالار هوافضا

آواتار عقاب سپیدکوه

شهر سکونت: خرم آباد
رشته تحصیلی: مهندسی مکانیک
2,658 تشکر در 763 ارسال
دریافت کتاب: 1
عقاب سپیدکوه is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
8/20 10/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss780

دوست گلم بازم درود
منظورم از بهتر بودن یک جنگنده برتر بودن اون بود نه تنها نبرد نزدیک
در مورد بوییدن مشک در جنگ 33 روزه اگه یه کم پایینترشو بخونین میبینین نوشتم منظورم ناوچه اشون با مرکاوا و نیروهای ویژه اشون بود ( و در کل تبلیغ و بوق کرناشون)و الا حزب الله بینوا جنگندهاش کجا بود
در باره توانایی جنگ الکترونیک و اویونیک بنده هم با شما هم دیدگاه هستم
در باره منبع دادهای هردوتامون هم شما درست میفرمایین ما هردو از سایتها و منابع اینترنتی و نوشتاری استفاده میکنیم
درباره تکرار "مشک....(دیگه نمینویسم تا گیر ندین )
ددو تمرین مشترکشونو میگمهرچند نبرد واقعی چیز دیگه است و اگه هم بخوایم منصفانه بسنجیم باید همونطوری که آخرین ورژن ایگل رو میاریم با آخرین ورژن فلانکر(خانواده سوخو 27)که همون سوخو 37 مقایسه کنیم
اما من میگم بر خلاف تبلیغات غرب (که هم برای جنگ روانیه و هم برای بازار یابی) در دو تمرین سوخ 30 سرتر بوده (سوخو 37 که جای خود دارد) هرچند من هم قبول دلرم که روسها هم کم تبلیغ نمیکنن
د ر ادامه بحث جنگ تبلیغاتی به گفته چند روز پیش دریابان شمخانی اشاره میکنمکه گفته بودن:
" جنگهای امروزه جنگ به اضافه است، جنگ ابزار رزمی به اضافه تبلیغات، و جنگ تبلیغاتی بسیار گسترده تر ، و تاثیرگذارتر از نبرد رزمیست .روزنامه،رادیو،تلیوزیون،م هواره و سایتهای اینترنتی بدون ئهیچ محدودیتی نبردهای بی امان تبلیغاتی رو در هر زمان ومکانی به راه می اندازند که دفاع در برابر آنها بسیار دشوارتر از دفاع در برابر جنگ افزارهاست"
بازم میگم
شاد باش و پاک زی
(این یکی از دعاهای هر روزه زرتشت در هنگام خداحافظی از دوستانش بود که برگرفته از دو درود در گاه دیدار بود که هرگاه دو دوست به هم میرسیدند نخست یکی میگفت"شاد زی" و دیگری در پاسخ میگفت " پاک زی")
پاسخ

Bookmarks

برچسب ها
f-15, هواپیمای جنگنده

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال