شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید .    
  سایت علمی دانشجویان ایران

برگشت   سایت علمی دانشجویان ایران > صنایع نظامی و هوانوردی > صنایع هوایی > هواپیماهای نظامی

تابلوی اعلانات

پاسخ

امکانات حالات نمایش
قدیمی Mar-30-2009, 03:22   #31
مشتوره چی
يــــار آشـــــــنا

شهر سکونت: تهران
رشته تحصیلی: مهندسی صنایع
789 تشکر در 277 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
مشتوره چی is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
0/20 12/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss287
پیش فرض پاسخ: F-15K Slam Eagle

نقل قول:
برای رادار سوخو 30 همین بس که خود آمریکاییها در به در بدنبال فرکانسهاشن( رادارهای روسی رو شما خیلی دسته دکم گرفتین!!!)
نه دوست عزیز اینطور نیست که همه در به در دنبال فرکانس رادار سوخو-30 باشند چون روسیه خودش و متحدانش رو نقطه مقابل ناتو میبینه جلوی استفاده هند از رادار در آمریکا رو گرفت وگرنه هندیها مشکلی نداشتند.
ضمنن رادار سوخو-30 ها در تمرین روشن بود ولی در حالت training mode قرار داشت تا کسی نتونه فرکانسش رو شناسایی کنه و از موشکهای AA-12 Adder هم در فامد استفاده کردند.

نقل قول:
در مورد برتری سوخوها در پرچم سرخ گمان کنم که مجله "صنایع هوایی" بود ( اگر درست یادم مانده باشد)
ولی اونطور که من در سایتهای معتبر اینترنت سرچ کردم اف-15 ها و اف-16 سوخو-30 هارو شکست دادند شاید منظور مجله صنایع هوایی این بوده که سوخو-30 ها خیلی مورد توجه بودند!!!

سایت globalsecurity در مورد redflag 2008 این مطلب رو گذاشته:

In the Red Flag 2008 exercise, the F-15 and F-16 "dominated" the Su-30. The Su-30 doesn't begin to approach the F-22 Raptor, and the upgraded F-15C Eagles with AESA radar may also prove superior. In the Red Flag 2008 jamming between aircraft nullified radar-guided missiles and allowed the aircraft to come into the merge. The Indians tried to use their "air show tricks", but the US pilots used the tactics they had developed to move in behind the Flankers when they started "sinking" and to quote a pilot, "drill their brains out with guns".

نقل قول:
[فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]
نقل قول:
در باره برد فامد هم گفته بودم برد و توانایی موشکهای هوا به هوا و هوابه دریا رو رو باهم بسنجین تا به نبرد نزدیک و توانایهای نبرد نزدیک برسین
منظور شما رو متوجه نمیشم من کی از ماهواره و هواپیماهای پیش اخطار و هواپیماهای جنگ الکترونیک صحبت کردم؟!

من نظرم رو خدمتتون عرض کردم در درگیری دو جنگنده مدرن برای فاصله زیاد موشکشون رو حروم نمیکنند دلیلش رو هم عرض کردم اگر از فاصله دور (بیش از 20 ناتیکال مایل) شلیک کنند جنگنده دشمن زمان زیادی برای مقابله با موشک با استفاده از سیستمهای جنگ الکترونیک داره (chaff flair jamming ). حداکثر برد این موشکها برای مقابله با اهداف بزرگ و کم تحرک و یا بمب افکنهای غول پیکر هست. این مورد رو در یک مقاله خوندم و در چند شبیه ساز مشاهده کردم.
در مورد نبرد نزدیک شرایط با تمرین فرق میکنه
توجه شما رو به فیلم آزمایش موشک aim-9x جلب میکنم:
[فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]

در ثانیه 33 فیلم اف-15 با این موشک به پشت شلیک میکنه و موشک چرخش 180 درجه انجام میده. در دقیقه1:01 اف-18 به هواپیمایی که در کنارش پرواز میکنه شلیک میکنه و موشک چرخش 90 درجه انجام میده.
در دقیقه 1:28 اف-18 دشمن رو در حالت lufbery (چرخش) هدف قرار میده.
مانورپذیری موشکهای کوتاه برد اونقدر ارتقاع پیدا کرده که مانورپذیری جنگنده دشمن رو خنثی میکنه.

آخرین ویرایش توسط مشتوره چی در تاریخ Mar-30-2009 انجام شده است
مشتوره چی آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از مشتوره چی برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Apr-07-2009, 01:13   #32
عقاب سپیدکوه
مدیر بازنشسته تالار هوافضا

آواتار عقاب سپیدکوه

شهر سکونت: خرم آباد
رشته تحصیلی: مهندسی مکانیک
2,664 تشکر در 763 ارسال
دریافت کتاب: 1
عقاب سپیدکوه is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
8/20 10/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss780

دوست گلم درود
من گفتم " مشک آن است که خود ببوید نه آن که عطار بگوید"
مشخصه که کسی به دوغ خودش ترش نمیگه
اما شما یه سری هم به سایتهای غیر امریکایی( و اونایی که واسه یانکیها غش میکنن)بزنیین مطالب بدی دستتونو نمیگیره
لطف کنید مجله وزین صنایع هوایی (212) صفحه(23) رو دیدی بزنین فکر نکنم منظورشون از ستاره خوشگلی اون باشه
یه چیز دیگه هم اینکه اگه ایگل اون چیزی بود که آمریکاییها میگن و نتایج رد فلاگ به نفع اون بود اینهمه فشار واسه جایگزینیش با هواپیمای 250میلیون دلاری رپتور نمیکردن بوده
دوست نیکم تبلیغ و اون هم از نوع آمریکایی و هالیوودیش فریبمون نده
خامه ات پایدار و اندیشه ات روان
قدیمی Apr-07-2009, 01:51   #33
مشتوره چی
يــــار آشـــــــنا

789 تشکر در 277 ارسال
میزان فعالیت سابقه
0/20 12/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss287

موافقم دوست عزیز "مشک آن است که خود ببوید" هندیها هم دلایلی برای توجیه ناکامیشان آوردند مثل ماهر نبودن خلبانانشون که بعضیهاشون همدیگر رو هدف قرار دادند و موتور جنگنده هاشون خوب نبوده و ... البته آمریکاییها هم نسبت به شکست در کوپا ایندیا بهانه داشتند مثلن از شلیکهای فامد و استفاده از موشکهای آمرام منع شده بودند و از رادارهای قدیمی استفاده کردند و یا در نبردها تعداد جنگنده های هندی نسبت به اف-15 ها 3 به 1 بود و 12 به 4 میجنگیدند!!! ولی ردفلگ 1 به 1 بود.
ضمنن اون منبع شرح ماجرای پیروزی اف-15ها رو نوشته که اگر در اینترنت سرچ کنید میتونید شرح ماجرا و بهانه های هندیها رو در سایتهای مختلف پیدا کنید.

کنگره آمریکا که فعلن تصویب نکرده خیلیها هم معتقدند استفاده از جنگنده های فعلی کافی هست. البته برای آمریکاییها حفظ برتری مطلق در آسمان خیلی اهمیت داره!
هدف تولید اف-22 از ابتدا برتری هوایی با تعداد کمتر و سرنگون کردن تعداد زیاد دشمن با تعداد جنگنده کم بود.

البته هندیها با استفاده از سوخو-30 ها و جنگنده های دیگشون مثل میگ-21 که اسرائیلیها ارتقا دادند قدرتشون زیاد شده منظور من هم این نیست که قدرتشون کمه روسها برای پول به هندیها امتیازات زیادی دادند ولی دوست عزیز همون روسیه که جنگنده های دانگرید شده به کشورهای دیگه میده و نمیتونه ازشون پشتیبانی کنه در آماده نگه داشتن نیروی هوایی خودش هم ناتوان هست. متوسط پرواز تمرینی خلبانان جنگنده روس در سال پایینتر از 100 ساعت هست در حالی که یک خلبان جنگنده با پرواز تمرینی کمتر از 200 ساعت در سال نمیتونه مهارتهاش رو حفظ کنه!

آخرین ویرایش توسط مشتوره چی در تاریخ Apr-07-2009 انجام شده است
قدیمی Apr-08-2009, 00:20   #34
عقاب سپیدکوه

آواتار عقاب سپیدکوه

2,664 تشکر در 763 ارسال
میزان فعالیت سابقه
8/20 10/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss780

دوست گلم درود بر تو
من در باره پشتیبانی ناکافی روسها و همچنین کاستی در ساعتهای پروازی و اموزشهای ناکافی شون با شما هم عقیده ام اما در مورد برتری سوخو و ایگل شوربختانه خیر !!با شما هم اندیشه نیستم و سوخو را در شرایط برابر پشتیبانی و آموزش خلبان برتر میدونم وگر نه با در نظر گرفتن آموزش و پشتیبانی و تاکتیکهای نو و... شرایط فرق خواهد کرد
هیچکس شکی ندارد که میگ-25 از تایگرهای اف-5 برتره اما ما خودمون شکار میگ-25 رو با اف-5 تجربه کردیم و شوربختانه شکار تامکت با میگ -21 رو هم دیدیم
اما منظور من در نظر گرفتن توانای فنی،پروازی،و آیرودینامیکی و اویونیکی دو پرنده منهای شرایط نگهداری و آموزشی بود
به هر حال بسیار لذت بردیم از گفتگوی با شما
امید که هماره شاد باشی و توانا
قدیمی Apr-08-2009, 14:48   #35
مشتوره چی
يــــار آشـــــــنا

789 تشکر در 277 ارسال
میزان فعالیت سابقه
0/20 12/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss287

دوست عزیز من چون فکر میکردم با توضیح عملکرد سیستمهای جنگ الکترونیک و رادار و موشکها شما رو قانع کردم در مورد پشتیبانی و تمرین هم جدا بحث کردم.
میگ-25 و اف-5 اصلن با هم قابل مقایسه نیستند و ماموریتشان کاملن متفاوت هست میگ-25 اصلن برای داگفایت مناسب نیست ولی اف-5 در زمان خودش در نبرد نزدیک یکی از بهترینها بود شکار میگ-25 توسط اف-5 با توپ در حالی که میگ-25 برای زدن هواپیمای مسافربری سرعت و ارتفاعش رو کم کرده بود کاملن طبیعی هست ولی اف-14 و میگ-21 هر دو توانایی داگفایت دارند و اینکه یک میگ-21 عراقی اف-14 ما رو با توپ در داگفایت شکار کرد با توجه به مهارتی که از خلبانانمون در زمان جنگ سراغ داریم ناراحت کننده بود که بعد دلیلش مشکل موتور اف-14 اعلام شد.

آخرین ویرایش توسط مشتوره چی در تاریخ Apr-08-2009 انجام شده است
قدیمی Apr-08-2009, 19:05   #36
kayvan6079
کارشناس بخش نظامي و هوانوردي

آواتار kayvan6079

140 تشکر در 34 ارسال
kayvan6079 is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
1/20 18/20
فعالیت امروز ارسالها
sssssss53

نقل قول:
ارسالی توسط مشتوره چی مشاهده موضوع
نيروي هوايي اسرائيل همچنان در رهگيري اين جنگنده‏ها، ناتوان بود، تا اينكه شكاري F-15A Eagle را به خدمت گرفت. به سال 1981، جنگنده‏‎هاي F-15A اسرائيلي، دو ميگ25 مصري را ساقط كردند. يك ميگ25 سوري نيز در سال 1982 توسط سيستم پدافند موشكي Hawk سرنگون شده است:

31 فوريه 1981: يك فروند ميگ25 سوري از نوع Foxbat-B كه در حال پرواز شناسايي بر فراز منطقهء Benyamin Zinker بود، توسط يك فروند F-15A اسرائيلي ساقط گشت.

29 جولاي 1981: ميگ25 سوري از نوع Foxbat-B بر فراز لبنان، شكار يك فروند F-15A Eagle اسرائيلي به خلباني Sha'ul Simon گرديد.

7 ژوئن 1982 : جنگندهء Foxbat-B نيروي هوايي سوريه، بر فراز درهء بقاء، توسط شكاري F-15A اسرائيلي ساقط گشت.

31 آگوست 1983 : جنگندهء سوري Foxbat-B در نوار ساحلي لبنان در نزديكي شهر جونيه، در شمال بيروت، توسط سيستم دفاع هوايي Hawk هدف قرار گرفت، هرچند كه جنگندهء F-15C اسرائيلي به خلباني Sha'ul Simon نيز به سمت آن شليك كرده بود.
با سلام

جنگنده های "ایگل"، یا به قول اسراییل Baz (همان "باز" خودمان)، نیروی هوایی/دفاعی اسراییل (IAF/IDF) در برابر "میگ-25" کلا 5/2 پیروزی هوایی کسب نموده اند:

الف) 13 فوریه 1981 (و نه 31 فوریه!) ، سرنگونی یکفروند MiG-25PD توسط F-15A بشماره 672 (سریال 1511-76 و نام Tornado، کلا یک شکار هوایی) به خلبانی "بنی زینکر" (Benny Zinker)، با شلیک دو تیر موشک AIM-7F از بردهای 25 و 21 مایلی.

ب) 29 جولای 1981، سرنگونی یکفروند MiG-25PD توسط F-15A بشماره 673 (سریال 1512-76 و نام The Sting، کلا یک شکار هوایی) به خلبانی "شائول سیمون" (Shaul Simon)، با شلیک یک تیر موشک AIM-7F از برد "دامد" (داخل میدان دید).

ج) 31 آگوست 1982، سرنگونی یکفروند MiG-25RB، بصورت مشترک توسط سامانه هاوک و F-15C بشماره 821 (سریال 0126-80 و نام Lammergeyer، کلا یک شکار هوایی) با شلیک موشک AIM-7F.

اطلاعات بیشتر
قدیمی Apr-08-2009, 20:30   #37
مشتوره چی
يــــار آشـــــــنا

789 تشکر در 277 ارسال
میزان فعالیت سابقه
0/20 12/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss287

درسته من الان در سایت acig که نگاه کردم مورد 7 ژوئن 1982 ذکر نشده در مورد 31 فوریه بچای 13 فوریه هم به احتمال زیاد اشتباه تایپی صورت گرفته!

آخرین ویرایش توسط مشتوره چی در تاریخ Apr-08-2009 انجام شده است
کاربران زیر از مشتوره چی برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Apr-09-2009, 00:00   #38
عقاب سپیدکوه

آواتار عقاب سپیدکوه

2,664 تشکر در 763 ارسال
میزان فعالیت سابقه
8/20 10/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss780

دوست گلم درود
در باره تفاوت میگ 25 و تایگر منم میدونم ، تنها میخواستم تفاوت آموزشها رو بگم و گرنه بین ماموریت کبری و میگ 21 هم هیچ سنخیتی نیست ولی ما شکارشو در یگ داگ فایت عجیب(البته اگه بشه بهش داگ فایت گفت!!!!)داریم
در باره توضیحاتتون هم با سپاس از زحماتتون باید بگم که در باره توان داگ فایت و حتی توان فامد قانع نشدم و هنوز هم سوخو رو سرتر میدونم
دلیل هم علاوه بر اونای بالا ، مطالعه ناسا بر روی ایگل های مجهز شده به پیش بال و بردار رانشه و همچنین،
هرچند بین این ایگل های کره و نسل اولشون خیلی تفاوته اما اون نسل اولیهاش در برابر تامکتهای a (که نسل اول و اونهم با مشکل موتور بودن)هم در داگ فایت کم آورد!!
دوست نیکم ایگل هواپیمای بسیار خوبیه اما باور کنیم که در داگ فایت مقابل سوخو 30 کم میاره بدجور هم کم میاره
به هر حال از نوشتارتون خیلی استفاده کردم
شادباشی و بهروز
قدیمی Apr-09-2009, 01:11   #39
مشتوره چی
يــــار آشـــــــنا

789 تشکر در 277 ارسال
میزان فعالیت سابقه
0/20 12/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss287

نقل قول:
در باره تفاوت میگ 25 و تایگر منم میدونم ، تنها میخواستم تفاوت آموزشها رو بگم
ولی من در پست قبلی شما خوندم که گفتید:
نقل قول:
ارسالی توسط عقاب سپیدکوه
هیچکس شکی ندارد که میگ-25 از تایگرهای اف-5 برتره اما ما خودمون شکار میگ-25 رو با اف-5 تجربه کردیم
!!!

نقل قول:
دوست نیکم ایگل هواپیمای بسیار خوبیه اما باور کنیم که در داگ فایت مقابل سوخو 30 کم میاره بدجور هم کم میاره
در ردفلاگ که اف-15سی سوخو-30ها رو در داگفایت شکست دادند یکی از برتریهای اف-15 نسبت به سوخو-30 در داگفایت مربوط به موشکهای بهتر و مطمئنتر aim-9x نسبت به آر-73 هست که بدون تاخیر و بصورت ریلی شلیک میشوند و دارای جستجوگر الکترو اپتیکال هستند که به سختی توسط فلر منحرف میشوند و همینطور توسط سایت نشانه گیری داخل کلاه خلبان به هر جهت حتی به پشت شلیک میشوند و مانور پذیری دشمن رو خنثی میکنند.
موشک آر-73 خودبخود تنها ایراد اف-22 در داگفایت یعنی تاخیر در شلیک رو برای سوخو-30 به ارمغان میآورد.

این دو تصویر دو مورد از موقعیتهای متداول در داگفایت هست:

در این موقعیت وشرایط دیگر تا چند سال پیش که موشکهای با قابلیت شلیک به هر جهت مثل aim-9x یا پایتون 4 و ... ساخته بشوند هر جنگنده ای که زودتر به پشت دشمن میرسید شانسش برای پیروزی بیشتر بود ولی با اومدن این موشکها که برای مثال موشک پایتون 4 و 5 برای مقابله با میگ-29 و سوخو-27 طراحی شده خلبان جنگنده قادره با نگاه به دشمن با شروع چرخش موشک رو شلیک کنه و موشک قبل از اینکه دشمن به پشت اون برسه به دشمن اصابت میکنه. اگر اون ویدئو از آزمایش aim-9x رو ببینید این حالت رو در دقیقه 1:28نشون میده همینطور اگر دقت کنید استفاده فانتوم از فلر بیفایدست و موشک بهش اصابت میکنه.
البته مانورپذیری بهتر یک فاکتور موثر هست اما این پاسخ کشورهای غربی مثل اسرائیل به میگ-29 و سوخو-27 هست.

به این تصویر از عملکرد موشک پایتون 4 در داگفایت نگاه کنید:

آخرین ویرایش توسط مشتوره چی در تاریخ Apr-09-2009 انجام شده است
3 کاربر از مشتوره چی برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
قدیمی Apr-09-2009, 12:28   #40
آذرآبادگان
کاربر فــعــــــــــال

آواتار آذرآبادگان

شهر سکونت: IRAN
1,107 تشکر در 372 ارسال
آذرآبادگان is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
1/20 13/20
فعالیت امروز ارسالها
ssssss379

اگر به رکوردهای کسب شده کمی درمقدورات پروازی و عملیاتی جنگنده ها توجه کنیم تقریبا اغلب قریب به اتفاق آنها توسط ساخته های روسها بدست آمده است اما اگر نتایج نبردها را بررسی کنیم در هیچ جنگی شانسی برای برتری طرف استفاده کننده از تکنولوژی و سیستم روسی وجود نداشته (در کل نتیجه ).یک چیز که عموما در تحلیلهای ما فراموش میشود نگرش سیستمی به موضوع است . کارآیی یک سیستم با حد کارآیی جزئی از سیستم که از پائین ترین کارآیی نسبت به سایر اجزا برخورداراست سنجیده میشود نه جزئی که از بالاترین حد کارآیی برخوردار است . توانائیهای پروازی جنگنده ، کارآیی موشکها ، رادار ، اطلاعات در یافتی از سایتهای زمینی وماهواره ها ، آموزش و پشتیبانی و سرعت تغییر در مقابل عملکرد و تکنولوژیهای طرف مقابل و عوامل دیگری که بنده از آن آگاهی ندارم به عنوان عوامل یک سیستم همه با یک تلورانس کم میبایست توانی نزدیک به هم داشته باشند تا نتیکه در حد همان توان مبنا حاصل شود اگر حتی یک عامل در حد پائین تر از حد متوسط سایر اجزاء قرارداشته باشد کارآیی کل سیستم را در همان حد پائین خواهد آورد .
سیستم برتر امریکایی با توجه به ظرف مقابل و نقاط قوت و ضعف آن طراحی میشود واگر قرار بود مثالا آموزش و پشتیبانی و نوع و عملکرد موشکهای طرف مقابل مشابه خودشان باشد قطعا برای تفوق به حریف جنگنده هایی با قدرت مانور بسیار بالا طراحی و ساخته میشد .
3 کاربر از آذرآبادگان برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
پاسخ

Bookmarks

برچسب ها
f-15, هواپیمای جنگنده

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال